powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Πολύγυρος Δικαστήρια: Ένοχος ο μπάρμπα Θόδωρος για την ‘αντίσταση’ κατά της αρχής σε διαμαρτυρία κατοίκων της Μ.Παναγίας για μεταλλεία και διώξεις.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η εξ’ αναβολής δίκη του μπάρμπα Θόδωρου  Καραβασιλικoύ (εδώ), στο 3μελές Πρωτοδικείο  Πολυγύρου  κατηγορούμενος για "αντίσταση κατά της αρχής" κι ας έκανε δέκα μέρες στο νοσοκομείο ως τραυματίας λόγω ξυλοδαρμού από τα ΜΑΤ!  Κατηγορούνταν   και  για άλλα δύο αδικήματα  για παρακώλυση συγκοινωνιών και   διατάραξης κοινής ειρήνης το 2013
Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ που ωφελήθηκε τα μέγιστα από την υπόθεση των μεταλλείων  χρυσού ,απών. 

Η απόφαση  12 μήνες με 3 χρόνια αναστολή , και παύει η δίωξη για τα υπόλοιπα αδικήματα λόγω του άρθρου 8 N.4411 (1. Εξαλείφεται το αξιόποινο και παύει η δίωξη των ακόλουθων αξιόποινων πράξεων, που έχουν τελεσθεί μέχρι και τις 31.3.2016: α) των πταισμάτων και β) των πλημμελημάτων, κατά των οποίων ο νόμος απειλεί ποινή φυλάκισης μέχρι δύο (2) έτη ή χρηματική ποινή ή και τις δύο ποινές.) 
¨Ένας αστυνομικός που τον συνέλαβε παρουσιάσθηκε ως μάρτυρας. 
Για την απόφαση δεν επιτρέπονται τα σχόλια, έγινε προσφυγή στο Εφετείο, και δεν θα  γίνει αναφορά στην δίκη . Για τις έγγραφες καταθέσεις των αστυνομικών και του μάρτυρα αστυνομικού , γνώριμα πράγματα και στον γράφοντα ως παθών για άλλη περίπτωση , σε 'πατούν και σε τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτί'. Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι  αυτό και μάλιστα τώρα και Αριστερό  !!! 
Στα δικαστήρια   έντονη η παρουσία της αστυνομίας και φυσικά της ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος).

Ακολουθούν και πολλές δίκες και για κακουργήματα, κατά των αντιδρώντων στην εξόρυξη , και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ απολαμβάνουν την εξουσία, χάριν αυτών των ανθρώπων.

Επι ΣΥΡΙΖΑ οι καταδίκες.
Και με αφορμή την σημερινή καταδίκη, ας δούμε τι είπε πρόσφατα η Κατερίνα Ιγγλέζη και ποια είναι η πραγματικότητα.



Σχετικό και για τα γεγονότα της σημερινής υπόθεσης και εδώ http://epitropiagonapanagias.blogspot.gr