powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

2ος αγώνας περιπέτειας στο ακρωτήριο Αρκούδα του Γοματίου Χαλκιδικής 30-9-17 (φωτο).

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2017 έγινε ο 2ος αγώνας περιπέτειας στο ακρωτήριο Αρκούδα του Γοματίου Χαλκιδικής. Ένας αγώνας που διοργάνωσε η  κολυμβητική παρέα του swim or die, σε συνεργασία με το Beach Cafe-Restaurant “Dionysos”  και  σκοπό έχει να βρεθεί ο κόσμος σε επαφή και να γνωρίσει το ιδιαίτερο θαλάσσιο και παραθαλάσσιο περιβάλλον μιας περιοχής που κινδυνεύει άμεσα. Αλλά επίσης για να περνάμε όσο γίνεται πιο όμορφα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, αν και όλοι οι σχετικά λιγοστοί συμμετέχοντες που αψήφησαν το δύσκολο καιρό θεωρούνται νικητές, πρώτευσε η ομάδα των Αλέξανδρου Ιωαννίδη και Παναγή Τσέλιου που ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στον εντυπωσιακό χρόνο των 17 λεπτών, κερδίζοντας ως έπαθλο ένα παλαιωμένο τσίπουρο του Πάρη Σιγάλα από Σαντορίνη. Δεύτερη η ομάδα της οικογένειας του Σταύρου Χαρίτου και Χαράς Παλαμίδη με 26 λεπτά και τρίτη η ομάδα των Ιωάννα Τσιάρα και Δανάη Μενεξιάδη με 36 λεπτά.
Φυσικά αυτός ο όμορφος αγώνας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη βοήθεια του Γιάννη, της Πόπης, της Δανάης, του Σάκη και του Διονύση που στήριξαν με αγάπη το οργανωτικό κομμάτι. Οι φωτογραφίες είναι των Δημήτρη, Γιάννη, Βασίλη.