powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Δήμος Αριστοτέλη-Παρουσίαση των νέων Κοινωνικών Δομών (φωτο)

Ενημέρωση -Παρουσίαση των νέων Κοινωνικών Δομών του Δήμου Αριστοτέλη έγινε την Κυριακή 18 Μαρτίου, από τον Δήμο και τα στελέχη του, προκειμένου οι πολίτες να γνωρίσουν τις νέες Δομές και Υπηρεσίες που προσφέρει, όπως αυτών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του ΚΕΠ Υγείας, που είναι το πρώτο

Πάρτι στο Twitter για την ποινική δίωξη κατά Μαρινάκη.

Την ποινική δίωξη που ασκήθηκε κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση του Noor1 δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη οι χρήστες του Twitter.
Εκτός από τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού διώκονται επίσης:
Ο πρώην διευθύνοντας σύμβουλος της ναυτιλιακής εταιρείας Capital Νίκος Συντιχάκης. Ο δικηγόρος Βαγγέλης Μπαϊρακτάρης.
Ο ναυτασφαλιστής, Ηλίας Τσακίρης. Η δίωξη ασκήθηκε από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά Ειρήνη Τζίβα
Οι καυστικές φωτογραφίες με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού κατέκλεισαν το Twitter ενώ ήδη ξεκίνησαν να γράφονται ακόμη και μαντινάδες.

Δίωξη-κόλαφος κατά Μαρινάκη-Κρύβουν την είδηση τα γνωστά ΜΜΕ


Το αναμενόμενο εδώ και αρκετές εβδομάδες πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας για την υπόθεση Noor1 και των τριών τόνων ηρωίνης ολοκληρώθηκε, και προκαλεί ήδη πάταγο με τα συμπεράσματα που διατυπώνει. 

Το πόρισμα έχει ήδη κατατεθεί στις ανακριτικές αρχές προκειμένου να διεξαχθεί η κύρια ανάκριση. Το κατηγορητήριο είναι εξαιρετικά βαρύ και αφορά σε διακίνηση, κατοχή, αποθήκευση, χρηματοδότηση ναρκωτικών από εγκληματική οργάνωση, εγκληματική λαθρεμπορία και διερεύνηση ξεπλύματος μαύρου χρήματος από παράνομες δραστηριότητες και πάλι στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης. 
Περισσότερα εδώ zougla.gr

Λ.Σ:.Κατασχέσεις 1.175κιλ. οστράκων ακατάλληλων για κατανάλωση και μέρους αυτών υπολειπομένων διαστάσεων στην Αλεξανδρούπολη.

Χίλια εκατόν εβδομήντα πέντε κιλά (1.175kg) όστρακα, ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και μέρος αυτών υπολειπομένων διαστάσεων, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα 23-3-18 , από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, ενώ συνελήφθη ένας 54χρονος ημεδαπός, για κατοχή και μεταφορά με σκοπό την πώληση – εμπορία της ανωτέρω ποσότητας οστράκων.

Aλιευτικό σκάφος με επιβαίνοντα έναν 59χρονο αλιέα, αγνοείται από χθες το βράδυ στη Σιθωνία.

 Mεγάλη επιχείρηση αναζήτησης του Λιμενικού Σώματος βρίσκεται σε εξέλιξη στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στη Σιθωνία και τον Σιγγιτικό κόλπο για τον εντοπισμό αλιευτικού σκάφους που αγνοείται από χθες .Το αλιευτικό σκάφος με το όνομα «Παντοκράτωρ»  ξεκίνησε από την Τρυπητή και  χθες το βράδυ έχει χαθεί η επαφή με τον αλιέα. Το τελευταίο στίγμα του  ήταν στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά από το  Καλαμίτσι .

ΕΚΑΣΧ:Ορισμός Διαιτητών- Κριτών 23-25/3/2018

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (ΗΜΙΤΕΛ. ΦΑΣΗ PLAY OFFS )
1η Αγωνιστική
Σάββατο 24/3/2018, 19.30 ΚΛ. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
 ΑΟ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ – ΑΟ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΟΙ ΣΙΘΩΝΕΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:  ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ- ΜΑΝΙΟΣ ΚΡΙΤΕΣ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ- ΕΛΙΟΔΩΡΟΥ- ΒΟΡΔΟΣ
2η Αγωνιστική
Σάββατο 24/3/2018 , ώρα 19.30  ΚΛ. ΑΡΝΑΙΑΣ 
ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ- Π.Ο.Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ- ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ KΡΙΤΕΣ: ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ- ΧΑΡΙΣΤΟΣ- ΤΖΗΜΗΤΡΕΑ
FINAL FOUR KATHΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ

Ατομικό Παιδικό Τουρνουά Σκακιού Rapid "ΣIΘΩΝΙΑ 2018" Σάββατο 31 Μαρτίου, ξενοδοχείο "Athena Pallas Village" Νικήτη Ακτή Ελιά

Ατομικό Παιδικό Τουρνουά Σκακιού Rapid "ΣΘΩΝΙΑ 2018" 
Δικαίωμα συμμετοχής: Όλα τα παιδιά Δημοτικού και Νηπιαγωγείου (A Group), αλλά και Γυμνασίου (B Group)
Σύστημα αγώνων: Ελβετικό 6 γύρων (μπορεί να τροποποιηθεί)
Πρόγραμμα αγώνων: Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 31/03

Απάντηση σε Ερώτηση Βουλευτή Βαγιωνά: Αναρμόδιο το Υπουργείο Παιδείας, για την ανέγερση νέου κτιρίου ειδικού δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου στη Ν. Προποντίδα.

Αναρμόδιο δηλώνει το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων,  απαντώντας στην ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γεώργιος Βαγιωνάς, σχετικά με την ανέγερση νέου κτιρίου για τη στέγαση ειδικού δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου στη Νέα Προποντίδα.

Πέμπτη

Πολύγυρος. 'Εκθεση φωτογραφίας Μπάμπη Τάσιου με θέμα «Αντικατοπτρισμοί» μια αναφορά στη μαγεία της φωτογραφίας 24-3-18.

Εγκαίνια : Σάββατο 24 Μαρτίου  ώρα 19:00 Αίθουσα Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής
Ο τίτλος είναι μια αναφορά στη μαγεία της φωτογραφίας,στο σχηματισμό του ειδώλου που αποτυπώνεται πάνω στο φίλμ ή τον αισθητήρα της μηχανής .
Τα φωτογραφικά θέματα που  παρουσιάζονται στην έκθεση ,είναι σταθμοί  ενός γοητευτικού ταξιδιού, που συνεχίζεται.
Είναι οι ζωές μας,η φύση που μας περιβάλλει,το παλιό που δε  χάνεται.

Έτοιμη η αναθεωρημένη τεχνική μελέτη της Eldorado για τις Σκουριές

Στις 29 Μαρτίου θα καταθέσει η Eldorado Gold την πλήρη τεχνική μελέτη για τις Σκουριές, όπως αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή της. Το αναθεωρημένο σχέδιο προβλέπει, σύμφωνα με την εταιρεία, ένα «αισθητά μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα». 
Τα πρώτα στοιχεία, που έδωσε στη δημοσιότητα, κάνουν λόγο για αποδεδειγμένα και πιθανά αποθέματα 3,8 εκατ. ουγκιών χρυσού και 1,7 δισ. λιβρών χακού, τα οποία

Ολοκληρώθηκε η πώληση του ΟΛΘ 22-3-18

 Ο Ιβάν Σαββίδης κατέχει το 20% των μετοχών της κοινοπραξίας που πήρε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης - Αύριο η μεταβίβαση των μετοχών και η συγκρότηση του νέου ΔΣ
Με την κατάθεση σήμερα του τιμήματος 231,926 εκατ. ευρώ από την κοινοπραξία SEGT ολοκληρώθηκε η πώληση του 67% της ΟΛΘ Α.Ε.
Αύριο θα μεταβιβαστεί το πακέτο των μετοχών μέσω του Χρηματιστηρίου και θα συγκροτηθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Διαιτητές αγώνων ποδοσφαίρου ομάδων Χαλκιδικής 24 – 25 Μαρτίου 2018.

Γ' ΕΘΝΙΚΗ 2ος Ομ. 24/03/2018 15:00 
Άρης Παλαιοχωρίου – Λαγκαδάς
Φίλιππος Αλεξάνδρειας – ΑΕΠ Ηρακλής
ΕΠΣΧ Διαιτητές αγώνων 24 – 25 Μαρτίου 2018 
Σάββατο 24 Μαρ. 2018   Ώρα : 16:00
1 ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ ΣΗΜΑΙΑΚΗΣ – ΧΡΙΣΤΑΚΟΓΛΟΥ – ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ
2 Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ – ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ ΔΡΑΓΑΤΗΣ – ΓΡΕΒΕΝΗΣ – ΤΣΙΡΩΝΑΣ
3 ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ – ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ – ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4 ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ – ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗΣ – ΒΑΤΖΟΛΑΣ

Το νέο ΕΣΥ με φαντάρους!! Ιγγλέζη: Τοποθέτηση έμμισθου οπλίτη γιατρού στο Π.Ι. Ιερισσού μέχρι την εύρεση οριστικής λύσης.

Συνάντηση Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πολυγύρου με την Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής

Συνάντηση είχε σήμερα Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πολυγύρου με την Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής, στα γραφεία της Ένωσης στην Θεσσαλονίκη.
Κατά τη συνάντηση, έγινε ενημέρωση του προεδρείου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως για το ιστορικό της επέκτασης του Αρχαιολογικού

Ν.Μουδανιά. Oλοκληρώθηκαν τα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (foto)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος τα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις ΛΑΕΚ 1-30 έτους 2017, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εμπόρων & Επαγγελματιών Ν. Μουδανιών σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 Europlan και την υπεύθυνη προγραμμάτων κ. Ζωής Γκιλή.

Σπύρος Χρυσικόπουλος κολυμβητής του τετραπλού διάπλου του Τορωναίου κόλπου (104 χιλ) : Υπάρχει όριο στην πρόκληση;

Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος με τον τετραπλό διάπλου του Τορωναίου  (εδώ sithonianews)  μας ενέπνευσε να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας
Πριν πάω στο Adventure Film Festival το οποίο παρακολουθώ κάθε χρόνο, δεν γνώριζα τον όρο Ultra Swimmer. Έπειτα από την προβολή του υπέροχου ντοκιμαντέρ “Η2Ο: 2 Parts Heart + 1 Part Obsession” κατάλαβα. Είναι,

Τετάρτη

Σειρά πρωτοβουλιών αναλαμβάνει η ΚΕΔΕ για τους συμβασιούχους στην καθαριότητα

Γ. Πατούλης: Είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους - η Κυβέρνηση και τα συναρμόδια υπουργεία οφείλουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημά τους  –Αναγκαία η εξάμηνη παράταση των συμβάσεών τους
Η αμέριστη συμπαράσταση της ΚΕΔΕ στον αγώνα που δίνουν οι συμβασιούχοι για να μπορέσουν να παραμείνουν στις θέσεις τους, εκφράστηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ‘Ένωσης με την Επιτροπή των Συμβασιούχων.

Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εμπόρων & Επαγγελματιών Νέων Μουδανιών 28-3-18

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Σας προσκαλούμε στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εμπόρων & Επαγγελματιών Νέων Μουδανιών που θα γίνει την Τετάρτη 28 Μαρτίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μουσείου Αλιευτικών Σκαφών & Εργαλείων.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Ε.Φ.Ε.Τ. ανάκληση πολύ γνωστού συσκευασμένου τυριού κατσικίσιου&φέτα που πωλείται από τα LIDL λόγω αλλοιώσεων, γλοιώδους υφής, δυσοσμίας και ανάπτυξη μυκήτων(foto)

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) και συγκεκριμένα η Περιφερειακή  Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί, κατόπιν διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, διαπίστωσε την εμπορία συσκευασμένου κατσικίσιου τυριού και τυριού φέτας, σε λευκές πλαστικές συσκευασίες των 500 γραμμαρίων σε συνθήκες κενού αέρος, vacuum, με

Παρουσίαση του βιβλίου ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ (φωτο)

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα και Δημοτικού Συμβούλου, Μάκη Πάνου, ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ από το Μορφωτικό - Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» και τις εκδόσεις ΠΝΟΗ.

Για το βιβλίο μίλησαν ο Γεώργιος Ζωγραφάκης,

Ο πόλεμος της τσιπούρας - Στο ΣτΕ για την ιχθυοκαλλιέργεια της Βουρβουρούς

ΜΑΡΙΑ ΣΑΜΟΛΑΔΑ από thessnews.gr/
Ανελέητος εικοσαετής «πόλεμος» μαίνεται στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, σε μια από τις ωραιότερες περιοχές της Σιθωνίας, στον κόλπο Δημητρού, εκεί ανάμεσα από τη Βουρβουρού και τα νησάκια του Διάπορου.
Από τη μια πλευρά, ένας επιχειρηματίας που έχει δημιουργήσει από το 1989 ένα ιχθυοτροφείο με τσιπούρες, φαγκριά και λαβράκια, και από την άλλη, κάτοικοι

Δήμος Αριστοτέλη: Εν όψει του Περιφερειακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας, βιώσιμη Ανάπτυξη της Β. Α. Χαλκιδικής δεν μπορεί να υπάρξει με τη σχεδιαζόμενη μεγάλης κλίμακας μεταλλευτική δραστηριότητα.

Αρχείο Στρατώνι
Εν όψει του Περιφερειακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 26 – 28 Μαρτίου 2018, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αριστοτέλη επισημαίνει τα ακόλουθα:
1.Βιώσιμη Ανάπτυξη της Β. Α. Χαλκιδικής αλλά και όλης της Χαλκιδικής, που κυρίως θα βασίζεται στον Πρωτογενή Τομέα και στον Τουρισμό, δεν

Προεξοφλούν θετική απόφαση διαιτησίας για την Ελληνικός Χρυσός

Η αναβολή της  εκδίκασης της υπόθεσης της Ελληνικός Χρυσός από το ΣτΕ και μία αινιγματική ανάρτηση στο μπλοκ του ΠαρατηρητηρίουΜεταλλευτικώνΔραστηριοτήτων που εναντιώνεται για χρόνια στην εκμετάλλευση χρυσού στην Χαλκιδική, φούντωσε τις τελευταίες μέρες την συζήτηση για την επένδυση των Καναδών που θεωρείται απόλυτα συνδεδεμένη με την απόφαση της διαιτησίας.

Τα εστιατόρια της Βόρειας Ελλάδας όπως βραβεύτηκαν χθες στη Θεσσαλονίκη. Τα τέσσερα της Χαλκιδικής (foto)


Ένας νέος γαστρονομικός θεσμός έκανε χθες την αρχή του στη Θεσσαλονίκη, τιμώντας και βραβεύοντας τα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας της χώρας. Κι αυτό καθώςτο βράδυ, 20 Μαρτίου 2018, σε μια αυτόνομη λαμπρή τελετή, πραγματοποιήθηκαν στο Hyatt Regency Thessaloniki τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας.

Από το 2018, για πρώτη φορά, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας ανεξαρτητοποιούνται πλήρως από το θεσμό των Χρυσών Σκούφων

Γερμανικός Τύπος: Νέα καταδίκη Τουρκίας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων .

Ο γερμανικός τύπος αναφέρεται και στη νέα καταδίκη της Τουρκίας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την κράτηση δημοσιογράφων- στην προκειμένη περίπτωση των Σαχίν Αλπάυ και Μεχμέτ Αλτάν, που είχαν συμπληρώσει 20 μήνες προφυλακισμένοι, χωρίς να τους έχει απαγγελθεί κατηγορία. Όπως επισημαίνει η εφημερίδα

Τρίτη

Ξεκίνησε και στη Σιθωνία η λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου .

Ξεκίνησε η λειτουργία της Δομής Κέντρο Κοινότητας  του Δήμου Σιθωνίας. Το έργο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Δήμος Σιθωνίας: Πρόγραμμα Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 2018

Αρχείο 
Για τον Εορτασμό της Εθνικής Επετείου  της 25ης Μαρτίου 1821, θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Σιθωνίας  οι παρακάτω εκδηλώσεις:
23η Μαρτίου  2018
Γενικός σημαιοστολισμός  των Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών καταστημάτων, Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών και ιδιωτικών καταστημάτων, όλων των σπιτιών, από 8ης

Δεκάδες επιθέσεις εναντίον τουρκικών στόχων στη Γερμανία

Συνεχίζεται το κύμα εμπρηστικών επιθέσεων κατά τουρκικών στόχων στη Γερμανία. 
Κατά τους πρώτους τρεις μήνες του τρέχοντος έτους έχουν καταγραφεί στη Γερμανία συνολικά 37 επιθέσεις εναντίον τζαμιών, πολιτιστικών συλλόγων ή τουρκικών εστιατορίων. Πέρσι και καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς είχαν σημειωθεί συνολικά 13 περιστατικά.

Εθελοντική αιμοδοσία στο ΕΠΑΛ Ν.Μουδανιών 27-3-18

Στα πλαίσια των σχολικών δραστηριοτήτων του ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών, που έχουν εγκριθεί για το διδακτικό έτος 2017-2018 και συγκεκριμένα κατά την υλοποίηση του προγράμματος αγωγής υγείας ¨ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ¨, γνωστοποιούμε ότι:
την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018, από ώρα 09:30 π.μ. μέχρι ώρα 01:00 μ.μ., θα βρίσκεται στην αυλή του κτιριακού

Συνάντηση για την υλοποίηση του Φράγματος του Χαβρία με τον Πιτσιόρλα.

Συνάντηση για το έργο του Φράγματος του Χαβρία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 19 Μαρτίου,  στη Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία του υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Στέργιου Πιτσιόρλα.

Δευτέρα

ΕΚΑΣΧ:Πρόγραμμα play offs A’ Κατηγορίας Ανδρών 2017-18

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
1η Αγωνιστική
Τετάρτη 21/3/2018 , ώρα 19.15  ΚΛ. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ   ΠΟΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ- ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ
Σάββατο 24/3/2018, 19.30  ΚΛ. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ  ΑΟ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ – ΑΟ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΟΙ ΣΙΘΩΝΕΣ
2η Αγωνιστική
Σάββατο 24/3/2018 , ώρα 19.30  ΚΛ. ΑΡΝΑΙΑΣ ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ- Π.Ο.Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
Τετάρτη 28/3/2018 , ώρα 19.30 ΚΛ. ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΑΟ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΟΙ

Δήμος Πολυγύρου:Δημοπρασίες για το Δημοτικό Αναψυκτήριο Μεταμόρφωσης και το Τουριστικό Περίπτερο Γερακινής

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου προκηρύσσει, δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική για το Δημοτικό Αναψυκτήριο στην Τ.Κ. Μεταμόρφωσης και το Τουριστικό Περίπτερο Γερακινής, που βρίσκονται στο κοινοτικό άλσος Τ.Κ. Μεταμόρφωσης επιφάνειας 159 τ.μ. (σύμφωνα με την 190/91 άδεια οικοδομής) και στο οικόπεδο με αριθ. 04 του Γ20 οικοδομικού τετραγώνου συν. έκτασης

ΜΙΤΤ (Μόσχα) 2018: Θετικό το πρόσημο των κρατήσεων για τη Χαλκιδική

Η Χαλκιδική συνεχίζει να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για τους Ρώσους, όπως προέκυψε από την Διεθνή έκθεση τουρισμού ΜΙΤΤ που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα, 13-15 Μαρτίου 2018.
Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής -έχοντας στις βαλίτσες του- τις εξαιρετικά θετικές προοπτικές της έκθεσης ΙΤΒ του Βερολίνου,

Σύγκρουση 2 οχημάτων στο 57ο Χιλ Θεσσαλονίκης Πολυγύρου (φωτο).

φωτο Giorgio Broutzas
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου  στις 16:00   το απόγευμα 19-3-18 στο 57ο Χιλιόμετρο  Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου . Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  ,περιπολικό της Αστυνομίας και η Πυροσβεστική. Ελαφρά τραυματίστηκαν και οι τέσσερις επιβαίνοντες ο οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πολυγύρου

Μεταγγίτσι Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής ( video)


Πολιτιστικός 'Φάρος' Ν.Μουδανιών:Παρουσίαση Βιβλίου της Βούλας Παπαδοπούλου "Η Καλόλιμνος της Προποντίδος" 25-3-18


Αθώος ο Πάνος Καμμένος για το «Λιντσάρετε τον Πάχτα»

Αθώο έκρινε τη Δευτέρα 19-3-18 το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, για την υπόθεση της δημόσιας προτροπής προς τους κατοίκους της Χαλκιδικής να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και να λιντσάρουν τον πρώην δήμαρχο Αριστοτέλη, Χρήστο Πάχτα,

Μνήμες του 1821, εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Ν.Μουδανιών


ΟΣΔΕ 2018 Διευκρινήσεις για τη αναγραφή του ΑΤΑΚ απο την Ε.Α.Σ. Χαλκιδικής

ΟΣΔΕ Διευκρινήσεις για την αναγραφή ΑΤΑΚ 
• Αγροτεμάχια με πολλούς συνιδιοκτήτες:
Καταχωρείται ο ΑΤΑΚ όλων των ιδιοκτητών
• Αγροτεμάχια στα οποία δεν έχει γίνει αποδοχή κληρονομιάς και δηλώνονται από τους κληρονόμους:
Δηλώνεται ως "ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ" αναγράφεται υποχρεωτικά ο ΑΦΜ του θανόντα από τον κληρονόμο και το αγροτεμάχιο εξαιρείται από την υποχρέωση αναγραφής του ΑΤΑΚ

ΕΚΑΣΧ: Final four Παιδικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Ν.Μουδανιά 23&25/3/18

Το  Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. κατόπιν εισήγησης της Ε.Π. αποφάσισε την ευθύνη της  διοργάνωσης του Final four Κατηγορίας Παίδων ν’ αναλάβει  το σωματείο Π.Ο.Ν.Μουδανιών με τις προυποθέσεις που τέθηκαν από την Ε.ΚΑ.Σ.Χ..
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο Ν.Μουδανιών όπως παρακάτω:
Παρασκευή 23/3/2018
19.30  ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ- Π.Ο.Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
21.30  ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ 87 ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΟ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΟΙ ΣΙΘΩΝΕΣ
Ο Τελικός αγώνας  του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί την Κυριακή 25/3/18 ώρα 19.00.

ΕΚΑΣΧ:Final Four Kατηγορίας Κορασίδων 2017-18 Ν.Μαρμαράς 24-25/3/18

Το final Four Kατηγορίας Κορασίδων αγων. περ. 2017-18 θα διεξαχθεί στο κλ. γυμναστήριο Μαρμαρά με ευθύνη του ΑΟΚ Ν. Μαρμαρά και με τις προυποθέσεις που έθεσε η Ε.ΚΑ.Σ.Χ. όπως παρακάτω:
Σάββατο 24/3/2018
16.00  ΑΟ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΟΙ ΣΙΘΩΝΕΣ – ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
18.00   ΣΚ ΙΕΡΙΣΣΟΣ – ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ/ΤΕΙΑΣ
ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 25/3/2018, ώρα 19.00

Κινηματογραφική Λέσχη Πολυγύρου προβολή ταινίας Τετάρτη 21/3/18 : "ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ! - CHE BELLA GIORNATA" (2011) 97’ (trailer)


Η Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου Πολυγύρου συνεχίζει τις προβολές της την Τετάρτη 21/3 με την ταινία:

Ανέβασμα στις Σκουριές 20-Μαρτίου 2018

Η Επιτροπή Αγώνα Μεγάλης Παναγίας καλεί σε ανέβασμα στις Σκουριές αύριο Τρίτη 20/3.
Προσυγκέντρωση στις 11:00 π.μ. στον Κόμβο Μ. Παναγίας



Παρουσίαση Βιβλίου του Μάκη Πάνου στον Πολύγυρο "Το μυστικό της Παλιάς φωτογραφίας" 20-3-18

Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Μάκη Πάνου ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ από τις εκδόσεις ΠΝΟΗ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018, στις 19:30, στο Δημαρχείο Πολυγύρου.
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Γεώργιος Ζωγραφάκης,

Νέος Αντιπεριφερειάρχης Mεταφορών-Επκοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο Κωνσταντίνος Πάλλας

Μετά την παραίτηση του κ. Φάνη Παπά από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας προέβη στον ορισμό του κ. Κωνσταντίνου Πάλλα ως νέου Αντιπεριφερειάρχη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Κυριακή

Παράσταση, Γέφυρες Πολιτισμών στο Δημοτικό θέατρο Πολυγύρου 24/3/18-Πρόγραμμα, Συντελεστές, Συνδιοργανωτές.

Μια πρωτοποριακή μουσική – χορευτική – θεατρική εκδήλωση με τίτλο «Γέφυρες Πολιτισμών» παρουσιάζεται στον Πολύγυρο το Σάββατο 24 Μαρτίου, στις 7.30 μ.μ., στο Δημοτικό θέατρο Πολυγύρου. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί σταθμό για τα πολιτιστικά δεδομένα της πόλης μας, καθώς για πρώτη φορά ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνεργάζονται οι περισσότεροι πολιτιστικοί φορείς του Πολυγύρου.

Αναπτυξιακή Χαλκιδικής Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων στη Δράση 19.2.4: «Βασικές Υπηρεσίες & Ανάπλαση Χωριών σε Αγροτικές Περιοχές»

Η Αναπτυξιακή Χαλκιδικής δημοσίευσε την πρώτη πρόσκληση του Μέτρου 19 «Στήριξη για τοπική ανάπτυξη μέσω του LEADER ΤΑΠΤοΚ - ΠΑΑ 2014-2020», που αφορά τις Δράσεις Δημοσίου Χαρακτήρα.
Δικαιούχοι : α) ΟΤΑ Α & Β βαθμού και φορείς τους
β) Ιδιωτικοί φορείς με καταστατικό σκοπό την υλοποίηση αντίστοιχων έργων

Αποτελέσματα αγώνων ΕΠΣΧ &Γ'Εθν. 2ος Όμι. - Βαθμολογία Α'&Β Ερασ. .Κυριακή 18-3-18

Γ' Εθνική 2ος Όμιλος
ΗΡΑΚΛΗΣ – ΛΑΓΚΑΔΑΣ 3-0
ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ 0-3
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ 61- ΗΡΑΚΛΗΣ59 (-1 Aγώνα)
 Α’ Ερασιτεχνική Bayline 
Α.Ο.ΣΑΡΤΗΣ – ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ 1-4
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ – ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ 3-0
Π.Ο.ΤΡΙΓΛΙΑΣ – ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 1-0
Μ.Γ.Ο. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ – Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 1-1
ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ – ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν.ΜΑΡΜΑΡΑ 5-3
 Β’ Ερασιτεχνική

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχή Ψακούδια Ορμύλιας 19-3-18

ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ:   Την Δευτέρα 19/03/18 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τις 08:30 πμ έως τις 12:00 μμ σε περιοχές της Ορμύλιας Χαλκιδικής ( Περιοχή Ψακούδια, Μασούτη, πρατηρίου Χλιούμη).

Μπάσκετ:Αποτελέσματα-Βαθμολογίες ομάδων Χαλκιδικής στην Β'&Γ' Εθνική 18-3-18 .Πήρε το ντέρμπι ανόδου ο Μακεδονικός από τον Πολύγυρο.

Γ'Εθνική 2ος Όμιλ. Βορράς  20ή αγωνιστική
Μακεδονικός – Πολύγυρος 70-68
Αίας Ευόσμου – Κένταυρος Καλ/τειας 69-37
ΑΕ Κομοτηνής – ΧΑΝΘ 56-64
Ελευθερούπολη – Αστέρας Σίνδου 94-65
Απόλλων Καλαμαριάς – ΓΑΣ Κομοτηνής
Μαντουλίδης – Ευκαρπία 90-73
Ορφέας Ν. Σκοπού – ΜΕΝΤ 66-73
Επόμενη αγωνιστική (21η, 1/4):
ΓΑΣ Κομοτηνής – Πολύγυρος
Κένταυρος Καλ/τειας – ΑΕ Κομοτηνής

Ιβάν Σαββίδης, άφθονη ρευστότητα που ανοίγει τον δρόμο για την ενίσχυση της παρουσίας του στην Ελλάδα

Εκτός των άλλων επιχειρήσεων έχει αναλάβει, κατόπιν διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ, την αξιοποίηση και εκμετάλλευση για τα επόμενα 99 χρόνια έκτασης 320 στρεμμάτων στο Παλιούρι Χαλκιδικής . (@sn ίσως μόνο ο Σαββίδης θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί και την περιοχή  Αϊ Γιάννη Σιθωνίας, είναι και καθαρή απο δασαρχείο ,αλλά...).

Το mega deal με την JT, το μέλλον της ΣΕΚΑΠ και τα σχέδια Σαββίδη.

Μισέλ Ποτό, Διδάκτωρ Νομικής, τα σπορ και η Ευρώπη «Αδιανόητο τα όπλα στα γήπεδα»

Οι απεσταλμένοι των τηλεοράσεων από όλο τον κόσμο που μετέδιδαν από τις Βρυξέλλες εκείνο το βράδυ τον μεγάλο τελικό για το κύπελλο των πρωταθλητριών Ευρώπης, μεταξύ της Γιουβέντους και της Λίβερπουλ, έμοιαζαν περισσότερο με πολεμικούς ανταποκριτές παρά με αθλητικούς εκφωνητές. Τριάντα εννιά νεκροί (34 Ιταλοί, 2 Γάλλοι, 2 Βέλγοι, 1 Ιρλανδός) και 600 τραυματίες. Μέσα