powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Απλήρωτοι συμβασιούχοι του Δήμου Σιθωνίας “γυρίζουν” την Δημοτική Αρχή στο Ελεγκτικό.

Η καταγγελία του Σωματείου Συμβασιούχων Εργαζομένων Δήμου Σιθωνίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης, για τη μη πληρωμή “δεδουλευμένων” - θεωρημένων από τον αρμόδιο επίτροπο - των 115 συμβασιούχων – “παρατασιούχων” Καθαριότητας και η δημοσιοποίηση - ανάδειξη του θέματος ως αποδεικνύεται σύμφωνα με το epoli.gr “ταρακούνησαν” την Δημοτική Αρχή, αφού
ξαναέστειλε το “επίμαχο” χρηματικό ένταλμα πληρωμής των εν λόγω εργαζομένων στο Ελεγκτικό Συνέδριο / Υπ. Επιτρόπου Ν. Χαλκιδικής προς έλεγχο.
Μετά την κίνηση αυτή, και την πληρωμή των εν λόγω εργαζομένων να είναι το πιο λογικό και τυπικά αποτέλεσμα, το Σωματείο δεν πρόκειται να “κάτσει με σταυρωμένα χέρια”, ωστόσο, όπως πληροφορείται το epoli.gr, για την τελική καταβολή - πληρωμή της εργασίας που έχουν ήδη προσφέρει.

Το ένταλμα εδώ

epoli.gr

Ανακοίνωση Διοίκησης του Σωματείου Συμβασιούχων Εργαζομένων Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής,
Μετά από ένα τεράστιο αγώνα που δίνει η Διοίκηση του Σωματείου Συμβασιούχων Εργαζομένων Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής, ξανά στέλνει προς έλεγχο ο δήμος Σιθωνίας τα ήδη θεωρημένα εντάλματα για το μεσοδιάστημα 7.6.2017 έως την λύση των συμβάσεων 12.7.2017.
Η Διοίκηση του σωματείο συμβασιούχων εργαζομένων Δήμος Σιθωνίας Χαλκιδικής, τονίζει ότι θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο και συνδικαλιστικό μέσο προκειμένου να καταβληθούν τα δεδουλευμένα. Όλοι οι συμβασιούχοι καθαριότητας του δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής, έχουν χύσει εκατοντάδες κιλά ιδρώτα βάζοντας πλάτες για να διατηρήσουμε καθαρό το δήμο μας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με μας και τις οικογένειές μας!!!
Με Εκτίμηση το Δ.Σ
Σωματείο Συμβασιούχων Εργαζομένων Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής