powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Sea Kayak στο Διάπορο Σιθωνίας, Σάββατο 12 Μαΐου 2018 (με οικον. συμμετοχή ).

foto seakayakhalkidiki.gr
Έφτασε η ώρα για θαλάσσιο καγιάκ και εξερεύνηση στο Διάπορο της Χαλκιδικής! Γαλήνια νερά και οι ερημικές αμμουδιές συνθέτουν τον απόλυτο προορισμό!Sea Kayak στο Διάπορο Σιθωνίας Σάββατο 12 Μαΐου 2018
Πληροφορίες για το Νησί
Ο Διάπορος είναι ένα μικρό νησί, το οποίο βρίσκεται απέναντι από τη Βουρβουρού και μόλις 10 χιλιόμετρα από τον Άγιο Νικόλαο του
δήμου Σιθωνίας. Έχει έκταση 3,2 τ.χλμ. και ένα τεράστιο φυσικό κόλπο μήκους 700 μέτρων και πλέον, ο οποίος χρησιμεύει ως τόπος ελλιμενισμού για τα καράβια όταν η θάλασσα γίνεται τρικυμιώδης. 

Ο κόλπος του καταλήγει σε αβαθή νερά, που παραμένουν πάντα αρκετά θερμά, ενώ το μεγαλύτερο τμήμα του νησιού καλύπτεται από μαγευτικό πευκοδάσος!

Ευρήματα στη γύρω περιοχή μαρτυρούν ότι ο Διάπορος κατοικείται από την πρώιμη εποχή του χαλκού.

Πληροφορίες Πλεύσης

Ξεκινώντας από τη Βουρβουρού θα προσεγγίσουμε με τα θαλάσσια καγιάκ το νησί απέναντι διανύοντας μία απόσταση 2 περίπου χιλ. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε τις μικρές και πολύ καλά κρυμμένες παραλίες του Διαπόρου, καθώς και να περπατήσουμε πάνω στα χαρακτηριστικά μεγάλα λευκά βράχια της περιοχής! Οι πιο τολμηροί μπορούν κιόλας να βουτήξουν στη θάλασσα ξεκινώντας από νωρίς τα καλοκαιρινά μπάνια τους! Θα κάνουμε στάσεις ξεκούρασης, όπου σε μία από αυτές θα μείνουμε περισσότερο για ένα ονειρικό πικ-νικ κάτω από τα καταπράσινα πεύκα! 

Η θαλάσσια διαδρομή που θα ακολουθήσουμε προς και γύρω από το Διάπορο είναι βατή και απευθύνεται σε όλους με μέτρια φυσική κατάσταση. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία, ενώ ενδείκνυται και για παιδιά 12+. Απαραίτητη προϋπόθεση να γνωρίζουν όλοι οι συμμετέχοντες μπάνιο. 

Συγκεκριμένα: 

• Συνολικό Μήκος Διαδρομής: 8 χιλ. 
• Συνολικός Χρόνος Πλεύσης: 2-3 ώρες 
• Βαθμός Δυσκολίας: 1+

Γενικές Πληροφορίες 
Αναχώρηση στις 08.00 από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης επί της Μανώλη Ανδρονίκου (προέκταση της Βασ. Όλγας και της Βασ. Γεωργίου προς το κέντρο, λίγο μετά το Δημαρχείο). 

Επιστροφή στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης στις 20.00.

Πληροφορίες Συμμετοχής 

Κόστος συμμετοχής / άτομο: 34 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (27,42€ + 6,58€)

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται:

• Μεταφορά με πούλμαν από Θεσσαλονίκη και επιστροφή
• Ενοικίαση μονών και διπλών sea kayak
• Dry bags και σωσίβια
• 2 έμπειροι συνοδοί του γραφείου εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver
• Οργάνωση και συντονισμός από την Green Oliver
• ΦΠΑ 24%

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στέλνοντας ονοματεπώνυμο, e-mail, κινητό τηλέφωνο και την εκδρομή με μήνυμα στη σελίδα μας ή με e-mail στο info@greenoliver.gr ή τηλεφωνικώς στο 6977 212892, ώστε να γίνει η κράτηση θέσης. Τις επόμενες 3 εργάσιμες ημέρες καλούνται να πραγματοποιήσουν την κατάθεση ολόκληρου του ποσού των 34 ευρώ / άτομο για την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους. Σε διαφορετική περίπτωση η κράτηση ακυρώνεται.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων - Περιορισμένες θέσεις

Λογαριασμοί Κατάθεσης (34 ευρώ / άτομο)

IBAN Πειραιώς: GR75 0171 8640 0068 6414 2381 873
IBAN Εθνικής: GR85 0110 2510 0000 2510 0215 471
IBAN Eurobank: GR78 0260 1220 0004 1020 0788 128

Δικαιούχος: Ζερβόπουλος Χρυσόστομος – Green Oliver 

Στην κατάθεση μη ξεχάσετε να σημειώσετε το ονοματεπώνυμό σας και το όνομα της εκδρομής, ενώ φροντίστε εκ των προτέρων να έχετε κλείσει τη θέση σας. 

Για την καλύτερη διοργάνωση της εξόρμησής μας, σας παρακαλούμε πραγματοποιήστε έγκαιρα την εγγραφή σας εξοφλώντας το αντίτιμο.

Απαραίτητα για την Εξόρμηση

1. Μαγιό, πετσέτα, σαγιονάρες 
2. Καπέλο, αντηλιακό, γυαλιά ηλίου
3. Αλλαξιά ρούχων όπως κοντομάνικο, φούτερ, ελαφρύ μπουφάν, αδιάβροχο κλπ 
4. Νερό 1,5 lt
5. Φαγητό για το πικ-νικ (σάντουιτς, πίτες, μικρό τάπερ με φαγητό, σοκολάτες, μπάρες δημητριακών, παστέλια, ξηρούς καρπούς, φρούτα κλπ) 
6. Χαρτομάντιλα

Παρατηρήσεις

Το πρόγραμμα της εξόρμησης μπορεί να τροποποιηθεί σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών.

Ο αρχηγός-συνοδός διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ακυρώσει κάποιο τμήμα της εκδρομής για λόγους ασφαλείας εξαιτίας φυσικών καταστροφών ή ακραίων καιρικών φαινομένων που θα εξέθεταν σε κίνδυνο τα μέλη της ομάδας.

Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να υπακούουν στις οδηγίες του αρχηγού-συνοδού καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής. 

Επιστροφή χρημάτων για ακύρωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μέχρι και 10 ημέρες πριν από την ημέρα έναρξης της εξόρμησης. Σε διαφορετική περίπτωση δε γίνεται επιστροφή λόγω των προγραμματισμένων εξόδων της δραστηριότητας. 

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να στείλετε μήνυμα στη σελίδα Green Oliver ή e-mail στο info@greenoliver.gr ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 6977 212892.

Ευχαριστούμε τα Sea Kayak Halkidiki για τη συνεργασία!

Φιλικά,

GREEN OLIVER TEAM

Outdoor Activities
Outdoor Training
Trips & Services
Econews & Natural Lifestyle

T. +30 6977 212892
E. info@greenoliver.gr


https://www.facebook.com/events/151043452236285/