powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

2o ARMENISTIS SUMMER TRAIL – 5Km & 10Km 5-7-15

2o ARMENISTIS SUMMER TRAIL – 5Km & 10Km με Τεχνικό Διευθυντή το Γιάννη Κουρκουρίκη.
Εκκίνηση Κυριακή 09:00 πμ αφετηρία από το Beach Bar και τερματισμός στη ...θάλασσα!!! 
Tο 2ο ARMENISTIS SUMMER TRAIL θα πραγματοποιηθεί
την Κυριακή 5 Ιουλίου στο πλαίσιο του πιο fitness τριημέρου που διοργανώνεται για 2η χρονιά από την Σχολή Προπονητών North Academy of Fitness και το γυμναστήριο Fitness Lifestyle Club σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Ελλάδας, το Camping Armenistis, στη Χαλκιδική στις 03-05 Ιουλίου.
Ένα τριήμερο γεμάτο δράση με crossfit, TRX, Zumba, Pilates, Aqua, Yoga, Functional , Trail Running και φυσικά ...party!!!
TRAIL RUNNING 5χλμ &10χλμ
Η διαδρομή είναι κυκλική και περιλαμβάνει όλα τα τερέν, μονοπάτι, άσφαλτος δρόμος, χωματόδρομος και φυσικά παραλία με τρέξιμο δίπλα στο κύμα .Για τα περίπου 5χλμ θα χρειαστεί να πραγματοποιηθεί ένας κύκλος και για τα 10χλμ δύο κύκλοι. Σταθμοί τροφοδοσίας θα υπάρχουν στο 1,5ο χλμ στο 5ο χλμ και στο 6,5ο χλμ. Θα περιλαμβάνουν νερό , ισοτονικό, μπανάνες ,αλμυρά. Η διαδρομή των 5χλμ έχει περίπου 120μ υψομετρικής διαφοράς και αντίστοιχα τα 10χλμ περίπου 240μ. Χρονικό όριο και για τους δύο αγώνες ορίζονται οι 2 ώρες 30΄. Ο μέτριος βαθμός δυσκολίας επιτρέπει την συμμετοχή στον αγώνα και σε άτομα που θα ήθελαν για πρώτη φορά να δοκιμάσουν το τρέξιμο σε μονοπάτι. Οι εικόνα των μαγευτικών ακτών κάτω από τα απόκρημνα βράχια που συναντάς ειδικά στο πρώτο μέρος της διαδρομής σε καθηλώνουν με αποκορύφωμα μετά τον τερματισμό την βουτιά στα καταγάλανα νερά που θα σου μείνει αξέχαστη. Δεν θα υπάρχουν ηλικιακές κατηγορίες και η συμμετοχή αθλητών κάτω των 18 ετών γίνεται μόνο με έγγραφη δήλωση γονέα. Η συμμετοχή αθλητών κάτω των 14 ετών θα είναι δυνατή μόνο με την συνοδεία του γονέα. Ο κάθε συμμετέχων παραλαμβάνει το μετάλλιο του κατά τον τερματισμό. Ο κάθε δρομέας είναι υπεύθυνος για την καλή του σωματική υγεία και συμμετέχει στον αγώνα με δική του ευθύνη. 
Το κόστος συμμετοχής είναι 10 Euro για το ARMENISTIS SUMMER TRAIL και για τις δύο αποστάσεις και περιλαμβάνει :
Αναμνηστικό μπλουζάκι
Μετάλλιο
Τροφοδοσία 
Δωρεάν είσοδο στο Camping για τον συμμετέχοντα κατά την μέρα του αγώνα

Ωστόσο το κόστος του τριημέρου με όλη την θεματολογία του έχει 30 ευρώ και 
Συμπεριλαμβάνει:
- Όλες τις αθλητικές δραστηριότητες
- Την μεταφορά από και προς Θεσσαλονίκη
- Πρωινό για Σάββατο και Κυριακή πρωί
- 10-15% έκπτωση σε ό,τι διαμονή επιλεχθεί
- Αναμνηστικό μπλουζάκι
- Βεβαίωση παρακολούθησης
- Συμμετοχή στους αγώνες 5χλμ και 10χλμ στο 2ο Armenistis Summer Trail

Δηλώστε συμμετοχή στο γυμναστήριο Fitness Lifestyle Club ( Σοφούλη 70) μέχρι τις 30 Ιουνίου στα τηλέφωνα της North Academy of Futne2310402982 και στον κ. Γιάννη Κουρκουρίκη 6936093532