powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Ακίνητα-φιλέτα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική που ξεπουλούνται, βλέπουν οι Τούρκοι;

Εκδήλωση για τον τουρισμό έγινε στα τέλη του Μαϊου στην Κωνσταντινούπολη την οποία διοργάνωσαν δυο θεσσαλονικιώτικες εταιρίες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών -η «Μαμάρας και Συνεργάτες» και η «Tourism Plus»- μαζί με την Ενωση Τουριστικών Πρακτόρων Τουρκίας (TURSAB), η οποία αριθμεί πάνω από 65.000 μέλη και διαχειρίζεται τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της Τουρκίας.
 Ήταν η πρώτη -σε υψηλό επίπεδο- εκδήλωση διερεύνησης στην πράξη της δυνατότητας συνεργειών στον τουρισμό και όχι μόνον, αφού και οι δυο πλευρές δεν αποκλείουν την προοπτική εξαγορών, συνεργασίας και επενδύσεων στο χώρο του λιανεμπορίου και της ψυχαγωγίας.
Ελληνες και Τούρκοι επιχειρηματίες αλλά και εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Eresin Taxim Premier για να ενημερωθούν σχετικά με τα ελληνικά τουριστικά ακίνητα τα οποία αναζητούν Τούρκους επενδυτές για συνέργειες, πώληση, μίσθωση, συνεκμετάλλευση ή μάνατζμεντ.

Απολύτως ικανοποιημένοι επέστρεψαν από το πρώτο «Greek Properties - Turkish Tourism Investors Event» οι εκπρόσωποι των διοργανωτών, καθώς υπήρξε αυξημένη -και κυρίως «ποιοτική»- συμμετοχή από την τουρκική πλευρά.