powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Εξέλιξη εργασιών του έργου: “ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ Δ.Κ. Ν. ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΚΑΙ Τ.Κ. Ν. ΠΛΑΓΙΩΝ”

Στο πλαίσιο της κατασκευής του έργου: «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ Δ.Κ. Ν. ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΚΑΙ Τ.Κ. Ν. ΠΛΑΓΙΩΝ»  συμβατικού προϋπολογισμού 2.693.872,10 € έχει κατασκευαστεί το μεγαλύτερο μέρος των κύριων οικοδομικών εργασιών και πιο συγκεκριμένα:

Έχει ολοκληρωθεί η σκυροδέτηση και η τοιχοποιία στα κτίρια διοίκησης, αφυδάτωσης ενέργειας και φυσητήρων.
Περαιώθηκε η σκυροδέτηση των δεξαμενών βιολογικής επεξεργασίας και εξισορρόπησης
Έχει ξεκινήσει η σκυροδέτηση των έργων εισόδου
Ολοκληρώνεται η σκυροδέτηση της δεξαμενής πάχυνσης
Έχουν ξεκινήσει οι εκσκαφικές εργασίες στη δεξαμενή βοθρολυμάτων
Έχει ξεκινήσει η σκυροδέτηση στο κτίριο μέτρησης παροχής-κοσκίνων
Σε επόμενη φάση, μόλις περαιωθούν οι εργασίες σκυροδέτησης και τοιχοποιίας προβλέπεται να ξεκινήσουν οι εργασίες που αφορούν σε ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις. Τέλος, θα διενεργηθούν και οι απαιτούμενες δοκιμές στο έργο.
Η προθεσμία περαίωσης του έργου είναι η 19-5-2017 (συμπεριλαμβανομένης της δοκιμαστικής λειτουργίας των εγκαταστάσεων).
     www.nea-propontida.gr      


Εξέλιξη εργασιών του έργου: “Κατασκευή έργων συλλογής μεταφοράς λυμάτων Τ.Κ. Ν.Πλαγίων”

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας έχει ξεκινήσει την κατασκευή του έργου  με τίτλο « ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ Τ.Κ.Ν.ΠΛΑΓΙΩΝ», αρχικού προϋπολογισμού 10.548.480,00€, με ανάδοχο για την κατασκευή την κοινοπραξία THALIS E.S. S.A. - ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε. 
Η κατασκευή του έργου έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό 100% αναφορικά με το βαρυτικό τμήμα του δικτύου στη βόρεια πλευρά του οικισμού. Επίσης έχουν κατασκευαστεί οι καταθλιπτικοί αγωγοί μεταφοράς ακαθάρτων στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ).
Έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι εργασίες σκυροδέτησης, επιχρισμάτων και οι επιστρώσεις δαπέδων στο αντλιοστάσιο Α4 ενώ ολοκληρώθηκε η σκυροδέτηση του αντλιοστασίου Α2 και επίκειται η έναρξη των εργασιών τοιχοποιίας. Αναφορικά με το αντλιοστάσιο αναρρόφησης VS2 έχει ολοκληρωθεί η σκυροδέτηση των τοιχείων ισογείου. Αναφορικά με το αντλιοστάσιο Α3 αυτό προβλέπεται να ξεκινήσει άμεσα.
Επιπρόσθετα, έχει κατασκευαστεί σε ποσοστό 45% το δίκτυο αναρρόφησης (πλην των φρεατίων) που αφορά στο νότιο τμήμα του οικισμού, συμπεριλαμβανομένης της ασφαλτόστρωσης.
Οι υπολειπόμενες εργασίες του έργου αφορούν στην ολοκλήρωση των οικοδομικών εργασιών των αντλιοστασίων καθώς και στην έναρξη των ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών σε όλα τα αντλιοστάσια βαρύτητας καθώς και στο αντλιοστάσιο αναρρόφησης.
Επίσης προβλέπεται, η ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης αναρρόφησης στον παραλιακό οικισμό των Ν. Πλαγίων καθώς και η διενέργεια των απαιτούμενων δοκιμών του δικτύου. 
Η προθεσμία περαίωσης του έργου είναι η 16-5-2017 (συμπεριλαμβανομένης της δοκιμαστικής λειτουργίας του δικτύου).

www.nea-propontida.gr

       O Δήμαρχος                                           

   Εμμανουήλ Καρράς