powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Νοικιάζει το εξοχικό στην Τζια ο Πάγκαλος , στον δρόμο των Παπακωνσταντίνου, Ραγκούση. Άτιμη ζωή ήρθε και ο ΕΝΦΙΑ !






Φαίνεται πως ο πρώην υπουργός αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο των δυο συναδέλφων του, των κυρίων Παπακωνσταντίνου και Ραγκούση, αναζητώντας μια πρόσθετη πηγή εσόδων ίσως  να πληρώσει και τον ΕΝΦΙΑ
Ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος που όπως ο ίδιος έχει τονίσει πως «...υποφέρει, με τα 1.800 ευρώ που λαμβάνει ως σύνταξη, καθώς άλλα είχε υπολογίσει και αλλιώς του τα έφερε η ζωή», ζήτησε και έλαβε το ειδικό σήμα λειτουργίας από τον ΕΟΤ ως Τουριστιική Επιπλωμένη Έπαυλη Ειδικών Κατηγοριών,για  να μπορεί να νοικιάζει την εξοχική του κατοικία στην Τζια με τα «τέσσερα δωμάτια και τις οκτώ κλίνες» όπως περιγράφεται στο σχετικό έγγραφο που είναι αναρτημένο στη Διαύγεια (ΑΔΑ 7288469ΗΙΖ-ΙΕΕ)
.
Ωστόσο το σπίτι του κ. Πάγκαλου στην Τζια δεν διαθέτει την πολυτέλεια και τις ανέσεις των δυο άλλων πρώην συναδέλφων του και ως εκ τούτου η τιμή του αναμένεται να είναι και πιο χαμηλή σε σχέση με τις τιμές ενοικίασης που ισχύουν για τις βίλες των κ.κ. Παπακωνσταντίνου, Ραγκούση.
Πάνε και οι αμπελώνες που τους φροντίζει μόνος, για να να παράγει το δικό του κρασί, να το απολαμβάνει μαζί με όσους φίλος του έμειναν ( μαζί τα φάγαμε με τους φίλους  τα πίνουμε )