powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Α.Ο.Σ Οι Σίθωνες Ανακοίνωση για φιλικούς αγώνες μπάσκετ με το Πευκοχώρι στο κλειστό Σιθωνίας


Το Σάββατο 17-05-2014 στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιθωνίας θα διεξαχθούν φιλικοί αγώνες με την ομάδα του Πευκοχωρίου.Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν τα τμήματα των αθλητών μας είναι :
11:00-12:00 τα κορίτσια των τάξεων Γ΄,Δ',Ε' & ΣΤ' Δημοτικού
12:00-13:00 τα αγόρια των τάξεων Γ΄,Δ',Ε' & ΣΤ' Δημοτικού
13:00-14:00 το παιδικό τμήμα

Επιχορήγηση ύψους 1,18 εκατ. € στη μελισσοκομία για τα κέντρα μελισσοκομίας.


Υπεγράφη από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη η υπ’ αριθμ. 988/63186/14-05-2014 απόφαση, με την οποία καθορίζονται οι λεπτομέρειες εφαρμογής, το συνολικό ποσό επιχορήγησης και το ποσό επιχορήγησης ανά δικαιούχο φορέα για τη δράση 1.1 «Λειτουργία Κέντρων Μελισσοκομίας», στο πλαίσιο υλοποίησης του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος για τη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας για το 2014.Το μέγιστο ύψος επιχορήγησης για τη δράση 1.1 που αφορά το πρόγραμμα 2014 ανέρχεται στο ποσό των 1.180.215,00 €, το οποίο κατανέμεται σε μελισσοκομικούς – αγροτικούς φορείς για την κάλυψη των εξόδων λειτουργίας. Το 50% της παραπάνω δαπάνης προέρχεται από πόρους της Ε.Ε., ενώ το υπόλοιπο 50% βαρύνει τον τακτικό προϋπολογισμό του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης με αφορμή την υπογραφή της εν λόγω απόφασης αναφέρθηκε και στην μελισσοκομία στην Χαλκιδική

Φορτηγό πλοίο "κόλλησε" στην μαρίνα Ν.Μουδανιών Μπερδεψαν το λιμάνι με την μαρίνα;

Σοβαρό πρόβλημα φαίνεται να προέκυψε με φορτηγό-πλοίο «Suat Bey», με φορτίο 2.200 τόνων λίπασμα του οποίου ο καπετάνιος σύμφωνα με πληροφορίες μπέρδεψε το λιμάνι των Ν.Μουδανιών , με την μαρίνα όπου και εισήλθε το πλοίο με αποτέλεσμα να "κολλήσει" στα ρηχά.Δεν αναφέρθηκ τραυματισμός, ούτε εισροή υδάτων, από την προσάραξη του φορτηγού πλοίου, στην είσοδο του λιμανιού των Ν. Μουδανιών.
Το πλοίο με σημαία Παναμά είχε ξεκινήσει από την Αίγυπτο με πλήρωμα 15 Τούρκους υπηκόους.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή, γίνονται προσπάθειες από ρυμουλκό για την αποκόλληση του πλοίου.
 Περισσότερες φωτογραφίες




Από 1η Ιουνίου η Θεσσαλονίκη συνδέεται αεροπορικώς με τη Σκιάθο 69-70 ευρώ


Ανοίγει φτερά η αεροπορική εταιρεία Sky Express από Θεσσαλονίκη για Σκιάθο από 1η Ιουνίου με τρεις πτήσεις την εβδομάδα από το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Την έναρξη του δρομολογίου, τα οποίο θα διαρκέσει έως τις 4 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε ο Εμπορικός Διευθυντής της Sky Express Γιάννης Λιδάκης, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για το Σύμφωνο Συνεργασίας που υπογράφηκε μεταξύ του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Μητροπολιτικής Αναπτυξιακής Θεσσαλονίκης και της αεροπορικής εταιρίας.

Πολύγυρος: Εικαστική έκθεση Ευμορφίας Τσικούρη-Ζαγορίτη

 
Η Ευμορφία Τσικούρη-Ζαγορίτη σας προσκαλεί στην 3η εικαστική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου (περιοχή Κέντρου Νεότητας) από 17 έως 24 Μαΐου.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 17 Μαΐου , 7 μμ, με παρουσίαση και μουσικής εκδήλωσης από ορχήστρα, στον προαύλιο χώρο του συλλόγου..
Παράλληλα με την έκθεση αυτή, στις 24 Μαΐου, 7μμ θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση του βιβλίου "Το χρονικό της Ορμύλιας" από την συγγραφέα Ευμορφία Α. Τσικούρη και την φιλόλογο Άννα Δρούγκα.
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:6μμ - 9μμ.

Σεμινάριο Ντεκουπάζ-Κρακελέ Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου

Την Δευτέρα 12 Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκε το 1ο σεμινάριο Ντεκουπάζ-Κρακελέ στην αίθουσα του ΣΚΕΤΠ. Επιμορφώτρια και υπεύθυνη του σεμιναρίου αυτού ήταν η Καίτη Ζγέμπα, η οποία προσέφερε εθελοντικά τις γνώσεις και ικανότητές της στους εκπαιδευόμενους που ανταποκρίθηκαν στο σεμινάριο αυτό.
Στο τέλος του σεμιναρίου όλοι οι εκπαιδευόμενοι παρέλαβαν πέρα από το εικαστικό δημιούργημά τους και βεβαίωση συμμετοχής.
Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή ατόμων που θέλησαν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο και γι αυτό το λόγο θα επαναληφθεί στις 26 Μαΐου 2014 και ώρα 16:00 στην αίθουσα του ΣΚΕΤΠ.
Πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο: 6972948469.
 

Τετάρτη

Remezzo στο λιμάνι Νικήτης


 
Την Κυριακή 18/05/2014 με τον Παναγιώτη Σταμάτη για ένα γεμάτο μουσική αξέχαστο βράδυ...!


Για όσους εργάζονται στην Χαλκιδική και μεταβούν στην Κοζάνη ας πάνε το πρωί χαρούμενα στην κάλπη.


Στην δημοσιότητα ο εμφανιζόμενος ως «δημόσιος υπάλληλος» που έταζε επιδόματα


Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23210-90909 και 23210-20140 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πρόσκληση για 2η Ανάρτηση ΣΤΑΔΙΟΥ 1- ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Δ.Δ. ΣΥΚΙΑΣ


Δήμος Σιθωνίας
Γρφ. Δημάρχου
Νικήτη 9-5-14
Αρ.Πρ. 9205

 Πρόσκληση 2ης Ανάρτησης

ΚΥΡΙΩΝ Ή ΝΟΜΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ 1923 ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΣΥΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΡΩΝΗΣ

Τρίτη

Προκαταρκτική εξέταση για εμπορία πανεπιστημιακών και διπλωματικών εργασιών μέσω facebook


 
Με παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για υπόθεση «εμπορίας» πανεπιστημιακών και διπλωματικών εργασιών μέσω facebook. Αρχικά εντοπίστηκε προφίλ, μέσω του οποίου οι διαχειριστές του αναλάμβαναν την εκπόνηση και επιμέλεια πανεπιστημιακών εργασιών έναντι αμοιβής και από την ψηφιακή ανάλυση της Δίωξης
Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προέκυψε ότι διαχειριστής ήταν ένας 47χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.
Κατά την έρευνα στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή βρέθηκαν αποθηκευμένα λογιστικά φύλλα excel, από τα οποία προέκυψε ότι συνεργαζόταν τουλάχιστον με 108 άτομα τα οποία έγραφαν τις εργασίες. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι έλαβαν έναντι

Δευτέρα

Νικήτη Χαλκιδικής νέα διαμόρφωση παραλίας

'Ελιά καί λάδι', φεστιβάλ από τον Πολιτιστικό Μεταγγιτσίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταγγιτσίου <<Νέα Ασσα>> διοργάνωνει φεστιβαλικές εκδηλώσεις στις13-14-15 Ιουνίου
Τιμώμενα προιόντα η ΕΛΙΑ και το ΛΑΔΙ....
Καθ, όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι όπου Συνεταιρισμοί και Τοπικοί παραγωγοί θα εκθέτουν τα προιόντα τους.

Σας καλούμε λοιπόν τη Δευτέρα στις 9.00μ.μ.στην αίθουσα των χορευτικών για ενημέρωση και προτάσεις σε οτι αφορά την εκδήλωση.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Επενδύσεις σε τακα- τακα μαμ και nails spa στην Ελλάδα.


  Και όμως οι Ελληνες την εποχή της κρίσης, έκαναν επενδύσεις, άνοιξαν κατά κόρον σουβλατζίδικα, χαμπουργκεράδικα, καφετέριες, κομμωτήρια και nails spa . 
Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από μυστική έρευνα που πραγματοποίησε η Task Force σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τα προηγούμενα δύο χρόνια, στα 4 μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα) της χώρας μας.

 Η έρευνα αποδεικνύει ότι Έλληνες και Ελληνίδες ηλικίας 25 έως 50 ετών, ανεξαρτήτως μορφωτικού επιπέδου, έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στον κλάδο της εστίασης όπου και επένδυσαν κατά μέσο όρο από 20.000 έως 30.000 ευρώ, χρήματα τα οποία προήλθαν είτε από αποζημιώσεις από τις εργασίες τους είτε από αποταμιεύσεις.

Η Κοντσίτα ξυρισμένη, με ελαφρύ μουσάκι.

Mια "αντρογυναίκα με μούσια" η νικήτρια στην Eurovision .
Μια  παγιδευμένη γυναίκας μέσα σε σώμα άνδρα. Γεννήθηκε το 1988 με το όνομα Τόμας Νέουγουϊρθ αλλά το καλλιτεχνικό του είναι Κοντσίτα Γούρστ.
Ο Τόμας είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά το 2010 σε talent show ενώ έναν χρόνο αργότερα ήταν υποψήφιος για να εκπροσωπήσει την Αυστρία στη Eurovision χωρίς να τα καταφέρει. Εκτός από το τραγούδι, ο Τόμας έχει ασχοληθεί με τη μόδα και τη διακόσμηση βιτρινών.

Μετρό Θεσσαλονίκης .Ποιο αργό και από την καθυστέρηση.

Σε λιγότερο από δύο χρόνια το μετρό Θεσσαλονίκης θα συμπληρώσει επέτειο 30 χρόνων όχι λειτουργίας αλλά...κατασκευής, διεκδικώντας μία θέση στον κατάλογο των ρεκόρ με τα έργα που κατασκευάζονται για δεκαετίες ολόκληρες.
Η πρωτοβουλία για την κατασκευή του μετρό Θεσσαλονίκης ανήκει στονΝομάρχη Κωνσταντίνο Πυλαρινό,είχε καταφέρει να περιληφθεί στον προϋπολογισμό του 1976.
Ο Δήμαρχος Σωτήρης Κούβελας 1986-1989 ξεκίνησε μια το πρώτο τμήμα της κατασκευής στο τμήμα μετά την πλατεία Σιντριβανίου, μπροστά στα πανεπιστήμια, και όρισε ως φορέα χρηματοδότησης τη νεοϊδρυθείσα Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης (TV100) !!!! η οποία δεν κατάφερε να διαθέσει πόρους για το έργο αλλά ούτε για τον εαυτό της. Η κατασκευή αυτή που ονομάστηκε και χλευάσθηκε από τους Θεσσαλονικείς ως «τρύπα του Κούβελα»
 Ουσιαστικά η σύμβαση για το μετρό  υπογράφθηκε στις 7 Απριλίου 2006 και στα τέλη Ιουνίου του ίδιου έτους ξεκίνησε η κατασκευή του έργου

Κυριακή

Πού ψηφίζω;


Δες και αν είσαι στους καταλόγους
Συμπληρώνεις εκτός από το πεδίο Ειδικός Εκλογικός Αριθμός (E.E.A.), όλα τα αλλα είναι υποχρεωτικά.

click στο link

Προποντίς Ν. Μαρμαρά φιλικός αγώνας και ευχαριστήριο στον προπονητή


Φιλικός αγώνας Προποντίς 1995-96 με Προποντίς 2014
Σάββατο, 17 Μαΐου στις 6:00 μ.μ.
ΓΗΠΕΔΟ Ν.ΜΑΡΜΑΡΑ

Το ΔΣ της ΑΕΟ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν.ΜΑΡΜΑΡΑ ευχαριστεί θερμά τον επι τρία χρόνια προπονητή της ΨΗΛΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡΗΣΤΟ για την άψογη συνεργασία. Κατάφερε με το ήθος και την δουλειά να δημιουργήσει μια ομάδα κόσμημα για το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής με ποδοσφαιριστές μόνο απο το χωριό μας.
Του ευχόμαστε τα καλύτερα για οτι επιλέξει απο εδώ και πέρα. Η αγωνιστική περίοδος 2013-2014 τελείωσε χθες για την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ με τον ημιτελικό αγώνα παίδων στον οποίο τελικά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και να περάσουμε στον τελικό.

Έπειτα από 40 χρόνια στον Θερμαϊκό ξανά δρομολόγια με τα ‹καραβάκια› με 2,5 ευρώ


Μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Μαΐου, πληροφορίες λένε για 15 Μαϊου θα φθάσει το Ε/Γ-Δ/Ρ «ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ» Ν.Π. 10645 , ξεκινούν τα πιλοτικά δρομολόγια της θαλάσσιας αστικής συγκοινωνίας της Θεσσαλονίκης με τρία επιβατικά πλοιάρια που θα πραγματοποιούν δρομολόγια ανά μία ώρα μεταξύ του λιμανιού της πόλης και των ανατολικών ακτών του Θερμαϊκού Κόλπου (Νέοι Επιβάτες - Περαία).
Στην πιλοτική φάση του έργου, που έχει αναλάβει η κοινοπραξία "Thessaloniki Water Way", τα δρομολόγια θα έχουν διάρκεια 50 λεπτών, κόστος εισιτηρίου 2,5 ευρώ (σ.σ.: χωρίς καμία επιδότηση) και μόνο μία ενδιάμεση στάση, στην Καλαμαριά.
Εντός του 2015 αναμένεται να προκηρυχτεί ο διεθνής διαγωνισμός για τη μόνιμη δρομολόγηση σκαφών στον Θερμαϊκό, με υπερσύγχρονα σκάφη, που θα πραγματοποιούν το δρομολόγιο σε 35 λεπτά και με πέντε ενδιάμεσες στάσεις. Θα έχει προηγηθεί η διαμόρφωση κατάλληλων λιμενικών υποδομών, με ευθύνη της "Εγνατία Οδός Α.Ε.", βάσει της προγραμματικής σύμβασης που υπογράφηκε τον Φεβρουάριο μεταξύ της εταιρείας, των δήμων Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς και Θερμαϊκού και της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.
Τα τρία πλοία, "Κωνσταντής", "Αρτεμις" και "Αγιος Γεώργιος", χωρητικότητας 170, 140 και 100 θέσεων αντίστοιχα, είναι δρομολογημένα στις γραμμές Πέραμα - Σαλαμίνα και Πειραιάς -Σαλαμίνα και θα μεταφερθούν στον Θερμαϊκό για την πιλοτική φάση του έργου. "Το πρώτο πλοίο θα ξεκινά στις 7 το πρωί από την Περαία για να μεταφέρει κατοίκους της περιοχής που εργάζονται στη Θεσσαλονίκη και ανά μία ώρα θα γίνονται δρομολόγια μέχρι τις 7 το βράδυ", είπε στο "Εθνος" ο πλοιοκτήτης Εμμανουήλ Κάιλας, ο οποίος ευελπιστεί πως θα υπάρξει η πληρότητα του 50% κατά μέσο όρο που απαιτείται για να είναι το εγχείρημα βιώσιμο.

Μονή ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ Στο αρχείο οι καταγγελίες για τα κονδύλια στο κονάκι

Στο αρχείο τέθηκε η έρευνα για τα κονδύλια συντήρησης και αναστήλωσης του αντιπροσωπείου της μονής Εσφιγμένου στις Καρυές του Αγίου Όρους, που ξεκίνησε ύστερα από ανώνυμη καταγγελία, στην οποία υποστηρίχθηκε ότι ο φάκελος της μελέτης δεν περιλάμβανε αυτοψία των εσωτερικών χώρων, λόγω της παραμονής των ζηλωτών μοναχών και ότι εκταμιεύτηκαν τα χρήματα.
Ο εισαγγελέας διαφθοράς Αργύρης Δημόπουλος ενέκρινε τη διάταξη του βοηθού του εισαγγελέα Λάμπρου Τσόγκα να αρχειοθετηθεί η δικογραφία, καθώς διαπίστωσε πως δεν εκταμιεύτηκε κανένα ποσό, ούτε άρχισε καμία εργασία, επομένως δεν έχουν καμία ευθύνη οι μοναχοί της νέας αδελφότητας της Εσφιγμένου ούτε οι εμπλεκόμενοι στο έργο, μεταξύ των οποίων και ο τότε αναπληρωτής περιφερειάρχης Δ. Ψωμιάδης. Μάλιστα, στο διατακτικό της απόφασης επισημαίνεται πως το έργο ύψους 1,45 εκατ. ευρώ μπορεί να έχει ενταχθεί σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα, αλλά λόγω της αδυναμίας έναρξης των εργασιών δεν υπάρχει πιθανότητα να υλοποιηθεί έτσι όπως προγραμματίστηκε.