powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Μουσικό Συγκρότημα "Τα Καρντάσια '' πάνε παντού , σε συναυλίες και στους πιο ρομαντικούς και παραδοσιακούς γάμους !

https://www.youtube.com/watch?v=jyrclJ9R82Q

Τα ψεύτικα προφίλ της Αστυνομίας στο Facebook

Με βάση νέο νόμο, η ΕΛ.ΑΣ. μπορεί να δημιουργεί «ψεύτικα» προφίλ στο Facebook προκειμένου να παγιδεύει υπόπτους για παιδική πορνογραφία και όχι μόνο.
Πλέον η τακτική των διωκτικών αρχών με τη δημιουργία «εικονικών προσώπων» στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, η οποία αναδείχθηκε και στην υπόθεση του «σατανιστή» της Γλυφάδας, δεν θα έχει μόνο ανιχνευτικό χαρακτήρα αλλά και θα αποδεικνύει εγκληματική δραστηριότητα. Παράλληλα διαπιστώνεται ότι όλες οι κρίσιμες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν ειδικούς αναλυτές που παρακολουθούν και αναλύουν τις καταχωρήσεις στο Facebook

Αρχές Ιουλίου τα αποτελέσματα των Πανελληνίων

Τέλος η αγωνία για τους 105.000 υποψηφίους που διεκδικούν μία από τις 70.305 θέσεις στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας, καθώς στις την Τρίτη 1η Ιουλίου ή το αργότερο την Τετάρτη 2 Ιουλίου, θα αναρτηθούν στα σχολεία οι πίνακες με τα αποτελέσματα των Παννεληνίων.Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, η αποστολή των αποκομμάτων και των καταστάσεων με τις βαθμολογίες των Πανελληνίων 2014 , προς τα Λύκεια προγραμματίζεται πιθανότατα για την Κυριακή 29 Ιουνίου. Το υπουργείο γνωστοποίησε ότι η βαθμολόγηση στα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα, τα τέσσερα μαθήματα Γενικής Παιδείας (Μαθηματικά

Ατελείωτη η ουρά των αυτοκινήτων προς Χαλκιδική-Μεγάλη κίνηση από Μουδανιά μέχρι Ποτίδαια


Τη Χαλκιδική επέλεξαν και σήμερα πολλοί θεσσαλονικείς για να κάνουν τις βουτιές τους. Το ζήτημα είναι σε πόση ώρα θα φτάσουν οι εκδρομείς στον προορισμό τους. και οι οδηγοί είναι καταδικασμένοι σε ένα συνεχόμενο σταμάτα –ξεκίνα, λόγω των έργων που γίνονται λίγο μετά τα Μουδανιά και η κυκλοφορία πραγματοποιείται υποχρεωτικά, στο σημείο των έργων, με μια μόνο λωρίδα. Αρκετή υπομονή πρέπει να κάνουν οι οδηγοί και συνεπιβάτες, καθώς η κίνηση συνεχίζεται μέχρι  και την Ποτίδαια.
Πηγή: www.seleo.gr

Εννιαθέσιο ταξί στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής


22o Sani Festival Το καλοκαιρινό ραντεβού στο Λόφο 11.07.2014 έως 14.08.2014




Η φετινή έκδοση του 22ου φεστιβάλ φιλοξενεί αρκετές αποκλειστικές εμφανίσεις, πρώτες συνευρέσεις Ελλήνων με διεθνείς μουσικούς, την ελληνική πρεμιέρα μιας καινοτόμου όσο και πρωτοποριακής κινηματογραφικής παράστασης, την πρώτη παρουσίαση επί ελληνικού εδάφους μιας πολυμεσικής χοροθεατρικής παράστασης, μεγάλα ονόματα του διεθνούς -και όχι μόνο- μουσικού στερεώματος.
Jazz on the Hill

11 Ιουλίου, 21:30 - 23:30, Λόφος Σάνης Terri Lyne Carrington: The Mosaic Project 2
12 Ιουλίου, 21:30 - 23:30, Λόφος Σάνης

Προσοχή 750 ευρώ πρόστιμο στους ανασφάλιστους από 1η Ιουλίου 2014


Από 1η Ιουλίου θα εφαρμοστεί ο νέος νόμος ασφάλισης οχημάτων, που θεσπίζει την προπληρωμή των ασφαλίστρων, ενώ για όσα Ι.Χ. εντοπίζονται ανασφάλιστα, θα προβλέπεται πρόστιμο μέχρι και 750 ευρώ. Με τον νέο νόμο ασφάλισης, που τίθεται σε καθολική ισχύ από την 1η Ιουλίου, καταργείται το περιθώριο των 30 ημερών που είχε ο ασφαλισμένος για να πληρώσει το ανανεωτήριο συμβόλαιό του οχήματός του. Αντίθετα, για να τεθεί σε ισχύ η ανανέωση ασφάλισης του Ι.Χ. θα πρέπει εγκαίρως να έχει ειδοποιηθεί ο ασφαλισμένος (10 μέρες πριν) και να έχει προπληρώσει τα ασφάλιστρα. Επίσης, ο νέος νόμος για τα

2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΡΑΔΙΑΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΣΤΗ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ 22-6-14


2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΡΑΔΙΑΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΣΤΗ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ :
1. ΧΟΡΩΔΙΑ ΝΕΩΝ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ
2. ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
3. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
4. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΣΟΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ
5. ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014
ΩΡΑ 7,30ΜΜ
ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ


 https://www.facebook.com/xorwdia.galatistas

Παραστάσεις Χορού του Κέντρου Τέχνης Σύνθεση 21-22/6/14



Το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ σας καλεί σε μία ιδιαίτερη Παράσταση Χορού, Αφιέρωμα στο Βιβλίο.
Η Παρασταση θα παρουσιασθεί για δύο μέρες Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Ιουνίου στις 8:00 μμ στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών.

Αδέκαστος αστυνομικός έκοψε κλήση σε αστυνομικό αυτοκίνητο


Κλήση σε αστυνομικό όχημα που ήταν παρκαρισμένο παράνομα στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, λίγα μέτρα έξω από το αστυνομικό μέγαρο, έκοψε αστυνομικός.
 Εμπόδιζε σύμφωνα με το epirusgate την κυκλοφορία και αφού μετά από λίγη ώρα κανείς δεν φρόντισε να το μετακινήσει, ο αστυνομικός κάνοντας στο ακέραιο το καθήκον του, του κόλλησε την κλήση στο παρμπρίζ. 
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η ηγεσία της Τροχαίας Ιωαννίνων δείχνει μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα των οδηγών και αντιμετωπίζει αμείλικτα το παράνομο παρκάρισμα στο κέντρο της πόλης 
Πηγή: www.lifo.gr

Γαλάτιστα Χαλκιδικής Θεατρική Παράσταση του Γυμνασίου


ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΣΚΙΑΧΤΡΟΥ (Ευγένιος Τριβιζάς ) από την θεατρική παράσταση του Γυμνασίου Γαλάτιστας.

Mojito Beach Bar Παραλία Αγ. Μάμας Μαης Γιώργος 21-6-14


Το Σάββατο 21/6 υποδεχόμαστε τον Γιώργο Μάη και την ορχήστρα του που θα μας χαρίσουν ένα μοναδικό βράδυ...
Μαζί του η Anastasia Poulopoulou ...

Είσοδος με ποτό : 8 ευρώ
Ώρα έναρξης 23:00
Τηλέφωνο Κρατήσεων : 6973451656

Παρασκευή

ΑγροΕΤΑΚ: Χρηματοδότηση για σχέδια ερευνητικών έργων καινοτομίας


Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προτάσεων: Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014 και τοπική ώρα 15:00.
http://www.chalkidiki-go.gr/Ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός - ΔΗΜΗΤΡΑ (ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ) ως δικαιούχος της Πράξης «Εκπόνηση σχεδίων Ερευνητικών και Τεχνολογικών Αναπτυξιακών έργων Καινοτομίας» (ΑγροΕΤΑΚ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» στο θεματικό άξονα προτεραιότητας 2 «Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Επιχειρήσεων» (ΕΣΠΑ 2007-2013) καλεί τους ενδιαφερόμενους, πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με διδακτορικό, να υποβάλουν προτάσεις για την υλοποίηση σχεδίων

Στην πλάζ, στην ταβέρνα, στο bar, στη ψησταριά, στις ιδιαίτερες στιγμές, ταλαντώνεστε με συχνότητα 105 ΜΗΖ από το Radio Aigaio στην Χαλκιδική.


20 Ιουνίου 1978 36 χρόνια από τον σεισμό της Θεσσαλονίκης


20 Ιουνίου 1978. Πέρασαν 36 χρόνια!!
Μέρες μουντιάλ  Αργεντινής . 
Μαθητές από την Νικήτη που σπουδάζαμε στην Θεσσαλονίκη ( είχαν κλείσει τα σχολεία ) .
Μετα από ένα σύντομο κρασοβρόχι σε ταβέρνα κοντά στην Καμάρα , πήγαμε στο διαμέρισμα του Μάντσιου στην οδό Δαγκλή πάνω από το τότε γήπεδο της ΧΑΝΘ στο 5ο Όροφο.
Εκεί μας βρήκε ο μεγάλος σεισμός. Τώρα που γράφω νομίζω ότι ακόμα κουνάει.
120 μέτρα από την πολυκατοικία που έπεσε. 
Η ατμόσφαιρα έξω γεμάτη σκόνη.
Νομίσαμε ότι ισοπεδώθηκε η Θεσσαλονίκη. "Ευτυχώς" ήταν μόνο από τα κτήρια των παλιών Δικαστηρίων και από την πολυκατοικία του ‹ΝΙΚΟΥ› που έπεσε, στην οδό Ιπποδρομείου κοντά στην  πλατεία  Ναυαρίνου.
Το ιστορικό
 Στις 20 Ιουνίου 1978, ημέρα Τρίτη, στις 23.03'.58'' το βράδυ, ώρα Ελλάδας ((20.03 ώρα Γκρήνουιτς (GMT)), ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,5 Ρίχτερ, ταρακούνησε την πόλη κι επικράτησε το χάος.
Το επόμενο πρωί φάνηκαν οι καταστροφικές συνέπειες:

 49 νεκροί -29 εκ των οποίων στην πολυκατοικία της πλατείας Ιπποδρομίου

Κλοπή στην Κασσάνδρεια σε χρυσοχοείο


  https://www.facebook.com/www.efimeridakassandra.gr Τα ξημερώματα στις 03:30 20-6-14 περίπου σημειώθηκε κλοπή σε χρυσοχοείο στον πεζόδρομο στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικής.
Ένα αυτοκίνητο λευκού χρώματος διέσχισε το πεζόδρομο και σταμάτησε μπροστά στο κατάστημα ,από το αυτοκίνητο κατέβηκαν δύο άνθρωποι φορώντας κουκούλες ,πήγαν στην είσοδο του καταστήματος και έσπασαν το ρολό προστασίας, εν συνεχεία παραβίασαν την πόρτα και εισήλθαν στο κατάστημα αρπάζοντας ότι βρουν μπροστά τους.
όλη η διαδικασία διέρκησε λίγα μόλις λεπτά, η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να εντοπίσει τους δράστες. 


(Κασσάνδρεια και όχι Κασσανδρείας ή Κασσάνδρειας που είναι στην γενική. Στις πινακίδες οδικής σήμανσης γίνεται αναφορά στην Αιτιατική πτώση, δηλαδή « προς την Κασσάνδρεια…» ή στην ονομαστική πτώση « η Κασσάνδρεια…»
ΜΑΚΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Καθηγητής Α.Π.Θ.)
Ας το προσέξει η Δημοτική Αρχή διορθώνοντας μερικές πινακίδες.

Η φρίκη της Κίνας: Γιόρτασαν το θερινό ηλιοστάσιο τρώγοντας... σκύλους οι κάτοικοι της πόλης Γιουλίν.

  Είναι γνωστό πως οι Κινέζοι έχουν κάποιες ιδιαίτερες και ίσως παράξενες -για τους Δυτικούς- γευστικές προτιμήσεις, αφού το μενού τους περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, έντομα, ερπετά αλλά και κατοικίδια ζώα, όπως οι σκύλοι!
Μάλιστα, πολλοί είναι οι Κινέζοι οι οποίοι γιορτάζουν το θερινό ηλιοστάσιο, τρώγοντας σκύλους, αν και φέτος, οι κάτοικοι της πόλης Γιουλίν το έκαναν λίγο πρόωρα αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ήθελαν να αποφύγουν τους ακτιβιστές που κάθε 
Προσοχή πολύ σκληρές,αηδιαστικές εικόνες

Ο Θάνατος του ελεύθερου επαγγελματία




                                                  
H Ελλάδα έχει πετύχει πολλά 
Αυτό δήλωσε ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών, Σόιμπλε προσερχόμενος  στο Eurogroup.
Ο κ. Χαρδούβελης αναμένεται να δώσει διαβεβαιώσεις για την πίστη τήρηση του προγράμματος.
Τι δεν καταλαβαίνεις;
                                                                            

Συναυλία "χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια" Σάββατο 21/6 Πλατεία Αφύτου

Τα μουσικά σχήματα του Πολιτιστικού Σωματείου 'Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος" και ο Χρυσόστομος Σταμούλης επιστρέφουν μετά από δεκαέξι χρόνια στην πλατεία της Αφύτου, προσκεκλημένοι των πολιτιστικών Σωματείων του χωριού, κουβαλώντας στις αποσκευές τους τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο των Σ. Κουγιουμτζή, Μ. Χατζιδάκη, Μ. Θεοδωράκη, Α. Καλδάρα, Β. Τσιτσάνη, αλλά και νεότερες δημιουργίες των Χ.&Π. Κατσιμίχα, Ν. Παπάζογλου, Δ. Παπαδημητρίου, Αλ. Ιωαννίδη και Χ. Σταμούλη.
 

 Μαζί τους οι εξαιρετικοί τραγουδιστές Λιζέτα Καλημέρη και Γιάννης Λεκόπουλος.
 

Παίζουν οι μουσικοί: Στέλλα Αβραμίδου: φλάουτο, Ευτυχία Βογιατζή: πιάνο, Μάρκος Κώτσιας: πιάνο, Οδυσσέας Τάσιου: Κιθάρα, Χρήστος Τσαϊρίδης: μπουζούκι, Στέφανος Λιόλιος: μπουζούκι, Στέφανος Κωφίδης: ΚρουστάΔιευθύνει ο Χρυσόστομος Σταμούλης
 

Διοργάνωση: Σύλλογος γυναικών Αφύτου-Σύνδεσμος φίλων Λαογραφίας και Παράδοσης Αφύτου.
Έναρξη:21.30 μ.μ

Πλατεία Αφύτου -Χαλκιδική

Πέμπτη

Έκθεση Ζωγραφικής Συλλόγου Τεχνών Γαλάτιστας 26-6-14

Ο Σύλλογος Τεχνών Γαλάτιστας σας προσκαλεί στα εγκαίνια της ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
που θα πραγματοποιηθεί στο "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ" την ΠΕΜΠΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 και ώρα 8 μ.μ.



"ο κακός μας ο καιρός" συνεχίζεται. Εικόνες σήμερα19-6-14

Vegera  παραλία Νικήτης 19-6-14
Φλογητά  (simantra.blogspot.gr) 19-6-14



Ν.Μουδανιά 19-6-14
Ν.Μουδανιά  (simantra.blogspot.gr)
Γαλάτιστα Χαλάζι 19-6-14

«Κόμμα Πειρατών Ελλάδας»Άλλο πειρατεία και άλλο κλεψιά, απάντηση σε άρθρο : «Φοροδιαφυγή 78 εκατ. € από την πειρατεία μόνο το τελευταίο διάστημα»


Τη δικιά του απάντηση δίνει το «Κόμμα Πειρατών Ελλάδας», σε δημοσιεύματα τα οποία κάνουν λόγο για εκατομμύρια ευρώ φοροδιαφυγής από την πειρατεία στο Διαδίκτυο.

Η ανακοίνωση του κόμματος έχει ως εξής:

«Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας θέλει να ξεκαθαρίσει και να ενημερώσει για δύο διαφορετικά θέματα που προβάλλονται ως γεγονότα στο εν λόγω άρθρο.

Το πρώτο είναι ότι αν ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας έβγαζε χρήματα σε αντάλλαγμα του διαμοιρασμού αρχείων, το θεωρούμε ηθικά απαράδεκτο εκτός από νομικά και καλώς υπάρχει δίωξη. Είναι διαφορετικό να δανείζουμε από την προσωπική μας συλλογή και άλλο να πουλάμε την δουλειά των άλλων χωρίς να αποδίδουμε τα νόμιμα έσοδα. Μοιράζω κάτι δικό μου με φίλους μου είναι τελείως διαφορετικό από το να πουλάω κάτι που δεν έχω τα πνευματικά δικαιώματα ή σχετική άδεια.

Το δεύτερο είναι ότι η φοροδιαφυγή εδώ υπολογίζεται με

Τα καταστήματα στην Νέα Παραλία Νικήτης Χαλκιδικής

"Το όνειρο που βγήκε αληθινό " Νηπιαγωγείο Αγ. Νικολάου Χαλκιδικής

Ρεσπέντζα

http://respentza.blogspot.gr/2014/06/blog-post_19.html"Το όνειρο που βγήκε αληθινό" είναι ένα παραμύθι που γράφτηκε από τους μαθητές του 
Νηπιαγωγείου Αγίου Νικολάου.
 Όπως μας πληροφορούν από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου το παραμύθι θα τυπωθεί στο επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα.
-Αξίζουν συγχαρητήρια στα νήπια του Αγίου Νικολάου. στη Νηπιαγωγό τους και στο Σύλλογο Γονέων

Θολούρα η «Διαύγεια 2» για να κρύβονται αποφάσεις από τα αδιάκριτα βλέμματα.


Η απόκρουση της «ενοχλητικής» πρόσβαση των πολιτών αλλά και του Τύπου στις αποφάσεις της Διοίκησης φαίνεται ότι είναι ο στόχος της «μεταρρύθμισης» στο σύστημα ανάρτησης των αποφάσεων της Διοίκησης, τη γνωστή σε όλους «Διαύγεια», η οποία πράγματι είχε κάνει, παρά τα προβλήματά της, ένα σημαντικό βήμα για τη διαφάνεια στη Διοίκηση.
 Και αυτό γιατί η πολυδιαφημισμένη Διαύγεια 2, παρά τις γενικόλογες και ανούσιες διακηρύξεις περί αναβάθμισης δεν κάνει τίποτε άλλο από το να περιορίζει την πρόσβαση των πολιτών στη λεπτομερή και στοχευμένη παρακολούθηση των αποφάσεων και πράξεων της Διοίκησης και να πανηγυρίζει για κάποια αχρείαστα στατιστικά στοιχεία, λες και ο αριθμός των αναρτήσεων των τελευταίων ημερών έχει κάποια σημασία αν δεν μπορείς να εξειδικεύσεις τις αναζητήσεις σου.
«Ακύρωσαν» της δυνατότητες της Διαύγειας 1
Δύο είναι οι βασικές «απώλειες» που προκύπτουν για τους πολίτες αλλά και τους «ενοχλητικούς» δημοσιογράφους: Παύει η δυνατότητα των πολιτών να παρακολουθούν και να βρίσκουν με χρονολογική σειρά τις διοικητικές πράξεις ενός φορέα καθώς επίσης και τις διοικητικές πράξεις ενός συγκεκριμένου

Γιορτή Σαρδέλας Ν. Μουδανιά από 29/6-76/7 2014 ( 35 χρόνια η εκδήλωση )


Κυριακή 29/6 πρωί
Μνημόσυνο για τις αλησμόνητες Πατρίδες ,στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ν.Μουδανιών, απο την Ιστορική-Λαογραφική Εταιρεία Ν.Μουδανιών "Η ΒΙΘΥΝΙΑ"
χώρος όλων των εκδηλώσεων η μαρίνα των Ν.Μουδανιών (προς τ έναρξη εκδηλώσεων- μουσικοχορευτικό πρόγραμμα παραδοσιακών χορών απο τους πολιτιστικούς συλλόγους Φλογητών-Ελαιοχωρίων , Σύλλογο Ποντίων Ν.Μουδανιών "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ" και από το μικτό χορευτικό τμήμα ενηλίκων του ΦΑΡΟΥ
Δευτέρα 30/6 απόγευμα ώρα 19:00, εκφραζόμαστε εικαστικά με grafiti βράδυ 21:15 μουσική βραδιά για τη νεολαία
Τρίτη 1/7 βράδυ 21:30 μουσικοχορευτικό πρόγραμμα παραδοσιακών χορών από τους : γυναικείο χορευτικό τμήμα και τμήμα νέων του ΦΑΡΟΥ, Εταιρεία εκπαιδευτικών "Η ΠΛΕΥΣΗ", Πολιτιστικό Σύλλογο Σημάντρων,Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Μάμαντος
Τετάρτη 2/7 ,ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ στο ανοικτό θέατρο Ν.Μουδανιών , από το Κέντρο ΣΥΝΘΕΣΗ του κ.Ζαφείρη Φωτιάδη Ο ΦΑΡΟΣ συμμετέχει και στηρίζει
Πέμπτη 3/7 ώρα 9:00 ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών
ώρα 21:15 μουσικοχορευτική βραδιά

Πανηγύρι Αγίων Αποστόλων Ορμύλια 25 έως 29/6/14



Τετάρτη

Βόλβη: Θερινό μουσικό φεστιβάλ με Μάλαμα, Παπακωνσταντίνου, Ζιώγαλα, Μπάμπαλη κατασκήνωση Σταυρού 3-4-5 Ιουλίου 2014



Ν. Προποντίδα: Δήμαρχος Ιορδανίδης Ελάχιστα έσοδα από τον αιγιαλό


Για ψίχουλα επινοικιάστηκε ο αιγιαλός για beach bar στον δήμο Προποντίδας, αποκάλυψε στο ΡΘ ο δήμαρχος Δαμιανός Ιορδανίδης.
Για το 2013 ο δήμος εισέπραξε μόλις 86.000 ευρώ- Στο 1 εκ. ευρώ ανήλθαν τα έσοδα της ΚΕΔ(κτηματική εταιρεία του δημοσίου), στην οποία ανήκει ο αιγιαλός.
Σύμφωνα βέβαια με τον δήμαρχο το κόστος για την ενοικίαση αιγιαλού στην Προποντίδα είναι στα 10 ευρώ το τ.μ. κατά μέσο όρο, χαμηλότερα σε σχέση με τους υπόλοιπους δήμους της Χαλκιδικής. και αυτό έγινε στο πλαίσιο κοινωνικής πολιτικής.
 Πωλητήριο... όπου σκάει το κύμα- Κορυφώνονται οι αντιδράσεις-
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το νομοσχέδιο που επιχειρεί να

Περιφερειακό Ιατρείο της Ορμύλιας, δωρεάν καρδιαγγειακός έλεγχος


Την Παρασκευή 20 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί στο Περιφερειακό Ιατρείο της Ορμύλιας, δωρεάν καρδιαγγειακός έλεγχος (μέτρηση αρτηριακής πίεσης, γλυκόζης αίματος, χοληστερίνης, τριγλυκερίδια, HDL και LDH). Η αιμοληψία θα αρχίσει στις 9.00 το πρωί. Συνιστάται να παραμείνετε νηστικοί 12 ώρες πριν την εξέταση. Μεγάλη σημασία έχει να προσέλθουν όχι μόνο οι ηλικιωμένοι αλλά και οι νεότεροι κάτοικοι του Δήμου Πολυγύρου (άνω των 30 ετών), γιατί η πρόληψη σώζει ζωές."
 https://www.facebook.com/papakosta.maria.3


Καθαρισμός ακτής και βυθού στη Φούρκα Χαλκιδικής από τον πολιτιστικό και αυτοδύτες

www.thessalonikidiveclub.gr/

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φούρκας και η Ένωση Αυτοδυτών Θεσσαλονίκης με τη συνεργασία του
τουριστικού οδηγού gohalkidiki.com και την υποστήριξη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Βάση Ετοιμότητας Κασσάνδρας) διοργανώνουν Καθαρισμό ακτής και βυθού στη παραλία Φούρκας, στις 29/6/2014 και ώρα 11:00 πμ.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.facebook.com/events/470797639690440/

Ο Σωκράτης Μάλαμας στο νέο δίσκο του Θανάση Παπακωνσταντίνου τραγουδά με σκονάκι !!

https://www.youtube.com/watch?v=n3fgIPdGUhw#t=59
Στην πρώτη του καλοκαιρινή εμφάνιση τη Δευτέρα 16 Ιουνίου στο Φεστιβάλ Οίτης στα Λελέικα Υπάτης ο Σωκράτης
Μάλαμας τραγούδησε, γραμμένο σε «σκονάκι» λόγω των εξετάσεων (όπως λέει χαρακτηριστικά), ένα νέο τραγούδι του Θανάση Παπακωνσταντίνου. Να σημειώσουμε πως ο τελευταίος λίγες ημέρες νωρίτερα παρουσίασε για πρώτη φορά με τη σειρά του τα νέα του τραγούδια, το υλικό δηλαδή της καινούργιας του εργασίας που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.
Η «Ηλιόπετρα» ο νέος δίσκος επιβεβαιώνει τη μαεστρία και ευρηματικότητα του δημιουργού της. Οι προσεκτικοί ακροατές θα συναντήσουν στην εισαγωγή αρώματα από τους «Τρεις ανθούς» που έχει ερμηνεύσει η Λιζέτα Καλημέρη (αδελφή της Κανά καταγωγή Νικήτη ), στον «Βραχνό προφήτη». Το «μπουκέτο» πάντως του Θανάση Παπακωνσταντίνου για μια ακόμη φορά κλέβει τις εντυπώσεις. Μεθυστικό και απαράμιλλο σαν τις εικόνες του

Τρίτη

3η Ιππική συνάντηση στην Αρναία από τον ¨ΚΕΝΤΑΥΡΟ¨ στις 14 και 15 /6/14


Με μεγάλη επιτυχία, παρά την βροχερή δεύτερη ημέρα, πραγματοποιήθηκε το διήμερο 14 και 15 Ιουνίου στο άλσος της Αγίας Παρασκευής, η 3η Ιππική συνάντηση, από τον Ιππικό όμιλο Αρναίας ¨ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ¨
Η Εκδήλωση περιελάμβανε πορείες Ιππέων με τα άλογά τους στον καταπράσινο Χολομώντα, αγώνες επίδειξης, Λαϊκό γλέντι με ζωντανή ορχήστρα και παρασκευή του παραδοσιακού ¨Κουρμπανιού¨ για τους συμμετέχοντες και επισκέπτες.
Όλοι μαζί αναχωρώντας την Κυριακή το απόγευμα, έδωσαν ραντεβού για του χρόνου την ίδια περίπου περίοδο στην 4η Ιππική συνάντηση.
Το Δ.Σ. της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής Εταιρείας Αρναίας συγχαίρει τον Ιππικό Όμιλο που προέβαλε την Αρναία μέσω των Media σε όλη την Ελλάδα, με την άρτια διοργάνωση του διημέρου.
Φωτογραφίες: Στέλιος Ρήγας εδώ http://antilaloi-arnaias.blogspot.gr/2014/06/3.html


Χορευτική ομάδα Νεάκιτος Νικήτης στο Φεστιβάλ «Ελαίας Δρώμενα» Μεταγγιτσίου Ιούνιος 2014