powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

O συνδυασμός ¨ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ¨ για τις Εκλογές του Επιμελητηρίου Χαλ/δικής- Υπ.Πρόεδρος Ελευθερία Χατζησταματίου(ΦΩΤΟ)

Αγαπητοί φίλοι και φίλες επιχειρηματίες. Oι νέες επιχειρηματικές συνθήκες και οι αλλαγές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια εν μέσω οικονομικής κρίσης, μας αναγκάζουν να κινηθούμε σε άλλους ρυθμούς αλλά και νέα φιλοσοφία. 
Πριν από δύο έτη περίπου ξεκίνησα μία πορεία ενημέρωσης και ευρύτερης γνωριμίας με επιχειρηματίες του Νομού γνωστοποιώντας τους την επιθυμία μου να διεκδικήσω την προεδρία του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στις επερχόμενες εκλογές του Δεκεμβρίου.

 Έχοντας οργανώσει μία δυναμική ομάδα με νέους, καταρτισμένους, επιτυχημένους επιχειρηματίες, με καινούριες ιδέες και όραμα, αλλά κυρίως την πρόθεσή τους για άοκνη και ανιδιοτελή προσφορά, είμαστε έτοιμοι να... δώσουμε στο νομό αυτή την εναλλακτική λύση που τόσο πολύ επιθυμούμε.
 Στο δικό μας συνδυασμό δεν χωρούν και κυρίως δεν «επιβάλλονται» κομματικές ή άλλες παρεμβάσεις από ¨κέντρα¨ τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το επιχειρείν. Ούτε φυσικά χωρούν άνθρωποι που δεν έχουν πλέον όρεξη και διάθεση για προσφορά στα κοινά προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου. Οι θέσεις και οι προτάσεις μας πιστεύουμε ότι αντικατοπτρίζουν το σύγχρονο επιχειρηματικό γίγνεσθαι και είναι απολύτως εφικτά και υλοποιήσιμα 
Στο ¨Επιχειρηματικό Όραμα Χαλκιδικής¨ δε χωρούν πολιτικές συμπάθειες και στήριξη ανθρώπων που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Επιμελητήριο ως εφαλτήριο άλλων προσωπικών επιδιώξεων και ανελίξεων. Επιδιώκουμε αποκλειστικά και μόνο την πρόοδο της επιχειρηματικότητας και το καλό των επαγγελματιών όλων των κλάδων. Θα ήθελα σε αυτόν τον αγώνα που άρχισα πριν δύο χρόνια -και όχι παραμονές εκλογών- μαζί με την εξαιρετική ομάδα που πληθαίνει καθημερινά να δηλώσουμε παρόντες και παρούσες, ζητώντας την στήριξή σας στο νέο, το εναλλακτικό, το καθαρό, το καινοτόμο που τόσο έχει ανάγκη η επιχειρηματική κοινότητα στην παρούσα φάση εν μέσω οικονομικής κρίσης. 
 Με εκτίμηση Ελευθερία Χατζησταματίου-Λεμονιάδου Υπ.Πρόεδρος Επιμελητηρίου Χαλκιδική