powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Ένα σύμβολο με τη δική του ιστορία-60 χρόνια σήμα της ειρήνης

Όταν το 1958 ο βρετανός γραφίστας Γκέρανλυ Χόλτομ σχεδίαζε ένα σήμα για τις αντιπολεμικές - αντιπυρηνικές διαδηλώσεις που τάραξαν το Λονδίνο, το Πάσχα της ίδιας χρονιάς δεν πίστευε ότι το σχέδιό του θα μείνει για πάντα στην ιστορία ως το παγκόσμιο σύμβολο της ειρήνης. Εμπνεύστηκε από τα γράμματα N και D, τα αρχικά των λέξεων «Nuclear Disarmament».

Διαμαρτυρία κατοίκων Ουρανούπολης για τα έργα στο λιμάνι (ΦΩΤΟ)

φωτο Μαρία Ρήγα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί 23-2-18 κάτοικοι, επαγγελματίες και σύλλογοι της Ουρανούπολης με κύριο αίτημα να ξεμπλοκάρουν και να συνεχιστούν με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες κατασκευής του

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου 27-2-18

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 στις 19:00 με τα ακόλουθα θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1) Λήψη απόφασης για την υποχρεωτική Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2018 &Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 2018 (Εισηγ.:

Δήμος Προποντίδας Εργασίες ελαιοχρωματισμού πραγματοποιούνται σε σχολεία και δημοτικά κτίρια..

Εργασίες συντήρησης και επισκευής των σχολικών μονάδων του Δήμου μας πραγματοποιούνται για τη σχολική χρονιά 2017-2018. Στο πλαίσιο της συντήρησης των σχολικών μονάδων, εργασίες ελαιοχρωματισμού πραγματοποιήθηκαν  στο 1ο Γυμνάσιο Ν.Μουδανιών όπως και στο ΕΠΑΛ Ν.Μουδανιών.

Πέμπτη

Διαιτητές αγώνων ΕΠΣΧ 24 – 25 Φεβ. 2018-Αγώνες Γ'Εθν. 2ου Ομίλου.

foto Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής
Γ'Εθνική 25/02/2018 15:00 
Άρης Παλαιοχωρίου – Καμπανιακός
ΑΕΠ Ηρακλής – Νάουσα
ΕΠΣΧ Σάββατο 24 Φεβ. 2018   Ώρα : 15:00 ΓΗΠΕΔΟ
1 ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ – Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΔΡΑΓΑΤΗΣ – ΧΡΙΣΤΑΚΟΓΛΟΥ – ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ
2 ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ – ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ ΣΚΟΥΤΑΣ Φ. – ΚΕΛΑΖΟΓΛΟΥ – ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
3 ΑΡ/ΛΗΣ ΣΤΑΓ. ΣΤΡ/ΚΗΣ – ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗΣ – ΠΑΣΣΑΛΗΣ – ΝΤΟΥΣΚΟΥ
4 ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΡΕΒΕΝΗΣ – ΧΡΥΣΑΪΔΗΣ
5 ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ – ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΑΛ. –

Συνεχίζονται οι μικρές εξαγωγές ελαιολάδου στην Αμερική από την Ελλάδα, Ιταλοί και Ισπανοί στην πρώτη θέση, αύξηση των εξαγωγών από Τουρκία.

Η κατανάλωση ελαιολάδου από τους Αμερικάνους, αυξάνεται σταθερά εδώ και δεκαετίες, λόγω του ότι οι καταναλωτές είναι πλέον ενήμεροι για τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής και ειδικότερα του ελαιολάδου. Σύμφωνα με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) της ελληνικής πρεσβείας στις ΗΠΑ, η ζήτηση για το ελαιόλαδο από τους Αμερικάνους θα ακολουθήσει ανοδική