powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Καταγγελία των Συλλόγων Εμπορικού, Καντινών και Μικροπωλητών Κασσανδρείας για την υπερβολή στην συμπεριφορά και του τρόπου ελέγχου των αρχών.

 Πολλές είναι οι καταγγελίες που έρχονται σε εμάς (Εφημερίδα Κασσάνδρα ) από την Παρασκευή από επιχειρήσεις ,μικροπωλητές ,ιδιοκτήτες καντίνας και από εμπόρους από όλα τα χωριά της Κασσάνδρας.
Την καταγγελία σας την παρουσιάζουμε αυτούσια

¨Από την περασμένη βδομάδα έχει ξεκινήσει ένα ανοιχτός πόλεμος από το κράτος, ομάδες της αστυνομίας πάνοπλες μπαίνουν σε μαγαζιά για έλεγχο με τα όπλα ανά χείρας, ο κόσμος έντρομος και φοβισμένος φεύγει άρον άρον ενώ οι τουρίστες νομίζουν ότι βρίσκονται σε κατεχόμενες περιοχές , από την άλλη τα πρόστιμα εξοντωτικά ¨.
Με την σειρά τους μικροπωλητές και ιδιοκτήτες καντίνας μας αναφέρουν ¨είμαστε με άδειες από τον Δήμο με ταμειακές μηχανές μαζί μας και με την νόμιμη ασφάλιση (ΟΑΕΕ) που
χρυσοπληρώνουμε στο κράτος, επίσης το ΙΚΑ μας δίνει το δικαίωμα να απασχολούμε εργαζόμενους (Τελικά το κράτος δεν θέλει να μείωση την ανεργία;)
Αλλά οι νόμιμοι εργαζόμενοι μας διώκονται καθημερινά από την

αστυνομία ,¨και μας βεβαιώνουν διοικητικό πρόστιμο ,  όταν πάμε στο δικαστήριο αθωωνόμαστε γιατί είμαστε νόμιμοι αλλά το πρόστιμο λόγο ότι είναι διοικητικό δεν σβήνει, αυτό είναι ένα μεγάλο κενό του νόμου που το τίμημα το πληρώνουμε εμείς!!!
Σε αντίθεση με τους λαθρομετανάστες που κάνουν παραεμπόριο και φυσικά δεν έχουν κανένα νόμιμο χαρτί αλλά ούτε αφήνουν ένα ευρώ στο κράτος δεν τους ακουμπάνε καθόλου ¨.
Είδη ο Εμπορικός Σύλλογος Κασσάνδρας αύριο κιόλας θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφεριάχη Χαλκιδικής και για να του εκφράσουν τα παράπονά τους αλλά και την δυσαρέσκεια τους για το πως αντιμετωπίζονται οι επιχειρηματίες από το κράτος σε μια δύσκολη εποχή για τον επαγγελματία ,επίσης θα του υπενθυμίσουν πως η Κασσάνδρα είναι τουριστική περιοχή και όλα αυτά είναι δυσφήμηση για τον τόπο.
Στη συνέχεια θα συναντηθούν και με τον Ταξίαρχο της Αστυνομίας Χαλκιδικής για να δουν το σκεπτικό όλων αυτών των ενεργειών.

Εμπορικός Σύλλογος Κασσάνδρας,
Σύλλογος Καντινών Κασσάνδρας
Μικροπωλητές Κασσάνδρας