powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Απόψεις της Περιφ.Υπηρ.Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας για την ΣΜΠΕ της Π.Ο.Α.Υδατοκαλλιεργειών Χαλκιδικής, στη θέση Άμπελος και Πόρτο Κουφό του Δήμου Σιθωνίας

ΣΧΕΤ : 1) Το από 02-08-2017 Αίτημα αφαίρεσης του Πόρτο Κουφό από την ΣΜΠΕ της ΠΟΑΥ Χαλκιδικής,
που υπέβαλε (αρ. πρωτ. εισερχ. ΚΜ/4141/03-08-2017 ΠΥΤ Κεντρικής Μακεδονίας) ο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΡΩΝΗΣ, ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ, ΤΡΙΣΤΙΝΙΚΑΣ, ΠΟΡΤΟ ΚΟΥΦΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ» μέσω της πληρεξούσιας δικηγόρου Α. Κ. και ο φάκελος που το συνοδεύει.
2)   ΚΥΑ 1649/45 (ΦΕΚ 45/15-01-2014) «Εξειδίκευση των διαδικασιών γνωμοδοτήσεων...».

Δεύτερη ημέρα εκδηλώσεων «Γεύση – Παράδοση – Πολιτισμός», στον Πεζόδρομο του Πολυγύρου 18-8-17 (φωτο-video)

Δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων Γεύση Παράδοση Πολιτισμός  και πολύς κόσμος κατέκλυσε τον πεζόδρομο και τις διπλανές πλατείες του Πολυγύρου. Οι επισκέπτες   γεύτηκαν   τα  τοπικά  προϊόντα των παραγωγών τα παραδοσιακά κεράσματα των  συλλόγων Γυναικών Πολυγύρου και  Βραστάμων  τις τοπικές συνταγές των Σέφ της λέσχης Αρχιμαγείρων Βόρειας

Γρηγόρης Τάσιος. Με αύξηση στις διανυκτερεύσεις θα κλείσει η τουριστική σεζόν στη Χαλκιδική.

Με αύξηση από 5%-7% στις διανυκτερεύσεις αναμένεται να κλείσει η φετινή τουριστική σεζόν στη Χαλκιδική, γεγονός που αφήνει ικανοποιημένους τους ξενοδόχους της περιοχής.
Η τουριστική περίοδος στο νομό Χαλκιδικής διαρκεί πέντε μήνες και μεγάλη αύξηση παρατηρείται τη φετινή χρονιά στις αφίξεις των Γερμανών τουριστών. Ακολουθούν οι

Ακυβέρνητο σκάφος στην περιοχή της Ιερισσού

Ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης, έμεινε πρωινές ώρες σήμερα, το Ε/Π-Α/Κ “ΠΑΝΑΓΙΑ” Λ.Ι. 1205, με δύο (02) επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου “ΘΡΑΓΚΟΥ”.
Άμεσα στο σημείο μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. με τη συνοδεία του οποίου το “ΠΑΝΑΓΙΑ”, κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα Ιερισσού. 

Παρασκευή

Κάκαβος: Δεν καταστράφηκε από φωτιά, αλλά από την Eldorado


Ήταν κάποτε ένα δάσος… Ενα αρχέγονο δάσος που δεν καταστράφηκε από πυρκαγιά για να ψάχνουμε να βρούμε τον δράστη, καταστράφηκε πάλι από ανθρώπινο χέρι και οι ευθύνες στην Elodrado Gold.
Η εταιρία εξόρυξης χρυσού στη Βόρεια Χαλκιδική επεκτίνεται συνεχώς. Αποστραγγίζει το βουνό, το εξαφανίζει, τρυπά και σε άλλα μέρη. Ψάχνει… πίσω της αφήνει καταστροφή.

Δήμος Προποντίδας Συνεδρίαση ΔΣ 23/08/2017

Τακτική συνεδρίαση του ΔΣ Ν.Προποντίδας την Τετάρτη 23/8/2017 και ώρα 2:00 μ.μ. στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου. 
 Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
1. Χορήγηση αδειών συμμετοχής στην παραδοσιακή εμποροπανήγυρη του Αγίου Μάμα, έτους 2017.
2. Ψήφιση πίστωσης για την κάλυψη εξόδων εθελοντών κτηνιάτρων.
3. Ορισμός μέλους επιτροπής για χορήγηση βεβαιώσεων σε πωλητές λαϊκών αγορών.

Πολύγυρος.Πλήθος κόσμου στην έναρξη των εκδηλώσεων «Γεύση – Παράδοση – Πολιτισμός»

Μια ονειρική βραδιά έζησε χθες Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 ο Πολύγυρος στην φαντασμαγορική εκδήλωση για τον Αλέκο Σακελλάριο, που άνοιξε την αυλαία των εκδηλώσεων «ΓΕΥΣΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ», την οποία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οργανώνει ο Δήμος Πολυγύρου και το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης».

Εξώδικη διαμαρτυρία της «Ελληνικός Χρυσός» προς Καμμένο, Σταθάκη, Φάμελλο.

Εξώδικη διαμαρτυρία προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο, τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη και τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλο επέδωσε η εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός». 
Αφορμή, οι πρόσφατες δηλώσεις τους για την επένδυση στη Χαλκιδική, τις οποίες η «Ελληνικός Χρυσός» τούς καλεί να

Συλλήψεις για παράνομο κάμπινγκ σε Καβουρότρυπες Σιθωνίας και Γλαρόκαμπο Κασσάνδρας

Στο πλαίσιο του γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας, πραγματοποιήθηκαν χθες  και σήμερα στοχευμένοι έλεγχοι σε τουριστικές και παραλιακές περιοχές της Σιθωνίας και Κασσάνδρας Χαλκιδικής από κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων συνελήφθησαν συνολικά 8 Έλληνες, 2 υπήκοοι της π.Γ.Δ.Μ. και 3 υπήκοοι Βουλγαρίας, για παράνομη

ΕΠΣΧ:Εκδήλωση κληρώσεων 2017 – 2018 στο «Riviera» Aγ. Ιωάννη Νικήτης 28-8-17

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει ότι, η ετήσια εκδήλωση απονομής επάθλων παρελθούσης περιόδου και κληρώσεων των διοργανώσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 και ώρα 20:00 στο Beach Bar «Riviera» στον Άγιο Ιωάννη Νικήτης.

"Επενδυτές με νέο τουριστικό συγκρότημα" στη νήσο Διάπορο Βουρβουρού Αγ.Νικολάου Χαλκιδικής !!

φωτο Asterios Mylonas

Μόνο με ηλεκτρονική συνταγή φυτοφάρμακα από 18 Σεπτεμβρίου.

Η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, της Περ.Δυτικής Ελλάδας, ενημερώνει τα καταστήματα εμπορίας γεωργικών φαρμάκων και τους επαγγελματίες χρήστες φυτοπροστατευτικών προϊόντων ότι η λειτουργία της ηλεκτρονικής εφαρμογής συνταγής χρήσης γεωργικών φαρμάκων ολοκληρώνεται και τίθεται σε εφαρμογή από 18 Σεπτεμβρίου 2017, σύμφωνα με

Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος απο την ΕΠΣ Μακεδονίας .

Βαγγέλης Γραμμένος είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας είναι ο νέος ισχυρός άνδρας του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού κατάφερε να επικρατήσει με άνεση του έτερου υποψηφίου, Γιώργου Καλαντζή, στις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα το πρωί της Παρασκευής σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Πέμπτη

'Ρουσφέτια' μετακινήσεων προσωπικού από το αποδυναμωμένο Γεν.Νοσ. Χαλκιδικής.

Απλόχερες !! μετακινήσεις προσωπικού από τον διορισμένο Διοικητή της 4ης ΥΠΕ, καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του Γεν. Νοσοκομείου Χαλκιδικής με έγραφο προς ΠΟΕΔΗΝ. Ενώ το νοσοκομείο χρειάζεται προσωπικό μετακινήθηκαν  νοσηλεύτριες , μαίες , χειρίστρια ,διαιτολόγος και πριν από μερικές μέρες παρασκευάστρια του μικροβιολογικού. 
Το έγγραφο προς ΠΟΕΔΗΝ

«Λαβράκια» έβγαλαν οι έλεγχοι της ΑΑΔΕ σε ξενοδοχεία - ενοικιαζόμενα και ξενοδοχειακή μονάδα στη Χαλκιδική εμφανίζει μεγάλες αποκλίσεις.

«Λαβράκια» έβγαλαν, για μια ακόμη φορά, οι έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων σε ξενοδοχειακές μονάδες και ενοικιαζόμενα δωμάτια.
Οι διασταυρώσεις, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Ν», που πραγματοποιήθηκαν για τον Ιούνιο με βάση τις περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ που υποβλήθηκαν στις 31 Ιουλίου, είχαν στο «στόχαστρο» 712 επιχειρήσεις.

Πνιγμός 86χρονης στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής

Aρχείο
Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα (17-8-17), από τη θαλάσσια όρμου «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ» Χαλκιδικής, 86χρονη.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

«Ένα κομμάτι χταπόδι 18 ευρώ, πέντε ροδέλες καλαμάρι 11 - Την πατήσαμε στη Σύρο!» - Οι περιπέτειες της δημοσιογράφου Μ. Δεναξά

Η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά επέλεξε να κάνει διακοπές με την παρέα της στο νησί το οποίο μεγάλωσε, όμως όταν είδε το λογαριασμό που ήρθε για ένα μεζέ δεν πίστευε στα μάτια της!
Έτριβε τα μάτια της με την παρέα της όταν ήρθε ο λογαριασμός σε ταβέρνα της Ερμούπολης.
Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος έγραψε στο facebook της:

Φιλικός αγώνας Νίκης Πολυγύρου με Α.Ο. Σημάντρων 20-8-17 για καλό σκοπό.


Την Κυριακή 20/08 στις 18:30 το απόγευμα η Νίκη θα δώσει το τρίτο της φιλικό, αυτή την φορά εντός έδρας, με τα Σήμαντρα

Οι δυο φιναλίστ του Κυπέλλου Χαλκιδικής του 2016 θα αναμετρηθούν αυτή την φορά στην περίοδο προετοιμασίας τους.
Μετά από κοινή απόφαση των δύο ιστορικών Συλλόγων τα έσοδα της αναμέτρησης θα διατεθούν στην φιλόπτωχο αδελφότητα Πολυγύρου.

Κασσανδρώμενα 2017 -Πρόγραμμα 27/8-8/9

Επείγουσα ανάγκη για μάρτυρες ατυχήματος το Σάββατο 12/8 κοντά στο Σάνη

Το βράδυ Σαββάτου 12 Αυγούστου, σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο στο δρόμο της Κασσάνδρας στο ύψος του Σάνη.
Μια μηχανή συγκρούστηκε με ένα ΙΧ αυτοκίνητο με συνέπεια τον τραυματισμό των οδηγών και των δύο οχημάτων. Ο οδηγός της μηχανής διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου, ρώσικης καταγωγής, διεκομίσθη στο νοσοκομείο

Πολύγυρος: Έναρξη εκδηλώσεων «ΓΕΥΣΗ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» 17-8-17


Με την παράσταση ΩΔΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟ «ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ» ξεκινά σήμερα Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 το πρόγραμμα των εκδηλώσεων Γεύση – Παράδοση – Πολιτισμός, που πραγματοποιούνται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον πεζόδρομο του Πολυγύρου από το Μορφωτικό – Πολιτιστικό - Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ».

Στις 21:00, στο προαύλιο του Δημαρχείου θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης των εκδηλώσεων και αμέσως μετά το κοινό θα έχει

Τετάρτη

Κύριε Τσίπρα, δεν είστε ίδιοι με τους άλλους. Ούτε συζήτηση γι' αυτό!

Όπως οι απατεώνες, όταν τους ανακαλύψουν, τρέχουν να ανακατευτούν με το πλήθος για να χαθούν τα ίχνη τους, έτσι και δαύτοι. Προσπαθούν να χωθούν στο ίδιο κάδρο με την αντιπολίτευση και με επικοινωνιακά τρικ να εξαφανίσουν τις ευθύνες τους. Το θράσος τους περισσεύει. «Κι αν ήταν οι άλλοι τι θα κάνανε»; Ε, λοιπόν, δεν είναι όλοι τους ίδιοι!
Μιλάνε για… λαϊκισμό. Όποιος ασκεί κριτική, λοιπόν, είναι

Στοπ στην διαδικασία σύναψης Ατομικών Συμβάσεων Εργασίας Καθαριότητας στο Γενικό Νοσοκ. Χαλκιδικής από το Εφετείο.

Με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 9.546/10-8- 2017 εκδόθηκε ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ  ΔΙΑΤΑΓΗ της Προέδρου Εφετών ΔΔ, σύμφωνα με την οποία «Διατάσσει την μη  περαιτέρω πρόοδο της Διαδικασίας για τη Σύναψη Ατομικών Συμβάσεων εργασίας  ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 22 (17+5) εν συνόλω ατόμων, για την  αντιμετώπιση αναγκών καθαριότητας, φύλαξης και σίτισης- εστίασης »,

33η γιορτή κούμαρου στα Βράσταμα Χαλκιδικής 14-15 Αυγούστου 2017 (φωτο)

H καθιερωμένη Γιορτή Κούμαρου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία   στις 14 και  15 Αυγούστου 2017 στο χώρο της Παναγίας Βραστάμων. Την εκδήλωση διοργάνωσε  ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών του χωριού.
Στα Βράσταμα και μόνο παράγεται αυτό το εξαιρετικό τοπικό προϊόν. υπάρχουν αποστακτήρες ρακής  κούμαρου (ρακοκάζανα),  τα οποία λειτουργούν μετά τον Φεβρουάριο και παρασκευάζεται με διπλή

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κονσέρβα Σκουμπρί Ταϊλάνδης που συσκευάζεται στο Νομό Θεσσαλονίκης.

 Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων και σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Πειραιά – Τμήμα Α΄, διαπίστωσε ότι το προϊόν με την εμπορική ονομασία «Altura sea food σκουμπρί σε σάλτσα τομάτας», καθαρού βάρους 425g, με ημερομηνία παραγωγής 12/11/2016 και ημερομηνία λήξης 12/11/2019, προϊόν Ταϊλάνδης, με αριθμό παρτίδας CHMB, το οποίο παράγεται και συσκευάζεται για την εταιρεία VITA – Μ.Δ.

Μουσική βραδιά απο τον Πολιτιστικό η Βουρβουρού στο 'le mantri' 29-8-17 για αγορά απινιδωτή.


Απολογιστικά στοιχεία Δήμου Πολυγύρου μηνός Ιουλίου 2017

«Όλα στο φως» με τη νέα ηλεκτρονική βάση δεδομένων

Επιταχύνονται οι διαδικασίες για τη διασύνδεση του TAXISnet με άλλα πληροφοριακά συστήματα
Μια τεράστια ηλεκτρονική βάση δεδομένων, στην οποία θα συγκεντρωθούν πλήρεις και αναλυτικές πληροφορίες για την περιουσιακή κατάσταση όλων των φυσικών και των νομικών προσώπων, «τρέχει» η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στο πλαίσιο του επιχειρησιακού της σχεδίου «όλα στο φως», που ανακοίνωσε ο επικεφαλής της, Γιώργος

Party για την ενίσχυση των διωκόμενων Παρασκευή 18 Αυγούστου στο Costa Costa bar στα Νέα Ρόδα .


Party για την ενίσχυση των διωκόμενων Παρασκευή 18 Αυγούστου στο Costa Costa bar στα Νέα Ρόδα !!
Ένα μήνα πριν ξεκινήσουν μια σειρά από δίκες στις οποίες οι συναγωνιστές μας αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες επειδή παλεύουν για τον τόπο τους. Οι δίκες αυτές είναι υπόθεση όλων μας.

Επιτροπή Νεολαίας Κατά της Εξόρυξης

Σάρτη Χαλκιδικής, 4ο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων 9-9-17.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάρτης «η Αφησιά», σας προσκαλεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στο 4ο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων

Ωδή στον Αλέκο Σακελλάριο. Πολύγυρος 17-8-17 προαύλιο Δημαρχείου.

Ωδή στον Αλέκο Σακελλάριο. ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ "ΑΡΓΑΣ" : Αντώνης Κωνσταντινίδης , Μάκης Στεργιούδης, Μαρινέλλα Hertug, Μαρια και Αλέκος Αρβανίτης, Μαρία Κουνάδου, Μαρία Αντωνακοπούλου ΘΙΑΣΟΣ ΕΝΕΠΕ ΜΟΥΣΑ & ΦΙΛΟΙ : Μελπω Χριστολιάκου , Κατερίνα Ι Κοσμά, Ζάκης Χουρμουζιάδης, Μιλτιάδης Μαρέτας . Ομάδα ταγκο του Πολ. Συλ. Πολυγύρου Συλλογος Τεχνών Γαλάτιστας Οπτικό υλικό : Τέλης Ξυδιάς ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Μιλτιάδης Μαρέτας  . Πολύγυρος 17-8-17 21:00, προαύλιο Δημαρχείου.

Στις Σκουριές η φούσκα της επένδυσης θα σκάσει: Συνέντευξη με τη Μ. Καδόγλου

Στο 24ο κάμπινγκ Antinazizone-YRE έγινε συζήτηση με θέμα «Η καταστροφή του περιβάλλοντος στο βωμό του κέρδους των λίγων- η απάντηση των κοινωνιών», στην οποία μίλησε η Μαρία Καδόγλου από το Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων. Με αφορμή τη συζήτηση αυτή, μιλήσαμε μαζί της για τις εξελίξεις στις Σκουριές Χαλκιδικής και γενικά στο κίνημα ενάντια στις εξορύξεις. Τη συνέντευξη πήρε η Ηλέκτρα Κλείτσα.

Τρίτη

Η Κεφαλονιά αποχαιρέτισε προχθές έναν ανιδιοτελή Γιατρό , γαμπρό της Νικήτης Χαλκιδικής τον Σπύρο Λυκιαρδόπουλο

Η Κεφαλονιά  αποχαιρέτισε προχθές έναν ανιδιοτελή Γιατρό , γαμπρό της Νικήτης Χαλκιδικής τον Σπύρο Λυκιαρδόπουλο .  
Μια απλή κηδεία  με επώνυμους και ανώνυμους , με ανθρώπους  που έσωσε , μια κηδεία χωρίς  την έντονη  παρουσία των πολιτικών 'παρασίτων' , αλλά με παρουσία των απλών ανθρώπων που βοήθησε με τις ιατρικές γνώσεις του,   (χαράματα το πρωί τον τηλεφωνούσαν και στο σπίτι σπανίως έλειπε από το Νοσοκομείο οταν δεν εφημέρευε ),  την παρουσία καθηγητών Πανεπιστημίου και  γιατρών συμφοιτητών  , του   προσωπικού του Νοσοκομείου Αργοστολίου και με μεστά και

Μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων μεταξύ Μεταμόρφωσης και Νικήτης με 1 νεκρό - Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Σφοδρή μετωπική σύγκρουση σημειώθηκε  στις 18.30 το απόγευμα στο δρόμο Μεταμόρφωσης - Νικήτης, μεταξύ δύο ΙΧ αυτοκινήτων . Δύο οχήματα συγκρούσθηκαν πλαγιομετωπικά σε στροφή  . Το ένα έπεσε σε κολώνα φωτισμού και ανετράπη. Σοβαρά τραυματισμένος  86χρονος  από τους 4 τραυματίες (κατέληξε). Απο πληροφορίες  στο 2ο αυτοκίνητο επέβαιναν Ρουμάνοι
Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, η Τροχαία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

ΕΛ.ΑΣ. Συνελήφθη 46χρονος για κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα σε παραλιακές περιοχές της Κασσάνδρας Χαλκιδικής

Μετά από στοχευμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, συνελήφθη χθες (14 Αυγούστου 2017) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, 46χρονος υπήκοος

Δευτέρα

Συνελήφθησαν 3 άτομα από το Γραφ.Ασφαλείας Α.Τ. Ν.Μουδανιών Χαλκιδικής για διαρρήξεις σε σταθμευμένα αυτοκίνητα λουόμενων

Δελτίο Τύπου 
      Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, οδήγησαν στη σύλληψη 2 αντρών ηλικίας 20 και 25 ετών, καθώς και μίας 25χρονης γυναίκας, όλοι τους ημεδαποί, για πολλές κλοπές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα λουόμενων σε παραλιακή περιοχή της Χαλκιδικής.

Ευνοϊκές συνθήκες για την επιτραπέζια ελιά στη Χαλκιδική

Αποφασισμένοι να αξιοποιήσουν τις ευνοϊκές συνθήκες που καταγράφονται φέτος για την παραγωγή επιτραπέζιας ελιάς στο Νομό Χαλκιδικής -ύστερα από μια διετία ατυχίας λόγω και των καιρικών συνθηκών- δηλώνουν στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, παραγωγοί της περιοχής.
Οι παραγωγοί, οι οποίοι έναν μήνα πριν από την έναρξη της

Η Μαρία Μπόζη καταγωγή από τη Νικήτη Χαλκιδικής και η Ραφαηλίνα Κλωναρίδου χρυσές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας 470 Νέων Γυναικών 2017 (φωτο-video)

Η Ελλάδα πανηγύρισε μία ακόμα πολύ μεγάλη επιτυχία στην  Ολυμπιακή κατηγορία των 470 νέων , με τη ΜαρίαΜπόζη ( η  μητέρα της  Κασσανδρινού Βασιλική από την Νικήτη Χαλκιδικής) και τη Ραφαηλίνα Κλωναρίδου του Ν.Ο.Θ. να κατακτούν το Χρυσό Μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 470 Νέων Γυναικών στην Ιταλία χθές 13-8-17

Έπιασαν Κινέζους να αλιεύουν παράνομα ολοθούρια "αγγούρια θαλάσσης"

Νέα επεισόδια στην «χοντρή επιχείρηση: ζωντανά ολοθούρια» με κινέζους… «επιχειρηματίες» που λυμαίνονται τις θάλασσες του Μαλιακού και του Βόρειου Ευβοϊκού.
Μετά τη πρόσφατη επιτυχία στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που αλίευε και εξήγαγε παράνομα τα «θαλάσσια αγγούρια» από την περιοχή του Μαλιακού, ήρθε σήμερα μία ακόμη επιτυχία των

Πνιγμός 59χρονου λουόμενου στα Ν.Φλογητά Χαλκιδικής και 56χρονου αλλοδαπού στη Καλλιθέα Κασσάνδρας.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Νέων Φλογητών Χαλκιδικής, 59χρονος.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής. 
Και στη Κασσάνδρα
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή “Καλλιθέας” Χαλκιδικής, 56χρονος αλλοδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρειας  όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.
ΕΛ.ΑΚΤ.