powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Γ.Σ."η Σιθωνία" ημερίδα στίβου στο δημοτικό γήπεδο Νικήτης, χθες Σάββατο, 13-6-2015

ΑΡΧΕΙΟ
Χθες, ημέρα Σάββατο, 13-6-2015, στο δημοτικό γήπεδο Νικήτης , έγινε η προγραμματισμένη ημερίδα στίβου, με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού αθλητών-τριών, κυρίως στις κατηγορίες Μινι-Σούπερ μινι ( για τον λόγο αυτό οργανώθηκε η ημερίδα). Επιτέλους !!!, αυτή την φορά ήλθε μεγάλος
αριθμός θεατών που χειροκρότησαν τα παιδιά και τα εγγόνια τους.
Από τα αγωνίσματα, εκτός των Kid”s Athletics που ενθουσίασαν τους θεατές , μεγάλη μάχη έγινε στο ύψος ΠΚ/Β στο οποίο συμμετείχαν 20 αθλήτριες και ο πήχης πέρασε το ύψος 1,41μ. Την καλύτερη επίδοση των αγώνων είχε η νεάνιδα του συλλόγου μας Παρδάλη Εύη στον ακοντισμό (600γρ. ακόντιο προπόνησης) που είχε πέντε βολές πάνω από τα 40μ. . Τα αναλυτικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σύντομα. 
Νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους προπονητές του συλλόγου μας ( Μαρία Τάκου, Λάκης Κανέλης), τους προπονητές Του Α.Σ Κένταυρος Γ, Μποσκαρίωβ με τους βοηθούς του και Α.Ο Οξυθέμις Κοσμά Ζαχαριάδη αλλά και τους Εθελοντές που βοήθησαν στον τεχνικό τομέα για την διεξαγωγή του αγώνα.
Στους νικητές-τριες απονεμήθηκαν μετάλλια. Σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια. Τις απονομές έκαναν κυρίως οι γονείς από την εξέδρα αφού δεν υπήρχαν επίσημοι!!! Μοναδική περίπτωση ο Γιώργος Δαλδογιάννης , εκπρόσωπος όλου του δήμου Σιθωνίας. Απούσα η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης για μια ακόμα αφορά.
Τις δαπάνες της ημερίδας κάλυψαν οι εισφορές των γονέων του συλλόγου μας. Επόμενος αγώνας μας , η διεθνής συνάντηση ρίψεων «τα Σιθώνεια» που ετοιμάζεται για τις 18 Ιουλίου 2015.
Πληροφορίες: Νίκος Παπαδημητρίου, Πρόεδρος Γ.Σ «η Σιθωνία»