powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Συνέδριο Κ.Ε.Δ.Ε. Αυτόγραφα, selfies κι άλλα των... δημάρχων

Γιορτή Αγ.Χριστοφόρου στο Μετταγγίτσι με χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου «Νέα Άσσα» 8&9/5/15

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταγγιτσίου "Νέα Άσσα"  (εδώ φωτο) διοργάνωσε εκδηλώσεις στο εξωκλήσι του Αγ. Χριστοφόρου , 8 κα 9 Μαϊου με παραδοσιακούς χορούς που παρουσίασαν τα χορευτικά του Συλλόγου του.
Περισσότερες φωτογραφίες από το πολιτιστικό ημερολόγιο της Σουζάνας Καζάκα εδώ


Γιορτή της μητέρας αύριο , παιδί και ο Άδωνις τραγουδά για την 'μαμά' με τα άλλα παιδάκια "και α και ου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ" (VIDEO)

Ο Άδωνις , ήταν καλεσμένος των παιδιών της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ ΤΕΙ Θεσσαλονίκης ,   αφού μίλησε με τα άλλα 'παιδάκια'  της ΔΑΠ, έδωσε το σύνθημα, φωνάζοντας και χοροπηδώντας με το γνωστό "και α και ου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ". 
Χρόνια πολλά μαμά, όταν μεγαλώσω δεν θα επιτρέψω να το τραγουδούν οι 'κομμουνιστές' !
το video από τα www.parapolitika.gr

Σύλλογος Γυναικών Στρατονίκης - Σταγείρων γιορτή μητέρας Park-xenia Άλσος Αριστοτέλη 10-5-15


Λίνα(Ορσαλία) Αλεξίου, δεν επελέγην ως μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου Αντιπρόεδρος ΕΣΡ, που τότε δεν ήταν ούτε βουλευτής, ούτε καν υποψήφια.


Η  Λίνα Αλεξίου, αντιπρόεδρος του ΕΣΡ,  απαντάει με επιστλή της σε δημοσιεύματα, θεωρώντας πως αυτά τη στοχοποιούν
«Παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες τον καταιγισμό της παραπληροφόρησης από κάποια λεγόμενα social media αλλά και από κάποιες εφημερίδες σε μια εναντίον μου εκστρατεία που κορυφώθηκε με κάποια ερώτηση κάποιου βουλευτή.
Επιτρέψτε μου να θυμίσω ότι επελέγην ομοφώνως για τη 

Δήμος Αριστοτέλη απάντηση σε συκοφαντικά δημοσιεύματα για τον τέως Δήμαρχο κ. Μίχο

Πραγματικά μας προκαλεί κατάπληξη το  συκοφαντικό δημοσίευμα της κας Ψαρρού  (εδώ) που αναφέρεται στο όνομά του απερχόμενου δημάρχου ως δούρειου ίππου του αντιμεταλλευτικού κινήματος. Όσο δημοκρατικό είναι ο κάθε ένας να μπορεί ελεύθερα να εκφράζει τη γνώμη του άλλο τόσο θλιβερό και ηθικά απαράδεκτο είναι να πραγματοποιείται μια απίστευτη προσπάθεια σπίλωσης και  λοιδορίας στο πρόσωπό του κου Ιωάννη Μίχου

Θα ήταν εύκολο πραγματικά όσο όμως και ανώφελο να απαντηθεί λέξη προς λέξη αυτό το δημοσίευμα που βρίθει

Τουρ. Οργ. Χαλκιδικής, παρουσίαση της διαδικτυακής καμπάνιας “Halkidiki, MIRAGE in the Med " σε συνεργασία με τη Marketing greece (video TV SUPER)


Χαλκιδική ένας τουριστικός παράδεισους στο κατώφλι της Ευρώπης,“Halkidiki, MIRAGE in the Med” η καμπάνια προώθησης της Χαλκιδικής στο διαδίκτυο μέσα από την συνεργασία του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και της

Vldeo κατάσβεσης πυρκαγιάς στην περιοχή του μνημείου αεροπόρων Σιθωνίας με ρίψεις των καναντέρ 8-5-15

Παρασκευή

Ποδόσφαιρο μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική για τον Π.Ο. Μουδανιών

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική. Ο Μάιος θα είναι ο πιο σημαντικός μήνας για τις πρωταθλήτριες ομάδες .
3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ-ΑΣ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ: (9/5, 17.00) Φωτιάδης (Καστοριάς), Ιωαννίδης-Τζιουβάρας (Κοζάνης), 
ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΙΓ. ΑΚΡΙΤΑ: (10/5, 17.00) Μολιχιτούδης, Παπαδόπουλος-Νταβέλας (Μακεδονίας)

Συνάντηση του Προέδρου και μελών της Ε.Ε. της ΠΟΕ -ΟΤΑ στο Δήμο Σιθωνίας, με εργαζόμενους και μέλη συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Χαλκιδικής.

Το Δήμο Σιθωνίας επισκέφθηκαν σήμερα μέλη της ΠΟΕ –ΟΤΑ με αφορμή το Συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Σιθωνία. 
Ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής ΠΟΕ –ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος ενημέρωσε τους υπαλλήλους του Δήμου Σιθωνίας για τα τρέχοντα εργασιακά
ζητήματα, υπογραμμίζοντας ότι το προσεχές διάστημα θα τεθούν κρίσιμα ζητήματα για τους εργαζομένους στους ΟΤΑ.

Με 30 εκατομμύρια ευρώ όποιος θέλει αγοράζει το ..mega, πρώην μεγάλο κανάλι.

Με 30 εκατομμύρια ευρώ όποιος θέλει αγοράζει το mega. Η πραγματική αξία του πρώην μεγαλύτερου τηλεοπτικού σταθμού της χώρας έχει υποχωρήσει στα 30 εκατ. ευρώ και στην περίπτωση που δεν θα βρουν οι υφιστάμενοι μέτοχοι του Τηλέτυπου, υπάρχει η δυνατότητα για την είσοδο νέων μετόχων, είτε στη

Προς παραπομπή αντινομάρχες Χαλκιδικής για άδεια σε εργοστάσιο λαθραίων τσιγάρων στην Κασσάνδρα το 2010

του Βασίλη Παπαναστασούλη 
Αντινομάρχες και νομαρχιακοί σύμβουλοι της Χαλκιδικής κατηγορούνται ότι χορήγησαν παράνομη άδεια σε εργοστάσιο λαθραίων τσιγάρων σε φερόμενα μέλη εγκληματικής οργάνωσης.
Να δικαστούν σε Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων διατελέσαντες αντινομάρχες και νομαρχιακοί σύμβουλοι της Χαλκιδικής προτείνει εισαγγελέας προς το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης. Κατηγορούνται ότι το 2010

ΟΠΕΑΝ: Συμμετοχή στην κατάσβεση της φωτιάς σε δασική περιοχή στο μνημείο των Αεροπόρων σήμερα 8-5-15

 Ομάδα Πυροπροστασίας Εθελοντών Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής Οπεαν "Ιταμος"
ΣΗΜΕΡΑ 8-5-15 ΚΑΙ ΩΡΑ 15:30 H O.Π.Ε.Α.Ν. ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΕ ΔΥΣΒΑΤΗ ΔΑΣΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΩΝ(ΖΩΓΡΑΦΙΤΙΚΟ ΣΘΩΝΙΑΣ), Η Ο.Π.Ε.Α.Ν. ''ΙΤΑΜΟΣ'' ΕΣΠΕΥΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ 2 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, 2 ΩΡΕΣ .ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η ΦΩΤΙΑ ΤΕΘΗΚΕ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΚΑΙ 2 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΥΠΟΥ CANADER

Μαζική προσέλευση για την δωρεάν σπιρομέτρηση στο Αγροτικό Ιατρείο Συκιάς 8-5-15

Ο Προληπτικός έλεγχος της Αναπνευστικής Λειτουργίας( σπιρομετρηση) που διοργάνωσε το ΝΠΔΔ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ με το πρόγραμμα ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΥΚΙΑΣ του ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ με συνεργασία τον Γενικό γιατρό της Συκιας Κο Πολυτιδη Ισαάκ και την Αγροτικό Ιατρο Πλεκη Στελλα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η προσέλευση των κατοικων της Συκιάς ήταν μαζική και τους Ευχαριστουμε .Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πνευμονολογο - Φυματιολογο Κο Μωυσιαδη Νικόλαο που χωρίς τη συμβολή του δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί ο προληπτικός έλεγχος.

ΕΠΣΧ: Διαιτητές Αγώνων κατάταξης πρωταθλήματος Β' Ερασ. και Παίδων 9-10/5/15

Β' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Σάββατο 9 Μαϊ. 2015   Ώρα : 17:00
1 ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ - ΧΡΙΣΤΑΚΟΓΛΟΥ - ΧΡΥΣΑΪΔΗΣ Ν. ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ (play out)
Κυριακή 10 Μαϊ. 2015   Ώρα : 17:00
2 ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ - ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΙΣ. - ΠΟΝΤΙΚΕΡΗΣ - ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΑΛ. ΔΟΥΜΠΙΩΝ ( Ο νικητής της αναμέτρησης  θα αγωνιστεί κόντρα στη Συκιά με μειονέκτημα έδρας )
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ
Σάββατο 9 Μαϊ. 2015   Ώρα : 11:00
1 ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ - ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ
2 ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ

Πολιτιστικός Σύλλογος 'Ο Παρθενών" Γιορτή Μητέρας 10 -5-15 με τα Χορευτικά και την Χορωδία.


Το Ποτάμι για τα τα μεταλλεία Κασσάνδρας επίσκεψη Στ.Θεοδωράκη στα Ν.Μουδανιά 7-5-15 (Tv SUPER απόσπασμα)

Ο επικεφαλής του ποταμιού Στ. Θεοδωράκης συναντήθηκε στα Ν. Μουδανιά στις 7-5-15 μεταβαίνοντας στο Ν.Μαρμαρά για το  Συνεδρίο της Κ.Ε.Δ.Ε με μεταλλωρύχους και φορείς της περιοχής. Εντύπωση προκαλούν οι δηλώσεις του Γρηγόρη Ψαριανού Βουλευτή Ποταμιού πρώην σύντροφος με τον Λαφαζάνη όπως είπε, αναφερόμενος στα εργοστάσια του λιγνίτη στην Κοζάνη και στην εξ όρυξη των Σκουριών .. ο

Δήμαρχος Σιθωνίας χαιρετισμός της Έναρξης εργασιών του Ετήσιου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων συνέδρων και παρατηρητών απ΄όλη την Ελλάδα ξεκίνησε την Πέμπτη το Τακτικό Ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Σιθωνία. 
Κατά την έναρξη των εργασιών ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος απηύθυνε χαιρετισμό, καλωσορίζοντας τους ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Δήμο Σιθωνίας.

Ανεπανάληπτος ο θρίαμβος Κοντονή! Tι «πέρασε» με το αθλητικό νομοσχέδιo.

Ποτέ στο παρελθόν ένας υφυπουργός Αθλητισμού δεν κατάφερε με ένα νομοθέτημα να πετύχει τόσα πολλά ρήγματα στην ασυδοσία του αυτοδιοίκητου. Ο μύθος για τις κωλοτούμπες και η ΕΠΟ που πλέον απειλεί να… αυτοκτονήσει.
Διαβάσαμε ότι τα πήρε όλα πίσω, ότι έκανε κωλοτούμπες, ότι στο τέλος άλλαξε όλο το νομοσχέδιο υπακούοντας στις

22η Επιστημονική Διημερίδα "Ἑξελίξεις στην Αθηροσκλήρωση 2015" Porto Carras 15-16 /5/15

Yπήρξε συνεργασία με το Δήμο Σιθωνίας και    προγραμματίστηκε η  εκδήλωση με το γενικό τίτλο «Προστάτευσε την καρδιά σου», που θα αφορά τον πληθυσμό της περιοχής.
H 22η Επιστημονική Διημερίδα  "Ἑξελίξεις στην Αθηροσκλήρωση 2015" θα πραγματοποιηθεί 15-16 Μαϊου 2015 στο Ξενοδοχείο Porto Carras στη Σιθωνία.
Η Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος (ΕΑΒΕ) από της ιδρύσεώς της προσπαθεί

Δηλώσεις Αυτοδιοικητικών και εκπροσώπων κομμάτων στο Ετήσιο Συνέδριο Κ.Ε.Δ.Ε. 7-5-15 Πόρτο Καρράς Σιθωνία Χαλκιδικής (TV Super video)

Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο ΚΕΔΕ – Ν.Μαρμαράς  Σιθωνία, 7-9 Μαϊου 2015 1η Ημέρα  TV SUPER Χαλκιδικής Δηλώσεις αυτοδιοικητικών και εκπρόσωπων κομμάτων ( με τη  σειρά

Γκοντίνος Κωνσταντίνος Γραμματέας Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ και μέλος Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ TV SUPER 7-5-15

Ο Γκοντίνος Κωνσταντίνος Γραμματέας Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ και μέλος Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ στην TV SUPER 7-5-15 στον

Πέμπτη

Παράταση μέχρι τις 2 Ιουνίου για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ

Έως την Τρίτη 2 Ιουνίου παρατείνει το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ΟΣΔΕ για την ενιαίας ενίσχυση 2015 του ΟΠΕΚΕΠΕ από τους δικαιούχους αγρότες. Η παράταση κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να διευκολυνθούν οι παραγωγοί να καταθέσουν τις αιτήσεις τους, καθώς φέτος είναι η πρώτη χρονιά εφαρμογής της νέας ΚΑΠ, αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου
Επίσης τίθεται από σήμερα σε λειτουργία η διαδικτυακή

Συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός στον Πολύγυρο για κλοπές και λαθρεμπορία καπνού

Ε.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Συνελήφθη χθες (6-5-2015) το πρωί , από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, καθώς και σε χώρους που χρησιμοποιούσε στον Πολύγυρο παρουσία δικαστικού

Άτακτη οπισθοχώρηση από «Μακεδονία – Θεσσαλονίκη» για τον Μάρδα και τα 80.000 ευρώ


Μόλις λίγες ημέρες μετά τους πηχυαίους τίτλους και το πρωτοσέλιδο που θα αποκάλυπτε ένα μεγάλο σκάνδαλο της κυβέρνησης Τσίπρα το δημοσίευμα της εφημερίδας καταρρέει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα.
Μάλιστα με σημερινό σχόλιο της η εφημερίδα «Μακεδονία» παραδέχεται ότι δεν είχε κανένα απτό στοιχείο παρά αφηρημένες πληροφορίες που "διασταύρωθηκαν" από δύο ή τρεις πλευρές, όταν ο δημοσιογράφος και συντάκτης του ρεπορτάζ Ν. Ηλιάδης ισχυριζόταν τόσο από τις σελίδες της εφημερίδας όσο και σε συνεντεύξεις του σε τοπικά ραδιόφωνα πως έχει στοιχεία. 
Το σημερινό σχόλιο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το αρχικό

Τζιτζικώστας - Ψινάκης με το προσωπικό του Δήμου Σιθωνίας 7-5-15. Συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Παρθενών και Ν.Μαρμαρά στην προβολή της Σιθωνίας στο συνέδριο της ΚΕΔΕ (φωτο)

Γιάννης Μίχος: ο Δούρειος Ίππος στην καρδιά του κινήματος;

Πολλοί που δεν γνωρίζουν τα καθέκαστα στον δήμο Αριστοτέλη αναρωτιούνται γιατί παραιτήθηκε ο δήμαρχος Γιάννης Μίχος, εικάζοντας μάλιστα σε δημοσιεύματα ότι φοβόταν για τη ζωή του. Η λιτή ανακοίνωση του ιδίου δεν λέει και πολλά πράγματα:“Προσωπικές και επαγγελματικές αρμοδιότητες και υποχρεώσεις, σε ένα αβέβαιο οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον, με οδηγούν για το καλό του τόπου και της παράταξης, να κάνω έγκαιρα ένα βήμα πίσω...”.

Κατερίνα Ιγγλέζη αναφορές στην Βουλή για τις Εφημερίες γιατρών και κατάργηση Αστ. Τμήματος Ν. Καλλικράτειας

Αναφορά Κατερίνας Ιγγλέζη-Θέµα:Απόφαση της Ένωσης Ιατρών του Νοσοκοµείου και Κέντρων Υγείας Ν. Χαλκιδικής για κατάργηση απλήρωτης εργασίας µε πρόσθετες εφηµερίες.

Γεν. Συνέλευση Εμπορ. Συλλόγου Ν.Μουδανιών 13-5-15


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών σας καλεί στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαϊου 2015 και ώρα 8 στο κλειστό θέατρο Ν. Μουδανιών, με θέμα:
Συνεργασία με το Mouzenidis Group
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Στο σκαμνί σαράντα για τα θαλασσοδάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Σειρά κακουργηματικών πράξεων, αποδίδονται στους κατηγορούμενους από την εισαγγελέα. Ζητά παραπομπή σε δίκη. Σε πάνω από 1.000 σελίδες περιγράφονται οι πολυδαίδαλοι μηχανισμοί. Ονόματα και οι κατηγορίες που τους αποδίδονται.
Την παραπομπή σε δίκη 40 κατηγορούμενων ανάμεσα στους οποίους οι επιχειρηματίες Δημήτρης Κοντομηνάς, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, Περικλής Λίβας, Δημήτρης Μπακατσέλος, Βίκτωρας Ρέστης, Κυριάκος Γριβέας και Αναστασία Βάτσικα, καθώς και ο πρώην επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιππίδης και στελέχη της τράπεζας προτείνει στο συμβούλιο εφετών η εισαγγελέας

Oι μέλισσες μπορούν να εθιστούν στα φυτοφάρμακα

Νέα έρευνα Βρετανών και Ιρλανδών επιστημόνων αποκαλύπτει πως οι μέλισσες μπορούν να εθιστούν στα φυτοφάρμακα με τον ίδιο τρόπο που οι άνθρωποι εθίζονται στα τσιγάρα. Οι μέλισσες φαίνεται να προτιμούν νέκταρ ποτισμένο με νεονικοτινοειδείς χημικές ουσίες, ένα είδος φυτοφαρμάκων που χρησιμοποιούνται συνήθως για την προστασία των καλλιεργειών από τα

Δεν έγινε πρόεδρος του ΕΣΡ η "μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου"

Ούκ ολίγες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, αντιγράφοντας η μια την άλλη, υποστήριζαν χθες το απόγευμα ότι «Πρόεδρος του ΕΣΡ η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου». Ο στόχος τους ήταν φανερός- πέρα από την παντελή άγνοια-ναπλήξουν το κύρος της προέδρου της βουλής.
Η αλήθεια είναι ότι η Λίνα Αλεξίου, αντιπρόεδρος σήμερα στο "λειψό" ΕΣΡ, δεν έγινε πρόεδρος της ανεξάρτητης Αρχής, αλλά πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου (εδώ διαύγεια) Πώς θα μπορούσε άλλωστε, όταν ο πρόεδρος και τα μέλη του ΕΣΡ διορίζονται από τη διάσκεψη

Μια πόλη, μια ομάδα, μια τζατζίκι, μια πατάτες και μια μουστάρδα μπλέ 'Ηρακλής'.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις πρωτοποριακές του ιδέες  ο Νίκος Γραμμένος ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ Ηρακλής  διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τον σύλλογο. 
Μια καινούργια καινοτομία αυτή τη φορά σε συνεργασία με τη Βιομηχανία τροφίμων CONDITO ΑΕΒΕ και τον κο Κώστα Μωραϊτη, υποστηρικτή του Ημίθεου, είναι η μουστάρδα του Ηρακλή σε χρώμα  μα φυσικά… μπλε! Σε σύντομο χρονικό διάστημα σε Σούπερ Μάρκετ και κάβες θα είναι διαθέσιμη.

Τετάρτη

ΜΜΕ: Εξευτελιστικά... λαθάκια για τις ανάγκες της αγοράς , παπαγαλισμός, διαφθορά, επιπολαιότητα, κυνισμός κιτρινισμός .....

Με αφορμή την επιπολαιότητα των καναλιών να δώσουν τον λόγο και να υιοθετήσουν τις φαντασιοπληξίες μιας άγνωστης που αυτοπαρουσιάστηκε ως ψυχίατρος της «οικογένειας» της δολοφονημένης μικρής Άνι, αλλά και του ιντερνετικού συρφετού που αναμετέδιδε και πλημμύρισε τον κόσμο με τις ίδιες ειδήσεις - μαϊμούδες,

Δήμος Σιθωνίας «Καθορισμός θέσεων του Δήμου για άσκηση των δραστηριοτήτων «Ομπρέλες-ξαπλώστρες» και «Θαλάσσια σπορ»

Αρ. Απόφ. 113/2015 πρακτ. Δ.Σ. 8/105, για την απευθείας παραχώρηση με αντάλλαγμα του δικαιώματος απλης χρήσης αιγιαλού και παραλίας με τη διαδικασία της δημοπρασίας για την 'άσκηση των δραστηριοτήτων ‹‹ομπρέλες-ξαπλώστρες» και «θαλάσσια σπορ» σε παραλίες του Δήμου στα πλαίσια της Κοινής Υπουργικής Απόφασης(ΦΕΚ Β' 578/09-4-15) προτείνονται προς ψήφιση οι παραλίες για τις οποίες έχουν λάβει αποφάσεις τα τοπικα συμβουλια των Δ.Κ.

ΕΚΑΣΧ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: " Παιδί - 'Εφηβος και Αθλητισμός" Δημαρχείο Πουγύρου 23 Μαίου 2015

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: " Παιδί - 'Εφηβος και Αθλητισμός" YΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.ΚΑ.Σ.Χ. ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
 Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαίου 2015 ώρα 11.00 - 13.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Πολυγύρου. 
Συντονιστές της εκδήλωσης οι κ.κ. Μάντσιος Αθανάσιος, Ιωάννης Μαυρουδής.
                                              ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

Συνέντευξη Τύπου για τη Νέα Τουρ. Καμπάνια της Χαλκιδικής του Τουρ. Οργαν. Χαλκιδικής & Marketing Greece 8-5-15 στο Icos Oceania


Σύλλογος Γυναικών Βραστάμων έκθεση βιβλίου στο κοινοτικό κατάστημα από 28 Μα'ι'ου έως 7 Ιουνίου.

Ο Σύλλογος Γυναικών Βραστάμων διοργανώνει έκθεση βιβλίου στο κοινοτικό κατάστημα από 28 Μα'ι'ου έως 7 Ιουνίου.
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:
καθημερινά 18:00μ.μ. -21:00μ.μ
Σάββατο 10:30π.μ -13:00 & 18:00μ.μ -21:00μ.μ.
Κυριακή 10:30π.μ - 21:00μ.μ

Ποδηλατοδρομία Δήμου Ν.Προποντίδας 10 Μαϊου 2015


HALKIDIKI MOUNTAIN BIKE STAGE RACE, ένας τριήμερος διεθνής αγώνας ορεινής ποδηλασίας στη Σιθωνία,15-17/5/15

Το HALKIDIKI MOUNTAIN BIKE STAGE RACE διοργανώνουν η περιφερειακή ενότητα Χαλκιδικής, ο Δήμος Σιθωνίας, τo Camping Lacara  και το Cyclingspot, ως συνέχεια της προσπάθειας που γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με στόχο πάντα να προβάλει την ορεινή Σιθωνία, μια πλευρά της Χαλκιδικής που ελάχιστοι γνωρίζουν. Ήδη στον αγώνα έχουν δηλώσει συμμετοχή αθλητές από δέκα διαφορετικές χώρες μαζί με τους καλύτερους Έλληνες αθλητές, αφού ως γνωστό όλες οι αθλητές προσπαθούν να συγκεντρώσουν βαθμούς ώστε να

7ο ΦΙΛΙΚΟ ΕΝΤΟΥΡΟ ΚΑΚΚΑΒΟΣ 10 ΜΑΪΟΥ 2015

ΓΙΑ 7η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ 7ο ΦΙΛΙΚΟ ΕΝΤΟΥΡΟ ΚΑΚΚΑΒΟΣ 10 ΜΑΪΟΥ
ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΓΙΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΕΝΤΟΥΡΑΔΕΣ .Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ 70 ΧΛΜ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ PRO KAI NORMAL .
ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΝΕΡΟ.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΥΡΩ ΜΕ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ .
Ο ΧΩΡΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ (10:30) ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Μ.ΠΑΝΑΓΙΑΣ (ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ).
ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

Αντιδράσεις Συλλόγων για πρόσθετες εφημερίες στο Γεν. Νοσ. Χαλκιδικής TV SUPER 5-5-15


Σύλλογος Γυναικών Πολυγύρου Γιορτή Μητέρας 'Εξι Βρύσες" 10-5-15


Τρίτη

Εξελέγη ο Γ. Ζουμπάς νέος Δήμαρχος Αριστοτέλη ( πρακτικό του συνδιασμού 5-5-15)

Με 15 ψήφους από τους 16 Δημοτικούς Συμβούλους του «Κινήματος Ανάπτυξης» εξελέγη  σήμερα ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου – Γιώργος Ζουμπάς, ως νέος Δήμαρχος Αριστοτέλη, ενώ την Τετάρτη αναμένεται η ορκωμοσία του .
ΖΟΥΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Βιογραφικό
Γεννήθηκε το 1954 στην Ιερισσό. Το 1972 αποφοίτησε από το 1ο Γυμνάσιο Αρρένων Θεσσαλονίκης. Τελείωσε τη Σχολή
Ραδιοτηλεγραφητών και εργάστηκε ως ραδιοτηλεγραφητής στο Εμπορικό Ναυτικό. Σήμερα είναι συνταξιούχος του ΟΤΕ.( Εργάστηκε σε Αθήνα ,Νικήτη , Στρατώνι , Ιερισσό, Αγιο Όρος). 

Μαξίμου στα περί κατάργησης της "Διαύγειας": Και η προβοκάτσια έχει τα όριά της

Έντονη ήταν η αντίδραση της κυβέρνησης για τα δημοσιεύματα που θέλουν τη «Διαύγεια» να καταργείται, με κύκλους του Μαξίμου να κάνουν λόγο για «προβοκάτσια που έχει και τα όριά της».
 «Και η προβοκάτσια έχει τα όρια της!» τονίζουν κυβερνητικοί κύκλοι, λέγοντας πως κάποιοι ανακάλυψαν ότι με προτεινόμενη τροπολογία το Υπουργείο

Μαθητές του Κέντρου Τέχνης Σύνθεση παρουσίασαν εκδηλώσεις στα Ν.Μουδανιά με σύγχρονη μουσική και τραγούδια 2-3/5/15

Δύο πολύ όμορφες εκδηλώσεις με σύγχρονη μουσική και τραγούδια παρουσίασαν το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαΐου οι μαθητές της ΣΥΝΘΕΣΗΣ.
Κατάμεστο το Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών και τις δύο βραδιές με κόσμο που χειροκροτούσε ακατάπαυστα τα παιδιά που τραγουδούσαν και έπαιζαν μουσική σε υψηλό

Χωρίς ονοματεπώνυμο και σήμερα η καταγγελία της «Θεσσαλονίκης» για τα 80.000 ευρώ που ισχυρίζεται ότι έβγαλε αναπληρωτής υπουργός στο εξωτερικό

Κύκλοι του Μαξίμου έκαναν αναφορά στο δημοσίευμα της εφημερίδας “Θεσσαλονίκη” και για προβοκάτσια εδώ
«Ο αναπληρωτής υπουργός μας απαγόρευσε να δημοσιεύσουμε οτιδήποτε και επιπλέον δεσμευόμαστε από το τραπεζικό απόρρητο, αλλά το Μέγαρο Μαξίμου μπορεί να διασταυρώσει με την Eurobank και την Τράπεζα της Ελλάδος αν ο αναπληρωτής υπουργός έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό» δηλώνει στο Κόκκινο 93.4 ο δημοσιογράφος των εφημερίδων «Θεσσαλονίκη» και «Μακεδονία» Νίκος Ηλιάδης

Σύλλογος Τεχνών Γαλάτιστας Εγκαίνια Έκθεσης Ζωγραφικής XΑΝΘ Θεσ/νικης 18-5-15




Ξεκινάει η συζήτηση για την κατάργηση του Καλλικράτη και την αύξηση του αριθμού των δήμων – Πώς θα γίνει η διαδικασία

Από αύριο Τετάρτη μέσω της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής θα δοθεί η εκκίνηση για τις αλλαγές που έχει προαναγγείλει ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης για την κατάργηση του Καλλικράτη και την αύξηση του αριθμού των δήμων ακόμη και σε 1000!