powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Χαλκιδική: Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές από το σεισμό των 4,4 Ρίχτερ


Δεν έχουν αναφερθεί, μέχρι στιγμής, προβλήματα, σύμφωνα με ενημέρωση των Αρχών, από τη σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε στις 20.10 σε θαλάσσια περιοχή νότια της Σιθωνίας στη Χαλκιδική.
 Σύμφωνα με το Εργαστήριο Γεωφυσικής του ΑΠΘ, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 41 χλμ ανατολικά του Παλιουρίου Κασσάνδρας και 141 χλμ νοτιοανατολικά της Θεσσαλονίκης, ενώ το εστιακό του βάθος ήταν στα 12,5 χλμ.
 O γεωφυσικός του Εργαστηρίου, Ηλίας Φίκος, σημείωσε ότι ο σεισμός εντάσσεται στη φυσιολογική δραστηριότητα της τάφρου του Βορείου Αιγαίου και δεν εμπνέει, μέχρι στιγμής, κάποια ανησυχία, ωστόσο, παρακολουθείται η εξέλιξη του φαινομένου.

Σεισμός 4,3 R στις 20.10 νότια της Συκιάς

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 20.10 το απόγευμα με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή νότια της χερσονήσου της Σιθωνίας.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο ο σεισμός ήταν 33 χλμ. νοτιοανατολικά της Συκιάς.


Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε όλα τα χωριά της Σιθωνίας και σε άλλες περιοχές του νομού Χαλκιδικής.

Σημειώνεται ότι μετά τον τελευταίο σεισμό της Σαμοθράκης και σύμφωνα με τους σεισμολόγους οι σεισμικές δονήσεις που σημειώνονται στο νοτιότερο άκρο της Χαλκιδικής έχουν να κάνουν με την γενικότερη διέγερση που παρατηρείται στην τάφρο του Βορείου Αιγαίου.

Δείτε πώς κατέγραψε τη δόνηση ο σεισμογράφος του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που είναι εγκατεστημένος στον Πολύγυρο

Πρόσκληση για 3η Ανάρτηση ΣΤΑΔΙΟΥ 1- ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Δ.Δ. ΣΥΚΙΑΣ

 








 Αριθ. πρωτ: 11005   Νικήτη, 06.06.2014


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 3ης ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
ΚΥΡΙΩΝ Ή ΝΟΜΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ 1923 ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΣΥΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ
ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΡΩΝΗΣ.

Ο Δήμος Σιθωνίας Ν. Χαλκιδικής

4η Γενική Έκθεση Πολιτιστικού Συλλόγου Καλυβών ‹Μηκύβερνα› από 18-7-2014

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλυβών <ΜΗΚΥΒΕΡΝΑ> διοργανώνει την 4η Γενική Έκθεση με θέμα : "ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ - ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ - ΜΕIΚΤΗ ΤΕΧΝΗ - ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ-ΒΟΤΑΝΑ - ΚΕΡΙΑ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ - ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ", από Παρασκευή 18 Ιουλίου έως Κυριακή 27 Ιουλίου 2014, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Καλυβών ( Αποθήκες)
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι
5 Ιουλίου 2014.Πληροφορίες στον Πρόεδρο του Συλλόγου Μιχάλη Μιχαλούδα.
 Τηλέφωνο 6977241499 


1ο Camp για τερματοφύλακες 27-30 Ιουνίου κατασκηνώσεις ‹SKOURAS CAMP›

Τα... φώτα τους για τα μυστικά της θέσης «1» δίνουν οι Σαργκάνης, Κατεργιαννάκης, Ζαλαώρας, Γουμάγιας και Βοσνιάδης στις 27-30 Ιουνίου στη Χαλκιδική.
Ραντεβού στον άρτια εξοπλισμένο χώρο της κατασκήνωσης «SKOURAS CAMP» στη Χαλκιδική, για να μεταδώσουν τις γνώσεις τους στους νεαρούς μελλοντικούς τερματοφύλακες, δίνουν κορυφαίοι γκολκίπερ του ελληνικού 
ποδοσφαίρου. Το τριήμερο 27-30 Ιουνίου σε συνεργασία με σκάουτερ από το Αμβούργο, οι προπονητές θα δώσουν τα... φώτα τους. Αυτοί είναι ο παλιός διεθνής Νίκος Σαργκάνης, που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις (το «φάντομ» με θητεία σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό έχει ακαδημίες στην Αθήνα), ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 στην Πορτογαλία, Φάνης Κατεργιαννάκης (Ολυμπιακός, Άρης, Καβάλα κ.α.), ο Γιάννης Ζαλαώρας (γυμναστής πορτιέρο της Νίκης Βόλου). Εκτός από τους τρεις παλαιμάχους, στο καμπ θα διδάξουν και δυο εν ενεργεία πορτιέρο, ο Γιώργος Γουμάγιας (με θητεία σε πολλές ομάδες, ο οποίος είναι και υπεύθυνος της διοργάνωσης με τηλ. Επικοινωνίας το 6973244541) και ο Παναγιώτης Βοσνιάδης (ανήκει στον Αιγινιακό, γιος του προπονητή Αλέκου).

 Πηγή : http://www.dokari.gr

Μύνημα των μαθητών του Δημοτικού από την Σάρτη για καθαρές παραλίες

  Μύνημα οτι η ‹καλύτερη πλαστική σακούλα είναι αυτή που δεν χρησιμοποιούμε› έστειλαν από την παραλία της Σάρτης το Δημοτικό σχολείο Σάρτης, η Εθελοντική ομάδα Πυροπροστασίας & Προστασίας της φύσης «Δραγουντέλι», κάτοικοι και επισκέπτες, στα πλαίσια της εκστρατείας 'ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ τη ΜΕΣΟΓΕΙΟ 2014' του δικτύου 'ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΣΟΣ' που διοργάνωσε ο Δήμος Σιθωνίας.
 Απο τον δήμο έδωσαν το παρόν ο Αντιδήμαρχος κ.  Ψηλογιάννης Γιώργος και ο Δημοτ. Σύμβουλος κ. Σπανός Μιχάλης.

Πέμπτη

Δήμος Σιθωνίας Δημοπρασία εκμίσθωσης τμημάτων αιγιαλού 100 τ.μ. με κατώτερο μίσθωμα 7 ευρώ το τ.μ.


 ΑΔΑ: ΒΙΥΗΩ1Φ-2ΨΖ
 Περίληψη διακήρυξης δημοπρασίας
για την εκμίσθωση τμηματων αιγιαλού και παραλίας, σε περιοχές του Δήμου Σιθωνίας.


  Νικήτη 05/06/2014
                  



                       Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ
                            ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ
δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική για την εκμίσθωση τμημάτων αιγιαλού και παραλίας,αποκλειστικά και μόνο για την άσκηση δραστηριότητας ομπρέλες-ξαπλώστρες, στις κάτωθι περιοχές του  Δήμου Σιθωνίας:

 Τετραγωνικά μέτρα 100 για όλες τις τοποθεσίες
----------------------------------------------------------------------------
1η Θέση παραλία Συκιάς (ομπρέλες-ξαπλώστρες)
 Δ.Κ. Συκιάς.
-----------------------------------------------------------------------------
1η Θέση παραλία Πλατάνια (ομπρέλες-ξαπλώστρες)
Δ.Κ. Συκιάς.
----------------------------------------------------------------------------

Έκκληση βοήθειας στην πλημμυρισμένη Σερβία από την Νικήτη


ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ TAEKWON-DO ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 7-6-2014


ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ TAEKWON-DO ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ. ΣΤΙΣ 7-6-14 ΩΡΑ 18.00 μ.μ.
ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΧΑΡΑ, ΗΤΑΝ 90 ΤΑ ΔΩΡΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

Απο τα εννιά νέα ασθενοφόρα στη Χαλκιδική τα δύο είναι σε πλήρη απασχόληση.

Αν και  η Χαλκιδική ειναι υπερπλήρης με 9 ασθενοφόρα τα οποία αγοράσθηκαν μέσω ΕΣΠΑ 2007-2013 με 610.000 ευρώ, μόνο τα 2 είναι σε 24 απασχόληση.
Επειδή οι οδηγοί του Νοσοκομείου εντάχθηκαν στο ΕΚΑΒ   ο συντονισμός για κάθε περιστατικό, γίνεται απο το ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη, το οποίο μόνο 2 ασθενοφόρα σε ετοιμότητα έχει στον Νομό , για πλήρη 24 απασχόληση.
Εφιαλτικό αναμένεται να είναι το φετινό καλοκαίρι στη Χαλκιδική. Οι σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό , και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης, κάνουν ακόμη πιο έντονα τα προβλήματα που προκύπτουν κάθε καλοκαίρι που ο πληθυσμός πενταπλασιάζεται, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι και οι τουρίστες της Χαλκιδικής να εύχονται να μην... αρρωστήσουν.
Όλοι μιλούν για ρεκορ αφίξεων στην Χαλκιδική το 2014, νεα ξενοδοχεία εγκαινιάζονται, αλλά μακάρι να μην έρθει εκείνη η στιγμή να ξαναζήσουμε στιγμές με πολίτες να... φορτώνουν τουρίστες στις καρότσες των αγροτικών οχημάτων και τους ασθενείς που χρειάζονται νοσηλεία για να διακομιστούν

Πολύγυρος Προαύλιο Δημαρχείου Κώστας Τουρνάς 12-6-14 Εκδήλωση 20 Χρόνια Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου


Θέαση τηs Νικήτης από τον αέρα

https://www.youtube.com/watch?v=HVHp1apkxiE

Ένας φωτογράφος - βιντεολήπτης με έλικες και GPS
το video από την εταιρεία αεροφωτογράφισης και αεροκινηματογράφισης   

http://www.aerial-videos.gr/

Η λειτουργία εν πτήσει


https://www.youtube.com/watch?v=3Qt04TqTtSM



Τετάρτη

«Τα Καρντάσια» στην ταβέρνα Μάκης Αγ. Νικολάου Χαλκιδικής


!!!. ΛΑΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ .!!!
Βάζουμε την αγάπη μας και τις νότες για μουσική.
Βάλτε την καλή διάθεση και ξεφύγετε από τα προβλήματα σας.
Ταξιδεύοντας μαζί μας κάθε Τέταρτη σε πρωτόγνωρα μουσικά μονοπάτια.
Από Τέταρτη 11/06/2014 και κάθε Τέταρτη ως τέλος Σεπτεμβρίου.
Ταβέρνα Μάκης Άγιος Νικόλαος – Χαλκιδική.
τηλ 23750- 31433 κιν.6976 180 212

Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος «Όχι στην πώληση εκτάσεων της Αγροτικής Φυλακής Κασσάνδρας»


Να μην προχωρήσει η πώληση εκτάσεων «φιλέτα» της Αγροτική Φυλακής Κασσάνδρας στη Χαλκιδική ζητεί η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος, υποστηρίζοντας ότι είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του ιδρύματος.
Όπως αναφέρουν «εδώ και πολλά χρόνια επιχειρηματικά και τουριστικά συμφέροντα εποφθαλμιούν τις συγκεκριμένες εκτάσεις, προκειμένου να τις ιδιοποιηθούν και να κερδοσκοπήσουν και τελικά τα κατάφεραν».
Παράλληλα, χαρακτηρίζουν «λυπηρή» τη στάση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης καθώς «όχι μόνο δεν αρνήθηκε την παραχώρηση των συγκεκριμένων εκτάσεων, αλλά προσυπέγραψε και την μεταφορά τους στο ΤΑΙΠΕΔ».

Η ομοσπονδία αναφέρει ότι οι εκτάσεις 915.099,72 τ.μ που μεταφέρθηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ παραχωρήθηκαν το 1922 από την Ιερά Μονή Σταυρονικήτα Αγίου Όρους με σκοπό την υποδοχή των προσφύγων της Μικράς Ασίας και από το 1930 διατέθηκαν στην Φυλακή, όπου και χρησιμοποιούνται ανελλιπώς μέχρι σήμερα από τους κρατούμενους ως καλλιεργούμενες εκτάσεις και βοσκοτόπια και για τις ανάγκες της ίδιας της φυλακής.

«Πρόκειται για τις πλέον εύφορες εκτάσεις της φυλακής και τις πλέον αξιοποιήσιμες, αφού από αυτές τροφοδοτείται το ποιμνιοστάσιο, αλλά και υδροδοτούνται μέσω των γεωτρήσεων όλες οι εγκαταστάσεις της φυλακής» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδία.



Η προβληματική λειτουργία του Νοσοκομείου Χαλκιδικής στην TV SUPER

http://youtu.be/mu7DaM2zMCI
Tην παρουσίαση των προβλημάτων του Νοσοκομείου έκανε ο Πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων στο δελτίο ειδήσεων της TV SUPER Λαζάρου Ηλίας στις 3-6-14 στον δημοσιαγράφο Χρήστο Πέτρου.
Αίσθηση προκαλεί η αναφορά του στις μετακινήσεις προσωπικού σε άλλα Νοσοκομεία , ενώ η Διοίκηση τις αρνείται λόγω μεγάλων αναγκών του Νοσοκομείου, αυτές πραγματοποιούνται από τις προϊστάμενες αρχές ( Υγειον. Περιφέρεια , Υπουργείο ).
 Και αυτό πράγματι συμβαίνει, αρκεί κάποιος να κοιτάξει στην Διαύγεια της 4 ΔΥΠΕ Μακεδονίας - Θράκης πόσες μετακινήσεις και πόσες ανανεώσεις μετακινήσεων γίνονται και να το συγκρίνει βλέποντας και στην Διαύγεια του Νοσοκομείου Χαλκιδικής ( βέβαια γίνονται και κάποιες εξαιρέσεις και με την ευθύνη των αιρετών στο Δ.Σ.) .
Σήμερα 4-6-14 στο δελτίο των 9.00 μ.μ. της TV SUPER θα υπάρξει συνέντευξη της προέδρου των Νοσοκομειακών γιατρών.






Και άλλη έκταση στην περιοχή αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας μεταβιβάζεται από το Δημόσιο στο ΤΑΙΠΕΔ

Τη μεταφορά στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων αποφάσισε, κατά τη συνεδρίαση της 28ης Μαΐου, η διυπουργική επιτροπή αποκρατικοποιήσεων,με υπογραφή Στουρνάρα, Παναγιωτόπουλο, Χατζηδάκη, Χρυσοχοΐδη, Γεωργιάδη, Μανιάτη, Αθανασίου και Κεφαλογιάννη,  δύο γεωτεμaχίων του υπουργείου Δικαιοσύνης, στη θέση «Μετόχι Σταυρονικήτα» στην περιοχή Σάνη της Χαλκιδικής, όπου και ανήκει το αγρόκτημα του Αγροτικού Σωφρονιστικού Καταστήματος Κασσάνδρας. Η πρώτη μεταβιβαζόμενη έκταση είναι περίπου 643 στρέμματα, ενώ η δεύτερη είναι 271 στρέμματα, από τα περίπου 3.000 των αγροτικών φυλακών. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στην απόφαση της επιτροπής, «δεν συμπεριλαμβάνονται οι κτιριακές εγκαταστάσεις του Ειδικού Κέντρου Θεραπείας Ουσιοεξαρτωμένων Κρατουμένων Βόρειας Ελλάδας (ΕΚΘΟΚ) και οι κτιριακές εγκαταστάσεις αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας (κεντρικό κατάστημα)»

Τρίτη

Γιώτα Νέγκα και Θέμης Καραμουρατίδης 8-6-14 στον Αρμενιστή

Ξεκινώντας την καλοκαιρινή τους περιοδεία από την Σιθωνία της Χαλκιδικής, η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης ξεκινούν την καλοκαιρινή τους περιοδεία από την Χαλκιδική την Κυριακή 8 Ιουνίου εμφανίζονται στο Camping Armenistis , στο πλαίσιο του “Sea Wave Festival”.
Ώρα έναρξης: 22:30
Τιμή εισιτηρίου: 10€ με ποτό, δωρεάν για τους πελάτες του camping
Πληροφορίες στο τηλ: 231 0 850177.


Ένταξη μελέτης κτηματογράφησης περιοχή ‹Μετόχι Γρηγορίου› στο Ν. Μαρμαρά απο το Πράσινο Ταμείο


Σύμφωνα με την υπ αριθμ. 67.3/2014 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου εντάχθηκε η «Μελέτη κτηματογράφησης, πολεοδόμησης, πράξης εφαρμογής της περιοχής επέκτασης Α΄ Κατοικίας του οικισμού Ν.Μαρμαρά, Δήμου Σιθωνίας (Μετόχι Γρηγορίου)» στο Χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Ολοκλήρωση Πολεοδομικού Σχεδιασμού 2014» με προϋπολογισμό 116.490,5 ευρώ.
Στο Δ.Σ. του πράσινου ταμείου συμμετέχει και ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Τζίτζιος
 Από το ∆Σ του Πράσινου Ταµείου εγκρίθηκε το χρηµατοδοτικό πρόγραµµα «Ολοκλήρωση
Πολεοδοµικού Σχεδιασµού 2014» µε προϋπολογισµό 4.000.000 €.
 Αξιοποιώντας τον πίνακα της Επιτροπής αξιολόγησης και µε επιπλέον κριτήριο την γεωγραφική
κατανοµή των προς ένταξη µελετών, δηµιουργήθηκε νέος πίνακας µε 61µελέτες, προϋπολογισµού
3.886.777,32 €.
 Οι μελέτες που εντάχθηκαν εδώ

Ammos cafe bar Ψακούδια live 14-6-14

 
      Τηλ: 2371051365

ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΕΙΟ ΧΑΛ/ΔΙΚΗΣ 2 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ & ΚΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ Κ.Υ.


ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΡΙΘΜ. 9/2014 - ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την "Συντήρηση των ηλεκτρολογικών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής, του Ψυχιατρικού Ξενώνα, του Τεχνητού Νεφρού, του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. και των πέντε (5) Κέντρων Υγείας του Νομού\" προυπ. δαπάνης 60.000,00€ με Φ.Π.Α.
  Ημερομηνία Απόφασης28/05/2014
Ημερομηνία Ανάρτησης28/05/2014 12:24:23
ΑΔΑΒΙΙ646907Υ-ΜΤ2   ΕΔΩ   η προκήρυξη 

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΚΤΗΡΙΑΚΕΣ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΡΙΘΜ. 8/2014 - ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την «Ετήσια συντήρηση των υδραυλικών και κτιριακών εγκαταστάσεων του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής, του Ψυχιατρικού Ξενώνα, της Μονάδος Τεχνητού Νεφρού, του Κέντρου Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης και των πέντε (5) Κέντρων Υγείας του Νομού Χαλκιδικής», προϋπολογιστικής δαπάνης42.000,00€ με Φ.Π. Α.
 Ημερομηνία Απόφασης28/05/2014
Ημερομηνία Ανάρτησης28/05/2014 12:17:36
ΑΔΑ ΒΙΙ646907Υ-8ΒΑ  ΕΔΩ η προκήρυξη

Ένορκη διοικητική εξέταση για υπάλληλο στον Δήμο Σιθωνίας.

Την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, αποφάσισε ο Δήμαρχος Σιθωνίας για υπάλληλο του Δήμου ειδιkότητας ΠΕ3 Πολιτικών Μηχανικών, γαι την δερεύνηση τέλεσης ή μή Πειθαρχικών παραπτωμάτων, μετά από αναφορά Υπαλλήλου του Δήμου Σιθωνίας ειδικότητας ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, το έγγραφο του Τμήματος Οικονομικού Διοικητού της Δ/νσης Διοίκησης της Γεν. Δ/νσης Εσωτερικής Λειτουργίας Αποκεντρ. Διοίκ. Μακεδονίας Θράκης και το έγγραφο του Περιφερειακού γραφείου Θεσσαλονίκης του Σώματος Εκλεκτών Δημόσιας Διοίκησης, η οποία αφορά την διαδικασία διενέργειας και τήρηση πρακτικών ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού προυπολογισμού συνολικής δημόσιας δαπάνης 19.257.064 ευρώ.



Δευτέρα

Νικήτη - Ν.Μαρμαράς - Παρθενώνας - Όρμος Παναγίας Σιθωνίας από το www.gogreecewebtv.com

Οι Ελληνικές συναυλίες του Καλοκαιριού 2014 στη Θεσσαλονίκη- Χαλκιδική


ΙΟΥΝΙΟΣ 2014
 Δευτέρα 2 Ιουνίου: Μίλτος Πασχαλίδης και ο Χρήστος Θηβαίος στο Λιμάνι Θεσ/νίκης (μπροστά από αποθήκη 8).
Κυριακή 8 Ιουνίου: Γιώτα Νέγκα - Θέμης Καραμουρατίδης στο Armenistis Camping.
Τετάρτη 11 Ιουνίου: Θανάσης Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Δάσους.
Δευτέρα 16 Ιουνίου: Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Θέατρο Δάσους.
Τετάρτη 18 Ιουνίου: Σταύρος Ξαρχάκος, Μάνα μου η Ελλάς στο Θέατρο Δάσους.
Σάββατο 21 Ιουνίου: Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής 2014 στο Μέγαρο Μουσικής.
 ΙΟΥΛΙΟΣ 2014
Τετάρτη 2 Ιουλίου: Σωκράτης Μάλαμας στο Στρατόπεδο Κόδρα.
Παρασκευή 18 Ιουλίου Πλιάτσικας - Στόκας - Νταγάκη Αμφιθέατρο Σίβηρης, Φεστιβάλ Κασσάνδρας
Σλαββατο 26 Ιουλίου Γιάννης Πάριος Αμφιθέατρο Σίβηρης, Φεστιβάλ Κασσάνδρας
 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
 Παρασκευή 1 Αυγούστου: Νατάσσα Μποφίλιου στο Φεστιβάλ Βαρβάρας Χαλκιδικής, Βαρβάρα Χαλκιδικής
Σάββατο 2 Αυγούστου: Νατάσσα Μποφίλιου στο Αμφιθέατρο Σίβηρης, Φεστιβάλ Κασσάνδρας
Σάββατο 9 Αυγούστου ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ - ΑΛΕΞΙΟΥ  Φεστιβάλ Κασσάνδρας
Σάββατο 16 Αυγ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ  Φεστιβάλ Κασσάνδρας
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014
 Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου: Γιάννης Χαρούλης στο Θέατρο Δάσους

22ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ - 2014 Συνοπτικό Πρόγραμμα Παραστάσων


Ιούλιος
 5/Ιουλ     ==  «ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑ» του Μποστ    ||    Θεατρική Παράσταση
11/Ιουλ   ==  «Η ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ» του Χ.Κ.ΑΝΤΕΡΣΕΝ    ||    Παράσταση Παιδική
12/Ιουλ   ==  «ΤΡΩΑΔΕΣ» τουΕΥΡΙΠΙΔΗ    ||    Αρχαία Τραγωδία
17/Ιουλ   ==  «ΧΑΝΑΖΟΟ» του Μ. ΒΑΦΕΙΑΔΗ    ||    Παράσταση Παιδική
18/Ιουλ   ==  ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ - ΣΤΟΚΑΣ - ΝΤΑΓΑΚΗ    ||     Συναυλία
19/Ιουλ   ==  «ΟΙ ΦΟΝΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ»    ||    Θεατρική Παράσταση
23/Ιουλ   ==  «ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ»     ||    Θεατρική Παράσταση
26/Ιουλ   ==  ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ    ||     Συναυλία
27/Ιουλ   ==  «ΧΑΝΣΕΛ ΚΑΙ ΓΚΡΕΤΕΛ»    ||     Παράσταση Παιδική
30/Ιουλ   ==  «ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΑΖΟΥΣΕΣ» του ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ    ||    Αρχαία Κωμωδία
Αύγουστος
 1/Αυγ   ==  «Η ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΞΥΠΝΗΣΕ»    ||    Θεατρική Παράσταση Παιδική
 2/Αυγ   ==  ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ    ||     Συναυλία
 4/Αυγ  ==  ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ του ΣΑΙΞΠΗΡ || Θεατρική Παράσταση
 6/Αυγ   ==  ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ    ||    Συναυλία
 7/Αυγ   ==  «ΠΑΝΤΡΟΛΟΓΗΜΑΤΑ» του Ν.ΓΚΟΓΚΟΛ    ||    Θεατρική Παράσταση
 9/Αυγ    ==  ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ - ΑΛΕΞΙΟΥ    ||     Συναυλία
12/Αυγ   ==  ΘΩΜΑΙΔΗΣ- ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ-ΚΟΛΟΒΟΣ «ΟΝΕΙΡΑ ΠΑΝΩ....» ||   Συναυλία
16/Αυγ   ==  ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ    ||     Συναυλία
23/Αυγ   ==  «ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ» του ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ    ||    Αρχαία Κωμωδία
30/Αυγ   ==  «ΠΕΡΣΕΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ»    ||    Θεατρική Παράσταση Παιδική

Λειτουργία Μαθητικών Κατασκηνώσεων Μεταμόρφωσης Ν.Χαλκιδικής -καλοκαίρι 2014


Λειτουργία Μαθητικών Κατασκηνώσεων Μεταμόρφωσης Ν.Χαλκιδικής -καλοκαίρι 2014
 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά που θα φοιτήσουν στην ΣΤ΄ τάξη Δημοτικού το σχολικό έτος 2014-2015 και είναι γεννημένα το 2003 .

2η Περίοδος Φιλοξενίας:

Από Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Έως Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

΄Αρχισε το 15ο Φεστιβάλ Σχολικών Θιάσων από το Δημοτικό Σχολείο Ορμύλιας


ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ «LACARA 2014»


Ένα μαγευτικό Σαββατοκύριακο στην πανέμορφη Ακτή Κουτλουμουσίου στην Σιθωνία έζησαν οι αθλητές και οι φίλοι της ποδηλασίας που πήραν μέρος στον Ποδηλατικό Γύρο Σιθωνίας-LACARA 2013 1-7-14.
Εντυπωσιακές κόντρες με φόντο σμαραγδένιες παραλίες και καταπράσινα τοπία, εξελίχθηκαν το πρωί της Κυριακής στον αγώνα αντοχής κατηγορίας Ανδρών- Εφήβων και OPEN που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Όμιλος ΒΕΛΟΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Σιθωνίας και το Camping LACARA.



Συνεδρίαση του Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σιθωνίας


  Το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σιθωνίας συνεδρίασε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, υπό την προεδρία του Δημάρχου κ. Ιωάννη Τζίτζιου.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναπτύχθηκε εκτενώς το ζήτημα της επιχειρησιακής ετοιμότητας και του συντονισμού όλων των εμπλεκομένων φορέων κατά τη αντιπυρική περίοδο, καθώς και των ενεργειών για την πρόληψη των πυρκαγιών στη

Γυναίκα απανθρακώθηκε έπειτα από τροχαίο στην Σιθωνία

εικόνα αρχείου

Τραγικό θάνατο, το μεσημέρι στις 1-7-14, μέσα σε φλεγόμενο αυτοκίνητο, βρήκε 44χρονη μετά το μνημείο των αεροπόρων στον Αρμενιστή της Σιθωνίας. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας από τη Σερβία εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και πήρε φωτιά. Ο 50χρονος οδηγός κατάφερε να βγει σώος από το φλεγόμενο όχημα, αλλά η 44χρονη σύζυγός του η οποία επέβαινε στη θέση του συνοδηγού, απανθρακώθηκε. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που έσπευσε στην περιοχή, οι φλόγες επεκτάθηκαν στο διπλανό δάσος. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστών, η πυρκαγιά περιορίστηκε και σβήστηκε, αφού αποτέφρωσε δυο στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης