powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Γιώργος Ματέας; Οι λόγοι που καθυστερούν την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Ορμύλιας Χαλκιδικής (φωτο)

Απάντηση δίνει ο κ.Γιώργος Ματέας Αντιδήμαρχος του Δήμου Πολυγύρου και υπεύθυνος λειτουργίας των αποκεντρωμένων δημοτικών υπηρεσιών της Δημοτικής Ενότητας Ορμύλιας για τους παράγοντες που καθυστερούν την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Ορμύλιας.

Επειδή φτάνουν στ' αυτιά μας σχόλια για καθυστέρηση στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της ανάπλασης στο ιστορικό μας κέντρο, θεωρώ αναγκαίο να ενημερώσω πως πράγματι αν και αρχικά στην πρόβλεψη λέγαμε πως οι εργασίες θα ολοκληρωθούν πριν το Πάσχα , τρεις παράγοντες μας αναγκάζουν στην παράταση της ολοκλήρωσης των έργων.
 Ο πρώτος έχει να κάνει με τις καιρικές συνθήκες, γιατί ευτυχώς μετά από πολλούς μήνες ανομβρίας, είχαμε αρκετές βροχερές ημέρες.
Όταν ανοίχτηκε το ανατολικό τμήμα απο καλύφθηκαν σωληνώσεις ύδρευσης οι οποίες κρίθηκε πως έπρεπε να αλλαχθούν, γιατί σχεδόν όλες ήταν  παμπάλαιες και αργά ή γρήγορα θα δημιουργούσαν προβλήματα διαρροών με καταστροφικά αποτελέσματα , κατανοητά σε όλους.
Ο τρίτος λόγος έχει να κάνει με την απόφαση να ανοίξουν τα φρεάτια απορροής ομβρίων , κυρίως αυτό δίπλα στο ΚΑΠΗ, που προϋποθέτει ιδιαίτερη και χρονοβόρα κατασκευή.
Επειδή όλοι οι παραπάνω παράγοντες καθυστέρησης θα έχουν θετικό αποτέλεσμα , ας κάνουμε λίγο παραπάνω υπομονή κατ' εφαρμογή του σοφού γνωμικού "το καλό πράγμα αργεί να γίνει".