powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Liberation: "Ελλάδα, η ώρα του ΣΥΡΙΖΑ"

Με εξώφυλλο τη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα και τον τίτλο "Ελλάδα, η ώρα του ΣΥΡΙΖΑ" κυκλοφόρησε η γαλλική Liberation. Στο δημοσίευμα που τιτλοφορείται "Η ριζοσπαστική Αριστερά στο δρόμο της εξουσίας στην Ελλάδα" χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ "φαβορί" στις αυριανές εκλογές, σημειώνοντας ότι ανοίγει ένα νέο πεδίο για τους υπερχρεωμένους της Ε.Ε.
Η Liberation επικαλείται και το άρθρο 18 διεθνούς κύρους οικονομολόγων στους Financial Times, με τον τίτλο "Δώστε μια ευκαιρία στην Ελλάδα", όπου τάσσονται υπέρ του κουρέματος του χρέους. Το "κούρεμα" - αναφέρει η Liberation – είναι στην καρδιά του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ που έχει δεσμευθεί να επαναδιαπραγματευθεί με τις Βρυξέλλες και το ΔΝΤ το χρέος και τα μέτρα λιτότητας, των οποίων η

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Χαλκιδική

24-1-15
Συνελήφθη χθες το βράδυ στα Νέα Μουδανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που οδηγούσε βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης 20,4 γραμμαρίων. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών. 
Συνελήφθη χθες τα ξημερώματα στα Νέα Μουδανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 37χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης 8,2 γραμμαρίων, ποσότητα αμφεταμίνης 6,6 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαρι

ΕΠΣΧ : Αποτελέσματα Ερασιτεχνικού πρωταθλήματος 24-1-15


Ε. Π. Σ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ   Α΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ   2014 - 2015.  
(18η )     1ος                                     2ος Γύρος  
ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005    (1-0) (0-0)  
ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ          (0-1) (2-1)  
ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ - Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ                       (1-0) (0-0)  
Α.Ο. ΣΑΡΤΗΣ - ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ                             (1-2) (0-6)  
ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ              (1-2) (1-7)  
Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ - ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ                  (4-0) (2-0)  
Ν. ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ν. ΠΛΑΓΙΩΝ - ΑΙΓΕΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (0-3)α.α.    -  
ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ - Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ                       (1-2) (0-3)

Ε. Π. Σ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ   Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ   ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ  2014 - 2015.
 ( 14η ) 1ος               2ος Γύρος
 
ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ - ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (4-0) (1-1)
ΔΟΞΑ ΚΡΗΜΝΗΣ - ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ                                 (0-3*) (1-1)

Σχόλιο του Γρ. Τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής για τον υποψήφιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χαλκιδικής

Τόσο ο Φρ. Ρηγόπουλος όσο και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της οποίας είναι υποψήφιος, είναι πολύ μικροί και σε ηλικία και σε ιστορία, για να κάνουν αχτίφ κομμουνιστικής ιδεολογίας στον γραμμ. της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Κ. Γκοντίνο και στον ΣΥΡΙΖΑ. Για τη σημερινή τραγική κατάσταση που βιώνει ο λαός μας και αυτά που διακυβεύονται σε αυτές τις εκλογές, είναι καλές οι θεωρίες αλλά χρειάζονται – περισσότερο – πράξεις και ευθύνη. Σε αυτό το τόσο απλό, ο κάθε ένας στον αριστερό χώρο, αναλαμβάνει τις – ιστορικές πλέον – ευθύνες του.
Ακόμα περιμένουμε εξηγήσεις για την «αριστερή» μονταζιέρα.
Το Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

Αχ αυτή η αριστερά των αριστερών !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ετήσιος Χορός Γ' Λυκείου Αγ. Νικολάου 7 Φεβρουαρίου

Μετά από μια γεμάτη χρονιά και πολλούς υπέροχους χορούς, η Γ' Λυκείου Αγίου Νικολάου σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό της στο Sithonia Palace, στην τοποθεσία Νησί στις 7 Φεβρουαρίου για να περάσουμε όλοι μαζί καταπληκτικά στο μεγαλύτερο και καλύτερο χορό της χρονιάς μαζί με τη μουσική ορχήστρα "Τα Τσικουρούδια".

Τιμή Πρόσκλησης : 20€ (συμπεριλαμβάνεται φαγητό και άφθονο ποτό)
Προσκλήσεις προπωλούνται από τους υπεύθυνους της Γ' Λυκείου (στους οποίους μπορείτε να απευθυνθείτε για τυχόν διευκρινίσεις) αλλά θα υπάρχουν φυσικά και στην είσοδο. 
Επιπλέον, επειδή θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξη σας κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα υπάρξει λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα κι ένα 2ήμερο στη Σαντορίνη!!!!!!
Λεπτομέρειες για το λεωφορείο θα ανακοινωθούν προσεχώς!!! 

Διεύθυνση 
 ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΝΗΣΙ
Τηλέφωνο Σταθερό 
 2371098417
Τηλέφωνο Κινητό 
 6944274386 

Παρασκευή

Εκπαιδευτικοί «Πιεστήκαμε να συμμετάσχουμε σε προεκλογική συγκέντρωση που οργάνωσε ο εργοδότης μας για τον κ. Λοβέρδο»

Εκπαιδευτικοί που εργάζονται σε μεγάλο ιδιωτικό ΙΕΚ ενημέρωσαν την ΟΙΕΛΕ πως η εργοδότριά τους διοργάνωσε την περασμένη Τρίτη βράδυ προεκλογική συγκέντρωση στο σπίτι της για τον Υπουργό Παιδείας και τους πίεσε αφόρητα για να παραστούν.
 Η καταγγελία, όπως σημειώνει η ΟΙΕΛΕ, αποκτά τεράστιες διαστάσεις, αν συνυπολογιστεί ότι ο κ. Λοβέρδος είχε εργαστεί στο συγκεκριμένο ΙΕΚ, για το οποίο μάλιστα έχουν υπάρξει καταγγελίες για βαρύτατες παραβιάσεις της νομοθεσίας.
Η ΟΙΕΛΕ απέστειλε χθες επιστολή  για το ζήτημα προς τον κ. Λοβέρδο, με την οποία ζητούνταν εξηγήσεις για το περιστατικό και διενέργεια άμεσου ελέγχου για να εξεταστούν οι καταγγελίες για το εν λόγω ΙΕΚ. Δυστυχώς, για μια

Απαντά στον Βενιζέλο ο Σύλλογος Εταιρειών Δημοσκοπήσεων , περι αξιοπιστίας των δημοσκοπήσεων για το ΠΑΣΟΚ.

Ανακοίνωση με την οποία επισημαίνει πως «η γενική απαξίωση των δημοσκοπήσεων δεν συμβάλλει στο δημοκρατικό διάλογο» εξέδωσε ο Σύλλογος Εταιρειών Δημοσκοπήσεων και Έρευνας Αγοράς, σε απάντηση στα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.Συγκεκριμένα, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε πως «υπάρχει θέμα διαφάνειας με τις δημοσκοπήσεις, εξόχως σοβαρό»,

Η απάντηση του Φραγκίσκου Ρηγόπουλου υποψ. ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το θέμα Ρεσπέντζα blog - Γκοντίνου ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ

Όταν τα επιχειρήματα τελειώνουν…
Για ακόμη μία φορά δυστυχώς γινόμαστε μάρτυρες της κλασσικής πολιτικής από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ. 
Μη μπορώντας να απαντήσουν σε καμία ερώτηση, σε κανένα επιχείρημα ,σε καμία κριτική όπως εκφράζονται από την πλευρά της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ, καταφεύγουν στην στρατηγική «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε». Έφτασε στο τέλος της μία ακόμη προεκλογική περίοδος και ζήσαμε τον κύριο Τσίπρα να λέει ότι συνεργασία θα έκανε μόνο με το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με στόχο να σαρώσει (κατά δήλωση στελέχους της Χαλκιδικής) και αυτούς τους ψηφοφόρους. Ζήσαμε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής να εκφράζουν σε πηγαδάκια, σε μαζέματα, σε ομιλίες την πεποίθηση ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ δεν υπάρχει σαν δύναμη, ότι είναι χαμένη ψήφος, ότι οι ψηφοφόροι της θα στηρίξουν ΣΥΡΙΖΑ, ότι δεν ασχολούνται με το 1% κλπ... 

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Αναγκαστικών Απαλλοτριώσεων το Προεδρικό Διάταγμα για την αξιοποίηση του ακινήτου του Αη-Γιάννη στο Δήμο Σιθωνίας.

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (16ΑΑΠ/22-1-2015) το Προεδρικό Διάταγμα για την αξιοποίηση του ακινήτου του Αη-Γιάννη στο Δήμο Σιθωνίας, 3 μέρες πρίν τις εκλογές ( το ΦΕΚ εδώ)
Βέβαια από ....Δευτέρα μάλλον θα υπάρχει άλλη  κυβέρνηση , και  ο Γιώργος Σταθάκης οικονομικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε το   πλήρες "ξεψάχνισμα" όλων των αποκρατικοποιήσεων του ΤΑΙΠΕΔ
  Ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος σε δήλωσή του αναφέρει: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι διότι διεκδικήσαμε, εργαστήκαμε και υποστηρίξαμε από την αρχή τη σοβαρή αξιοποίηση του ακινήτου στον Αη- Γιάννη της Σιθωνίας.  Εκτός από τις θέσεις εργασίας που θα προκύψουν από την υλοποίηση μιας τέτοιας επένδυσης, είμαστε βέβαιοι ότι θα τύχει μεγαλύτερης προβολής και αναβάθμισης το τουριστικό προϊόν του Δήμου μας».
Τι προβλέπεται.

Στην Ελλάδα 2.607 αρχαία νομίσματα - Βρέθηκαν σε σπείρα αρχαιοκάπηλων που εξαρθρώθηκε στη Χαλκιδική

Επαναπατρίστηκαν από τη Γερμανία συνολικά 2.607 αρχαία νομίσματα, που είχαν κατασχεθεί στις 9.9.2011 στις αποσκευές Έλληνα πολίτη που ταξίδευε οδικώς προς το Μόναχο.Στην υπόθεση εμπλέκονται άτομα τα οποία συμμετείχαν στην εγκληματική οργάνωση αρχαιοκάπηλων που εξαρθρώθηκε τον Μάρτιο του 2012 από την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής. 

Στην πλειονότητά τους πρόκειται για χάλκινα νομίσματα κλασικών, ελληνιστικών, ρωμαϊκών και υστερωμαϊκών χρόνων. Από την αρχαιολογική τεκμηρίωση που έγινε στο Νομισματικό Μουσείο αναγνωρίστηκαν εκδόσεις νομισματοκοπείων πόλεων της Μακεδονίας (Πέλλα, Φίλιπποι, Αμφίπολη, Θεσσαλονίκη, Τράγιλος κ.ά.), λιγοστές εκδόσεις πόλεων Αιγαιακής Θράκης (Μαρώνεια, Άβδηρα, ένα νόμισμα Αίνου), όπως και εκδόσεις

Προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο 23/1/15


Σακκάς Χρήστος ΣΥΡΙΖΑ Παρασκευή 23/1/15, στο Bee Channel ώρα 14:00


Ζέππος Ιωάννης Υποψήφιος ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής εκλογές 25-1-15


Μαρία Παπαδημητρίου, υπ. βουλευτής Χαλκιδικής με το ΠΟΤΑΜΙ στο bee channel


Επιστολή – διαμαρτυρία του υποψ. βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, Κ. Γκοντίνου σε τοπικο blog

ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ: Θα υπάρξει απάντηση σε ότι μας αφορά...
Προς διαχειριστή του μπλογκ «ρεσπέντζα»
Με έκπληξη είδα   και εγώ όπως και πολλοί άλλοι πολίτες την ανάρτησή  σας  που αφορά ένα απόσπασμα τηλεοπτικής συμμετοχής μου σε τηλεοπτικό σταθμό.
Μέχρι τώρα τα στελέχη της Αριστεράς που εκφέρουμε δημόσιο λόγο, ξέραμε για την δεξιά μονταζιέρα του Μαξίμου. Δυστυχώς σε αυτήν την περίπτωση, γινόμαστε μάρτυρες ύπαρξης και «αριστερής» μονταζιέρας μιας και το απόσπασμα το βρήκατε (όπως ισχυρίζεστε) από το f/b του συνομιλητή μου στην συγκεκριμένη εκπομπή, Φραγκίσκου Ρηγόπουλου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ). Λυπάμαι πάρα πολύ για την λαθροχειρία του Φραγκίσκου.
Στο συγκεκριμένο video κε διαχειριστή,  πριν και μετά το απόσπασμα οι φράσεις μου ήταν οι εξής (απομαγνητοφωνημένες):  «Καλά, πριν φτάσουμε στον κομμουνισμό και την κυριαρχία των λαών ας λύσουμε πρώτα τα προβλήματα

Ο Βενιζέλος έχεις πατώσει και τον φταίνε οι δημοσκοπήσεις

Θέμα αξιοπιστίας των δημοσκοπήσεων έθεσε ευθέως ο Ευάγγελος Βενιζέλος, τρεις ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, εκφράζοντας την απορία του γιατί δεν ανιχνεύεται το ΠΑΣΟΚ με βάση τα πραγματικά του ποσοστά, όπως συνέβη και στις ευρωεκλογές.
«Υπάρχει θέμα διαφάνειας, υπάρχει θέμα με τις δημοσκοπήσεις, εξόχως σοβαρό» είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, προειδοποιώντας: «Θα τα δούμε όλα αυτά, από Δευτέρα».
Ο κ. Βενιζέλος υπενθύμισε ότι και στις ευρωεκλογές, το ΠΑΣΟΚ εμφανίζονταν στις δημοσκοπήσεις στο ήμισυ του ποσοστού από όσο πήρε πραγματικά στην κάλπη.
Οταν ρωτήθηκε αν καταγγέλλει ότι «μαγειρεύονται» οι δημοσκοπήσεις είπε

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΙΔΩΝ 2014 - 2015.

Δήλωση συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015
Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18:30 στα γραφεία της Ένωσης θα γίνουν ο καθορισμός των ομίλων και η κλήρωση των αγώνων.
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής, θέλοντας να συμβάλλει στη διαμόρφωση και ανάδειξη των αυριανών σωστών αθλητών, που θα συνδυάζουν την αθλητική ικανότητα και τη σωματική ανάπτυξη, με τη σωστή συμπεριφορά και με στόχο την καλλιέργεια της άμιλλας στους αγωνιστικούς χώρους και έχοντας υπόψη το καταστατικό της και αυτό της ΕΠΟ, τις διατάξεις του ΚΑΠ και ειδικά την παράγραφο 2.δ του άρθρου 3 του ΚΑΠ και τέλος την 1 / 15  Ιαν. 2015 απόφαση του Δ.Σ. / Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής
π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι
τους αγώνες του πρωταθλήματος Παίδων περιόδου 2014 - 2015, μεταξύ των Σωματείων της δύναμής της. Η διεξαγωγή των αγώνων του πρωταθλήματος Παίδων, γίνεται σύμφωνα με τους παρακάτω όρους, που λαμβάνουν υπόψη, τους κανονισμούς πρωταθλήματος και παιχνιδιού αλλά και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των αγώνων και των αθλητών που συμμετέχουν σε αυτούς.

ΑΡΘΡΟ 1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ – ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

ΕΠΣΧ:Αγώνες Κυπέλου και τροποποίηση αγωνιστικού προγράμματος 24 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
Τετάρτη  4 Φεβ. 2015   Ώρα : 14:30
1ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥΓΗΠΕΔΟ :ΒΑΡΒΑΡΑΣ
2ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ - Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ"ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ
Το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015 θα διεξαχθεί η 18η αγωνιστική της Α΄ Ερ. κατηγορίας, η εξ αναβολής 14η αγωνιστική  του Βορείου ομίλου και ένας εξ αναβολής αγώνας της 13ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου της Β΄Ερ. κατηγορίας.
Α' Ερασιτεχνική κατηγορία - 18η Αγωνιστική

Σάββατο 24 Ιαν. 2015   Ώρα : 15:00
Γήπεδο :
1ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005 - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 
2ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ - ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣΠΟΡΤΑΡΙΑΣ
3Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥΝ. ΤΡΙΓΛΙΑΣ
4ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ - Α.Ο. ΣΑΡΤΗΣΟΡΜΥΛΙΑΣ
5ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

ΕΚΑΣΧ: Αγώνες καλαθοσφαίρισης ομάδων Χαλκιδικής 24-26-28/1/2015


Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 13ης ΑΓΩΝ.
24/1/2015  19.00   ΚΛ. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ    ΜΟΥΔΑΝΙΑ - ΣΙΘΩΝΕΣ
24/1/2015   15.00  ΚΛ. ΤΡΙΓΛΙΑΣ   ΤΡΙΓΛΙΑ - ΟΡΜΥΛΙΑ 2012
24/1/2015   17.00  ΚΛ. ΤΡΙΓΛΙΑΣ   ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΛΑΓΙΩΝ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ
24/1/2015  20.00  ΚΛ. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ   ΟΡΜΥΛΙΑ - ΑΡΝΑΙΑ
24/1/2015  16.00  ΚΛ. ΙΕΡΙΣΣΟΥ    ΙΕΡΙΣΣΟΣ - Ν. ΡΟΔΑ
24/1/2015  17.00  ΚΛ. ΣΙΘΩΝΙΑΣ   ΜΑΡΜΑΡΑΣ - ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/1/2015  13.00  ΚΛ. ΑΡΝΑΙΑΣ     ΑΡΝΑΙΑ - ΟΡΜΥΛΙΑ
24/1/2015  13.30  ΚΛ. ΤΡΙΓΛΙΑΣ   ΤΡΙΓΛΙΑ - ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ
24/1/2015  15.00  ΚΛ. ΣΙΘΩΝΙΑΣ   ΣΙΘΩΝΕΣ - ΙΕΡΙΣΣΟΣ
26/1/2015  18.30  ΚΛ. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ   ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ - ΜΟΥΔΑΝΙΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ

Χαλκιά Άννα, υποψήφια βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. video spot, Χαλκιδική ο Tόπος μου - Ελλάδα η Χώρα μου.


Πέμπτη

Πράσινοι - Δημοκρατική Αριστερά, τηλεοπτικό σποτ.


ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατικών Σοσιαλιστών . Τηλεοπτικό spot





Καρανάσιος Ευθύμης Ομίλια 23/1/15 Πολύγυρος


Βαλιάνος Στέλιος Ομιλία 23/1/15 Αρναία


Διευκρινίσεις και επιπλέον πληροφορίες για τις υψηλές συγκεντρώσεις αρσενικού σε γεωτρήσεις και πηγές των Τ.Κ. Στρατωνίου και Τ.Κ. Ολυμπιάδας Δήμου Αριστοτέλη

Όπως αναφέρεται και στο Δελτίο Τύπου για τις υψηλές συγκεντρώσεις αρσενικού στην Τοπική Κοινότητα Ολυμπιάδας, η κατανάλωση σε δημόσια κτήρια και καταστήματα (ταβέρνα Αγιόκλημα, Δημ. Σχολείο) ήταν εντός των επιτρεπόμενων ορίων (κάτω από 10μg\L) ως αποτέλεσμα, ότι η δεξαμενή του Αγ. Αθανασίου, αφενός τροφοδοτείται και από τη γεώτρηση της περιοχής Μηλιές και αφετέρου, ότι η κοινότητα υδρεύεται και από τη νέα δεξαμενή στη θέση Τσιτούδα.

Επιπλέον επισημαίνουμε, ότι η πηγή Μπαξίνα από το Σεπτέμβριο του 2014 και η πηγή Πάσχου από το Δεκέμβριο του 2014, ήταν προσωρινά εκτός τροφοδοσίας της δεξαμενής του Αγ. Αθανασίου εξαιτίας των πρόσφατων καταστροφών και

Αποσύρεται η απόφαση για συνταγογράφηση φαρμάκων από νοσηλευτές. Η απόφαση ήταν προχειρότητες προεκλογικές από άσχετους στην υγεία ακροφασ... και ψηφοθηρία ή εξυπηρέτηση ιδωτικών κλινικών ;


Αποσύρεται τελικά η υπ’ αριθμ. 3567/19-1-2015 (ΦΕΚ: Β 79) απόφαση του υπουργού Υγείας, Μάκη Βορίδη, που έδινε δικαίωμα συνταγογράφησης φαρμάκων και στους νοσηλευτές. Στην σχετική ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι, η απόσυρση της διάταξη γίνεται «προκειμένου να υπάρξει χρόνος για ευρύτερη διαβούλευση σχετικά με το θέμα με όλους τους υγειονομικούς φορείς».
Η υπουργική απόφαση με τίτλο «Καθήκοντα και αρμοδιότητες νοσηλευτών-τριών», προέβλεπε μεταξύ άλλων «συνταγογράφηση φαρμάκων και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού όπως: Ήπια αναλγητικά - αντιπυρετικά, βιταμίνες, σίδηρο, φυσιολογικό ορό 0,9%, αντιβηχικά σιρόπια, υπακτικά, αντιδιαρροϊκά, αντιεμετικά, επιδεσμικό υλικό, οξυζενέ, αντισηπτικά διαλείμματα, επιθέματα, σύριγγες, συσκευές ορού, υλικό

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σε ιδιώτες τα μαγειρεία του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

@sn.Αν γίνει το ατύχημα στης εκλογές , έτσι είπε ο Σαμαράς αλλά εννοούσε τον εαυτό του, έστω και αν υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες, το ίδιο θα συμβεί και στο Γ.Ν.Χαλκιδικής.  Και η νέα πτέρυγα που κατασκευάστηκε και εξοπλισθηκε αλλα δεν λειτουργεί, με χρήματα του Δημοσίου, θα πάει σε ιδιώτη κολλητό, και πολλά τμήματα της Iατρικής αλλά και Νοσηλευτικής Υπηρεσίας θα ανατεθούν σε εταιρείες,  με εργαζόμενους διπλοβάρδιας και μισθό 400 ευρώ.
Γι αυτό εκεί στο Νοσοκομείο η επιλογή για τις εκλογές είναι δική σας ευθύνη.
Στο τελευταίο δ.σ. της Διοίκησης, αποφασίστηκε η έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών για την οριστική παραχώρηση των μαγειρείων σε ιδιώτες.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων του

Xαλκιδική: To καλοκαίρι του 2016 σε λειτουργία το Med Sea Health

Ρωσικά και δυτικοευρωπαϊκά κεφάλαια στο Κάνιστρο Χαλκιδικής. Σε εξέλιξη το project για το πολυτελές ξενοδοχείο και το παραθεριστικό χωριό
Μέσα στον επόμενο μήνα αρχίζει η κατασκευή της μαρίνας σκαφών αναψυχής στο νέο μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα που κατασκευάζει η Med Sea Health AE στη περιοχή Κάνιστρο, στη μύτη του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής, η οποία μετά από χρόνια γραφειοκρατικών διαδικασιών είναι έτοιμη, μέσω της αδελφής εταιρείας Mare Village ΑΞΚΕ, να δημιουργήσει και ένα παραθεριστικό χωρό σε όμορη έκταση 132 στρεμμάτων.
Η επένδυση των Med Sea Health και Mare Village- μία αμιγώς ξένη επένδυση που χρηματοδοτείται από Ρώσους επιχειρηματίες και που στην πορεία, μέσω

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής. Ετήσια Τακτική Γενική συνέλευση 9-10 Φεβ. 2015

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής,  έχοντας υπόψη :
1. Τις διατάξεις του καταστατικού της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής,
2. Τις διατάξεις του αθλητικού Νόμου 2725 / 1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα
3. Την απόφαση 1 / 15 Ιαν. 2015 του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής,
 σ  υ  γ  κ  α  λ  ε ί
 τα σωματεία – μέλη της σε τακτική Γενική Συνέλευση.
Χρόνος : Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18:30. Τόπος : Γραφεία Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής στον Πολύγυρο.
Απαρτία : Η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία όταν παρίσταται νομίμως το ήμισυ συν ένα του συνολικού αριθμού των σωματείων – μελών, τα οποία έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή.
Επαναληπτική : Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία την πρώτη ημέρα ( Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015 ), η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί χωρίς άλλη ειδοποίηση, την επόμενη ημέρα ( Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015 ) την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο, με τα ίδια θέματα και θα πραγματοποιηθεί

Τετάρτη

Ετήσιο πρόγραμμα προβολής Δήμου Σιθωνίας για το 2015

Καρανάσιος Ευθύμης Ν.Δ. Επισκέψεις Πέμπτη 22-1-14


Παραλής Γιώργος ΣΥΡΙΖΑ συνέντευξη Δημοτ. Ραδιοφ. Πολυγύρου 90.8 mhz 10.00 π.μ.


Οι «δρόμοι του αθωνικού οίνου» παρουσιάστηκαν σε Γάλλους

Ενθουσιασμένοι από τη δύναμη της εικόνας Γάλλοι εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων κλήθηκαν να ακολουθήσουν τη διαδρομή τον επόμενο Σεπτέμβριο

Ονειρικό γευστικό ταξίδι στους αμπελώνες της Αρναίας, στα τσιπουροκάζανα της Μεγάλης Παναγίας και στα ευλογημένα οινοποιεία του Άθωναπραγματοποίησαν 20 Γάλλοι εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων, οι οποίοι παρακάθισαν στο «Mount Athos Area Kouzina» δείπνο, που παρέθεσαν προς τιμή τους η σεφ Ντίνα Νικολάου και ο Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού με τη στήριξη και τη συνεργασία της Autovision Γαλλίας.

Η πρωτοβουλία, που αποτέλεσε μέρος του προωθητικού ταξιδιού του «Mount Athos Area Kouzina 2015», πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Ιανουαρίου στο bistro Evi Evane, στο κέντρο του Παρισιού και για μία ακόμη φορά απέσπασε τα

Προεκλογικές Εκδηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ Αγ.Νικόλαο - Μεταγγίτσι Χαλκιδικής




( φωτο fb  Mino Art )


Δήμος Πολυγύρου Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής

Ο Δήμος Πολυγύρου, στο πλαίσιο της δράσης που υλοποιεί με τίτλο «Τέχνες και πολιτισμός- Σημείο συνάντησης των νέων της Ευρώπης», διοργανώνει Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής.
Το εργαστήριο, με συντονιστή το συγγραφέα- διδάκτορα φιλοσοφικής ΑΠΘ, Ιορδάνη Κουμασίδη, θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα από τις 5.00 έως τις 8.00 το απόγευμα, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
Δευτέρα 26 Ιανουαρίου, Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου, Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου, Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, Δευτέρα 16 και Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.
Ελάτε να γράψουμε και να αφηγηθούμε ιστορίες!

Πρεκλογικό Τηλεοπτικό Σποτ του ΚΚΕ

Καραμανλής Νίκος Ν.Δ. Τηλεοπτική παρουσίαση και επισκέψεις 21-1-15


LA REPUBBLICA: Σώθηκαν οι τράπεζες κι όχι οι Έλληνες.

«Αθήνα, οι κατηγορίες στην Τρόικα: σώθηκαν οι τράπεζες και όχι οι Έλληνες», τιτλοφορεί άρθρο της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica, το οποίο δημοσιεύει στην διαδικτυακή της πύλη, με αναφορά σε μελέτη της βρετανικής μη κυβερνητικής οργάνωσης Jubilee Debt Campaign.
«Το πρόγραμμα διάσωσης, – αναφέρει σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Έτορε Λιβίνι ο μη κυβερνητικός οργανισμός – δημιουργήθηκε για να σωθεί ο χρηματιστικός τομέας, μεταθέτοντας το χρέος από τον ιδιωτικό στον δημόσιο τομέα. Λιγότερο από το 10% των διακοσίων σαράντα

Ανακήρυξη συνδιασμών , υποψηφίων στην Χαλκιδική εκλογών 25ης /1/2015

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
1  . ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου
2  . ΒΑΛΙΑΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Θεολόγου
3  . ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Χρήστου
4  . ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του Βασιλείου
5  . ΤΣΟΥΦΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Θεμιστοκλή

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
1  . ΓΚΟΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη
2  . ΙΓΓΛΕΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Θεοδώρου
3  . ΚΑΝΤΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) του Διαμαντή
4  . ΠΑΡΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου
5  . ΣΑΚΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Ιωάννη
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΠΑ.ΣΟ.Κ)

ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Προεκλογικές Εκδηλώσεις Πέμπτη 22/1/15 , Αρναία - Μ.Παναγία.


Βαλιάνος Στέλιος Ν.Δ. κεντρική ομιλία Πολύγυρος "Έξι Βρύσες" Πέμπτη 22/1/15


Ιγγλέζη Κατερίνα ΣΥΡΙΖΑ, ραδιοφωνική δυνέντευξη Ράδιο STAR Τετάρτη 21/1/15


Καρανάσιος Ευθύμης Ν.Δ. επισκέψεις Τετάρτη 21-1-15



Τρίτη

Ο.Π.Ε.Α.Ν. Χαλκιδικής κοπή βασιλόπιτας 17/1/15 (φωτο)

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17/1/2015 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ Ο.Π.Ε.Α.Ν. ΙΤΑΜΟΣ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ. 
ΣΤΗ ΚΟΠΗ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ Ο ΠΑΤΕΡ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΡΔΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ, ΠΑΡΔΑΛΗΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΛΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΣ, ΜΥΛΩΝΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΙΝΗΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ, ΧΑΛΚΙΑ ΑΝΝΑ, ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Π.Ε.Α.Ν. ΙΤΑΜΟΣ.
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ

Με έξοδα εγκατάστασης αναμεταδοτών από τον δήμο Αριστοτέλη, όλοκληρώθηκε η ψηφιακή μετάδοση.

Είναι γνωστό στο πανελλήνιο το σκάνδαλο της κυβέρνησης με την Digea των μεγαλοκαναλαρχών.
Έχουν γραφεί πολλά, και η κυβέρνηση θα λάβει την απάντηση αν έπραξε καλά οσονούπω.
Ολοκληρώθηκε η ψηφιακή μετάβαση και στον Δήμο Αριστοτέλη με έξοδα του Δήμου, έτσι τώρα βλέπουν και τα τοπικά κανάλια της Χαλκιδικής της Θεσσαλονίκης και το παιδικό Nikelοdeon.
Αυτόματη αναζήτηση, όσοι δεν γνωρίζουν να κάνουν χειροκίνητη με συχνότητα ή δίαυλο, καλό σήμα, για να βλέπεις καθαρά  τις φθηνιάρικες εκπομπές, σκουπίδια  των δήθεν πανελλαδικών καναλιών.