powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

ΑγροΕΤΑΚ: Χρηματοδότηση για σχέδια ερευνητικών έργων καινοτομίας


Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προτάσεων: Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014 και τοπική ώρα 15:00.
http://www.chalkidiki-go.gr/Ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός - ΔΗΜΗΤΡΑ (ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ) ως δικαιούχος της Πράξης «Εκπόνηση σχεδίων Ερευνητικών και Τεχνολογικών Αναπτυξιακών έργων Καινοτομίας» (ΑγροΕΤΑΚ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» στο θεματικό άξονα προτεραιότητας 2 «Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Επιχειρήσεων» (ΕΣΠΑ 2007-2013) καλεί τους ενδιαφερόμενους, πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με διδακτορικό, να υποβάλουν προτάσεις για την υλοποίηση σχεδίων
Ερευνητικών και Τεχνολογικών Αναπτυξιακών έργων Καινοτομίας (ΕΤΑΚ).
 Φορέας πρότασης και χρηματοδότησης της Πράξης είναι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ). Ο προϋπολογισμός για την υλοποίηση των έργων ΕΤΑΚ αποτελεί 100% Δημόσια Δαπάνη και χρηματοδοτείται από το ΕΠΑΝΑΔ, με πόρους της Ελλάδας και της ΕΕ (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Δικαίωμα υποβολής προτάσεων έργων ΕΤΑΚ έχουν όλοι οι πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, που μπορούν να εκδίδουν τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών, οι οποίοι έχουν καινοτόμες ιδέες, που αφορούν σε εφαρμοσμένη έρευνα, με άμεση πρακτική εφαρμογή στον αγροτικό τομέα.

Η υλοποίηση των έργων ETAΚ θα γίνει στον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και ειδικότερα στις υποδομές των Ερευνητικών Μονάδων (Ινστιτούτα, Κέντρα Γεωργικής Έρευνας και Σταθμοί Γεωργικής Έρευνας) της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας.
Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προτάσεων: Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014 και τοπική ώρα 15:00.
Κάθε ενδιαφερόμενος για να συμμετέχει στην Πράξη απαιτείται:
Να συμπληρώσει και να υποβάλει ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείουagroetak@nagref.gr το έντυπο «Τεχνικό Δελτίο Έργου ΕΤΑΚ».
Να επιλεγεί η πρότασή του κατόπιν αξιολόγησης σύμφωνα με τους όρους της πρόσκλησης. 
Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή και την υλοποίηση των έργων ΕΤΑΚ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: Δρ Ε. Βαβουλίδου - 2108175402, κ. Μ. Χατζή - 2108175407 και κ. Σ. Ηλιάδου – 2108175487, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info.agroetak@nagref.gr