powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

1ο Camp για τερματοφύλακες 27-30 Ιουνίου κατασκηνώσεις ‹SKOURAS CAMP›

Τα... φώτα τους για τα μυστικά της θέσης «1» δίνουν οι Σαργκάνης, Κατεργιαννάκης, Ζαλαώρας, Γουμάγιας και Βοσνιάδης στις 27-30 Ιουνίου στη Χαλκιδική.
Ραντεβού στον άρτια εξοπλισμένο χώρο της κατασκήνωσης «SKOURAS CAMP» στη Χαλκιδική, για να μεταδώσουν τις γνώσεις τους στους νεαρούς μελλοντικούς τερματοφύλακες, δίνουν κορυφαίοι γκολκίπερ του ελληνικού 
ποδοσφαίρου. Το τριήμερο 27-30 Ιουνίου σε συνεργασία με σκάουτερ από το Αμβούργο, οι προπονητές θα δώσουν τα... φώτα τους. Αυτοί είναι ο παλιός διεθνής Νίκος Σαργκάνης, που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις (το «φάντομ» με θητεία σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό έχει ακαδημίες στην Αθήνα), ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 στην Πορτογαλία, Φάνης Κατεργιαννάκης (Ολυμπιακός, Άρης, Καβάλα κ.α.), ο Γιάννης Ζαλαώρας (γυμναστής πορτιέρο της Νίκης Βόλου). Εκτός από τους τρεις παλαιμάχους, στο καμπ θα διδάξουν και δυο εν ενεργεία πορτιέρο, ο Γιώργος Γουμάγιας (με θητεία σε πολλές ομάδες, ο οποίος είναι και υπεύθυνος της διοργάνωσης με τηλ. Επικοινωνίας το 6973244541) και ο Παναγιώτης Βοσνιάδης (ανήκει στον Αιγινιακό, γιος του προπονητή Αλέκου).

 Πηγή : http://www.dokari.gr