powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Νέο πεντάστερο ξενοδοχείο της ΤUI στις Καλύβες Πολυγύρου Χαλκιδικής θα λειτουργήσει το Μάιο του 2018.


@sn Στη Σιθωνία περιμένουμε ακόμη , όχι να λειτουργήσει η επέδυση των 50 εκατ. αλλά να ξεκινήσουν οι εργασίες στον Αγ.Γιάννη στη Νικήτη !!
Στις Καλύβες  Πολυγύρου τον Μάιο του 18 θα λειτουργήσει το Sensimar Blue Lagoon Palace τον Μάιο το 2018 εδώ
Κρήτη, Ρόδος, Χαλκιδική, αλλά και στα νησιά του Ιονίου, τη Ζάκυνθο και όχι μόνο  επενδύει με νέα ξενοδοχεία η TUI, η
ηγετική ομάδα της οποίας βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη χώρα μας και συναντήθηκε και με τον Πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα.
Ο ίδιος ο CEO της TUI, κ. Friedrich Joussen, ο οποίος συναντήθηκε χθες με τον Ελληνα Πρωθύπουργο δήλωσε χθες ότι η Ελλάδα «αποτελεί για εμάς μία σημαντική ευκαιρία και για το λόγο αυτό αυξάνουμε το κομμάτι της κρουαζιέρας και είμαστε έτοιμοι να επενδύσουμε σε άλλα 10 ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων».
Πέραν του Robinson Club που αποτελεί και το νέο μεγάλο project του ομίλου στην Κρήτη, από την επόμενη σεζόν του 2018 θα λειτουργήσει υπό το brand της Sensatori, το Sensatori Resort Rhodes by Atlantica, 5 αστέρων, το οποίο αποτελεί τη νεότερη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου για το brand της Sensatori. 

Στη Χαλκιδική, στις Καλύβες  Πολυγύρου τον Μάιο του 18 θα λειτουργήσει το Sensimar Blue Lagoon Palace, επίσης 5 αστέρων το οποίο εντάσσεται στην Sensimar Collection από το 2018 και θα διαθέτει κέντρο θαλασσοθεραπείας, γήπεδα τέννις, σουίτες με ιδιωτικές πισίνες κ.τ.λ.
 Επέκταση στην Ελλάδα σχεδιάζει ο όμιλος και για το νέο brand της ΤUI Blue, την ίδια στιγμή που εξετάζει επίσης και τη δυναμική επέκτασή του στα νησιά του Ιονίου τα οποία εξακολούθησαν να ενισχύουν τις επιδόσεις τους για τη σεζόν του 2017 με περαιτέρω προοπτικές και για το 2018 λόγω των νέων πτητικών προγραμμάτων των αεροπορικών εταιρειών.
Πληροφορίες και από το newmoney.gr