powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

4ο Porto Carras Half Marathon powered by Xterra, Σάββατο 2 και τη Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Tο Porto Carras Grand Resort σε συνεργασία με την XTERRA Greece, διοργανώνουν το 4ου Porto Carras Half Marathon powered by Xterra, το Σάββατο 2 και τη Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις μοναδικές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος στη Σιθωνία Χαλκιδικής.
21km, 10km & 5km Run
Οι αγώνες Δρόμου όλων των αποστάσεων θα διεξαχθούν το απόγευμα του Σαββάτου με ώρα εκκίνησης 17:30.

Οι αθλητές και αθλήτριες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε 3 πανέμορφες διαδρομές,  21km, 10km & 5kmχωρίς ιδιαίτερες τεχνικές δυσκολίες, που διασχίζουν το μαγευτικό κατάφυτο τοπίο των 17 χιλιάδων στρεμμάτων που περιβάλει τις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος.


Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι συμμετέχοντες θα απολαμβάνουν μοναδικές εικόνες φυσικής ομορφιάς του πευκόφυτου δάσους και του απέραντου γαλάζιου του Τορωναίου Κόλπου για να τερματίσουν με τα μαγικά χρώματα του δειλινού της μαρίνας του Porto Carras!
Και οι δύο αποστάσεις θα εκκινήσουν από τη Μαρίνα του Πόρτο Καρράς με κατεύθυνση προς τα ιδιωτικά λιμανάκια του Porto Carras. H διαδρομή θα κινηθεί σε ασφάλτινα κομμάτια και δασικούς δρόμους χωρίς τεχνικές δυσκολίες ή μονοπάτια. Ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της μαρίνας του Porto Carras. Οι αθλητές των 21km θα πραγματοποιήσουν 2 στροφές της διαδρομής.
Οι κολυμβητικοί αγώνες όλων των αποστάσεων θα διεξαχθούν την Κυριακή το πρωί στις 10:00, στην υπέροχη βραβευμένη με γαλάζια σημαία, αμμώδη παραλία μήκους 9 χιλιομέτρων του Porto Carras Grand Resort, σε σηματοδοτημένες διαδρομές.

περισσότερα portocarrasmarathon.com