powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

ΑΣΤΗΡ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ ΝΕΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 26/11/2017 ΩΡΑ 15.00

Εορτασμός της επετείου της Εθνικής Αντίστασης στον Πολύγυρο 26-11-17


Η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις του εορτασμού της Επετείου της Εθνικής Αντίστασης , που θα πραγματοποιηθούν στον Πολύγυρο την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017.
Η Εθνική Αντίσταση εναντίον των στρατευμάτων κατοχής 1941-1944, προέκταση και ολοκλήρωση του έπους της Αλβανίας, των Μακεδονικών

A.O. ΣΙΘΩΝΙΑΣ 'ΟΙ ΣΙΘΩΝΕΣ ' ΑΓΩΝΕΣ 25&26/11/17


Πρόεδρος Εγνατίας Οδού Α.Ε. Αντωνούδης Α. η Εταιρεία είναι έτοιμη να δημοπρατήσει το «ορφανό χιλιόμετρο» Μουδανιά-Ποτίδαια.Σε αναμονή για τις απαλλοτριώσεις στον άξονα Θέρμης -Γαλάτιστας.

Mετά από περιπέτειες 11 και πλέον ετών, το πολυσυζητημένο «ορφανό χιλιόμετρο», στον άξονα Μουδανιά – Ποτίδαια και, πριν την Ποτίδαια, θα ενταχθεί και αυτό, αναβαθμισμένο, στο σύγχρονο οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής και μάλιστα στον άξονα που εξυπηρετεί την κίνηση στο δημοφιλές τουριστικά «πρώτο πόδι», την Κασσάνδρα.
Όπως δήλωσε στη Voria.gr ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού Α.Ε.

ΣΚΟΥΡΙΕΣ:27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 9.00 πμ

Δύο συναγωνιστές, ένας από τη Μεγάλη Παναγία και ένας από την Κομοτηνή θα κριθούν αυτή τη φορά για τα γεγονότα της 21ης Οκτωβρίου 2012. Βρήκαν μια ταυτότητα στο δρόμο, κατάσχεσαν ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο, φόρτωσαν και μια οπλοκατοχή και έστησαν άλλο ένα δικαστήριο, ανεξάρτητα από αυτό των 14 ατόμων που συνελήφθησαν

Πέμπτη

Διαιτητητές Ομάδων ΕΠΣΧ 25-26/11/17 και Γ' Εθνικής

Σάββατο 25 Νοε. 2017   Ώρα : 15:00
1 ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ ΠΑΠΑΣ – ΧΡΥΣΑΪΔΗΣ – ΠΑΣΣΑΛΗΣ
2 Α.Ο. ΣΑΡΤΗΣ – ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΙΣ. – ΓΟΥΤΑΣ – ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΚΙΑΣ
3 ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ – ΑΡΗΣ ΚΑΣ/ΔΡΕΙΑΣ 2005 ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΑΛ. – ΚΑΤΡΑΝΤΖΗΣ – ΑΘΑΝΑΣΕΛΗΣ
4 ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ – ΣΚΟΥΤΑΣ Ν. – ΒΑΤΖΟΛΑΣ

5 ΝΙΚΗ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ 2016 – ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ ΚΛΑΨΑΣ – ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ – ΣΧΟΙΝΑΣ Ν. ΡΟΔΩΝ
6 ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ – Α.Σ. ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΣΚΟΥΤΑΣ Φ. – ΧΡΙΣΤΑΚΟΓΛΟΥ –

Έργα 32.440.661,35 € δημοπρατούνται το Δεκέμβριο στο Δήμο Νέας Προποντίδας.

Μέσα στο Δεκέμβριο θα δημοπρατηθούν στο Δήμο μας έργα προϋπολογισμού 32.440.661,35 €. Αναλυτικά τα έργα που θα δημοπρατηθούν είναι τα παρακάτω:
1 Συντήρηση ασφαλτοστρωμένων δρόμων Δήμου Ν.Προποντίδας   Διαγωνισμός  Τρίτη 05/12/2017  Προϋπολογισμός   615.000,00
2 Εσωτερική οδοποιία τμημάτων οδών Δ.Ε.Καλλικράτειας 

Πολύγυρος παρουσίαση βιβλίου «ΤΟ ΜΕΡΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου


Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησε το κοινό την παρουσίαση του βιβλίου της Μάρθας Πατλάκουτζα «ΤΟ ΜΕΡΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ» στις 23 Νοεμβρίου 2017, στο πλαίσιο του προγράμματος των βιβλιοπαρουσιάσεων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου που ξεκίνησαν στις 19 Οκτωβρίου 2017.
Την καταξιωμένη και πολυγραφότατη συγγραφέα παρουσίασαν, η

Συμβούλιο με θέμα την κατατάληψη του Λυκείου και του Γυμνασίου Κασσάνδρας

Με Πρωτοβουλία του Διευθυντή του Λυκείου Κασσάνδρας, κυρίου Ντόντουλου Βασίλη, και παρουσία του Αντιδημάρχου για θέματα Παιδείας και Πολιτισμού, κυρίου Κοντού, πραγματοποιήθηκε συμβούλιο στο χώρο του σχολείου με θέμα την κτατάληψη που συνεχίζεται για δεύτερη μέρα.
Στο συμβούλιο συμμετείχαν εκπρόσωποι των μαθητών, γονείς και

Υπ.Πολιτισμού: 400 προσλήψεις για 5 μήνες στα μουσεία-αρχαιολογικούς χώρους, 8 θέσεις για τη Χαλκιδική .

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, προχωρά άμεσα στην προκήρυξη πρόσληψης 400 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων με σχέση εργασίας ιδιωτικου δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ) διάρκειας πέντε (5) μηνών, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των αρχαιολογικών χώρων και των μουσείων τη χειμερινή περίοδο. Για την Χαλκιδική θα προκηρυχθούν 8 θέσεις ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων
Η Απόφαση  εδώ στην Διάυγεια diavgeia.gov.gr

Τεράστιες είναι οι ανισότητες μεταξύ των νομών της Ελλάδας στις μέγιστες αξίες των δικαιωμάτων ενίσχυσης-Πίνακες


Τεράστιες είναι οι ανισότητες μεταξύ των νομών της Ελλάδας στις μέγιστες αξίες των δικαιωμάτων ενίσχυσης, με τον τρόπο τουλάχιστον όπως κατανεμήθηκαν με τη νέα ΚΑΠ το 2015 στους γεωργούς-δικαιούχους. Έτσι, ενώ βλέπουμε ότι η ελάχιστη αξία ανά στρέμμα ξεκινάει για όλες τις

Έτσι θα είναι η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα (video)

Ο φοροτεχνικός Γιώργος  Χριστόπουλος καλεσμένος στην «Πρώτη είδηση» της ΕΡΤ μας ξεναγεί στην ηλεκτρονική

Υπέροχες μουσικές φωνές στη 14η χορωδιακή συνάντηση Δημοτικής Χορωδίας Ν.Μουδανιών Δήμου Ν.Προποντίδας

Υπέροχες μουσικές φωνές, απόλαυσε το κοινό στο Δημοτικό θέατρο Ν.Μουδανιών τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στη 14η χορωδιακή συνάντηση της Δημοτικής Χορωδίας Ν.Μουδανιών Δήμου Ν.Προποντίδας .
Στο πρόγραμμα παρουσιάστηκαν αγαπημένα τραγούδια από τη Χορωδία Μικτών Φωνών Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ματθαίου Κέρκυρας, τη Χορωδία του

Με την αγωνία μιας νέας θεομηνίας ζουν κάτοικοι και επιχειρηματίες στο Πόρτο Κουφό της Σιθωνίας στη Χαλκιδική

Έργα για τη θωράκιση της περιοχής ζητούν κάτοικοι και επιχειρηματίες
Με την αγωνία μιας νέας θεομηνίας ζουν κάτοικοι και επιχειρηματίες στο Πόρτο Κουφό της Σιθωνίας στη Χαλκιδική, καθώς νωπές είναι οι πληγές από τις πλημμύρες του περασμένου Ιουλίου.
Η τοπική κοινωνία ζητά την άμεση υλοποίηση παρεμβάσεων που θα θωρακίσουν την περιοχή από ακραία καιρικά φαινόμενα. Όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι, στο κάτω μέρος της γέφυρας από όπου διέρχεται κάθετα ένα κεντρικό ρέμα, υπάρχει ένα ενδιάμεσο διάζωμα που εμποδίζει την ομαλή ροή των νερών της βροχής.
Ρεπορτάζ από το  εδώ από το  Halkidikifocus

ΕΛ.ΑΣ. Συνελήφθησαν 2 άτομα από το Τ.Α. Πολυγύρου για κλοπές αντικειμένων από περιφραγμένους χώρους σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Συνελήφθησαν χθες (22 Νοεμβρίου 2017) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής (Νησί Ορμύλια), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 2 ημεδαποί ηλικίας 24 και 25 ετών, για 6 κλοπές και απόπειρες κλοπής που έγιναν το τελευταίο διήμερο στην Χαλκιδική.
Ειδικότερα, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος

Τετάρτη

Από τη Μάνδρα ώς τις Σκουριές

Η αλόγιστη εκμετάλλευση των φυσικών πόρων, ιδιαίτερα των ορυκτών καυσίμων, είχε αποτέλεσμα η κλιματική αλλαγή να μην είναι πλέον μια θεωρητική πιθανότητα ή πρόβλεψη, αλλά μια πραγματικότητα που συναντάται σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης και τα αποτελέσματά της είναι ιδιαίτερα καταστρεπτικά και θανατηφόρα.
Ενα από τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι και η μάλλον συχνή

ΕΛΑΣ:Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Χαλκιδική για απάτη .

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, συνελήφθησαν στις  22 Νοεμβρίου 2017 το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής  (Ποσείδι Κασσάνδρας) , 2 ημεδαποί ηλικίας 19 και 29 ετών, για απάτη σε βάρος 40χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, τα παραπάνω άτομα απαίτησαν και έλαβαν από τον

ΠρωτΑρης στην κορυφή (Άρης Παλαιοχωρίου).

ΑΦΙΕΡΩΜΑ του Liganews.gr στην ομάδα από τη Χαλκιδική, που πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Ο Αρης Παλαιοχωρίου μπορεί να είναι πρωτάρης στην κατηγορία, ωστόσο μετά από το πέρας των 10 αγωνιστικών εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή του 2ου ομίλου στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Αποτελεί αναμφίβολα την ομάδα έκπληξη, σε όμιλο με «βαριά»

Χρήστος Γαρέφης ομιλία στην Ιερισσό για τις παραμέτρους της αθλητικής παιδείας και εισαγωγή στο τρίαθλο.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 18/11/2017 η ομιλία του Χρήστου Γαρέφη. Η ομιλία επικεντρώθηκε στις παραμέτρους της αθλητικής παιδείας και έγινε μια εισαγωγή στο τρίαθλο. Ο μεγάλος αυτός αθλητής – προπονητής αποτελεί έμπνευση για τους μικρούς αθλητές οι οποίοι κατέκλυσαν από νωρίς το Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού

Συνδρομή της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στη μεταφορά επισκέπτη του Αγ. Όρους με πρόβλημα υγείας . Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση μεταφοράς.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση μεταφοράς του προσκυνητή στο Αγ. Όρος που αντιμετώπισε πρόβλημα με την υγεία του και κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του σε νοσοκομείο.
Συγκεκριμένα, η ΕΟΔ ενημερώθηκε χθες το μεσημέρι από το Κέντρο Υγείας Αγίου Όρους για το περιστατικό και ζητήθηκε η βοήθεια της για την μεταφορά

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αγρονόμων Τοπογράφων και το Τοπογραφικό Τμήμα Χαλκιδικής σχετικά με σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων Αντιρρήσεων Δασικών Χαρτών.


Απόδειξη καυσίμων ως 300 ευρώ περνά στα έξοδα αγροτών

Μέχρι του ποσού των 300 ευρώ µπορεί να παίρνει κάποιος αγρότης απόδειξη ταµειακής µηχανής, µε σφραγίδα στο πίσω µέρος και αναγραφή του αριθµού κυκλοφορίας του µηχανήµατος ή του αγροτικού του αυτοκινήτου για καύσιμα, προκειμένου να την περνά στα έξοδά του, υπενθυμίζει ο συνεργάτης της Agrenda, φοροτεχνικός Γιώργος Παπαδημητρίου.

Η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού συλλέγει τρόφιμα και ρούχα για τους πλημμυροπαθείς.


Οι πλημμύρες στη Μάνδρα δεν είναι ατύχημα, ούτε το αποτέλεσμα μιας "θεομηνίας". Οι 21 νεκροί είναι θύματα της πολιτικής της τσιμεντοποίησης, των φωτογραφικών αναθέσεων, της λεηλασίας του φυσικού περιβάλλοντος, και μιας κρατικής πολιτικής που επιτρέπει όλα αυτά για χάρη της κερδοσκοπίας σε βάρος της ασφάλειας.
Τα φράγματα εκατοντάδων μέτρων που σχεδιάζει να χτίσει η

Αλιευτικοί έλεγχοι και κατασχέσεις ψαριών στη Ν. Μηχανιώνα

ΑΡΧΕΙΟ
Κατά τη διενέργεια ελέγχων στην ιχθυόσκαλα Νέας Μηχανιώνας από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής βεβαιώθηκε, βραδινές ώρες της 21-11-17, μία (01) αλιευτική παράβαση σε έμπορο οστρακοειδών για ελλιπή αναγραφή ενδείξεων, συγκεκριμένα της ζώνης αλίευσης, επί παραστατικών εμπορίας και διακίνησης.
Επίσης, βραδινές ώρες της 21-11-17, βρέθηκαν εντός ψυκτικού θαλάμου και κατασχέθηκαν σαράντα οκτώ κιλά (48kg) ιχθύες του

Από χθες άρχισαν να κόβουν οι καλλιεργητές τα πρώτα έλατα στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής

Από χθες ξεκίνησαν οι ελατοκαλλιεργητές το κόψιμο των δέντρων στον Ταξιάρχη της Χαλκιδικής. Τα έλατα κόβονται προσεκτικά για να χαρίσουν Χριστουγεννιάτικη νότα σε σπίτια, καταστήματα και ανοικτούς χώρους σε όλη την Ελλάδα. Από μέρα σε μέρα οι ελατοπαραγωγοί αναμένουν την άδεια για τη διακίνηση των δέντρων.
Στον Ταξιάρχη, περίπου 95 στους 100 κατοίκους ασχολούνται με

Τρίτη

Ο Ταξιάρχης Χαλκιδικής στολίζει με τα έλατά του για τα Χριστούγεννα την πλατεία Αριστοτέλους

Ξεκίνησε από σήμερα ο χριστουγεννιάτικος στολισμός της πλατείας Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη με  το στήσιμο χριστουγεννιάτικου φυσικού δένδρου που πήρε ο δήμος από το πανεπιστημιακό δάσος Ταξιάρχη της Χαλκιδικής, και δίπλα τοποθετήθηκαν άλλα πέντε μικρότερα ύψους 8 μέτρων πάλι από τον Χολομώντα του Ταξιάρχη . 
Το μεγάλο εντυπωσιακό έλατο ύψους 20 μέτρων θα στολιστεί μέσα στο επόμενο διήμερο με περίπου 14.000 led φωτάκια και θα

Σκουριές στα τέλη Νοεμβρίου - αρχές Δεκεμβρίου θα αρχίσουν να αποχωρούν οι πρώτοι από τους απασχολούμενους στις εργολαβίες. .

Ζήτημα μερικών ημερών είναι η έναρξη των πρώτων απολύσεων εργαζόμενων στις Σκουριές της Χαλκιδικής.
Σε συνέχεια της πρόσφατης απόφασης της Eldorado Gold για αναστολή εργασιών στο εργοτάξιο εξόρυξης χρυσού, έπειτα από την επίμονη άρνηση του ΥΠΕΝ να της χορηγήσει την άδεια ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, η εταιρεία ενημέρωσε προ

Κοινωνικό μέρισμα αιτήσεις των δικαιούχων

Nέα ηλεκτρονική πλατφόρμα www.koinonikomerisma.gr
Ψηφίστηκε στη Βουλή το κοινωνικό μέρισμα και εντός των επόμενων ημερών, οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλουν την αίτηση για να λάβουν το ποσό που δικαιούνται.
Ήδη στο taxisnet έχει διαμορφωθεί μια ειδική φόρμα για το Κοινωνικό Μέρισμα όπου υπάρχουν πολλά από τα στοιχεία προσυμπληρωμένα και οι δικαιούχοι θα κληθούν να συμπληρώσουν μόνο τα πεδία που θα

145.000 ευρώ στο Δήμο Νέας Προποντίδας ενέκρινε το Υπουργείο Εσωτερικών.

145.000 ευρώ  στο Δήμο Νέας Προποντίδας  ενέκρινε o  Υπουρός Εσωτερικών Π.Σκουρλέτης,  για την κατασκευή αναγκαίων έργων υποδομής, με σκοπό την επιδιόρθωση ζημιών και βλαβών που προκλήθηκαν στις υποδομές τους από την κακοκαιρία με χρέωση του λογαριασμού του ΥΠΕΣ από το έργο «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται

Ημερίδα Μελισσοκομίας στην Αρναία 25-11-17


Δευτέρα

Αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας από την Ορμύλια.


Στην Μάνδρα της Αττικής οι φονικές πλημμύρες προκάλεσαν ανυπολόγιστες καταστροφές. Χρέος στοιχειώδους ανθρωπιάς όλων μας είναι να στείλουμε ό,τι μπορεί ο καθένας για να συμβάλλουμε στην επούλωση των πληγών αυτής της φυσικής καταστροφής και της αμέλειας των υπευθύνων. Να δείξουμε για ακόμη μια φορά πως η Ορμύλια δεν μένει απαθής, σε όποιον χρειάζεται βοήθεια.

ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ
Τυποποιημένα τρόφιμα μακράς διάρκειας:

Παρουσίαση βιβλίου της Μ.Πατλάκουτζα 'Μερτικό Αγγέλων΄ Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου 23-11-17 ώρα 19:00

"ΣΥΜΜΑΧΟΙ" με τους Μπραντ Πιτ και Μαριόν Κοτιγιάρ στην Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου Πολυγύρου


Η Κινηματογραφική Λέσχη Δήμου Πολυγύρου συνεχίζει τις προβολές της την Τετάρτη 22/11, με την υπέροχη ταινία του σκηνοθέτη Ρόμπερτ Ζεμέκις "ΣΥΜΜΑΧΟΙ - ALLIED", με πρωταγωνιστές τον Μπραντ Πιτ και την Μαριόν Κοτιγιάρ.
Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ένας Βρετανός πράκτορας συνεργάζεται με μια Γαλλίδα αντιστασιακή σε μια αποστολή στην Καζαμπλάνκα. Όταν

Ελαιόλαδο 2017-2018: Αυξημένη έως 50% η παραγωγή στην Ελλάδα-Οι εκτιμήσεις για την παραγωγή.

Ο δρόμος του ελαιολάδου περνάει από τη Μεσόγειο

Αυξημένη αναμένεται η παραγωγή ελαιολάδου στις περισσότερες χώρες στη λεκάνη της Μεσογείου, παρά τα κατά τόπους προβλήματα από την ξηρασία και τον καύσωνα. Στον δρόμο της ανάκαμψης και η Ελλάδα, όπου η αύξηση της παραγωγής εκτιμάται να αγγίξει φέτος ακόμη και το 50% σε σύγκριση με πέρσι. Με πιο συγκρατημένες πάντως προβλέψεις, η αύξηση αναμένεται στο 46%, με την ελληνική παραγωγή να «πιάνει» τους 285.000 τόνους.

Συγκέντρωση τροφίμων από τη Δημοτική Επιχείρηση Σιθωνίας


Η Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Σιθωνίας διοργανώνει και φέτος συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία θα διανεμηθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Το κοινωνικό αυτό πρόβλημα της ανέχειας και της αδυναμίας συμπολιτών μας να ανταποκριθούν στην προμήθεια ακόμα και βασικών αγαθών, δυστυχώς είναι υπαρκτό.

Δήμος Σιθωνίας πρόσληψη ενός πτυχιούχου καθηγητή Φυσικής Αγωγής,

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σιθωνίας «Η Σιθωνία» θα προχωρήσει την πρόσληψη ενός πτυχιούχου καθηγητή Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας 8 μηνών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης με καταληκτική ημερομηνία λήξης όχι πέραν από 31/07/2018 (λήξη προγράμματος), από την ΓΓΑ με ωριαία αποζημίωση, όπως

ΕΠΣΧ: Βαθμολογία Α'&Β' κατηγορίας 20-11-17


Μάριος Σπηλιόπουλος :«Είμαι πολίτης σε αναστολή…»

φωτο Βασίλης Μαθιουδάκης
Μία το μεσημέρι. Κυριακή. Ο Μάριος Σπηλιόπουλος, (@sn γεννήθηκε στον Πολύγυρο) ο ζωγράφος, ο εικαστικός και σκηνογράφος, ο καθηγητής της Σχολής Καλών Τεχνών, φτάνει στο καφέ και, όπως συνήθως, καταλαμβάνει όλο τον αέρα με την πληθωρική του προσωπικότητα.
Αγκαλιές, φιλιά, «χαθήκαμε». Το τηλέφωνό του χτυπά. «Είναι οι καινούργιοι ζωγράφοι, στήνουμε την έκθεση για την πτυχιακή τους».

Κυριακή

Αποτελέσματα ομάδων ΕΠΣΧ Κυριακής 19-11-17 & Γ' Ερασιτεχνικής Βαθμολογία.


Α’ Ερασιτεχνική Bayline – Ναυαγοσωστική 11η Αγωνιστική 
ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ Α.Ο. ΣΑΡΤΗΣ 3-0
ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ ΑΡΙΣ/ΛΗΣ ΣΤΑΓ. ΣΤΡ/ΚΗΣ 2-2
ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ 2-0
ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ 0-2
ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005 ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ 3-1
ΝΕΟΣ Π.Ο. Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 5-0
Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ 2-1
ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 2-1
Αποτελέσματα Β’ Ερασιτεχνικής κατηγ. (19-11-2017) 

Μπάσκετ αποτελέσματα ομάδων Χαλκιδικής εθνικών κατηγοριών και Α' ανδρών

Β΄Εθνική (Βορράς / 7η αγωνιστική)
Στρατώνι – Ερμής Λαγκαδά  66-68
Πευκοχώρι – Ασπίδα Ξάνθης  70-59 
Γ Εθνική 2ου ομίλου Βορρά (6η αγ.)
Ελευθερούπολη – Πολύγυρος 86-80
Μαντουλίδης – Κένταυρος Καλ/τειας 71-59
Α’ Κατηγορία Ανδρών 5η αγωνιστική.
    ΜΟΥΔΑΝΙΑ – ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ Β.  (67-35)
   ΣΙΘΩΝΕΣ – Ν. ΡΟΔΑ  (68-32)
    ΑΡΝΑΙΑ – ΙΕΡΙΣΣΟΣ (70-66)
    ΜΑΡΜΑΡΑΣ – ΟΡΜΥΛΙΑ (46-43)
    ΠΛΑΓΙΑ – ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ (ΔΙΕΚΟΠΗ)

Δήμoς Αριστοτέλη αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς με συλλογή τροφίμων, ρουχισμού-Ήδη μοιράστηκαν 2,500 χιλιάδες μερίδες φαγητού (φωτο)

Στην ανείπωτη τραγωδία που χτύπησε τη Δυτική Αττική κανένας δεν πρέπει να μείνει μόνος, κανένας δεν πρέπει να μείνει αβοήθητος στη φυσική καταστροφή. Ο Δήμος Αριστοτέλη και οι δημότες του, δείχνουν την αλληλεγγύη τους έμπρακτα συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς.
Συλλέγουμε:
- Τυποποιημένα τρόφιμα μακράς διάρκειας: Μακαρόνια, ρύζι, 
γάλα εβαπορέ, κονσέρβες, παιδικές τροφές, φρυγανιές, 

Πιτσιόρλας: Προχωρούν οι επενδύσεις σε Ελληνικό και Σκουριές

Προχωρούν οι διαδικασίες για την επένδυση στο Ελληνικό και στις Σκουριές αλλά και για να βρεθεί λύση για τα ναυπηγεία και για την αναβίωση του ναυπηγοεπισκευαστικού τομέα, όπως ανέφερε ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας
Σχετικά με την επένδυση στις Σκουριές Χαλκιδικής ο υφυπουργός ανέφερε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews

Πεζοπορία στο Αρχέγονο Δάσος των Σκουριών 19-11-17 (Φωτο)

Απ’ την… μία τσέπη μπαίνει κι απ’ την άλλη βγαίνει το μέρισμα – Μέτρα 1,9 δισ. ευρώ με το «καλημέρα» του 2018

Χαμηλοσυνταξιούχοι, μισθωτοί, ελεύθεροι επαγγελματίες πληρώνουν την "νύφη" - Μέτρα 1,9 δισ. φέρνει η συμφωνία για πλεόνασμα 3,5% - Από την μία τσέπη θα... μπει το μέρισμα και από την άλλη θα βγει - Μέχρι και 38% οι αυξήσεις στις εισφορές για τους μη μισθωτούς
Για… λίγο θα είναι η χαρά που θα πάρουν όσοι λάβουν το

Αποτελέσματα εκλογών για τον Πρόεδρο της κεντροαριστεράς στη Χαλκιδική στο 95.76 % - Σύγκριση με τον Α' Γύρο

ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΟΛΟ 1690
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 1139 67.39 %- ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ 546  32.61%