powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Στο δήμο θεσσαλονίκης κατέσχεσαν και το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Μπουτάρη!

Σε κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του Δήμου Θεσσαλονίκης προχώρησε σήμερα ένας ιδιώτης από τη Βόρεια Ελλάδα..Αφορμή, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, στάθηκαν ανεξόφλητοι λογαριασμοί, ύψους περίπου 80.000 ευρώ, που προέρχονται από την προμήθεια στολών που προορίζονταν για τη Δημοτική Αστυνομία.
Τα χρήματα για τις στολές δεν δόθηκαν ποτέ, έτσι ο έμπορος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και δικαιώθηκε, καθώς το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης εξέδωσε την υπ’ αριθμ. 32757/2010 διαταγή πληρωμής με την οποία καλεί τον δήμο να αποπληρώσει τα χρέη του.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το πρωί της Δευτέρας δύο δικαστικοί επιμελητές μετέβησαν στα γραφεία της δημοτικής αρχής και κρατώντας τις σημειώσεις τους άρχισαν να κατάσχουν κινητά περιουσιακά στοιχεία της.

Ήδη, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η ηλεκτρονική μας εφημερίδα, έχουν δεσμευτεί τέσσερα μεγάλα φορτηγά και 19 αυτοκίνητα, μεταξύ αυτών και το αμάξι που χρησιμοποιεί ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης.

«Στη συνέχεια, με συνοδεία ανδρών της αστυνομίας, θα γίνει κατάσχεση γραφείων, πινάκων και άλλων περιουσιακών στοιχείων από τους χώρους του δήμου» αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές μιλώντας στο zougla.gr