powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Αγώνες EΠΣΧ: Αποτελέσματα Α&Β&Γ Κατηγορίας 30-9-17

Σάββατο 30 Σεπ. 2017   Ώρα : 17:00
A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1 Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ – ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ 0-5
2 ΝΕΟΣ Π.Ο. Ν. ΚΑΛ/ΤΕΙΑΣ – ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ 1-0
3 ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ – ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2-1
4 ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ 1-2
Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΟΡΙΟΣ
5 ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ – Α.Σ. ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ 0-1
6 ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ 3-3
7 ΧΟΛΟΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ – ΔΟΞΑ ΚΡΗΜΝΗΣ 1-2
ΝΟΤΙΟΣ

Παιχνίδι αντί για μάθημα την Δευτέρα 2-10-17 στα σχολεία όλης της χώρας!

Δεν θα γίνουν την  Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, μαθήματα στα σχολεία όλης της χώρας. Με απόφαση του υπουργείου Παιδείας αύριο εορτάζεται η 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.
Η φετινή διοργάνωση έχει ως κεντρικό σύνθημα: «ΑΘΛΟΥΜΑΙ –ΧΑΡΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» οι μαθητές

Εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα, στον Πολύγυρο την 15/10/2017

Εξώφυλλο βιβλίου Καπετάν Γιαγλής
Την  Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 θα εορτασθεί στη Χαλκιδική η ημέρα μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα.

Τοπικά προϊόντα παραγωγής της Αρναίας, της Βαρβάρας και της Ολυμπιάδαςπροσελκύουν τη γαλλική… «γλώσσα»! - Το πρόγραμμα του KOUZINA 2018!

Ντίνα Νικολάου, Mélanie Martin και Emanouela Cino εγκαινίασαν το promo tour του KOUZINA 2018, πραγματοποιώντας φωτογραφική αποτύπωση προϊόντων πρωτογενούς παραγωγής της Αρναίας, της Βαρβάρας και της Ολυμπιάδας για λογαριασμό δύο εκ των

Δήλωση της υπ.Προέδρου για το Επιμελητήριο Χαλκιδικής κ.Ελευθερίας Χατζησταματίου (Video)


Νόμιμη η τοποθέτηση κάμερας σε είσοδο διαμερίσματος

Νόμιμη είναι, σύμφωνα με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η τοποθέτηση κάμερας χωρίς καταγραφή ήχου σε είσοδο διαμερίσματος πολυκατοικίας, ωστόσο, απαγορεύεται ρητά να αναρτηθεί βίντεο σε ιστοσελίδα, ή να επιδειχθεί σε τρίτα πρόσωπα, εκτός διωκτικών αρχών ή δικαστηρίων.
Σύμφωνα με την Αρχή, δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση

Σήμερα 30/9/17 ο 2ος κολυμβητικός αγώνας περιπέτειας στο ακρωτήριο Αρκούδα, Γομάτι Χαλκιδικής.


Η κολυμβητική παρέα του swim or die, σε συνεργασία με το Beach Cafe-Restaurant “Dionysos” διοργανώνει τον 2ο κολυμβητικό αγώνα περιπέτειας για κολυμβητές και λάτρεις της θάλασσας και των θαλάσσιων τοπίων, στο ακρωτήριο Αρκούδα, στο Γομάτι Χαλκιδικής.

Περιοχή διεξαγωγής του αγώνα ορίζεται η βραχώδης θαλάσσια έκταση δυτικά και βόρεια του ακρωτηρίου “Αρκούδα”, στο Γομάτι του Δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, όπως αυτή προσεγγίζεται από την ακτή “Χιλιαδού”. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Προσφεύγουν σε ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια οι πρώην βουλευτές για τις περικοπές στις συντάξεις τους-''Οδηγούμαστε σε πλήρη εξαθλίωση !! "

Στα αρμόδια ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια προσφεύγουν οι συνταξιούχοι βουλευτές για τη «νέα περικοπή των συντάξεων» τους, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ένωση τέως Βουλευτών - Ευρωβουλευτών στις 29-9-17
«Η νέα περικοπή των συντάξεων, με τη μορφή αναστολής

Γαληψός εργοστάσιο στην Καβάλα. τιμοκατάλος πράσινης ελιάς! Όλο και πιο κοντά οι ελιές Χαλκιδικής στον κατάλογο των προέδρων- Ζαφείρης μεσίτης

Παρασκευή

Π.Ε. Χαλκιδικής:Ανακοίνωση υψηλού δακοπληθυσμού στη Συκιά,Μ.Παναγία, Ιερισσό.

Σε συνέχεια των ανωτέρω σχετικών θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, από την εξέταση του δικτύου δακοπαγίδων που έχουν αναρτηθεί και παρακολουθούνται από την Υπηρεσία μας προκύπτουν υψηλοί δακοπληθυσμοί:
Α) στη Δημοτική Κοινότητα Ιερισσού, (Μ.Ο. 5,8 δάκοι ανά παγίδα)
Β) στη Δημοτική Κοινότητα Μ. Παναγία, (Μ.Ο. 5,1 δάκοι ανά παγίδα)
Γ) στη  Δημοτική Κοινότητα  Συκιάς (Μ.Ο. 10,48 δάκοι ανά παγίδα ) και στην Τ.Κ. Πόρτο Κουφό (Μ.Ο. 22,2 δάκοι ανά παγίδα).

Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών στο ΥΜΑΘ

Διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης πραγματοποίησαν εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ζητώντας την επίλυση θεμάτων που αφορούν τους μόνιμους διορισμούς και τα πλήρη δικαιώματα των αναπληρωτών.
Στη διαμαρτυρία συμμετείχαν οι σύλλογοι εκπαιδευτικών

ΝΟΔΕ Χαλκιδικής επιβολή ποινής της υποχρεωτικής αποχής στον κ. Ιωάννη Κουφίδη υποψήφιο Πρόεδρο του Επιμελητήριου Χαλκιδικής.

 Γιάννης Κουφίδης, Λευτέρης Αυγενάκης και Giorgos Gilis 
«Την ποινή της υποχρεωτικής αποχής από  την άσκηση των καθηκόντων του ως υπεύθυνου θεματικού τομέα δράσης Εμπόρων Βιοτεχνών και Επαγγελματιών της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής επέβαλε στον κ. Ιωάννη Κουφίδη με σημερινή απόφασή της η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας (Κ.Ε.Δ.) της Νέας Δημοκρατίας. O  I.Κουφίδης είναι  υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητήριου Χαλκιδικής Επικεφαλής του Συνδυασμού « Επιχειρούμε

Μια επιγραφή στα Στάγειρα αποδεικνύει ότι και οι αρχαίοι...είχαν χρέη!

O κάπρος με την επιγραφή
Με το παραπάνω ερώτημα, η Γεωργία Στρατούλη, προϊσταμένη του τμήματος προϊστορικών και κλασικών αρχαιολογικών χώρων, μνημείων, αρχαιογνωστικής έρευνας και μουσείων της Εφορίας Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρεται στους συνειρμούς που δημιουργεί με τη σημερινή οικονομική κρίση το ανάγλυφο με επιγραφή από την αρχαϊκή πύλη των Σταγείρων, μέσω του

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού 'World Tourism Expo Salone Mondiale Del Turismo Citta e Siti Patrimonio UNESCO στη Σιένα της Ιταλίας (29/9/2017)

Ως μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας για δεύτερη συνεχή χρονιά συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “World Tourism Expo Salone Mondiale del Turismo Citta’ e Siti Patrimonio UNESCO” που πραγματοποιήθηκε στη Σιένα της Ιταλίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης με θέμα «Πολιτιστικός

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματιών Τουρισμού International French Trade Market Top Resa - IFTM 2017 στο Παρίσι (29/9/2017)

Σε μια από τις πιο σημαντικές εκθέσεις για επαγγελματίες του τουρισμού, τη Διεθνή Έκθεση International French Trade Market Top ResaIFTM 2017 (26-29 Σεπτεμβρίου 2017),  που ολοκληρώνεται σήμερα στο Παρίσι, συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Πρόκειται για μία από τις πλέον σημαντικές εκθέσεις τουρισμού στη Γαλλία, που

Έκδοση εγκυκλίου για τη δενδροκομική εκμετάλλευση δασικών ειδών σε εκτάσεις δασικού χαρακτήρα

Υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλο διευκρινιστική εγκύκλιος που αποστέλλεται στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας και κοινοποιείται, μεταξύ άλλων, στον ΟΠΕΚΕΠΕ, με την οποία αποσαφηνίζεται ότι είναι δυνατή η δενδροκομική εκμετάλλευση και επιδότηση εκτάσεων που στον δασικό χάρτη εμφανίζονται με τον χαρακτήρα ΔΔ.

Πέμπτη

Ολοκληρώθηκε η ανάρτηση των δασικών χαρτών-διαθέσιμα εργαλεία για τους πολίτες με το κλείσιμο των αναρτήσεων.

Υποβλήθηκαν 110.411 αντιρρήσεις
Εχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά 15.387 πρόδηλα σφάλματα. 
ΥΠΕΝ – Δελτίο τύπου
Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 ολοκληρώθηκε η ανάρτηση των δασικών χαρτών σε 34 Διευθύνσεις Δασών της χώρας (συνολικά στο 35% της έκτασης), της μεγαλύτερης ανάρτησης που έχει λάβει χώρα ποτέ στα τελευταία 40 χρόνια, από τότε που η σύνταξη των δασικών χαρτών έγινε συνταγματική επιταγή.
Η ανάρτηση αυτή, η διαδικασία της οποίας ξεκίνησε στις 13

ΛΑ.Ε. Θεσσαλονίκης :"Thessaloniki Summit 2017". H Σύνοδος των ενόχων!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
"Thessaloniki Summit 2017". H Σύνοδος των ενόχων!
Στην ταλαίπωρη Θεσσαλονίκη, συναθροίζονται στις 5 και 6 Οκτώβρη, οι πολιτικοί και οικονομικοί ένοχοι της σημερινής κατάστασης της χώρας και του ελληνικού λαού.
Υπό την αιγίδα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ενός θλιβερού, όσο

«Εμπάργκο» Αγ. Ορους στον Τσίπρα

Ο Αλ. Τσίπρας είχε επισκεφθεί τον Αύγουστο του 2014
το Αγιον Ορος,ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
fotoamen.gr
Ισχυρές αναταράξεις στις σχέσεις κυβέρνησης και Αγίου Ορους, με αντίκτυπο στον κόσμο των ορθοδόξων πιστών, προκάλεσε η ματαίωση της επίσημης επίσκεψης του κ. Αλέξη Τσίπρα στις Καρυές, την περασμένη Τετάρτη, όπου πλην των επαφών με την ηγεσία των αγιορειτών και την περιήγηση σε μοναστήρια επρόκειτο να συναντηθεί και με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

ΕΠΣΧ: Διαιτητές αγώνων πρωταθλήματος 30 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2017

Σάββατο 30 Σεπ. 2017   Ώρα : 17:00 ΓΗΠΕΔΟ
1 Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ – ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΡΕΒΕΝΗΣ – ΤΣΙΡΩΝΑΣ
2 ΝΕΟΣ Π.Ο. Ν. ΚΑΛ/ΤΕΙΑΣ – ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΙΣ. – ΧΡΙΣΤΑΚΟΓΛΟΥ – ΝΤΟΥΣΚΟΥ
3 ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ – ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΑΛ. – ΓΟΥΤΑΣ – ΚΙΚΑΣ
4 ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ ΣΗΜΑΙΑΚΗΣ – ΠΟΝΤΙΚΕΡΗΣ – ΚΑΤΡΑΝΤΖΗΣ

5 ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ – Α.Σ. ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ – ΚΟΚΚΙΝΟΣ – ΤΣΑΚΙΡΗ
6 ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ – ΚΟΥΡΙΔΗΣ –

Δήμος Σιθωνίας: Αποτελέσματα επιτυχόντων τριών ατόμων (ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ).

Αποτελέσματα ΣΟΧ 1/2017 Ν.Π.Δ.Δ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών ατόμων (ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ). 
ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ 
ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

Tιμοκατάλογος Πράσινης Ελιάς από Καλατζή 27-9-17

...θα τρέξει και η βουλευτίνα στο ‹ΞεσΣκουριάΖω» ;

Το Δημοτικό Ωδείο στα σχολεία του Πολυγύρου


 Στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης του κοινού για τη λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου, καθηγητές του Δημοτικού ωδείου επισκέφθηκαν σήμερα 28 Σεπτεμβρίου 2017 , τα τρία δημοτικά σχολεία της πρωτεύουσας, μίλησαν στους δασκάλους και στα παιδιά για τη μουσική και έκαναν επίδειξη μουσικών οργάνων.

Σε πανελλαδική κινητοποίηση οι νοσηλευτές στις 6 Οκτωβρίου

Πανελλαδική κινητοποίηση με συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Υγείας προγραμματίζει για την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ). Οι νοσηλευτές τάσσονται κατά διάταξης που εξισώνει τα πτυχία τους με αυτά των ΔΕ βοηθών νοσηλευτών.
Η ΕΝΕ καλεί τα μέλη της συγκέντρωση στην πλατεία του

Τετάρτη

Καταγγελία στην Ένωση Συντακτών δύο Γερμανών δημοσιογράφων σχετικά με τις ενέργειες της αστυνομίας στις Σκουριές - Έσβησαν το υλικό τους από drone.


Αγαπητοί,
Θα θέλαμε να υποβάλουμε μία καταγγελία στην Ένωση Συντακτών σχετικά με τις ενέργειες της αστυνομίας στις εγκαταστάσεις της Eldorado στις Σκουριές, στις 24 Σεπτεμβρίου. Ακολουθεί περιγραφή των γεγονότων εκείνης της ημέρας.

Γύρω στις 14.00 ετοιμαζόμασταν να πετάξουμε drone κοντά στην κεντρική είσοδο του κέντρου εξόρυξης στις Σκουριές. Μας

Ερώτηση Σταϊκούρα για εξαγωγή νωπού ελαιοκάρπου σε χώρες Ε.Ε. και τρίτες χώρες.


Επιχειρούμε μαζί» ο συνδυασμός του Ιωάννη Κουφίδη για το Επιμελητήριο



Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής:Σχεδιασμός δικτύου περιπατητικών διαδρομών


Mε φορείς και συλλόγους (όπως η διάσχιση Δραγουδέλι), τη στήριξη τοπικής παραγωγής μέσω της υιοθέτησης του Ελληνικού πρωινού και βέβαια, με δράσεις προστασίας πολιτιστικής κληρονομιάς (όπως Άγιο Όρος-UNESCO), η Χαλκιδική αποδεικνύει έμπρακτα ότι επενδύει και προωθεί την αειφόρο ανάπτυξη του προορισμού.

Σήμερα όπως κάθε χρόνο γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, η οποία καθορίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού το 1980.

Ανακοίνωση του Δήμου Κασσάνδρας για πληγέντες από την πυρκαγιά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Aπό το Δήμο Κασσάνδρας ανακοινώνεται, ότι όσοι επλήγησαν από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο Δήμο Κασσάνδρας και συγκεκριμένα στις Τ/Κ Κασσανδρινού, Τ/Κ Καλάνδρας και Οικισμό Μόλα Καλύβα, καλούνται να καταθέσουν σχετική αίτηση για τις ζημίες που έχουν υποστεί

Έκθεση Χαρακτικής στη Θεσσαλονίκη από τον Πολυγυρινό Καλλιτέχνη Στέλιο Σταύρου 4-10-17


Τα εγκαίνια της έκθεσης χαρακτικής του Πολυγυρινού Καλλιτέχνη, Στέλιου Σταύρου, με τίτλο «Ο Πολύγυρος σε 26 χαρακτικά» θα πραγματοποιηθούν στις 4/10/17, στις 20:00, στον Εκθεσιακό χώρο της ΦΑΑΘ (Φιλόπτωχος Αδελφότης Ανδρών Θεσσαλονίκης, Αγ. Σοφίας 38). Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου.

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του 5ου Νηπιαγωγείου Ν.Μουδανιών

        Ξεκίνησαν, στις 21 Σεπτεμβρίου οι εργασίες κατασκευής του 5ου Νηπιαγωγείου Ν.Μουδανιών και έχει  ολοκληρωθεί ήδη η εκσκαφή για τη θεμελίωση του έργου. Πρόκειται για την κατασκευή ενός νηπιαγωγείου, συνολικής κάλυψης 482,61 τ.μ., δόμησης 415,27τ.μ., και μέγιστου ύψους 5,45μ, σύμφωνα με τους

Επιχειρούμε μαζί» ο συνδυασμός του Ιωάννη Κουφίδη για το Επιμελητήριο

Φίλες και φίλοι,
Αγαπητοί συνάδελφοι,
H σημερινή συγκυρία είναι ιστορικά μία από τις πλέον δύσκολες για την ελληνική κοινωνία, την πραγματική οικονομία και την επιχειρηματικότητα.
Η περιορισμένη ρευστότητα, το κλίμα αβεβαιότητας και το

Τρίτη

΄ΣΙΘΩΝΕΣ' Αγιασμός στο κλειστό Σιθωνίας για την νέα περίοδο.

 Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου & ώρα 18:00 θα τελεσθεί ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Σιθωνίας.
Παρακαλούνται όλοι οι αθλητές των τμημάτων να φοράνε τα μπλουζάκια της ομάδας ''ΣΙΘΩΝΕΣ''.
Σας περιμένουμε όλους...αθλητές & γονείς!
ΚΑΛΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ......με υγεία!

Οι έμποροι που ανακοίνωσαν δημόσια τον τιμοκατάλαγο τους για την πράσινη ελιά Χαλκιδικής. Οι άλλοι έχουν διαφορετικό κατάλογο για κάθε παραγωγό;


Οι μόνοι έμποροι που τήρησαν την υπόσχεσή τους με τους εκπροσώπους των Προέδρων και ανακοίνωσαν δημόσια των τιμοκατάλογο τους.
Με τους άλλους τι γίνεται;
Μαθαίνουμε ότι έχουν διαφορετικό κατάλογο για κάθε παραγωγό!
Τους προκαλούμε δημόσια για την ανάρτηση των καταλόγων τους!
Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να συγκρίνεται τις τιμές ανα κατηγορία κάθε έμπορα.
Υ.Γ. Οι παραπάνω κατάλογοι είναι σε δημόσια θέα και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

πηγή  Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής

Κατασβέστηκε φωτιά στο Πλατανίτσι στη Σιθωνία (φωτο )

 Κατασβέστηκε  φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης στο Πλατανίτσι στη Σιθωνία. 
Δασική πυρκαγιά εκδηλώθηκε τίς μεσημεριανές ώρες από κεραυνό στην περιοχή σμίξη κοντά στο κάμπινγκ Πλατανίτσι. Η πυρκαγιά εντοπίστηκε άμεσα από το πυροφυλάκιο της Π.Υ όπου καλέστηκαν ενισχύσεις. 
Η ομάδα ΟΠΕΔ Δραγουντέλι καλέστηκε από μέλος της, όπου

Διακοπή Ρεύματος 27-9-17 σε περιοχές Ν.Ναρμαρά

27/9/2017 από 10:00:00 πμ27/9/2017
 έως 3:00:00 μμ
ΣΙΘΩΝΙΑΣ                             Ν.ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ - - ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ - - ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ.Κ

N.Βασιλάκης Δικηγόρος: Νομική Τεκμηρίωση Αντιρρήσεων στους Δασικούς Χάρτες.

Είναι ο πλάτανος της κεντρικής πλατείας του χωριού Δάσος ή δασική έκταση, είναι ο παλιός νερόμυλος και το υδραγωγείο - αρδευτικό δίκτυο του δασική έκταση, είναι το ασβεστοκάμινο δασική έκταση, είναι το παλιό αλώνι δασική έκταση, είναι τα (τσαϊρια) βοσκοτόπια δασικές εκτάσεις, είναι οι μπαξέδες με τις καρυδιές δασικές εκτάσεις, είναι το πάρκο της Αγίας Παρασκευής και το παλιό νεκροταφείο με τα αιωνόβια κυπαρίσσια του δασική έκταση, και τέλος είναι το παραδοσιακό μαντρί με τα δένδρα που επίτηδες άφησαν οικτηνοτρόφοι να μεγαλώσουν για την προστασία των ζώων,

«Στο 50% το ποσοστό συναλλαγών από Βαλκάνιους για αγορά κατοικίας στη Θεσσαλονίκη»

Κάθετη πτώση παρουσιάζει η αγορά σπιτιού από τους Έλληνες, αντιθέτως έχει αυξηθεί κατακόρυφα το επενδυτικό ενδιαφέρον Βαλκάνιων για αγορά ακινήτων στη Θεσσαλονίκη, όπως ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», ο πρόεδρος της Ένωσης Μεσιτών Ακινήτων Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδας, Νικόλαος Μανομενίδης.

Δήμος Ν.Προποντίδας,Τακτική Συνεδρίαση ΔΣ 29/09/2017

Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος που θα γίνει την Παρασκευή 29/9/2017 και ώρα 8:00 μ.μ. στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου. 
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
1. 7η Αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων- εξόδων Δήμου Ν. Προποντίδας.
2. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος, Δήμου Νέας Προποντίδας και του Ετησίου Προγράμματος Δράσης έτους 2017
3. Ένταξη πράξης στο επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Ν.

Δευτέρα

Δήμος Αριστοτέλη: Διήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένο στα Αρχαία Στάγειρα και Αρχαία Άκανθο-Πρόγραμμα 30-9/1-10-2017

ΣΤΑΓΕΙΡΑ & ΑΚΑΝΘΟΣ ΠΟΛΕΙΣ – ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΠΑΡΕΛΘΟΝ & ΜΕΛΛΟΝ Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου & Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής & Αγ. Όρους και ο Δήμος Αριστοτέλη Χαλκιδικής συμμετέχουν στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2017 με κεντρικό θέμα «ΠΟΛ(ε)ΙΣ»,

Κυκλοφόρησε το περιοδικό "Πολύγυρος" Τ. 89ο -Περιεχόμενα.


Πλειοδοτούν οι έμποροι για την ελιά Χαλκιδικής, που κοιτά πάνω από 1 ευρώ-Νέος κατάλογος από την Ιντερκομ Φουντς Α.Ε. και ΟΛΙΒΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Στο 1 ευρώ το κιλό σκαρφάλωσε η τιμή της πράσινης ελιάς Χαλκιδικής για την κατηγορία των 110 τεμαχίων, ενώ οι συνθήκες ανταγωνισμού, που διαμορφώνονται στην αγορά τις τελευταίες ώρες, της επιτρέπουν να «κοιτάζει» ακόμη παραπάνω. Κινητήριος δύναμη στην ανοδική πορεία της τιμής του προϊόντος είναι το γεγονός ότι οι χοντρές ελιές φέτος είναι είδος προς εξαφάνιση.

Πόσοι είναι τελικά οι εργαζόμενοι στην «Ελληνικός Χρυσός»Και 1.300, και 1.700, και 2.500, και 1.000;

foto ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Είναι η συζήτηση που έχει πάρει τη μεγαλύτερη έκταση στον τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και στην πολιτική αρένα. Υπερσκελίζει το πολιτικό ερώτημα τι είδους επενδύσεις θέλουμε και τι συνιστά επένδυση. Παραγκωνίζει την περιβαλλοντική καταστροφή. Θολώνει την πολιτική σύγκρουση.
Ειδικά σε μια περίοδο παρατεταμένης οικονομικής κρίσης

Διαγωνισμός ομορφιάς «Miss Porto Carras 2017»

2016
Tο Porto Carras Grand Resort φιλοξενεί για άλλη μια χρονιά τον διαγωνισμό «Miss Porto Carras στα πλαίσια της προετοιμασίας των φιναλίστ για το διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Serbia 2017»!  Το πιο glamorous θέαμα του φθινοπώρου το οποίο θα λάβει χώρα στο lobby του Porto Carras Meliton 5*, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20:30 επιφυλάσσει για τους παρευρισκόμενους μια βραδιά με

Ένταση με μοναχούς στην μονή Εσφιγμένου στο Άγιο Όρος Στη μονή βρίσκεται η αστυνομία.

 Εντάση δημιουργήθηκε στη Μονή Εσφιγμένου με την νέα και την παλαιά αδελφότητα για το αμπέλι της μονής.
Νωρίτερα, οι μοναχοί της παλαιάς μονής Εσφιγμένου, που είναι αποκλεισμένοι από το υπόλοιπο Άγιο Όρος, πήγαν να τρυγήσουν στο αμπέλι και τότε οι μοναχοί από την νέα μονή Εσφιγμένου πήγαν εκεί και τους έδιωχναν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

Πάολα: Η επιχειρηματική κίνηση στη Συκιά Χαλκιδικής, που δεν γνώριζε κανείς

βίντεο του gossip-tv.gr:

Στο πρωινό η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε για την Πάολα ότι κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα δίνει όλο της τον

Σε επιφυλακή η πυροσβεστική υπηρεσία στην Μόλα Καλύβα Χαλκιδικής

foto Στέλιος Βαλιάνος
Σε επιφυλακή παραμένουν και σήμερα 15 υδροφόρα οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας στην περιοχή Μόλα Καλύβα, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε την περασμένη Παρασκευή στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής.
Μετά την κατάσβεση της φωτιάς, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής προχώρησαν στην αποκάθαρση και σε έλεγχο του χώρου από όπου πέρασε η πύρινη

Κυριακή

To Λιμενικό Σώμα για το τραγικό περιστατικό των δυτών στον Ν.Μαρμαρά.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΤΟΡΩΝΑΙΟΥ» Κόλπου Χαλκιδικής, 45χρονη αλλοδαπή.
Η ανωτέρω διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια

ΕΠΣΧ: Αποτελέσματα Πρωταθλήματος Α&Β Ερασιτεχνικής Κυριακή 24-9-17.

Κυριακή 24 Σεπ. 2017   Ώρα : 17:00
Α'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
 ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ – ΝΕΟΣ Π.Ο. Ν. ΚΑΛ/ΤΕΙΑΣ 0-0
Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ – ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005 0-2
Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ – ΧΟΛΟΜΩΝ Ρ.Π. 3-1
ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ – ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ 1-1
ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΥΚΙΑΣ – ΧΟΛΟΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ 1-1
ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ – Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ 0-3
ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ – ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΦΛΟΓΗΤΩΝ  5-1
ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΑΒΔΟΥ 0-2
ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ – Α.Σ. ΑΓΙΟΥ ΜΑΜΑ 5-1


Nεκρή γυναίκα αυτοδύτης στον Ν.Μαρμαρά, αεροδιακομιδή του συζύγου στη θεσσαλονίκη ο οποίος εμφάνισε συμπτώματα της νόσου των δυτών.

Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια ενός ζευγαριού αυτοδυτών να σπάσουν παγκόσμιο ρεκόρ ομαδικής κατάδυσης σε μεγάλο βάθος, έξω από το Ν. Μαρμαρά, καθώς η γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή, ενώ ο σύζυγός της εμφάνισε συμπτώματα της νόσου των δυτών και μεταφέρθηκε με το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο θάλαμο αποσυμπίεσης του Νοσοκομείου "Άγιος Παύλος, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του halkidikifocus το