powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Επιστολή – διαμαρτυρία του υποψ. βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, Κ. Γκοντίνου σε τοπικο blog

ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ: Θα υπάρξει απάντηση σε ότι μας αφορά...
Προς διαχειριστή του μπλογκ «ρεσπέντζα»
Με έκπληξη είδα   και εγώ όπως και πολλοί άλλοι πολίτες την ανάρτησή  σας  που αφορά ένα απόσπασμα τηλεοπτικής συμμετοχής μου σε τηλεοπτικό σταθμό.
Μέχρι τώρα τα στελέχη της Αριστεράς που εκφέρουμε δημόσιο λόγο, ξέραμε για την δεξιά μονταζιέρα του Μαξίμου. Δυστυχώς σε αυτήν την περίπτωση, γινόμαστε μάρτυρες ύπαρξης και «αριστερής» μονταζιέρας μιας και το απόσπασμα το βρήκατε (όπως ισχυρίζεστε) από το f/b του συνομιλητή μου στην συγκεκριμένη εκπομπή, Φραγκίσκου Ρηγόπουλου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ). Λυπάμαι πάρα πολύ για την λαθροχειρία του Φραγκίσκου.
Στο συγκεκριμένο video κε διαχειριστή,  πριν και μετά το απόσπασμα οι φράσεις μου ήταν οι εξής (απομαγνητοφωνημένες):  «Καλά, πριν φτάσουμε στον κομμουνισμό και την κυριαρχία των λαών ας λύσουμε πρώτα τα προβλήματα
που αντιμετωπίζει σήμερα η ελληνική κοινωνία… Η διακυβέρνηση του Σύριζα δεν σημαίνει λαός στη εξουσία δεν σημαίνει λαϊκή εξουσία. Διακυβέρνηση του Σύριζα,  όμως σημαίνει εφαρμογή όσων έχουμε εξαγγείλει με απόλυτη συνέπεια. Και το δίλλημα που θα έχουν οι άλλες πολιτικές  δυνάμεις  είναι αν θα είναι υπέρ η κατά των νομοθετημάτων που επαναφέρουν τον μισθό στα 751 το αφορολόγητο στις 12000 την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ  κλπ».