powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Τον Ιούνιο η μελέτη για φυσικό αέριο στη Χαλκιδική ... και το μετρό ; θα περιμένουμε μην βιάζεστε (video).

O Γενικός Διευθυντής της  ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) Λεωνίδας Μπακούρας, ανακοίνωσε σήμερα 5-5-18 σε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη ότι έχει ξεκινήσει η μελέτη για την επέκταση του δικτύου στον νομό Χαλκιδικής, η οποία θα παρουσιαστεί μέσα στον Ιούνιο.

Στο ζήτημα της Χαλκιδικής αναφέρθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστας Γιουτίκας λέγοντας πως «Φυσικά ανοίξαμε και τη συζήτηση ότι δεν υπάρχει ακόμη αυτή τη στιγμή ανοιχτό στο σύστημα ο νομός Χαλκιδικής. Η ΡΑΕ δεσμεύτηκε πως το επόμενο διάστημα θα ανοίξει αυτή την πρόσκληση και να δούμε αν υπάρχουν εταιρείες που ενδιαφέρονται για τη Χαλκιδική».

Στη Συνάντηση συμμετείχαν εκπροσώποι της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ), καθώς και δημάρχοι του νομού Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης και ο αναπληρωτής ΥΠΕΝ, Σωκράτης Φάμελλος με επίκεντρο το συμπιεσμένο φυσικό αέριο στην τελική κατανάλωση