powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Δυστύχημα έξω από τον Πολύγυρο με χτυπημένο στην άσφαλτο για 1 και πλέον ώρα. Το Νοσοκομείο(α) είναι πλέον χωρίς οδηγούς και πληρώματα ασθενοφόρων.

http://respentza.blogspot.gr/2014/05/blog-post_5455.html

Χθες το βράδυ, γύρω στις 22:30, 4 χιλιόμετρα έξω από τον Πολύγυρο στο δρόμο προς Θεσσαλονίκη έγινε ένα δυστύχημα. Το θύμα, μία κοπέλα 22 ετών κείτονταν χτυπημένη στην άσφαλτο για μία ώρα μέσα στη βροχή, γιατί το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, το οποίο απείχε μόλις τρία λεπτά από εκεί, δεν είχε να στείλει ασθενοφόρο!
Κοιτάζοντας με φρίκη την άτυχη κοπέλα να πονά και να αιμορραγεί μέσα στη βροχή, έβλεπα στο πρόσωπό της την κόρη μου που είναι επίσης 22 ετών και αναλογιζόμουν σε ποια φυλακή θα κατέληγα αν είχα μπροστά μου τον Άδωνη Γεωργιάδη.
Αυτή είναι η ανάπτυξη και η σταθερότητα; Τόσο έτοιμοι είμαστε κ. Γρηγόρη Τάσιο να υποδεχτούμε στη Χαλκιδική εκατοντάδες χιλιάδες τουριστών; Χωρίς ασθενοφόρο στο μοναδικό μας νοσοκομείο;
Εύχομαι να τα καταφέρει η κοπέλα όχι μόνο για εκείνη, αλλά και για το καλό σας, για να μη στοιχειώσει τον ύπνο σας. Ντροπή και αίσχος.
Μια μάνα
Σημείωση: Μετά την κατάργηση των κλάδων Δ.Ε. οδηγών, Δ.Ε. Τεχνικού (ειδικότητας οδηγών) και Δ.Ε. πληρωμάτων ασθενοφόρων των Νοσοκομείων, στα Νοσοκομεία δεν  υπάρχουν οδηγοί και το ΕΚΑΒ που αδυνατεί να είναι παντού και έγκαιρα,  είναι αρμόδιο για τα περιστατικά.