powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ «ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το «Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών» που διοργάνωσε το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο όπου συμμετείχαν χορευτικά συγκροτήματα και χορωδίες από οκτώ χώρες (Ελλάδα, Ρουμανία, Ουγγαρία, Μολδαβία, Γεωργία, Κύπρος, Σερβία, Βουλγαρία). Στο φεστιβάλ συμμετείχαν συνολικά
305 χορευτές και χορωδοί οι οποίοι με κέφι και ζωντάνια παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια της χώρας τους.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συμμετέχοντες πολιτιστικούς συλλόγους και σχολές χορών, τους συνεργαζόμενους φορείς και οργανισμούς, τους εθελοντές, τους χορηγούς και φυσικά το κοινό που υποστήριξε με την ένθερμη παρουσία του το «Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών».
Το φεστιβάλ αυτό ήταν η αφορμή να γίνει γνωστή η ελληνική φιλοξενία σε όλη την Ευρώπη καθώς οι φιλοξενούμενοι έμειναν ενθουσιασμένοι από την υποδοχή που τους επιφύλαξαν οι κάτοικοι της Ιερισσού, των Νέων Ρόδων, της Μεγάλης Παναγίας και του Γοματίου.
 Όπως τόνισε η πρόεδρος του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου, κα Παναγιωτοπούλου Ελένη, από 23/9/17 έως 27/9/17 ο Ξένιος Δίας ήταν στο Δήμο Αριστοτέλη για να μεταφέρει το μήνυμα της πολυπολισμικότητας και της προστασίας της πολιτιστικής μας κληρονομίας σε όλη την Ευρώπη.