powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

ΕΠΣΧ Αποτελέσματα Ερασιτεχνικών Κατηγοριών Χαλκιδικής 18-19 Οκτωβρίου


 Football League 2   Κυριακή 19 Οκτωβρίου
Καβάλα  - Απόλλων Αρναίας  1-1    φωτορεπορτάζ εδώ

Α΄ Ερασιτεχνική 6η Αγωνιστική  18-10-14
ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ    -   ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ (2-0)
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ -  Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (0-1)  
ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡ. 2005 -  Ν. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΛΑΓΙΩΝ  (3-0)α.α.
 19-10-14
Α.Ο. ΣΑΡΤΗΣ            -   ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ  2-5
ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ     -  Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ 1-2 
Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ         - ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ 6-0

Παρασκευή

Γραφειοκρατία για τα κλεμμένα κινητά: Πρώτα το δηλώνεις στην ΕΛ.ΑΣ., μετά στην εταιρεία και τότε απενεργοποιείται

Κάνουν λάθος ότι θα σταματήσει η κλοπή των κινητών τηλεφώνων. Σήμερα τα κινητά είναι υπολογιστές και πολύ καλές φωτογραφικές μηχανές, οπότε συμφέρει πάλι η κλοπή.  
Η Ελληνική γραφειοκρατεία όμως  πάλι στο μεγαλείο της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., σε περίπτωση κλοπής συσκευής κινητής τηλεφωνίας, και προκειμένου να απενεργοποιηθεί, θα πρέπει ο ιδιοκτήτης της συσκευής να δηλώσει αρχικά την κλοπή στις αρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφέροντας και τον κωδικό ΙΜΕΙ, ενώ θα λάβει αποδεικτικό δήλωσης κλοπής. Αυτό έχει μία βάση αλλά περιπλέκει τα πράγματα με την γραφειοκρατία. Η δήλωση απώλειας που θα κοινοποιούνταν στην ΕΛ.ΑΣ δεν είναι αρκετή;
Ακολούθως θα πρέπει να υποβάλει στην πάροχο εταιρεία κινητής τηλεφωνίας

Διοικητής Νοσοκομείου Χαλκιδικής: Στο τέλος του έτους αποδεσμεύονται τα Κ.Υ και τα Περιφερειακά Ιατρεία από το Νοσοκομείο

Ο Διοικητής του Γεν. Νοσοκομείου Χαλκιδικής κ. Μπισχινιώτης Ιωάννης  μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων των 9.00 μ.μ. στις 17/10  της T.V. Super Χαλκιδικής στον δημοσιογράφο κ. Σταθώρο ανέφερε.
Τέλος του χρόνου τα Κέντρα Υγείας, τα Περιφ. Ιατρεία και τα δύο Πολυδύναμα Ιατρεία Ιερισσού και Συκιάς, αποδεσμεύονται από το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, οπως σε όλη την Ελλάδα. Το Κ.Υ. Ν. Μουδανιών έχει είδη αποδεσμευθεί. Θα ανήκουν απευθείας στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια ώς ΠΕΔΥ.
Αυτό σημαίνει ότι παύει η ¨συνεργασία¨ του Νοσοκομείου με το ΠΕΔΥ σε προσωπικό , υλικό, επισκευές και θα έχουν άλλο προϋπολογισμό.
Για την νέα πτέρυγα που δεν λειτουργεί η οποία αποτελείται από τα τμήματα

Καταγγελία του Συνδικάτου Εργαζομένων ΚΤΕΛ Θεσ/νίκης – Χαλκιδικής, κατά της Διοίκησης – Συνάντηση με κλιμάκιο της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Με στελέχη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής και τον συντονιστή της Κ. Γκοντίνο, συναντήθηκαν χθες (14/10) στα Ν. Μουδανιά, αντιπροσωπεία του Συνδικάτου Εργαζομένων στα ΚΤΕΛ Θεσ/νίκης – Χαλκιδικής και εργαζόμενοι.
Οι εργαζόμενοι, ενημέρωσαν τα στελέχη της Ν.Ε. για την τρομοκρατική και εκβιαστική τακτική της Διοίκησης απέναντι τους και τις μεθοδεύσεις που μετέρχεται για απολύσεις, μειώσεις μισθών και κατάργηση επιδομάτων.Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, εξέφρασε την συμπαράστασή της στον αγώνα τους και μάλιστα ανέλαβε την υποχρέωση να δώσει έκταση στην δημοσιότητα του θέματος που αφορά και ολόκληρη την κοινωνία, να το προωθήσει σε κοινοβουλευτικό και Περιφερειακό επίπεδο.
Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής
VIDEO από τα επεισόδια τον Απριλιο 2012
Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: 

Άφησαν γουρουνοκεφαλή έξω από το Ελληνοαραβικό Μορφωτικό Κέντρο

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα έξω από το Ελληνοαραβικό Μορφωτικό Κέντρο στο Μοσχάτο, στην οδό Κύπρου 2.

Άγνωστοι άφησαν ένα κεφάλι από γουρούνι, από το οποίο μάλιστα έσταζε αίμα, λέρωσαν τους τοίχους με μπλε μπογιά και χρησιμοποιώντας κόκκινο σπρέι ζωγράφισαν στην πόρτα ένα σταυρό. Στην είσοδο του κτηρίου οι άγνωστοι έγραψαν συνθήματα κατά του Ισλάμ. Την ώρα που σημειώθηκε το περιστατικό δεν υπήρχε κάποιος στο κέντρο.
Περισσότερα και φωτογραφίες εδώ

Βάσει του ΕΝΦΙΑ το επίδομα πετρελαίου στους δικαιούχους

Σε αλλαγές του υπολογισμού του περιουσιακού κριτηρίου για το επίδομα πετρελαίου θα προχωρήσει η ΓΓΔΕ. Οι αλλαγές θα γίνουν στον υπολογισμό της αξίας του ακινήτου που σύμφωνα με την  περσινή απόφαση προσδιοριζόταν με το ΦΑΠ του 2011 ενώ με την τροποποίηση θα υπολογίζεται βάσει του ΕΝΦΙΑ

Ειδικότερα σύμφωνα με τα περσινά κριτήρια, προβλεπόταν ότι για το περιουσιακό κριτήριο, θα λαμβάνονταν υπόψη οι τιμές του ΦΑΠ έτους 2011. Με την νέα απόφαση, θα λαμβάνονται υπόψη οι τιμές που

Τζανέτος Καραμίχας: Ποιος είναι ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ που κυκλοφορούσε με τη λιμουζίνα

Επικεφαλής της ΠΑΣΕΓΕΣ επί 14 χρόνια, κορυφαίο «πράσινο» συνδικαλιστικό στέλεχος, ένα από τα πρόσωπα που στήριξαν τον Γιώργο Παπανδρέου στην κούρσα για την προεδρία του κόμματος το 2007 και προσφάτως ένα από τα στελέχη που πρωτοστάτησαν σε εκδήλωση για την ίδρυση συνδικαλιστικής κίνησης. Ο λόγος για τον Τζανέτο Καραμίχο, ο οποίος εδώ και δύο ημέρες βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο της δημοσιότητας εξαιτίας των στοιχείων-φωτιά που περιλαμβάνει το πόρισμα των ελέγχων που διενήργησαν αρμόδιος εισαγγελέας και ειδικές επιτροπές του ΓΛΚ για την οικονομική διαχείριση συνεταιρισμών κατά τη διάρκεια της περιόδου 2001-2011.
Σύμφωνα με τα όσα ήρθαν τις προηγούμενες δύο ημέρες στο φως τη

Εξιχνιάστηκε μεγάλος αριθμός κλοπών αγροτικών οχημάτων από πολυμελή εγκληματική ομάδα, (9) στη Χαλκιδική

Ελληνικη Αστυνομία
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 17 Οκτωβρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκε μεγάλος αριθμός κλοπών αγροτικών οχημάτων από πολυμελή εγκληματική ομάδα
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 28 μελών της εγκληματικής ομάδας, εκ των οποίων τα 4 αρχηγικά μέλη, για - κατά περίπτωση - συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές κ.α.
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης έχουν εξιχνιαστεί 77 κλοπές αγροτικών οχημάτων σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας
Το συνολικό ποσό που αποκόμισε η εγκληματική ομάδα από την παράνομη δράση της ξεπερνά τα 1.000.000 ευρώ
Εξιχνιάστηκε, μετά από πολύμηνη και διεξοδική έρευνα των αστυνομικών της

Οι αγορές στενάζουν, η Μέρκελ επιμένει…

Η νευρικότητα που επικρατεί στις διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές δεν πτοεί τη Γερμανίδα καγκελάριο που εξακολουθεί να επιμένει σε κανόνες αυστηρής δημοσιονομικής πειθαρχίας. Εντελώς αντίθετο δρόμο ακολουθεί ο Ιταλός πρωθυπουργός, με τις Βρυξέλλες να επιδίδονται σε «παιχνίδι ισορροπιών» .
Έπειτα από δυο χρόνια σιέστας, η ευρωζώνη βρίσκεται πάλι στη «γραμμή του πυρός» των επενδυτών, λόγω της στασιμότητας στην ανάπτυξη, του χαμηλού πληθωρισμού, των δημοσιονομικών προβλημάτων στη Γαλλία και την Ιταλία και των πολιτικών «κινδύνων» που διαβλέπουν στην Ελλάδα.

Το 2016 αναμένεται να ολοκληρωθούν τα έργα αναβάθμισης του αεροδρομίου «Μακεδονία»

Μάχη με τον χρόνο για να μη χαθεί το «τρένο» με τα κονδύλια του ΕΣΠΑ
Το 2016 αναμένεται να ολοκληρωθούν τα έργα αναβάθμισης του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, το οποίο περιλαμβάνεται στους προς παραχώρηση αερολιμένες σε ιδιώτες επενδυτές. Μάλιστα, το υπουργείο Υποδομών πιέζει για την επιτάχυνση των εργασιών, καθώς τα έργα συγχρηματοδούνται από το ΕΣΠΑ, το οποίο εκπνέει στο τέλος του 2015, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
α έργα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» περιλαμβάνουν την επέκταση του διαδρόμου προσαπογειώσεων κατά 1 χλμ. και ίσου μήκους επέκταση του παράλληλου τροχοδρόμου, πλάτους 23 μ.


Μαύρο κι άραχλο βλέπουν το μέλλον οι Θεσσαλονικείς

Βυθισμένοι στην απαισιοδοξία παραμένουν οι κάτοικοι της συμπρωτεύουσας, σύμφωνα με έρευνα της Palmos Analysis που έγινε για λογαριασμό του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης
Οι περισσότεροι Θεσσαλονικείς εξακολουθούν σε μεγάλο βαθμό να ζουν από τα «έτοιμα» ή με δανεικά και δεν σχεδιάζουν μεγάλες αγορές μέσα στο προσεχές 12μηνο. Σε αρνητικό επίπεδοκινούνται βιομηχανίαλιανεμπόριο και κατασκευές.

Η Περσεφόνη μάγεψε και την... Μέρκελ, και την ζήλεψε, όταν ο Σαμαράς έδειξε το φηφιδωτό στο tablet

Το ενδιαφέρον την γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ κατά τη διάρκεια της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο Μιλάνο, που κάθονταν δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά, εξήψε η απεικόνηση της Περσεφόνης στο ψηφιδωτού που ανακαλύφθηκε. Σε τέτοιο βαθμό που την ζήλεψε, δεν άντεξε, και έσπευσε να μάθει λεπτομέρειες.
Ο Σαμαράς τις εξήγησε οτι δεν έχει την ομορφιά της Περσεφόνης , ότι η  Περσεφόνη ήταν κόρη της θεάς Δήμητρας. Πατέρας της ήταν ο Ζεύς και συζυγός της ο Άδης. Ο Άδης την πήρε στον κάτω κόσμο για την ομορφιά της. Η Θεά Δήμητρα όμως τη ζήτησε πίσω. Ο Άδης συμφώνησε να ανεβαίνει η Περσεφόνη έξι μήνες στον πάνω κόσμο και να κατεβαίνει τους επόμενους έξι στον κάτω. Έτσι τους μήνες που η Περσεφόνη είναι στον πάνω κόσμο η Θεά Δήμητρα χαιρόταν και υπήρχε καλοκαιρία, ενώ τους άλλους κακοκαιρία.

Αν η Μέρκελ ηταν στην θέση της Περσεφόνης θα γινόταν το αντίθετο. Εξι μηνες στον κάτω κόσμο, και η Ελλάδα θα είχε καλοκαιρία και θα ξέσκιζε τα μνημόνια, έξι μήνες πάνω οι Έλληνες θα αυτοκτονούσαν και θα κατέβαιναν στον κάτω κόσμο.

Πέμπτη

Στο taxis ο ΕΝΦΙΑ με τις εκπτώσεις και την απαλλαγή απο 26/10

Στις 26 ή στις 27 Οκτωβρίου θα αναρτηθούν στο taxis τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ με τις εκπτώσεις και την απαλλαγή για τους δικαιούχους, (τρίτεκνους, πολύτεκνους και οικονομικά αδύνατους) , καθώς για τους ιδιοκτήτες με ακίνητα των οποίων ήταν κενά και μη ηλεκτροδοτούμενα ολόκληρο το 2013.
Στα νέα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ θα έχει γίνει συμψηφισμός με την δόση που καταβλήθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου καθώς και με τις εκπτώσεις που δικαιούνται οι ιδιοκτήτες ανάλογα με την περίπτωση του καθενός. Στις αρχές Νοεμβρίου θα ανοίξει το σύστημα προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις στο Ε9 και να επανυπολογιστεί ο φόρος.
Περισσότερα εδώ

Θερμικές κάμερες για τον Έμπολα στα αεροδρόμια

Θερμικές κάμερες θα τοποθετηθούν στα αεροδρόμια για τον εντοπισμό των επιβατών με πυρετό, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, από τις Βρυξέλλεςόπου συμμετείχε στη Συντονιστική Συνάντηση των Υπουργών Υγείας.
Ο συντονισμός στη λήψη μέτρων πρόληψης του ιού Έμπολα στην Ευρώπη και ειδικότερα του ελέγχου των ταξιδιωτών που φθάνουν σε ευρωπαϊκό έδαφος αεροπορικά, οδικά ή από τη θάλασσα από τις τρεις προσβεβλημένες χώρες της Δυτικής Αφρικής, ήταν το βασικό θέμα της συνάντησης.

Ξεκίνησαν τα μαθήματα της Χορευτικής Ομάδας Νεάκιτος Νικήτης

Τι είναι η «λευκή» κάρτα που πρότεινε ο Πλατινί;

Ο  Μισέλ Πλατινί έχει βαλθεί να αλλάξει το ποδόσφαιρο που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε όπως φαίνεται και από το νέο του  βιβλίο. Στο βιβλίο με τίτλο «Parlons Football» (Μιλάμε για Ποδόσφαιρο) ο  πρόεδρος της UEFA προτείνει την εισαγωγή της «λευκής κάρτας» την οποία θα αντικρύζουν όσοι διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις του  διαιτητή.Όσοι τιμωρούνται με «λευκή» κάρτα θα εκτίουν 10λεπτη αποβολή στον πάγκο της ομάδας.«Για να καταπολεμήσουμε την υπάρχουσα μανία των ποδοσφαιριστών να διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις των διαιτητών, η οποία λαμβάνει διαστάσεις επιδημίας, προτείνω τη δημιουργία μίας λευκής κάρτας, η οποία θα σημαίνει μία προσωρινή αποβολή δέκα λεπτών και παραμονή του τιμωρημένου στον πάγκο. Μην το μπερδέψουμε με την κίτρινη κάρτα, η οποία απευθύνεται στα φάουλ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης» αναφέρει το σχετικό απόσπασμα.

Εικόνες άνισης μεταχείρισης στην Αθήνα: Οι ανενόχλητες οι λιμουζίνες στην Αρεοπαγίτου και η κλήση στον πιτσιρικά με το μηχανάκι

Εικόνες που προδίδουν την άνιση μεταχείριση στην Αθήνα. Στις 9 το βράδυ της Πέμπτης λιμουζίνες ήταν παρκαρισμένες ανενόχλητες στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου μπροστά από το Ιδρυμα Ωνάση που προφανώς είχε κάποιο γκαλά και την ίδια ώρα ακριβώς απέναντι, στο φανάρι της Αμαλίας, ένα περιπολικό έχει σταματήσει έναν νεαρό μοτοσικλετιστή για να τον γράψει για κάποια παράβαση.
Ο φωτογραφικός φακός του iefimerida «συνέλαβε» τα δύο αυτά στιγμιότυπα που δείχνουν ότι στην Ελλάδα ο νόμος και διακρίσεις κάνει και αντιμετωπίζει με τρόπο άνισο τους πολίτες.


Διαιτητές αγώνων ΕΠΣΧ 18-19/10/2014

Σάββατο 18 Οκτ. 2014   Ώρα : 16:00
1 ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ - ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ   ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ  ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ  
2 ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ - Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ     ΔΡΑΓΑΤΗΣ - ΓΡΕΒΕΝΗΣ - ΠΑΣΣΑΛΗΣ  
 3 ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΓΟΜΑΤΙΟΥ - ΑΡΙΣ/ΛΗΣ ΣΤΑΓ. ΣΤΡ/ΚΗΣ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ - ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΠΟΡΤΑΡΙΑΝΟΣ  
4 ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ - ΧΟΛΟΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ     ΕΥΜΟΡΦΟΥΛΗΣ - ΧΡΙΣΤΑΚΟΓΛΟΥ - ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
5 ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ - ΔΟΞΑ ΚΡΗΜΝΗΣ      ΔΡΑΓΚΟΣ - ΔΕΡΜΑΤΙΔΟΥ - ΣΚΟΥΤΑΣ Φ. 6 Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ       ΠΑΠΠΑΣ Β. - ΚΟΥΡΙΔΗΣ - ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  
7 ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ - ΕΛΠΙΣ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΙΣ. - ΚΕΛΑΖΟΓΛΟΥ -

ΛΙΜΕΝΙΚΟ:Καταστροφή της μεγάλης ποσότητας ηρωίνης που είχε εντοπίσει και κατασχέσει το Λιμενικό Σώμα, τον περασμένο Ιούνιο

Ολοκληρώθηκε με τη μέθοδο της καύσης η καταστροφή της μεγάλης ποσότητας ηρωίνης που είχε εντοπίσει και κατασχέσει το Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., τον περασμένο Ιούνιο. Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη ποσότητα υπερέβαινε τους 2 τόνους και αποτελεί μέχρι σήμερα τη μεγαλύτερη που έχει βρεθεί ποτέ σε ευρωπαϊκό έδαφος, ενώ η κατάσχεσή της συνοδεύτηκε από τη σύλληψη των μελών του οργανωμένου κυκλώματος διακίνησής τους.
Η καύση έλαβε χώρα σε ειδικά διαμορφωμένο κλίβανο, βιομηχανικής εγκατάστασης, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Κατά τη διάρκεια της τηρήθηκαν όλες  οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ενώ υπήρχε και η παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού.

Άρχισε τις δοκιμές των ψηφιακών η DIGEA από το Πήλιο




Σε δοκιμές προβαίνει η Digea από το κέντρο εκπομπής του Πηλίου.
Οι εικόνες από αυτόματη αναζήτηση στην Νικήτη με κεραία που βλέπει Πήλιο ,  χαμηλής απολαβής . Ως γνωστόν το switch off από Πήλιο και Τσουκαλά Πoλυγύρου θα γίνει 31 Οκτωβρίου


«Λουκέτο» από αύριο στα ιδιωτικά ΙΕΚ με οφειλές

«Λουκέτο» περιμένει όσα ιδιωτικά ΙΕΚ και στα ασφαλιστικά ταμεία, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος.Σύμφωνα με τα όσα γνωστοποίησε ο κ. Λοβέρδος, το υπουργείο θα εκδώσει αύριο τα σχετικά έγγραφα για όσα Ιδρύματα δεν ρύθμισαν μέχρι χθες, που ήταν και η καταληκτική προθεσμία, τις οφειλές τους.

Προκήρυξη για να προσλάβει τους… διοριστέους το ΑΣΕΠ

Προκήρυξη που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 705 θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και 68 θέσεων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, διαφόρων κλάδων – ειδικοτήτων Δημοσίων Υπηρεσιών και Νομικών Προσώπων του Δημόσιου (ΦΕΚ 12/9-10-2014 και 13/15-10-2014 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) εκδόθηκε από το ΑΣΕΠ.
Aπευθύνεται μόνο σε όσους περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και δεν έχουν διοριστεί.

Τροπολογία-ντροπή για τα «κόκκινα δάνειά τους» Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ


Βουλευτές της συγκυβέρνησης πέρασαν με σκανδαλώδη τρόπο διάταξη που διασφαλίζει ότι το 40% της κρατικής χρηματοδότησης θα καταλήγει στα ταμεία των καταχρεωμένων κομμάτων και δεν θα κατάσχεται, όταν για τους πολίτες το ακατάσχετο είναι 1.500 ευρώ.
Με τροπολογία–πρόκληση η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ ρύθμισαν χθες (Τετάρτη) μονομερώς τα «κόκκινα» δάνειά τους στις τράπεζες, νομοθετώντας αυθαίρετα ότι το 40% της κρατικής χρηματοδότησης δεν θα μπορεί να κατασχεθεί.

Το νέο προεδρείο της ΕΝΠΕ πρόεδρος Κων. Αγοραστός, α΄ αντιπρόεδρος Γ. Σγουρός, β΄ αντιπρόεδρος Γιάννης Γιώργος (αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής),

Το νέο προεδρείο της ΕΝΠΕ διαμορφώθηκε ως εξής: πρόεδρος Κων. Αγοραστός, α΄ αντιπρόεδρος Γ. Σγουρός, β΄ αντιπρόεδρος Γιάννης Γιώργος (αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής), γενικός γραμματέας Αλ. Καχριμάνης (περιφερειάρχης Ηπείρου), ταμίας Χριστιάνα Καλογήρου (περιφερειάρχης Β. Αιγαίου), εκτελεστική επιτροπή: Ιω. Μαχαιρίδης, Χρ. Μιχαλάκης, Κων. Μπακογιάννης, Γ. Χατζημάρκος.

Με επεισοδιακό τρόπο εξελίχθηκαν, χθες το βράδυ, οι διαδικασίες ανάδειξης

Τετάρτη

Eurobirdwatch – Γιορτή Πουλιών 16-21 Οκτωβρίου Υγρότοποι Σάνης (Λίμνη Σταυρονικήτα) - VIDEO

«Το Sani Resort στο πλαίσιο του Προγράμματος Προστασίας και Ανάδειξης των Υγροτόπων της Σάνης – Sani Green, σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών (Eurobirdwatch), οργανώνει ένα πενταήμερο εκδηλώσεων –για μικρούς και μεγάλους, ανοιχτό στο κοινό, σε τοπικά σχολεία και στους φιλοξενούμενους των ξενοδοχείων- με σκοπό τη γνωριμία με τη φύση των Υγροτόπων της Σάνης και την προστασία της άγριας ζωής που φιλοξενούν στις 16-21 Οκτωβρίου.»
Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:

Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: «Φαγοπότι» αγροτοσυνδικαλιστών επί 20ετια αποκάλυψαν οι ελεγκτές

Για τον φάκελο από τις μίζες των κομμάτων  και το χάρισμα των εκατομυρίων που χρωστούν τα κόμματα της συγκυβέρνησης , ποιός θα ασχοληθεί ;

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος κατέθεσε στη Βουλή φάκελο με όλα τα πορίσματα για την διαχείριση των ταμείων των οργανώσεων ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ, ΣΥΔΑΣΕ, ΕΛΓΑ την περίοδο 1991 – 2011Τα στοιχεία που αποδεικνύουν το μεγάλο φαγοπότι των αγροτικών συνεταιρισμών κατέθεσε στην Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Πάρις Κουκουλόπουλος  επισημαίνοντας ότι «πρέπει να τραβήξουμε πλέον μια κόκκινη γραμμή. Να πληρώσουν αυτοί που πρέπει, χωρίς, ωστόσο, να συνεχίσει να αιωρείται κατασυκοφάντηση των θεσμών. Οι πολίτες απαιτούν πλήρη

1ο Olive Oil Tour Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεταγγιτσίου με επισκέπτες από τη Σουηδία

Το Olive Oil Tour θεωρείται πλέον και επίσημα θεσμός για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής. 
Στις 04/10/2014, πραγματοποιήθηκε το 1ο Olive Oil Tour με επισκέπτες από τη Σουηδία, οι οποίοι ξεναγήθηκαν αρχικά σε χώρο ελαιοτριβείου ώστε να δουν και να μάθουν για την εξαγωγή του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου και στη συνέχεια επισκέφθηκαν το χώρο τυποποίησης, όπου περιγράφηκε η διαδικασία παραγωγής. Ακολούθησε γευστική δοκιμή του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου «Γαλανό Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής» δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να απολαύσουν το Χρυσό Υγρό του Ομήρου. Κατά την επίσκεψη συζητήθηκαν τα οφέλη του ελαιολάδου για την υγεία και επισημάνθηκε, η σημαντικότητα της Μεσογειακής διατροφής. Επιπλέον οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τον εν εξελίξει φάκελο του ΠΟΠ ‹Γαλανό Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής› και για την σπανιότητά του.



Ενα ευγενέστατο ρομπότ με το όνομα Ερατώ είναι η νέα «ρεσεψιονίστ» στο Υγεία: Υποδέχεται και εξυπηρετεί τους ασθενείς

Εικόνες από το κοντινό, πλέον, μέλλον θα αντικρίζουν οι ασθενείς και επισκέπτες στο νοσοκομείο Υγεία, καθώς η νέα «ρεσεψιονίστ» είναι ένα υπερσύγχρονο και ευγενέστατο ρομπότ.
Το ρομπότ με το όνομα «Ερατώ» υποδέχεται στα εξωτερικά ιατρεία τους επισκέπτες, επικοινωνεί διαδραστικά μαζί τους, τους εξυπηρετεί και τους καθοδηγεί καθ' όλη την διάρκεια παραμονής τους στο χώρο.
Πρόκειται για ένα Ρομπότ Virtual Presence (τηλεπαρουσίας) το οποίο κινείται, μιλάει, και επικοινωνεί μέσω του ασύρματου δικτύου του νοσοκομείου με το διαδίκτυο. Η Ερατώ φέρει κάμερα, μικρόφωνα, και αισθητήρες σε μία μηχανοκίνητη τηλεκατευθυνόμενη

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου 21 Οκτωβρίου με 31 θέματα

Με 31 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό συμβούλιο Πολυγύρου την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014 στις 7.00 μ.μ.. Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου.
Οι  συνεδριάσεις μεταδίδονται  ζωντανά από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου.
Η ημερήσια διάταξη έχει ως εξής:
1. Βράβευση μαθήτριας Ωδείου Πολυγύρου για το πρώτο βραβείο σε Διαγωνισμό Διεθνούς Θερινής Μουσικής Ακαδημίας (Εισηγ.: κ. Χ. Βορδός)
2. Τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας ως προς την αύξηση (κατά μία) των ειδικών θέσεων

Αγιασμός παιδικού σταθμού Νικήτης

Τρίτη

Χορός τρίτης Λυκείου Αγ.Νικολάου Vertigo Νικήτη 18 Οκτωβρίου 2014

Η τρίτη Λυκείου Αγ. Νικολάου σας προσκαλεί στο χορό της, στο Vertigo bar στη Νικήτη, το Σαββάτο 18-10-14.
Ελάτε όλοι να περάσουμε μαζί ένα αξέχαστο Σαββατόβραδο
Θα υπάρχει λεωφορείο.
Αναχώρηση από:
Μαρμαρα από το smile στις 9:45
Μεταγγιτσι στις 10:30 από τον παιδότοπο κούκου τζα
Άγιο Νικόλαο 10:50,

Ώρα επιστροφής 3:00 ... είσοδος είναι 2.50 ευρώ και για όσους μετακινηθούν με λεωφορείο είναι +50 λεπτά ..... Be There ;)

facebook events

Δωρεά ταχέων σκαφών στο Λιμενικό ματαιώνεται λόγω ...πτώχευσης! Απίστευτη ιστορία

Η εταιρεία που τελικά πτώχευσε είχε προσπαθήσει να λάβει μέρος σε διαγωνισμό του Λιμενικού, ύψους 14.000.000 ευρώ, υποβάλλοντας όπως λένε οι κακές γλώσσες “μη έγκυρες εγγυητικές επιταγές”. 

Και μετά από τους πανηγυρισμούς για την “δωρεά σκαφών από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών” στο Λιμενικό, η “ανώμαλη προσγείωση”.
Τον Απρίλιο του 2013, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου έλαβε χώρα μια λαμπρή τελετή στην οποία παρευρέθηκε ολόκληρη η πολιτική ηγεσία της χώρας συμπεριλαμβανομένου ακόμη και του ίδιου του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Έκει είχε ανακοινωθεί ότι η Ένωση Εφοπλιστών Ελλάδας προσφέρει στο Λιμενικό Σώμα δύο φουσκωτά σκάφη μήκους 12,5 μέτρων Ολλανδικής εταιρείας . Δεν θα εξετάσουμε τα συν και τα πλην των σκαφών για

Deutsche Welle: Φεύγουν από την Ελλάδα φοιτητές και καθηγητές- Η περίπτωση του Πανεπιστημίου Κρήτης

Η κρίση οδηγεί όλο και περισσότερους νέους Έλληνες στο εξωτερικό. Πολλοί εγκαταλείπουν την Ελλάδα ακόμη και για τις βασικές τους σπουδές, ελπίζοντας να βελτιώσουν έτσι τις προοπτικές τους στην αγορά εργασίας.
Η απόφαση της Αλεξίας Παπαϊωάννου να σπουδάσει στη Γερμανία, μολονότι πρώτευσε στις περσινές πανελλαδικές εξετάσεις, είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στην Ελλάδα. «Η ‘πρώτη των πρώτων’ μεταναστεύει», είχε γράψει εκείνο το διάστημα η Καθημερινή. Η 18χρονη Αλεξία, η οποία είχε συγκεντρώσει 19.728 μόρια στις εξετάσεις, σπουδάζει εν τω μεταξύ εδώ και έναν χρόνο Νομική στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης.
Πολλοί νέοι Έλληνες αποφασίζουν τα τελευταία χρόνια να σπουδάσουν στο εξωτερικό, κι αυτό παρά την ομολογουμένως καλή ποιότητα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Μόνον στη Γερμανία ο αριθμός των ελλήνων φοιτητών αυξήθηκε μεταξύ 2012 και 2013 κατά 13 %. Η Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία μετρούσε το 2012 6.000 έλληνες φοιτητές, από τους οποίους οι 1.100 ξεκίνησαν τις σπουδές τους στη Γερμανία
Περισσότερα στο www.candianews.gr

Ο Γιάννης Τζιφόπουλος στο τιμόνι του Απόλλωνα της Αρναίας.

apollonarneasfc.blogspot.gr
Βρέθηκε η διάδοχη κατάσταση για τη θέση του προπονητή στον Απόλλωνα της Αρναίας, μετά τη λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας με τον Χρήστο Νεοφώτιστο.
Στο τιμόνι της ομάδας της Χαλκιδικής που εκπροσωπεί τον Νομό μας στην Γ΄ Εθνική κατηγορία θα βρίσκεται το δίδυμο Γιάννης Τζιφόπουλος και Αντώνης Λεπιτσάς.
Αμφότεροι έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον Άρη, καθώς έχουν περάσει από τεχνικά επιτελεία των «κίτρινων» κατά το παρελθόν.
Στέλιος Ρήγας facebook

Calypso Cabare – Όχι Πια Άνεργοι Πτυχιούχοι

Το cabaret Calypso ρίχνει γροθιά στο στομάχι της οικονομικής κρίσης και καταρρίπτει το μύθο ότι οι πτυχιούχοι μας αναγκάζονται να μένουν άνεργοι και τα πτυχία τους να γεμίζουν αράχνες σε κορνίζες. Μπράβο Calypso! 
Πληροφορίες εντός…

www.tsatra-patra.gr

Βουλιάξαμε από τουρίστες αλλα κάποιοι αγνόησαν κάθε έννοια Εταιρικής - Κοινωνικής Ευθύνης και επέλεξαν την επιχειρηματική αλητεία...

Στο 26,4% διαμορφώθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα μας, τον Ιούλιο εφέτος, σύμφωνα με τα στοιχεία της (κρατικής) ΕΛΣΤΑΤ.Το αντίστοιχο ποσοστό του Ιουνίου 2014 ήταν 26,7%, δηλαδή η ανεργία το καλοκαίρι μειώθηκε κατά 0,3%. Υπό άλλες συνθήκες αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί αναμενόμενο. Όμως τη φετινή τουριστική περίοδο είχαμε ρεκόρ προσέλευσης τουριστών και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Το 2013 ήρθαν στην Ελλάδα 18 εκατομμύρια τουρίστες, ενώ το 2014 οι αφίξεις ξεπέρασαν τις προβλέψεις και εκτιμάται (καθώς η σεζόν συνεχίζεται) ότι θα “αγγίξουν” τα 23 εκατομμύρια. Με απλά λόγια, η χώρα “βούλιαξε” από τους τουρίστες, όμως η ανεργία δεν μειώθηκε...
Αυτό συνέβη για τους εξής λόγους:
--Εσχάτως διαδίδεται όλο και περισσότερο ο θεσμός της “μαθητείας”. Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις “εισάγουν” νέους και εφήβους από γειτονικές (πάμπτωχες) βαλκανικές χώρες ως μαθητευόμενους. Οι μαθητευόμενοι εργάζονται 12 ώρες ημερησίως, διαμένουν και σιτίζονται εντός του ξενοδοχείου και αμείβονται με 200 – 300 ευρώ μηνιαίως. Κι όλα αυτά σχεδόν

Δηλητηριάσθηκε από μανιτάρια και μοναχός του Αγ. Όρους


Μετα το ζευγάρι της Γαλάτιστας που κατανάλωσε άγρια δηλητηριώδη μανιτάρια , και είχαμε το θάνατο της 44χρονη Γυναίκας , ένας μοναχός νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Πολυγύρου σε άσχημη κατάσταση , με διάγνωση ηπατική, από κατανάλωση μανιταριών.
Θέλει προσοχή και στο στο Όρος φτιάχνουν πεντανόστιμες συνταγές.




Μεγαλώνει ο χρόνος αναμονής για τη σύνταξη από το ΙΚΑ

Στο ΙΚΑ εκκρεμούν σήμερα 57.934 αιτήσεις απλών συντάξεων

Ακόμη και δύο χρόνια πρέπει να περιμένουν οι ασφαλισμένοι προκειμένου να πάρουν τη σύνταξή τους, ενώ μεγαλύτερη είναι η ταλαιπωρία για εκείνους που συνταξιοδοτούνται με διαδοχική ασφάλιση.Σύμφωνα με Τα Νέα, ενδεικτικό είναι ότι στο ΙΚΑ εκκρεμούν σήμερα 57.934 αιτήσεις απλών συντάξεων, 10.725 με διαδοχική, 66.917 για επικουρικές και 6.704 για επικουρικές με διαδοχική ασφάλιση. Προσωρινή σύνταξη παίρνουν 35.000 ενώ σε εκκρεμότητα βρίσκονται 9.000 για

17η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σιθωνίας 20 Οκτωβρίου 14, 15:30 μ.μ. με 23 θέματα

Ο Πρόεδρος του   Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Σιθωνίας, καλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, σε τακτική συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 στις 20/10/2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα ακόλουθα θέματα της ημερησίας διατάξεως:
 1)    Εκλογή αντιπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας. (Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Τζίτζιος Ιωάννης)
2)    «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΜ ΕΟΧ 2009-2014 (ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ)
- Θεματική Περιοχή: Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (GR03) - Κατηγορία 1 – Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις ΑΠΕ σε τοπικές «Κοινότητες».
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Δημητρός Δημήτριος)
3)    Έγκριση 1ου ΑΠΕ του Έργου: «Αναβάθμιση Δικτύων Ύδρευσης Αγ. Νικολάου, Μεταγγιτσίου και Ν. Μαρμαρά Δήμου Σιθωνίας».
(Εισηγητής: κ. Παπαζαχαρίας Αρίστος, Πολιτικός Μηχανικός)
4)    Έγκριση 3ου ΑΠΕ του Έργου: «Αισθητικές Παρεμβάσεις στην Κεντρική Παραλιακή ζώνη του οικισμού της Νικήτης».

Αυγή: Ροκανίζοντας το ΜΕΓΚΑ !!


Διώξαμε την ανκοργούμαν Τρέμη, διώξαμε και τον διευθυντή ειδήσεων Παναγιωτόπουλο, μας έμεινε ο Πρετεντέρης, εντάξει, δύο στα τρία, δεν είναι κι άσχημα. Στην πραγματικότητα είναι πάνω από δύο στα τρία, γιατί και του Πρετεντέρη του μειώσανε το χρόνο παρουσίας στο δελτίο, τον δείχνουνε και από μακριά για να μπερδεύονται οι τηλεθεατές και να νομίζουνε ότι είναι κάποιος άλλος (σ.σ. το 11,3% νομίζει ότι είναι ο Κώστας Πρέκας και το 8,5% ότι είναι ο Μάκης Κουρής), οπότε το ποσοστό της επιτυχίας μας ανεβαίνει στο 75%, τουλάχιστον.
  Μη νομίζετε και ο Πρετεντέρης δεν στέκει πολύ καλά στα πόδια του, γι' αυτό βγήκε ολάκερος Σαμαράς και τον υπερασπίστηκε στην Βουλή, μπας

Παραιτήθηκε ο πρύτανης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, ο Πολυγυρινός Μάριος Σπηλιόπουλος, με αιχμές για εταιρείες στη Σχολή.


Παραιτήθηκε τη Δευτέρα με επιστολή του προς τον υπουργό Παιδείας και τα μέλη του Συμβουλίου της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ) ο πρύτανης του ιδρύματος κ.Μάριος Σπιλιόπουλος. Ο πρύτανης αναφέρεται στην ίδρυση εταιρειών στο εσωτερικό της Καλών Τεχνών, η δραστηριότητα των οποίων αφήνεται ως «κληρονομιά» στον διάδοχό του για να ελέγξει τη νομιμότητα της λειτουργίας τους.
 Ο πρύτανης της ΑΣΚΤ δηλώνει εκ των προτέρων ότι η επιστολή του είναι οριστική και δεν θα την ανακαλέσει. (καταγγελία που αφορα εξωτερικούς συνεργάτες και προϊστάμενο τμήματος της ΑΣΚΤ , εδώ sithonianews)
«Ανέλαβα καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου 2014. Μια από τις προγραμματικές θέσεις μου, για τις οποίες με τίμησαν οι συνάδελφοι, ήταν ο εξορθολογισμός των οικονομικών του Ιδρύματος, προκειμένου να

Ο Τάσος Κανταράς για τις πιστώσεις των Δημοσίων έργων όπως αυτές του Γηροκομείου Πολυγύρου

Τασος Κανταράς facebook

"θα έχουν κάνει πάρτι κάποιοι ημέτεροι εργολάβοι και αγιονικολιάτες μηχανικοί και θα μας μείνουν να πληρώνουμε τα 'αξιοθέατα" κτίρια τους"

Επείγον μήνυμα προς όλους τους "ναυτιλομένους"!
 Ξεκίνησε ήδη το σχέδιο εξαπάτησης μας! 
Η μνημονιακή πυραμίδα, που κυβερνάει με κάθε τρόπο τη χώρα και το λαό της, θα μας βομβαρδίζει μέχρι την ημέρα των εκλογών ( πιθανοτερη ημερομηνία 23/3), με αντίστοιχες αποφάσεις, που δεν έχουν καμία αξία, γιατί δεν θα υπάρχουν οι κύριοι που δήθεν υπογράφουν, για να τις υλοποιήσουν!  
Αντίστοιχα έργα θα ανακοινώνονται ανα όλη την επικράτεια, απο τα κατα τόπους κυβερνητικά φερέφωνα! 
 Έτσι κι αλλιώς το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, έχει συρρικνωθεί στα

Δευτέρα

Εγκρίθηκαν 300.000 από τον προϋπολογισμό των 3.774.630 του Γηροκομείου Πολυγύρου για 2014


Εγκρίθηκε η ένταξη του Πρότυπου Γηροκομείου Πολυγύρου, προϋπολογισμού3.774.630,90 ευρώ, στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2014 με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκου Δένδια
Το έργο θα δημοπρατηθεί από το δήμο Πολυγύρου άμεσα με την υφιστάμενη για το 2014 πίστωση των 300.000 ευρώ  
Η απόφαση  για την δαπάνη του έργου στις 22-7-13  από τον  υφυπουργό Β. Κεγκέρογλου
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ 

Εγκρίνουμε από άποψη σκοπιμότητας την εκτέλεση του Έργου «Πρότυπο Γηροκομείο Δήμου Πολυγύρου Χαλκιδικής (μελέτη,  ανέγερση κτιρίου και εξοπλισμός,  διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου  και  περίφραξη)»,  προτεινόμενου προϋπολογισμού  ύψους:  τριών  εκατομμυρίων εννιακοσίων εννέα χιλιάδων οκτακοσίων εβδομήντα τριών Ευρώ (3.909.873,00€), που αναλύεται  ως  ακολούθως  (  ποσό  μελέτης  3.278.322,00  €  και  απορρόφηση  παρελθόντων  ετών  έως 31.12.2012 ύψους 631.551,00 € ).

Οι δαπάνες εκτέλεσης του Έργου θα καλυφθούν από τις πιστώσεις του Π.Δ.Ε. , ΣΑΕ 093 κωδικός

Έργου 1997ΣΕ09300006.