powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

ΕΠΣΧ:Διαιτητές αγώνων Κυπέλλου 20 Δεκ. 2017

Τετάρτη 20 Δεκ. 2017   Ώρα : 14:30
1 ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ – ΠΑΣΣΑΛΗΣ – ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΑΡΑΤ. ΠΑΣΣΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2 ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ – ΝΕΟΣ Π.Ο. Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΔΡΑΓΑΤΗΣ – ΣΚΟΥΤΑΣ Ν. – ΚΟΥΡΙΔΗΣ ΠΑΡΑΤ. ΡΑΠΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
epshalkidikis.gr


Χριστουγεννιάτικη Γιορτή από την Εθελοντική Ομάδα Ν.Μαρμαρά 30-12-17

ΣΔΟΕ: Παράνομο εργαστήριο παραγωγής τσίπουρου - Συνολική παραγωγή , για τα έτη 2010-2017, ποσότητας 116.573,40 λίτρων.

Αποθηκευτικό χώρο στη Φθιώτιδα, όπου γινόταν παράνομη παραγωγή τσίπουρου, αποκάλυψε το ΣΔΟΕ. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, υπάλληλοι του ΣΔΟΕ Αττικής, ύστερα από επεξεργασία και αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποίησαν έλεγχο σε αποθηκευτικό χώρο που βρίσκεται σε περιοχή του νομού Φθιώτιδας. Εντός του αποθηκευτικού χώρου λειτουργούσε

Mέλωμα Χριστού- κοπή του Χριστόψωμου Αρναία 24-12-17


Μέλωμα του Χριστού, κοπή του Χριστόψωμου και Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα. 

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, Παραμονή Χριστουγέννων, στις 19:30 στην Κεντρική Πλατεία Αρναίας.
Διοργάνωση: Πολιτιστική και Επιμορφωτική Εταιρία Αρναίας.
Συμμετέχουν: Φιλαρμονική και Χορωδία Αρναίας.

Δήμος Ν. Προποντίδας Ενημέρωση επαγγελματιών - καταστηματαρχών σχετικά με τη διαδικασία χορήγησης άδειας κοινόχρηστων χώρων

Στις 13 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου  ενημέρωση προς τους επαγγελματίες - καταστηματάρχες που κάνουν χρήση κοινόχρηστου χώρου στο Δήμο Ν. Προποντίδας σχετικά με την διαδικασία χορήγησης άδειας κοινοχρήστων χώρων, καθώς και για την νέα νομοθεσία  (Ν.4483/17, ΦΕΚ 107/31-7-2017 τεύχος Α') που διέπει τους κοινόχρηστους χώρους.
Σχετικά με τη  διαδικασία χορήγησης άδειας κοινόχρηστων χώρων σας ενημερώνουμε τα παρακάτω:

Ανακοινώθηκαν οι δικαιούχοι της εξισωτικής αποζημίωσης του 2017, πιστώνονται τα χρήματα στους λογαριασμούς τους

Ανακοινώθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ η λίστα με τους δικαιούχους της εξισωτικής αποζημίωσης, δηλαδή του Μέτρου «Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά μειονεκτήματα», για το έτος 2017. Το απόγευμα της Τρίτης (19/12) πιστώθηκαν τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των

Νέα ΠΑΣΕΓΕΣ: Θα είναι τεράστιο λάθος η επιβολή ΕΝΦΙΑ στα χωράφια

Η Νέα ΠΑΣΕΓΕΣ εκφράζει την έντονη ανησυχία και τον προβληματισμό της για τις συνέπειες που θα υπάρξουν στην παραγωγή στο ενδεχόμενο επιβολής ΕΝΦΙΑ και στα αγροτεμάχια, έτσι όπως φαίνεται ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται να κάνει, επιχειρώντας να ισοσταθμίσει τις απώλειες από τη μείωση των αντικειμενικών αξιών.
Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου,

Oλοκληρώθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές, που διοργάνωσε η Μουσική Σχολή του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου, στην Ιερισσό και την Αρναία.

Με πολύ ενθουσιασµό και πολλά χαµόγελα ολοκληρώθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές, που διοργάνωσε η Μουσική Σχολή του Αριστοτελείου Πνευµατικού Κέντρου, στην Ιερισσό και την Αρναία, 13 και 14 ∆εκεµβρίου. Μικροί και µεγάλοι µαθητές γοήτευσαν µε τις µελωδίες τους και τους πιο αυστηρούς κριτές ενώ οι δάσκαλοι, οι φίλοι και οι γονείς τραγουδούσαν µαζί τους µελωδίες των Χριστουγέννων.  

Δευτέρα

Αποχή δικηγόρων από υποθέσεις κτηματολογίου και χαρτογράφησης

Πανελλαδική αποχή από τις παραστάσεις στα δικαστήρια και από την παροχή νομικών συμβουλών σε υποθέσεις κτηματολογίου και χαρτογράφησης αποφάσισε η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος για τους δικηγόρους της εταιρείας «Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση Α.Ε.».
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως το υπουργείο Περιβάλλοντος προωθεί σχέδιο νόμου για την ανασυγκρότηση του

«Σελφίτιδα» τη λένε οι ψυχολόγοι και μιλούν για πραγματική ψυχική διαταραχή

Νέες εποχές, νέες παθήσεις…
Όλοι έχουμε αυτόν τον φίλο που ποστάρει διαρκώς selfies σε κάθε σελίδα του στα κοινωνικά μέσα, λες και πρόκειται για λεύκωμα που πρέπει να γεμίζει καθημερινά.
«Selfitis» τη λένε οι ψυχολόγοι τη νέα διαταραχή που όπως όλα δείχνουν ήρθε για να μείνει. Και μας λένε

Χριστούγεννα στα Ν.Ρόδα.

Διαμονητήρια για το Άγιο Όρος: Δικαιολογητικά και τηλέφωνα Μονών.

Η διαμονή στο Άγιον Όρος υπόκειται σε κάποιους κανόνες, αλλά εξίσου σημαντικός και συγκεκριμένος είναι ο τρόπος με τον οποίο θα βγάλετε τα διαμονητήρια. Έτσι, μπορείτε να τηλεφωνείτε στο Γραφείο Προσκυνητών στη Θεσσαλονίκη, τηλ.: +30 2310 252575 (Εγνατίας 109), προκειμένου να εξασφαλίσετε μια άδεια εισόδου και να εκδοθεί ένα «διαμονητήριο» στο όνομά σας (εκδίδεται για τέσσερις ημέρες το πολύ).

Δήμος Πολυγύρου :Οι χριστουγεννιάτικες γιορτές των παιδικών σταθμών.

Ξεκινούν την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 οι γιορτές των παιδικών σταθμών του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου "Αριστοτέλης" ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς. Μέσα σε πολύχρωμα σκηνικά και κοστούμια τα παιδιά θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους με χορούς, τραγούδια και ποιήματα ενώ ο Αϊ-Βασίλης θα μοιράσει μαζί με τα δώρα την ελπίδα και τη χαρά των Χριστουγέννων.

Οι γιορτές θα πραγματοποιηθούν κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:
Α΄ Παιδικός Σταθμός Πολυγύρου Παρασκευή 22/12/2017 09:30

Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Χαλκιδική απο την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τ.Α.Πολυγύρου για διακίνηση ναρκωτικών .

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας 36χρονος και μία 26χρονη, Έλληνες, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, εντοπίσθηκαν οι προαναφερόμενοι σε

Κυριακή

Πως η Τροχαία "έφαγε" το κοινωνικό μέρισμα μιας άνεργης με παιδί φοιτητή


Άνεργη γυναίκα με παιδί φοιτητή που ζουν και οι δύο από το ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), πήρε κοινωνικό μέρισμα 670 ευρώ. Το ακατάσχετο κοινωνικό μέρισμα όπως λέει η κυβέρνηση. Της κατάσχεσαν τα 
400 ευρώ από το λογαριασμό της στην Εθνική για μια τροχαία παράβαση προηγούμενων χρόνων που διπλασιάστηκε με τις προσαυξήσεις.