powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Verigo bar Παραλία Νικήτης 28/6/14

VERTIGO BAR FACEBOOK
Ο Δημήτρης Πολυχρονόπουλος η αλλιώς "Dimitri Loud" γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και στην ηλικία των 16 χρόνων μπηκε στον χώρο του djing, παιζοντας μουσικη σε διάφορες εκδηλωσεις. Σιγά σιγά άρχισε να κανει mix συνθεσεις κομματιων, βάζοντας ετσι τις δικιές του πινελιές. Στην ηλικία των 17 ετων, ξεκινησε επαγγελματικά πια στον χώρο της μουσικής, ώσπου του ήρθε η "μεγαλη πρόταση" για να δουλέψει σε νυχτερινό μαγαζί ως dj.
    Εκτοτε για αρκετό διάστημα εμφανιζοταν σε μαγαζιά της περιοχής του. Αφότου απέκτησε περισσότερη εμπειρία, ήρθε η παρωδος του χρόνου ωστε να πάει σε μαγαζιά που ήταν εκτός της περιοχής του. Στο πρόγραμμα του είχε εναλλαγές της ξένης μουσικής σκηνής.
   Στην πορεία του χρόνου έγινε resident dj σε μαγαζιά μεγάλου βεληνεκούς σε περιοχές της Θεσσαλονίκης αλλά και διαφόρων νησιών. Εδώ και περίπου 4 χρόνια πλέον ασχολείται και με την
μουσική παραγωγή τραγουδιών !                          Πρώτη του επιτυχία με το όνομα "Soundtraxx" ήταν το "Feel" και το "Never bring me down".Τώρα υπάρχει το Edit στην επιτυχία του Zedd "Spectrum". Το ραδιοφωνικό του ταξίδι ξεκινάει από τον "city Interational 106,1" ως μουσικός παραγωγός.Ακολουθούν και άλλοι σταθμοι όπως, "Safari fm 107.1", "Venus 91.1" , "Star fm 97.1 Next Generation ".