powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Τζίτζιος Δήμαρχος Σιθωνίας για τις εκτάσεις του ΤΑΙΠΕΔ στην Σιθωνία στην TV SUPER 4-7-14


Ο Τζίτζιος Γιάννης Δήμαρχος Σιθωνίας στον Δημοσογράφο της TV SUPER Σταθώρο 4-7-14 για τις επενδύσεις στα φιλέτα που ξεπουλιούνται απο το ΤΑΙΠΕΔ στη Σιθωνία. Υπέρ της επένδυσης στον Αγ. Γιάννη και Αζάπικο κατά στο Καλαμίτσι και Πόρτο Κουφό. Μετά το καλοκαίρι πιστεύει ότι θα ξεκινήσουν οι εργασίες στον Αγ. Γιάννη από την εταιρεία Μεντεκίδης Κατασκευαστική

Προσωρινό το Λουκέτο σε δυο από τα μεγαλύτερα Beach Bar στο Παλιούρι Χαλκιδικής;


Με μια δυσάρεστη έκπληξη έρχονται αντιμέτωποι όσοι πηγαίνουν για να κάνουν το μπάνιο τους στην παραλία του Παλιουρίου, στη Χαλκιδική. Δύο από τα πιο γνωστά beach bar της περιοχής, η Λευκή Άμμος και το Cabana έκλεισαν, διότι ο δήμος Κασσάνδρας δεν ανανεώνει την άδεια λειτουργίας που είχαν μέχρι σήμερα οι ιδιοκτήτες τους.
Τα συγκεκριμένα καταστήματα ελάμβαναν επί χρόνια άδεια από τη

Στάση Εργασίας στον ΟΑΣΘ τη Δευτέρα 7 Ιουλίου

 Ανακοίνωση του ΟΑΣΘ
Το Συνδικάτο Εργαζομένων του Ο.Α.Σ.Θ. αποφάσισε την έναρξη κινητοποιήσεων. Και συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι θα προβούν σε στάση εργασίας τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014 από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 π.μ. και από τις 20.00 μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας.
Διευκρινίζεται ότι τα πρώτα πρωϊνά δρομολόγια των γραμμών, θα πραγματοποιηθούν σταδιακά μετά τις 09:00΄ π.μ. και έως τις 09:30΄ π.μ., αναλόγως της αποστάσεως των αφετηριών και τερμάτων από τα Αμαξοστάσια.
Επίσης τα ειδικά διασκευασμένα λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των ΑμεΑ, θα λειτουργήσουν κανονικά.
Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη και την κατανόηση από όλους τους

Δυτική Θεσσαλονίκη Ραγδαία αύξηση της φτώχειας 7000 πεινασμένοι στα ενοριακά συσσίτια


Μορφή “επιδημίας” λαμβάνει πλέον το φαινόμενο της φτώχειας και ανέχειας, κυρίως στις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης, όπου περισσότεροι από 7.000 άνθρωποι εναποθέτουν τις ελπίδες τους για ένα πιάτο φαγητό στα ενοριακά συσσίτια.
Την ίδια ώρα περίπου 2.500 άνθρωποι δεν έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ενώ περισσότερες από 700 οικογένειες εκλιπαρούν για ένα πακέτο με τρόφιμα, αλλά και για 50-60 ευρώ, προκειμένου να πληρώσουν λογαριασμούς των σπιτιών τους.
Ο αριθμός των ανθρώπων που καταφεύγουν στα συσσίτια της Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως αυξήθηκε τους

Διονυσίου Χαλκιδικής 4ημερο Προφήτη Ηλία 17 έως 20 Ιουλίου. Διοργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος ' Μ. Αλέξανδρος'

Δεν πουλιέται το Πόρτο Καρράς διαβεβαιώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Βασιλάκης στον Δημοσογράφο της TV SUPER κ. Σταθώρο (4-7-14)


Έλεγχοι Αστυνομίας για τήρηση του Κ.Ο.Κ. στην περιοχή «Σωλήνας» της Καλλιθέας Χαλκιδικής 9 Παραβάσεις 4-7-14


ΓΡΑΦ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 05 Ιουλίου 2014
Στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση των παράνομων σταθμεύσεων και την τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με σκοπό την ομαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, πραγματοποιήθηκαν βραδινές ώρες της 04/05.07.2014 στοχευμένοι έλεγχοι στην περιοχή «Σωλήνας» της Καλλιθέας Χαλκιδικής .
Βεβαιώθηκαν 9 παραβάσεις παράνομης στάσης - στάθμευσης
Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των Υπηρεσιών οι οποίες εποπτεύονται από τον Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης Χαλκιδικής, καθώς και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής

Παρασκευή

Πολιτιστικός Σύλλογος Φάρος Ν.Μουδανιά Κοντά στον Συνάνθρωπο με Τράπεζα Αίματος 3-7-14

Σαν σήμερα: Η Ελλάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης! 10 χρόνια από το “έπος” της Πορτογαλίας


Πέρασαν δέκα χρόνια από «το θαύμα της Πορτογαλίας». Κυριακή 4 Ιουλίου 2004 και η Ελλάδα κατακτούσε την κορυφή της Ευρώπης!.
Δέκα χρόνια μετά βλέποντας και ξανά βλέποντας τις εικόνες μοιάζει απίστευτο κι όμως αληθινό: η Ελλάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης και συμμετέχει επάξια σε κάθε διεθνή διοργάνωση.

Ιερά Πανήγυρις Αγ. Κυριακής Βραστάμων περιοχή Μαρλια(Βράσταμα-Κελλί) 6-7 Ιουλίου Συμμετέχει η ορχήστρα "Τα Καρντάσια"




Πάρε δρόμο για Χαλκιδική Sotiriς Cruise - Athena Pallas ( Νικήτη ) - Καταδύσεις Καλαμίτσι. Εκπομπή Μακεδονία TV


Αστυνομία Έλεγχοι για παράνομο εμπόριο στη Χαλκιδική και παρανομίες σε καταστήματα της Αμμουλιανής


ΓΡΑΦ. ΕΝΗΜ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 04 Ιουλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν οκτώ άτομα για ισάριθμες παραβάσεις
Στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την καταπολέμηση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου και άλλων παραβάσεων σχετικά με την άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής.
Συγκεκριμένα, κατά τη διενέργεια ελέγχων στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής χθες (03.07.2014),

Θανατηφόρο ατύχημα στην Κασσάνδρα φωτογραφίες 4-7-14

  Το πρωί δυστυχώς είχαμε ένα ακόμη θανατηφόρο ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο Κασσάνδρειας -Σίβηρης .
 Σύμφωνα με την Τροχαία Ν Μουδανίων αλλά και από μαρτυρίες περαστικών γύρο στις
6 :15 το πρωί Δυο ΙΧ συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 62χρονος επιβάτης
(Έλληνας κάτοικος Χαλκιδικής )του ενός και να τραυματιστεί σοβαρά ο 67χρονος (Έλληνας μάλλον διαφεύγει τον κίνδυνο) οδηγός του ιδίου οχήματος (επέστρεφαν από συγκομιδή ρίγανης στο βουνό,και μαλών του τύφλωσε ο ήλιος και βγήκαν στο απέναντι ρεύμα) .
Ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά ο 26χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου
 Πηγές : simantra.blogspot.gr

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ Μ.Α.Σ. ΣΙΘΩΝΙΑΚΟΣ - Α.Σ.Α.Κ. Πεύκων Θεσσαλονίκης

Με αρκετές ελλείψεις και σαφώς πιο ανέτοιμη από την αντίπαλη ομάδα του Α.Σ.ΑΚ..Πεύκων Θεσσαλονίκης η γυναικεία ομάδα του Μ.Α.Σ.''ΣΙΘΩΝΙΑΚΟΣ'' έχασε χθες το βράδυ σε αγώνα που έγινε στο κλειστό Γυμναστήριο Σιθωνίας με 3- 0 σετ (16-25, 22-25, και 16-25 με πρώτη την ομάδα του Σιθωνιακού). Τα κορίτσια του Σιθωνιακού, ασφαλώς επηρεασμένα από τη ''νεκρή'' περίοδο του καλοκαιριού που διανύουμε, μόνο κατά διαστήματα έδειξαν κάποιες πτυχές του ταλέντου τους και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του 2ου σετ το οποίο μόνο από ατυχία έχασαν με 22-25, αφού προηγούνταν στο μεγαλύτερο μέρος του σετ.
 Φωτογραφίες κείμενο στο Facebook  εδώ Μάκης Χονδρογιώργης

Δεν βρέθηκε ο υπαίτιος ακόμη γιατί έσπασε η καρέκλα του Μαρινάκη στο Ζάπειο όταν άκουγε για επιτεύγματα της ελληνικής προεδρίας !!!!!


Ακόμη τον ψάχνουν και μάλλον δεν πρόκειται να τον βρουν. Διετάχθη μάλιστα και ανεπίσημη… ΕΔΕ για να ανακαλύψουν ποιος ήταν αυτός ο κύριος ο οποίος προμήθευσε… ετοιμόρροπες καρέκλες στο Ζάππειο στη διάρκεια της λαμπρής τελετής (με ηχηρά ονόματα του πολιτικού, επιχειρηματικού, τραπεζικού, εκκλησιαστικού και διπλωματικού κόσμου) για τη λήξη της ελληνικής προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Γιατί ο… αθεόφοβος (ο οποίος πληρώθηκε αδρά για τις καρέκλες) εξέθεσε μια ολόκληρη χώρα και μια επιτυχημένη προεδρία. Ολα άρχισαν όταν ξαφνικά στην αίθουσα ακούστηκε ένας υπόκωφος γδούπος. Τι είχε συμβεί; Η καρέκλα που έδωσαν στον εφοπλιστή και πρόεδρο του Ολυμπιακού Ευ. Μαρινάκη έσπασε, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, και ο κ. Μαρινάκης σωριάστηκε φαρδύς πλατύς στο πάτωμα.

Δήμος Σιθωνίας Πρόσκληση για μακροπρόθεσμο δάνειο 3.248.000 ευρώ

Πέμπτη

Κασσανδρώμενα 2014 Εκθεση Παλιάς Φωτογραφίας και Περιπατική Διαδρομή Κασσάνδρας

Vertigo Bar Παραλία Νικήτης Akis Koletsis ( extreme radio ) 6 Ιουλίου





Καφέ - Μεζεδοπωλείο 'έτσι & αλλιώς' ένας χρόνος στα Βράσταμα, live μουσική 12 Ιουλίου






20 χρόνια Γιορτή Ελιάς 'Ολυνθος. 4ημερο Εκδηλώσεων 10 ώς 13 Ιουλίου


Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις μικροκλοπών χρημάτων από παγκάρι και κουτί για φιλανθωπικούς σκοπούς στον Πολύγυρο Χαλκιδικής


ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΕΚΕΔΟΝΙΑΣ 
Θεσσαλονίκη, 02 Ιουλίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, δύο περιπτώσεις κλοπών που έλαβαν χώρα τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του έτους 2014 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.
Κατόπιν αξιοποίησης στοιχείων και πειστηρίων, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού ηλικίας 38 ετών, για κλοπή.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 38χρονος:

Τετάρτη

Εκδηλώσεις από αύριο Πέμπτη 3 Ιουλίου στο Porto Carras Grand Resort


Σάββατο 5 Ιουλίου στις 10:00 π.μ.
 Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γκολφ Βορείου Ελλάδος που θα διεξαχθεί στον Όμιλο Porto Carras Golf. Η διοργάνωση γίνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ με σκοπό την ανάδειξη του πρωταθλητή Β.Ελλάδος. Μη χάσετε το μοναδικό αυτό αθλητικό γεγονος!


Σάββατο 5 Ιουλίου στις 8:00 μ.μ.
Η ελληνική κουζίνα στο επίκεντρο του Φεστιβάλ Γαστρονομίας του Porto Carras Grand Resort. Ο βραβευμένος chef Μιχάλης Νουρλόγλου, βάζει την ποδιά του και μας ξεναγεί στη μαγεία της ελληνικής κουζίνας, στο εστιατόριο θαλασσινών Tsipouraki, στη μαρίνα του Porto Carras Grand Resort

White Party @ Meliton 5* Hotel Beach Bar
Κυριακή, 6 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ.
 Το απόλυτο καλοκαιρινό πάρτυ στο beach bar τoυ ξενοδοχειου Meliton 5*, με τον DJ MIRO και τον STEPHANO στο σαξόφωνο. To Dress Code είναι αποκλειστικά ΛΕΥΚΟ! Η καλοκαιρινή διάθεση στο απόγειό της!

Τεχνική Ηγεσία ΑΕΟ Προποντίς Ν.Μαρμαρά


ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΕΟ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν.ΜΑΡΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΓΚΟΤΙΝΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.
ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Ελπίς Βραστών Ανακοινώσεις μετεγγραφών ποδοσφαιριστών


Eλπίς Bραστών Facebook
2 Ιουλίου 14
Ο Α.Σ. Ελπίς Βραστών ανακοινώνει επίσημα την παραχώρηση με τη μορφή μετεγγραφής στον Α.Σ. Όλυνθο Ολύνθου του ποδοσφαιριστή
ΛΙΟΛΙΟΥ Δημήτριου (μεγάλου) του Ιωάννη.
23 Ιουλίου 14
Ο Α.Σ. Ελπίς Βραστών ανακοινώνει επίσημα την παραχώρηση με τη μορφή μετεγγραφής στον Α.Σ. Νίκη Πολυγύρου των ποδοσφαιριστών
ΑΣΤΕΡΙΑΔΗ Γεώργιου - ΒΟΥΛΓΑΡΗ Γεώργιου - ΔΗΜΟΥΔΗ Βασίλειου - ΛΗΣΤΗ Βασίλειου - ΜΟΡΦΟΥΛΗ Επαμεινώνδα και ΣΟΥΣΟΥΡΑ Ιωάννη.

Χρηματοδότηση παραγωγής ντοκιμαντέρ για την τουριστική προβολή του Δήμου Σιθωνίας


Θεατρική Ομάδα «OνειροΠλόοι» του Γυμ.Λ.Τ. Σημάντρων παράσταση Ματωμένος Γάτος 5-6-7/7/14


Αστυνομικοί έλεγχοι για το παράνομο εμπόριο στη Χαλκιδική. Δύο συλήψεις υπηκόων Μπαγλαντές


ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 02 Ιουλίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και καταστολή της εν γένει παραβατικότητας και την καταπολέμηση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής.
Συγκεκριμένα, κατά τη διενέργεια ελέγχων στην ευρύτερη περιοχή
της Χαλκιδικής χθες (01.07.2014), συνελήφθησαν δύο άτομα για

Καθαρισμός του βυθού και της παραλίας της Φούρκας 29-6-14

  Εφημερίδα Κασσάνδρα
Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο καθαρισμός της παραλίας Φούρκας της Κυριακή 29 Ιουνίου .
Η εκδήλωση οργανώθηκε από κοινού από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φούρκας, την Ένωση Αυτοδυτών Θεσσαλονίκης τη Βάση Ετοιμότητας Κασσάνδρας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και τον ταξιδιωτικό οδηγό gohalkidiki.com
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δεκάδες μικρά παιδιά συμμετείχαν στον καθαρισμό της ακτής, ενώ ομάδες δυτών με τη βοήθεια βαρκών και μελών της ΕΟΔ πραγματοποίησαν συμβολικό καθαρισμό του βυθού. Το σύνολο των σκουπιδιών απομακρύνθηκαν με αυτοκίνητα

30% των Δικηγόρων δεν είχε κόψει γραμμάτιο προείσπραξης από έλεγχο του ΣΔΟΕ στηνΑθήνα


Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ έχουν μπει οι δικηγόροι οι οποίοι είναι ένας από τους κλάδους που ενοχοποιείται για φοροδιαφυγή. Και τα πρώτα αποτελέσματα από τους δειγματοληπτικούς ελέγχους στην Αθήνα, είναι εντυπωσιακά αφού διαπιστώθηκε ότι το 30% φοροδιαφεύγει μόνο από τα γραμμάτια προείσπραξης
Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες όταν ο επίκουρος εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος Γιάννης Δραγάτσης, έδωσε εντολή να εντοπιστούν οι δικηγόροι που δεν κόβουν γραμμάτιο προείσπραξης, το οποίο κατά περίπτωση μπορεί να φτάσει και τα 500 ευρώ . 
Οι καταγγελίες λένε πως πολλοί είναι οι δικηγόροι που επιλέγουν – αν και το γραμμάτιο είναι απαραίτητο για τη διεξαγωγή μιας δίκης-

Αίτηση πτώχευσης κατέθεσε ο εισαγωγέας της Mazda στην Ελλάδα. Τι θα γίνει με τους ιδιοκτήτες των Ι.Χ.


Αίτηση πτώχευσης κατέθεσε η εταιρεία ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ, επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της Mazda από το 1982. Η ολοένα και αυξανόμενη απώλεια μεριδίου αγοράς οδήγησε βαθμιαία στην μείωση του κύκλου εργασιών της αντιπροσωπείας με αποτέλεσμα η εταιρεία να οδηγήθηκε στην υποβολή αίτησης πτώχευσης.
 Η εξέλιξη αποδίδεται και στην αδυναμία επίτευξης συμφωνίας μεταξύ πιστώτριων τραπεζών και εταιρείας. 
Η εταιρεία λόγω της κρίσης αντιμετώπιζε προβλήματα ρευστότητας

Τρίτη

1 Ιουλίου ξεκινά η μετεγγραφική περίοδος και η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, υπενθυμίζει ότι πρέπει να εξοφληθούν οι οφειλές


Site ΕΠΣ Χαλκιδικής
Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, υπενθυμίζει στα σωματεία - μέλη της, ότι, σύμφωνα με τον κανονισμό εγγραφών - μετεγγραφών και αποδεσμεύσεων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών ( άρθρο 15 παρ. 14 ) "δεν μπορούν να αποκτούν, να αποδεσμεύουν και να παραχωρούν με οποιονδήποτε τρόπο ποδοσφαιριστές, τα σωματεία τα οποία οφείλουν χρηματικά ποσά από οποιονδήποτε λόγο σε υπερκείμενες αρχές (Ενώσεις - ΕΠΟ )".
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα σωματεία προκειμένου να μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις μεταβολών στην ένωση, θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει ολοσχερώς όλων των ειδών τις οφειλές τους προς την ένωση.
Επειδή από την 1η Ιουλίου 2014, ξεκινά και επίσημα η νέα μετεγγραφική περίοδος 2014 - 2015, παρακαλούνται τα σωματεία που έχουν οφειλές προς τηνΈνωση, να τις εξοφλήσουν άμεσα.

45 θέσεις στην ' Παιδική Εξοχή' κατασκήνωση της Μεταμόρφωσης, του Δήμου Πολυγύρου. Προσοχή μέχρι 4/7/14 οι αιτήσεις

Πολύγυρος    01-07-2014
Αρ. Πρωτ. : -18-
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ
Η Παιδική Εξοχή Μεταμόρφωσης του Δήμου Πολυγύρου προκηρύσσει 45 θέσεις διαφόρων κλάδων και κατηγοριών, διάρκειας από 05/07/2014 έως 15/09/2014 για  την  κάλυψη  εποχιακών  αναγκών  της    Π.Ε. Μεταμόρφωσης , σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, για τις εξής κατά αριθμό ειδικότητες,
.1 Συντονιστής- 3 Επιμελητής - 2 Ειδικοί συνεργάτες Ψυχαγωγοί  - 3 Ειδικοί συνεργάτες Χειροτεχνίας - 2 Γυμναστές-

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Ν.Μουδανία Καλοκαίρι 2014 Μικτό χορευτικό τμήμα ενηλίκων του ΦΑΡΟΥ 29/6/14 (φωτο)

Τουρνουά Beach Volley 3x3 στο Camping Armenistis 6 Ιουλίου 2014 (Πρόγραμμα εκδηλώσεων 3nd All Out Fitness Weekend 4-6 Ιουλίου)

  Κυριακή 6 Ιουλίου Τουρνουά Beach Volley 3x3 με συνδιοργάνωση του γυμναστηρίου Aquaforum και της North Academy of Fitness!
Σε κάθε ομάδα μέχρι ένας επαγγελματίας και αν υπάρχουν 2 επαγγελματίες το τρίτο άτομο πρέπει να είναι γυναίκα (όχι επαγγελματίας!!!)
Μέγιστος Αριθμός ομάδων 8 (κάθε ομάδα μπορεί να έχει κ 4 μέλη)
Κόστος συμμετοχής 5euro (ΔΩΡΕΑΝ αν τα δύο μέλη της ομάδας συμμετέχουν στο 3ο ALL OUT FITNESS WEEKEND!
Δηλώσεις συμμετοχής στα 2310402982 και 2310324677
Έναρξη Τουρνουά 12.00
Περισσότερες πληροφορίες για εκδηλώσεις

Τι ζητούν οι τουρίστες που επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη το περίπτερο τουριστικών πληροφοριών στην Πλατεία Αριστοτέλους.


Περισσότερα απο 150 άτομα επισκέπτονται ημερησίως το περίπτερο τουριστικών πληροφοριών στην Πλατεία Αριστοτέλους. Γερμανοί και Ρώσοι βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσης στη λίστα επισκεψιμότητας που κρατά ο δήμος Θεσσαλονίκης, σε σχέση με την εθνικότητα των επισκεπτών.
Ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής οι Ιταλοί και οι Γάλλοι. Επίσης πολλοί είναι και οι Ισπανοί τουρίστες που ζητούν πληροφορίες απο το περίπτερο ενημέρωσης τουριστών.
Ολλανδοί, Ούγγροι, Ισραηλίτες, Αμερικανοί και Καναδοί έχουν επίσης καθημερινή παρουσία αν και σε μικρότερο ποσοστό. Αντίθετα οι Τούρκοι δεν επισκέπτονται πια καθημερινά το

Τσιολάκης Πέτρος 'Θερινό Τμήμα Βουλής

1-7-14 Αστυνομικό δελτίο ελέγχων στην Σιθωνία Χαλκιδικής για την καταπολέμηση της παράνομης κατασκήνωσης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΕΚΕΔΟΝΙΑΣ
 Θεσσαλονίκη, 01 Ιουλίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στοχευμένοι έλεγχοι για την καταπολέμηση της παράνομης κατασκήνωσης στην ευρύτερη περιοχή της χερσονήσου Σιθωνίας Χαλκιδικής
Πραγματοποιήθηκαν 16 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν ισάριθμες παραβάσεις
Στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και καταστολή της εν γένει παραβατικότητας και την καταπολέμηση της παράνομης (ελεύθερης) κατασκήνωσης, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή της χερσονήσου Σιθωνίας Χαλκιδικής.
Στην αστυνομική δράση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος

Β.Ε.Θ. Κάθε μέρα βάζουν «λουκέτο» 4-5 βιοτεχνίες στη Θεσσαλονίκη!


Αντιμέτωπος με τον εφιάλτη του λουκέτου βρίσκεται καθημερινά ο βιοτεχνικός κόσμος της Θεσσαλονίκης, καθώς κατά μέσο όρο ημερησίως, στο πρώτο εξάμηνο του 2014, 4,3 επιχειρήσεις έβαζαν τέλος στην ενεργό δράση. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι το διάστημα Ιανουαρίου- Ιουνίου του τρέχοντος έτους, ρολά κατέβασαν 771 βιοτεχνικές επιχειρήσεις όταν ένα χρόνο νωρίτερα, κατά το αντίστοιχο διάστημα ο αριθμός τους είχε εκτοξευτεί στις 929.
 Παρά τη σημαντική μείωση (17%) που κατέγραψε ο αριθμός των βιοτεχνιών που έκλεισαν, η αιμορραγία της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.
Την ίδια ώρα η απροθυμία για έναρξη δραστηριότητας χτυπά… κόκκινο καθώς μόλις 210 επιχειρήσεις αποφάσισαν να μπουν στον