powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Ε.ΚΑ.Σ.Χ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ

Στα Ν.Μουδανιά, την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015, η Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων Μελών της ‘Ενωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής ομόφωνα ενέκρινε και αποφάσισε την αποστολή και δημοσίευση του παρόντος ψηφίσματος:
1) Nα εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους για την έλλειψη
κρατικής υποστήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού που παρουσιάζεται από την απουσία επιχορηγήσεων.
2) Να διαμαρτυρηθούν για την μείωση των κρατικών επιχορηγήσεων στις αθλητικές Ομοσπονδίες και κατ’ επέκταση στις ‘Ενωσεις με αποτέλεσμα την αδυναμία τους να προχωρήσουν στις δραστηριότητες τους.
3) Η Ε.ΚΑ.Σ.Χ. μέσα σε αυτήν την κρίση έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα αν και ήταν πάντα συγκρατημένη έφτασε στο σημείο να σκέφτεται ακόμα και την αναστολή της λειτουργίας της ‘Ενωσης,
4) Να διαμαρτυρηθεί γιατί παρά τις διαβεβαιώσεις που είχαν δοθεί από την Ε.Ο.Κ. δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της που αυτή την στιγμή είναι: Ενώ έχει ταμείο 6.000 ευρώ χρωστάει σε μισθούς και έξοδα λειτουργίας 18.000 ευρώ, με μηνιαία έξοδα που τρέχουν 2.500 ευρώ, επομένως αν συνεχιστεί να μην έρχονται χρήματα έως την έναρξη των πρωταθλημάτων δεν θα μπορέσει να τα πραγματοποιήσει.
Ζητάμε άμεση λύση του προβλήματος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡ.ΜΑΝΤΣΙΟΣ            ΕΜ  ΚΑΤΣΑΒΑΒΑΚΗΣ