powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Oλοκληρώθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές, που διοργάνωσε η Μουσική Σχολή του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου, στην Ιερισσό και την Αρναία.

Με πολύ ενθουσιασµό και πολλά χαµόγελα ολοκληρώθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές, που διοργάνωσε η Μουσική Σχολή του Αριστοτελείου Πνευµατικού Κέντρου, στην Ιερισσό και την Αρναία, 13 και 14 ∆εκεµβρίου. Μικροί και µεγάλοι µαθητές γοήτευσαν µε τις µελωδίες τους και τους πιο αυστηρούς κριτές ενώ οι δάσκαλοι, οι φίλοι και οι γονείς τραγουδούσαν µαζί τους µελωδίες των Χριστουγέννων.  

Το κλίµα ήταν εορταστικό  ενώ δεν έλειψαν και οι στιγµές συγκίνησης καθώς τα παιδιά απέδωσαν µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα τραγούδια και τις µελωδίες τους και µετέφεραν το πνεύµα των Χριστουγέννων στις καρδιές όλων µας. Στην εκδήλωση της Αρναίας, η πρόεδρος του Αριστοτελείου Πνευµατικού Κέντρου, κα Παναγιωτοπούλου Ελένη, βράβευσε τις δύο µαθήτριες του Ωδείου, Χαλκιά Ελένη και Καραντώνα Μαργαρίτα που πέτυχαν στις  κρατικές  εξετάσεις Αρµονίας. 

Για την πολλή µεγάλη αυτή επιτυχία του Ωδείου η κα Παναγιωτοπούλου δήλωσε «Είναι πολύ µεγάλη  τιµή και χαρά για το Ωδείο αλλά και για εµένα προσωπικά να βραβεύω τα δύο αυτά κορίτσια για την επιτυχία τους στις κρατικές εξετάσεις Αρµονίας. Οι κόποι και η σκληρή δουλειά πολλών χρόνων αµείβεται. Σας ευχαριστούµε που ανοίξατε το δρόµο και για τους µικρότερους µαθητές και σας ευχόµαστε καλή επιτυχία στα επόµενα σχέδια σας».