powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Από την παρουσία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Σιθωνίας στο Φεστιβάλ του Μεταγγιτσίου ‹Ελαίας Δρώμενα› ( φωτογρ. από το facebook


Ενα από τα καλύτερα site της βόρειας Ελλάδας , το seleo.gr ,δημοσίευσε τα παρακάτω σχετικά με την φωτογραφία με τα πόδια της Χαλκιδικής .


http://www.seleo.gr/voreia-ellada/139848-kontra-anamesa-sta-dyo-podia-tis-xalkidikis-gia-ton-xarti-pou-saronei-sto-diadiktyo-foto?utm_medium=facebook&utm_source=twitterfeed
Κόντρα ανάμεσα στα δύο πόδια της Χαλκιδικής για τον 'χάρτη' που σαρώνει στο διαδίκτυο (ΦΩΤΟ)

Μόλις, χτες κυκλοφόρησε ο ιδιόμορφος χάρτης που σας βοηθούσε να διαλέξετε σε ποιο πόδι της Χαλκιδικής να πάτε και σήμερα καταρρίπτεται!
Η χιουμοριστική εικόνα με τον χάρτη που δείχνει για ποιο λόγο θα πρέπει να επιλέξει κάποιος ένα από τα τρία πόδια της Χαλκιδικής έκανε θραύση στο διαδίκτυο.
Σήμερα, έρχεται το δεύτερο πόδι να...βάλει τα πράγματα στη θέση τους και βγάζει νέο χάρτη για αποκατάσταση της αλήθειας. Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε το sithonianews.blogspot.gr.

Πανσέληνος Έρωτας Νικήτη Παλιό Δημοτικό Σχολείο


https://www.youtube.com/watch?v=vKG4ryyrS64#t=76


Πευκόμελο Σίθων του Αγροτικού Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Νικήτης έλαβε πάλι διεθνές βραβείο γεύσης ( 2 αστέρια )

 
Στις 5.6.2014, σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα το απόγευμα σε κεντρικό σημείο των Βρυξελλών (Concert Noble), έλαβε χώρα η ετήσια απονομή βραβείων γεύσης και ποιότητας από το International Taste & Quality Institute (ITQI) που έχει έδρα τις Βρυξέλλες και συμπλήρωσε 10 χρόνια λειτουργίας.
Τα τυποποιημένα / συσκευασμένα προϊόντα που συμμετέχουν κάθε χρόνο από αριθμό χωρών από ολόκληρο τον κόσμο υποβάλλονται σε «τυφλή» επί εξαήμερο γευσιγνωσία από ομάδα 120 ειδικών.
Συνολικά βραβεύτηκαν 902 προϊόντα διαφορετικών προελεύσεων από όλες τις χώρες του κόσμου.
-Πευκόμελο Σίθων από τον Αγροτικό Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Νικήτης Χαλκιδικής (2 αστέρια)
Πρόκειται για διεθνή οργάνωση με την οποία συνεργάζονται 15 διεθνείς και εθνικές ομοσπονδίες chefs και sommeliers (κυρίως από την Ευρώπη και συγκεκριμένα από την Γαλλία, τη Βρετανία, την Ελλάδα, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Σουηδία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Πορτογαλία, την Τουρκία, αλλά και διευρωπαϊκές και διεθνείς ομοσπονδίες, όπως οι Euro-Toques, World Master Chefs Society και Association de la Sommellerie Internationale).
* 3 αστέρια έλαβαν τα προϊόντα με βαθμολογία 90% ή περισσότερο
2 αστέρια έλαβαν τα προϊόντα με βαθμολογία μεταξύ 80% και 90%
1 αστέρι έλαβαν τα προϊόντα με βαθμολογία μεταξύ 70% και 80%


Παρασκευή

Λάθος Χάρτης προορισμού για τα πόδια της Χαλκιδικής κυκλοφορεί στο διαδίκτυο


σχετικό  Κόντρα ανάμεσα στα δύο πόδια της Χαλκιδικής για τον 'χάρτη' που σαρώνει στο διαδίκτυο  seleo.gr

Διήμερο εκδηλώσεων στη Γαλάτιστα 13 και 14 Ιουνίου 2014


Κώστας Τουρνάς Εκδήλωση για τα 20 χρόνια Ειδικού Σχολείου Πολυγύρου 12-6-14

 



Συναυλία με τον Κώστα Τουρνά διοργάνωσε το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου ,υπό την αιγίδα του Δήμου, την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 στις 8.30 μ.μ., στο προαύλιο του Δημαρχείου.
 Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου Πολυγύρου (1994-2014).
Αναμνηστικά δόθηκαν από τον Αντιπεριφεριάρχη κ. Γιώργο Γιάννη , τον Δήμαρχο Πολυγύρου , Ζωγράφο Αστ. τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ζαγγίλα Δ. και τον Δ/ντή Πρωτοβάθμιας Εκπάιδευσης  Παπασταμόπουλο Ξ., σε όσους συνέβαλαν στην πετυχημένη λειτουργία του Ειδικού Σχολείου .

Όλα έτοιμα για το μεγάλο φεστιβάλ ‹Ελαίας Δρώμενα › σήμερα το βράδυ 8.15, 13-6-14 στο Μεταγγίτσι

Πέμπτη

Πολιτιστικός Σύλλογος τεχνών Γαλάτιστας 'Εκθεση Ζωγραφικής


Έκθεση Ζωγραφικής θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Γαλάτιστας, στις 23και 24 Ιουνίου, με την με την λήξη των μαθημάτων του τμήματος ζωγραφικής από τους μαθητές του τμήματος.
Λειτουργία της έκθεσης 6 ώς 9 μ.μ.

Το μαγιό αυτό θα βοηθήσει την φυσική πλευστότητα του σώματος, των κολυμβητών του 44ου Διάπλου Τορωναίου


Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.ΚΑ.Σ.Χ.


Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στις (11/06) και συγκροτήθηκε σε σώμα την ίδια ημέρα:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ:                    MANTΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:      ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:      ΣΤΙΒΑΧΤΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:          KATΣΑΒΑΒΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΤΑΜΙΑΣ:                          ΛΕΛΕΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΕΛΗ:                              ΣΦΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
                                           ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
                                           ΓΚΙΩΡΓΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
                                           ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤ/ΤΟΣ:       MANTΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Εθελοντική αιμοδοσία στο PORTO CARRAS GRΑND RESORT από το προσωπικό και τους πελάτες.

 


Εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού και των πελατών, του Porto Carras Grand Resort θα πραγματοποιηθεί την 25η Ιουνίου 2014, ημέρα Τετάρτη και από τις 09:00 εώς τις 14:00 με στόχο την δημιουργία Τράπεζας Αίματος.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Γεν. Νοσοκομείου Χαλκιδικής , με την ιδιαίτερη βοήθεια της Διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Αγίου Νικολάου, ( η οποία παρέχει και υπηρεσίες στο Μικροβιολογικό και στην Αιμοδοσία του Νοσοκομείου) , κυρίας Ελένης Λογοτριβής.
 Είναι μια προσπάθεια για απόκτηση επάρκειας αίματος και άμεση στήριξη των εργαζομένων και των οικογενειών τους στις ανάγκες τους για αίμα, αλλα και των τουριστών και δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι αυτοί είναι για την χώρα οι ‹αιμοδότες› της οικονομίας.

Ανακοίνωση επιλογής κολυμβητών 44ου Διάπλου Τρίτη 16/6/14

To ΔΣ της ΕΕΝΝ ο ΣΙΘΩΝ Νικήτης, θα κάνει την επιλογή των αθλητών την Παρασκευή 13/06/2014 στον "παιδότοπο" της Νικήτης στις 19:00 το απόγευμα. 
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Τρίτη 16/06/2014
Σύμφωνα με την προκήρυξη , ο αριθμός των κολυμβητών δεν μπορεί να ξεπερνά τους 20. Σε περίπτωση που οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπεράσουν τον παραπάνω αριθμό ( ξεπεράστηκε κατα πολύ πάνω από 70),  η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει από την οργανωτική επιτροπή με βάση τη συμμετοχή τους σε διάφορα αθλήματα δίνοντας προτεραιότητα στις διακρίσεις τους στο υγρό στοιχείο, καθώς και την ανάγκη διατήρησης του διεθνούς χαρακτήρα του αγώνα.
  Δύσκολο το έργο του Δ.Σ. του Σίθωνα

Τετάρτη

Το Άγιο Όρος με τα μάτια ενός Τούρκου στην εφημερίδα Hürriyet

Ο ένας είναι δημοσιογράφος και ο άλλος αρχιτέκτονας. Αν ήταν άλλης εθνικότητας, δεν θα προκαλούσε εντύπωση η απόφασή τους να μπουν στο Άγιο Όρος. Το ότι είναι Τούρκοι, όμως, δημιουργεί έντονο ενδιαφέρον. 
Ο δημοσιογράφος της Χουριέτ, Ertuğrul Özkök και ο αρχιτέκτονας φίλος του Ali Esad Göksel καταγράφουν τις εντυπώσεις τους και αποκαλύπτουν. 
Φυσικά δεν εισέβαλλαν στο «Περιβόλι της Παναγιάς», αντιθέτως, έλαβαν σχετική άδεια από τον Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και έμειναν στη μονή τρεις ημέρες. Επιστρέφοντας στην Τουρκία, έγραψαν σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Χουριέτ τις

Ο Στουρνάρας χλευάζει τον ταλαίπωρο ελληνικό λαό: «Καλά την περάσαμε με το σούσι και τα σουβλάκια!»

Με τις «καλύτερες αναμνήσεις» δήλωσε πως αποχωρεί από το υπουργείο Οικονομικών, ο απερχόμενος υπουργός, Γιάννης Στουρνάρας, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής.
Ο Γιάννης Στουρνάρας τόνισε πως αποχωρεί με ανάμικτα συναισθήματα, αφού, όπως δήλωσε, χαρακτηριστικά, νιώθει ότι αποχωρεί από το… σπίτι του.
 (...το σπίτι του παραμένει ανοιχτό, του κοσμάκη τα σπίτια κλείσανε  μεσα από αυτό το σπίτι,
και ο ίδιος βέβαια ετοιμάζεται να πάει σε τραπεζικό παλάτι , που το πληρώνουν πάλι οι ταλαίπωροι έλληνες)
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο Γιάννης Στουρνάρας τόνισε, απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, πως παρά την σκληρή δουλειά και τα ατελείωτα ξενύχτια τους στο υπουργείο Οικονομικών, «τελικά, μάλλον περάσαμε ωραία, εγώ με το σούσι μου κι εσύ με τα σουβλάκια!».

Το Μεταγγίτσι σχεδόν είναι έτοιμο για τις φεστιβαλικές εκδηλώσεις ‹Ελαίας Δρώμενα› , έναρξη Παρασκευή 13-6-14

Τρίτη

Ακίνητα-φιλέτα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική που ξεπουλούνται, βλέπουν οι Τούρκοι;

Εκδήλωση για τον τουρισμό έγινε στα τέλη του Μαϊου στην Κωνσταντινούπολη την οποία διοργάνωσαν δυο θεσσαλονικιώτικες εταιρίες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών -η «Μαμάρας και Συνεργάτες» και η «Tourism Plus»- μαζί με την Ενωση Τουριστικών Πρακτόρων Τουρκίας (TURSAB), η οποία αριθμεί πάνω από 65.000 μέλη και διαχειρίζεται τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της Τουρκίας.
 Ήταν η πρώτη -σε υψηλό επίπεδο- εκδήλωση διερεύνησης στην πράξη της δυνατότητας συνεργειών στον τουρισμό και όχι μόνον, αφού και οι δυο πλευρές δεν αποκλείουν την προοπτική εξαγορών, συνεργασίας και επενδύσεων στο χώρο του λιανεμπορίου και της ψυχαγωγίας.
Ελληνες και Τούρκοι επιχειρηματίες αλλά και εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Eresin Taxim Premier για να ενημερωθούν σχετικά με τα ελληνικά τουριστικά ακίνητα τα οποία αναζητούν Τούρκους επενδυτές για συνέργειες, πώληση, μίσθωση, συνεκμετάλλευση ή μάνατζμεντ.

Προσλήψεις αναμένονται για το πρόγραμμα Δακοκτονίας. Οι θέσεις για την Χαλκιδική



Το προσωπικό αυτό θα απασχοληθεί ως εξής :
 1. Οι τομεάρχες δακοκτονίας μέχρι 5,5 μήνες, το δε εργατοτεχνικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων τα διακόσια πενήντα ένα (251) άτομα για 1,38 μήνες (έως 34 ημερομίσθια ανά άτομο για χρονικό διάστημα 6,5 μηνών) και τα τριακόσια δώδεκα

Λειτουργία Τουριστικής Αστυνομίας Πολυγύρου









Αστυνομική Δ/νση Χαλκιδικής
Δελτίο Τύπο 10 Ιουνίου 2014
Την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 στελεχώθηκε με το απαραίτητο προσωπικό και λειτουργεί πλήρως το Τμήμα της Τουριστικής Αστυνομίας Πολυγύρου Χαλκιδικής, με έμπειρα στελέχη υπό τη Διοίκηση και καθοδήγηση της Υπαστυνόμου Β ΄ κας Τεπε Άννας και υπεύθυνο Γραμματειακής Υποστήριξης τον Ανθυπαστυνόμο κ. Πειραλή Χρήστο.

Συνελήφθη 46χρονος για ναρκωτικά στην Επαρχιακή Οδό Ν. Μουδανιών-Σιθωνίας

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι 9-6-14, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, ένας άνδρας 46 ετών, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
Στην Επαρχιακή Οδό Νέων Μουδανιών – Σιθωνίας, σε αστυνομικό έλεγχο του 46χρονου, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:
 μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 39,2 γραμμαρίων και ένα ναρκωτικό δισκίο.
 Κατόπιν, σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Δευτέρα

Σαν Σήμερα 9-6-1976 Ο Ηρακλής Κυπελλούχος Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό




4,4 ρίχτερ πάλι στη Χαλκιδική νότια του Άθω στις 13.51, 9-6-14


Εισπρακτικές ενοχλητικές εταιρείες που μας σπάνε τα νεύρα στο τηλέφωνο

 
Στις εισπρακτικές εταιρείες καταφεύγουν οι προμηθευτές -κυρίως τράπεζες, αλλά και εμπορικά καταστήματα, εταιρείες τηλεπικοινωνιών κτλ.- για την είσπραξη οφειλόμενων χρηματικών ποσών σε περιπτώσεις καθυστέρησης πληρωμής δανείων, πιστωτικών καρτών, συναλλαγματικών επιταγών κτλ.
To ότι κάποιος σας δηλώνει στο τηλέφωνο ότι είναι δικηγόρος, δεν σημαίνει ότι σας λέει αλήθεια. Είναι σύνηθες φαινόμενο, οι εισπρακτικές να παριστάνουν τους δικηγόρους, παρότι είναι παράνομο.
Ενοχλητικές έχουν γίνει και οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών με την διαφήμιση των πακέτων .
Στο διαδίκτυο υπάρχουν site που τα ενημερώνουμε ανεπίσημα και μας ενημερώνουν σε ποιόν ειναι καταχωρημένος κάποιος αριθμός.

 Δηλώστε τον κάθε ενοχλητικό.και αναζητήστε το τηλέφωνό του εδώ http://www.whocallsme.gr/
 Παρακάτω θα βρείτε αριθμούς τηλεφώνων από το http://www.daneiakartes.info

359896833289 EOS Matrix
2102407941 Marfin
2102716276 ALPHABANK
2102724880
2102782000 Γενική τράπεζα
2102788028 PRS
2102788230 PRS

«Παρέλυσε» η εφορία λόγω… Θεοχάρη: Χωρίς φορολογικά πιστοποιητικά


 
Κάνεις κλικ στην  Έκδοση Πιστοποιητικού και  σου βγαίνει ...theohariς not found. Εμείς ήμαστε γενικώς με το Delete

Η παραίτηση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων προκάλεσε εμπλοκή στην έκδοση πιστοποιητικών βεβαιώσεων καθώς χρειάζονται την ηλεκτρονική υπογραφή του γενικού γραμματέα και αυτή τη στιγμή η θέση είναι κενή!

Ανοιχτό θέατρο Πολυγύρου Χορευτικό Παιδικό και Εφηβικό του Λαογραφικού Ομίλου Πολυγύρου

Με την εκδήλωση "Μεγάλος καλοκαιρίνός χορός" που πραγματοποιήθηκε στις 6/6/2014 στό Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου Χαλκιδικής έκλεισε την φετινή χρονιά ο Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου.150 Χορευτές των παιδικών & Εφηβικών τμημάτων παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς ενώ το τμήμα παραστάσεων συνεχίζει την παρουσία του σε εκδηλώσεις καθ' όλη την διάρκεια του Καλοκαιριού
Φωτογρ. Βογιατζής Γ.

Πορεία διαμαρτυρίας στις Σκουριές 8-6-14 ( video )

https://www.youtube.com/watch?v=xNe9vCQHUl8

Πρόσληψη στις Μαθητικές Κατασκηνώσεις Μεταμόρφωσης 10 Ατόμων Προθεσμία 13/6/14


Πρόσληψης δέκα (10) ατόµων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου της Ε.Μ.Κ.Φ. Χαλκιδικής.
Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου,
συνολικού αριθμού δέκα (10) ατόμων για την κάλυψη εποχιακών αναγκών λειτουργίας των
Μαθητικών Κατασκηνώσεων Μεταμόρφωσης Χαλκιδικής για το καλοκαίρι του 2014
1 Μάγειρας - 1 Βοηθός Μάγειρα Τραπεζοκόµος
1 Εργ. Τραπεζαρίας
-1 Φύλακας - 2 Λαντζέρες -2 Εργάτες καθαριότητας - 1 Ηλεκτρολόγος -1 Ιατρός (µε ειδικότητα Παιδιάτρου) ή Νοσοκόµα

Οπλοστάσιο έκρυβε 62χρονος ημεδαπός σε Θεσσαλονίκη στο αυτοκίνητο και στην εξοχική κατοικία στη Χαλκιδική.


Τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 7-6-14 στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, περιπολούντες αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, εντόπισαν ανασφάλιστο ΙΧΕ αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου υπήρχαν, μεταξύ άλλων, όπλα και φυσίγγια.
Άμεσα ενημερώθηκαν και μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο όχημα, παρουσία του 62χρονου ιδιοκτήτη του, εντόπισαν και κατέσχεσαν:

Κυριακή

Kοπάδι βόσκησε χασίς στον Πολύγυρο ή οι διαχειριστές των social media ;



http://www.makeleio.gr/?p=105148 http://respentza.blogspot.gr/2014/06/blog-post_7389.html
Ως  γεγονός  παρουσιάσθηκε από τα  social media τον Μάϊο του 2012. Εχει αναπαραχθεί κατα χρονικά διαστήματα, ως περιέργο, και σε άλλες χρονικές στιγμές, και συνεχίστηκε να παρουσιάζεται σαν να συνέβει χθές .

Μερικά blog οπως η Respentza και taxalia χαρακτήρισαν βλακεία και μούφα την παραπληροφόρηση.
Βλακεία είναι, ή 'μαστούρα' του εντυπωσιασμού; 
http://taxalia.blogspot.gr/2014/06/blog-post_8940.htmlΤι γράφουν. Ένα
κωμικοτραγικό γεγονός συνέβη κατά λάθος, στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, σε
παράνομη φυτεία με δενδρύλια κάνναβης.

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/264552/kopadi-provata-voskise-hasis Πρόβατα πήγαιναν για να βοσκήσουν και κατέληξαν να… κάνουν ναρκωτικά.Τα πρόβατα
τα οποία βρέθηκαν κατά τύχη σε χασισοφυτεία, και αντί για να μασήσουν χορτάρι, έκαναν μάλλον…. κατανάλωση χόρτου. Το κωμικοτραγικό γεγονός συνέβη στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, όπου ένας 53χρονος καλλιεργούσε παράνομα δενδρύλια κάνναβης, αλλά και παπαρούνες για την παραγωγή οπίου. Το κοπάδι έφτασε στο σημείο, την ώρα που βοσκούσε.
Μετά το γεγονός, ο 53χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη. Τα πρόβατα πάντως είναι όλα καλά στην υγεία τους.

‹ Καλώς ήρθες › πάλι μποτιλιάρισμα στην Χαλκιδική μας

Φωτογραφία από τον δρόμο Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών, για την έξοδο του τριημέρου του Αγ. Πνεύματος Σάββατο Ιούνιος 2014.
Τα έργα που γίνονται λίγο μετά τα Ν. Μουδανιά, δυσχερένουν την κυκλοφορία που γίνεται από μία μόνο λωρίδα, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ιδιαίτερο μποτιλιάρισμα μέχρι την Ποτίδαια.Να σημειώσουμε ότι το πρωί, στην έξοδο από τη Θεσσαλονίκη προς Χαλκιδική σημειώθηκε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων, λίγο πριν από το τούνελ, ωστόσο τα αυτοκίνητα απομακρύνθηκαν γρήγορα και η έξοδος συνεχίστηκε ομαλά.

Ρημάζουν οι εγκαταστάσεις του Καυτατζογλείου

Τον περασμένο Σεπτέμβριο μπήκε λουκέτο στο Καυταντζόγλειο προκειμένου να γίνουν εργασίες συντήρησης στο χλοοτάπητα.
Εκτοτε οι πόρτες του σταδίου ανοίγουν μόνο κάθε Κυριακή για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Ηρακλή, ενώ δικαίωμα πρόσβασης απέκτησαν τους τελευταίους δύο μήνες από την ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ μόλις 400 αθλητές στίβου που διακρίθηκαν σε πανελλήνια πρωταθλήματα τα προηγούμενα χρόνια.