powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Στη παραλία της Νικήτης ο Σ.Χρυσικόπουλος που τολμά το 4πλό πέρασμα του Τορωναίου – Η Διπλή διαδρομή 13ώρες και 28 λεπτά και συνεχίζει . (φωτο-video)

Στις 5.23 σήμερα το πρωί ξεκίνησε από την παραλία της Νικήτης ο Σπύρος Χρυσικόπουλος 26 ετών για το  4πλό πέρασμα  του Τορωναίου κόλπου με στολή (104 χιλ.) .
Πριν από μία ώρα περίπου στις  18:50 έφθασε  5 μέτρα από την ακτή της Νικήτης κάνοντας την διπλή διαδρομή σε 13 ώρες και 28 λεπτά
1η διαδρομή (Νικήτη- Καλλιθέα 7ώρες και 18 λεπτά )
2η διαδρομή (Καλλιθέα Νικήτη 6 ώρες και 10 λεπτά)

Handelsblatt:Περιζήτητα και φθηνά τα εξοχικά στην Ελλάδα

Η άνθηση του τουρισμού και τα πρώτα δείγματα ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας τονώνουν και την αγορά ακινήτων, γράφει η Handelsblatt. Προσωρινό Grexit προτείνει ο γνωστός γερμανός οικονομολόγος Ότμαρ Ίσινγκ.
Η διαρκής άνοδος του ελληνικού τουρισμού δίνει ώθηση και στην ελληνική αγορά ακινήτων και ιδιαίτερα στο κομμάτι

Aτύχημα με ελεύθερους κατασκηνωτές στις ΚαβουρότρυπεςΜε ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος πραγματοποιήθηκε αεροδιακομιδή στη Θεσσαλονίκη.



Aτύχημα με ελεύθερο κατασκηνωτή στις Καβουρότρυπες, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Παρανάλωμα του πυρός έγινε η σκηνή του, μετά από έκρηξη σε γκαζάκι.  Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, τραυματίστηκαν ένας 40χρονος Σέρβος και τα δύο από τα τρία ανήλικα παιδιά του ηλικίας 8 και 10 ετών. 

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί ο Σπύρος Χρυσικόπουλος για την 4πλή διάσχιση του Τορωναίου κόλπου με στολή (104 χιλ.)- φωτο

Στις 5.23 σήμερα το πρωί ξεκίνησε από την παραλία της Νικήτης ο Σπύρος Χρυσικόπουλος για την 4πλό πέρασμα  του Τορωναίου κόλπου με στολή (104 χιλ.)
Είδη όπως μας ενημερώνει η τ. Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ε.Ε.Ν.Νικήτης «Ο ΣΙΘΩΝ» Ντίνα Κούρα που τον συνοδεύει ο κολυμβητής έκανε την πρώτη διαδρομή σε 7 ώρες και 18 λεπτά στα ήρεμα μέχρι στιγμής νερά του Τορωναίου Κόλπου 

Φωτογραφίες  απο Κωνσταντίνα Κούρα         Spyros Chrysikopoulos

Έκθεση ζωγραφικής...στις κάβες της Γερακινής 2017 (φωτο-video)

Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ διοργανώνει την ομαδική εικαστική έκθεση με τον γενικότερο τίτλο «…στις κάβες της Γερακινής»! Φέτος ο συνοδευτικός τίτλος και το θέμα της έκθεσης είναι «Η Χαλκιδική ως τόπος έμπνευσης: μυθολογία, ιστορία, παράδοση, περιβάλλον».
Τα εγκαίνια της έκθεση πραγματοποιήθηκαν τη Παρασκευή 28-7-17. 

Φωτιά στον Αγ,Νικόλαο Χαλκιδικής

Aρχείο

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής το μεσημέρι της Παρασκευής 28-7-17 Στο σημείο πήγαν  δέκα οχήματα της Πυροσβεστικής με είκοσι άνδρες.

Σύμφωνα με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Εμμανουήλ Τσολάκη η φωτιά προκλήθηκε από κεραυνό κι έχει κάψει τέσσερα στρέμματα δάσους.
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας είχε προειδοποιήσει

ΕΛ-ΑΣ:Εξιχνιάσθηκαν κλοπές συσσωρευτών ενέργειας από κεραίες τηλεπικοινωνιών σε Χαλκιδικη και Θεσσαλονίκη

    Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών ταυτοποιήθηκε ένας 29χρονος που ενέχεται σε 9 περιπτώσεις κλοπών σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη
Προκάλεσε ζημία άνω των 15.000 ευρώ σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας
Η αναλυτική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση περιπτώσεων

Παρασκευή

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ 15η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 1-8-17


Τακτική συνεδρίαση στις 01/08/2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων.
1)    Αίτηση της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΝΑΤΟΛΗ Α.Ε.».
(Εισηγητής: κ. Κόκκινος Δημήτριος, Νομικός Σύμβουλος)

2)    Αίτηση για τοποθέτηση παραγωγού πωλητών λαϊκών αγορών, στη λαϊκή αγορά του Αγίου Νικολάου του Δ. Σιθωνίας.

"Γυρίσματα" στη Σιθωνία από την τουριστική εκπομπή του Star Channel

Γυρίσματα στη Σιθωνία πραγματοποίησε η τουριστική εκπομπή του Star Channel «Γυρίσματα στην Ελλάδα» για να παρουσιάσει τη δραστηριότητα της περιοχής, την ιστορία, τον πολιτισμό και πλούσια παράδοση της Σιθωνίας.

"Ιστορίες Μνήμης … μισόφωτης νύχτας … στους δρόμους της Αρχαίας Ολύνθου"


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής & Αγίου Όρους και ο Δήμος Πολυγύρου με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής προσκαλούν τους πολίτες και τους επισκέπτες της Χαλκιδικής, την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017, ώρα 20.30, σε μια ατμοσφαιρική νυχτερινή περιήγηση στην πολυάνθρωπη και ανθηρή άλλοτε πρωτεύουσα του «Κοινού των Χαλκιδέων», την Αρχαία Όλυνθο.

Επίκεντρο της δράσης θα αποτελέσουν ζωηρές αφηγήσεις στο

Kόντρες στη βουλή και για την αναδρομική φοροαπαλλαγή για τα ακίνητα του Αγ.’Ορους.

Με πολιτικές εντάσεις για την έξοδο της χώρας στις αγοράς και 21 τροπολογίες ξεκίνησε η συζήτηση στην ολομέλεια του νομοσχεδίου που κυρώνει ευρωπαϊκή οδηγία για την υποχρεωτική ανταλλαγή φορολογικών στοιχείων με άλλα ευρωπαϊκά κράτη.Οι τόνοι ανέβηκαν όταν τον λόγο πήρε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Σημειώνεται ότι μαζί με το νομοσχέδιο έχουν κατατεθεί και 21 τροπολογίες με πληθώρα ρυθμίσεων (περιαυτολογικά ζητήματα, ζητήματα αποσπάσεων, εκλογές επιμελητηρίων κ.α) μεταξύ των οποίων και τροπολογία που φαίνεται να απαλλάσσει αναδρομικά όλα τα ακίνητα των Ιερών Μονών του Αγίου Όρους, για τα οποία δεν έχει

Les Au Revoir, στη Γερακινή 30-7-17

Την Κυριακή 30 Ιουλίου το Φεστιβάλ Πολυγύρου... πάει θάλασσα και παρουσιάζει τους Les Au Revoir στη σκάλα της Γερακινής στο πλαίσιο της 5ης Εικαστικής Έκθεσης του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής.
Οι Les Au Revoir με ρετρό διάθεση και επιρροή από τους ρομαντικούς συνθέτες και τροβαδούρους όλων των εποχών, παρουσιάζουν μια ιδιαίτερη indietronica και lounge ακουστική που περικλείει

Η Πάολα ανεβάζει την θερμοκρασία στο beach Bar Riviera 5-8-17 στον Αγ.Γιάννη της Νικήτης Χαλκιδικής.

Μπορεί να μην ξεκίνησε να  κατασκευάζεται το  πεντάστερο ξενοδοχείο στον Αγ.Γιάννη   της Νικήτης Χαλκιδικής, αλλά οι επιχειρηματίες που ενοικιάζουν το  beach bar Riviera  (η  μοναδική ‘επένδυση’ μέχρι τώρα από την κατασκευαστική εταιρεία), κανόνισαν να μας φέρουν την  καυτή συμπατριώτης μας Πάολα (από Συκιά Σιθωνίας), που σίγουρα θα ανεβάσει την θερμοκρασία και θα ‘μοιράσει εγκεφαλικά’
Αύγουστος  5-8-17 The Grand event is finally locked


Χαλκιδική: Καταστροφές σε ελαιοκαλλιέργειες από τη χαλαζόπτωση.

Το απόγευμα της Πέμπτης, σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε την ευρύτερη περιοχή από το Βάβδο μέχρι τα Σήμαντρα και από την Όλυνθο προς την Ορμύλια.
Εκτεταμένες είναι οι ζημιές στα Σήμαντρα, σύμφωνα με το πρόεδρο του τοπικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Βαγγέλη Μισαηλίδη. «Το μέγεθος του χαλαζιού ήταν πολύ μεγάλο με συνέπεια να καταστραφεί ο καρπός της ελιάς. Μικρότερης έκτασης είναι η ζημιά που έχουν υποστεί τα ελαιόδεντρα», δήλωσε στο halkidikifocus.gr ο κ. Μισαηλίδης.

Πέμπτη

Προσπάθεια για τη 4πλή διάσχιση του Τορωναίου κόλπου με στολή (104km) στις 29/7/2017 από τον Σπύρο Χρυσικόπουλο

Ξημερώματα Σαββατου γύρω στης 6 η ώρα το πρωί θα γίνει η εκκίνηση της ατομικής προσπάθειας του Σπύρου  Χρυσικόπουλου να περάσει 4 φορές τον Τορωναιο κόλπο με στολή. Στο σκάφος για την απόδειξη της εγκυρότητας του αγώνα θα βρίσκεται καθ όλη τη διάρκεια Μέλος της ΕΕΝΝ ο Σιθων
Μετράω αντίστροφα για την 4πλή διάσχιση του Τορωναίου κόλπου (104km) στις 29/7/2017 . Ένας αγώνας που έγινε πολλές φορές νοερά, θα τολμήσω με σεβασμό να τον υλοποιήσω στην πραγματικότητα.

Μουσικη Βραδιά από το Λαογραφικό Όμιλο Πολυγύρου 2-8-17

Πυργαδίκια Χαλκιδικής,Γιορτή Σαρδέλας 29-7-17


Τιμήθηκαν φορείς του νομού και επιχειρηματίες της Χαλκιδική για τις δωρεές τους στην Δ/νση Αστυνομίας (φωτο).

 Η Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.), διοργάνωσε εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουλίου 2017, στην οποία τίμησε τους φορείς του νομού καθώς και τους ιδιώτες επιχειρηματίες, οι οποίοι αυτοπροαίρετα και αποδεδειγμένα έχουν συνδράμει με τις δωρεές

Αναβολή για 10 Αυγούστου το μουσικό ταξίδι στις χώρες της Μεσογείου

Αναβάλλεται λόγω της σημερινής κακοκαιρίας (27-7-17) το "Μουσικό ταξίδι στις χώρες της Μεσογείου" και τη μουσική παρέα του Κώστα Τσολοδήμου για την Πέμπτη 10 Αυγούστου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του Δημαρχείου, στις 9.00 το βράδυ.
Πρόκειται για την μουσική βραδιά που καθιέρωσε ο Σύλλογος Πολυγυρινών Θεσσαλονίκης "Ο Τσουκαλάς" και που φέτος πραγματοποιείται με τη βοήθεια του Συλλόγου Τριτέκνων Δήμου Πολυγύρου.

Kαλώς ΑνταμωΘήκαμε .Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Β.Ελλάδος Ν.Τρίγλια 28-7-17

Λύση μέσω της Δικαστικής οδού για την πρόσβαση στον βιολογικό της Σάρτης

«Φοβόμαστε μήπως γεμίσει ο βόθρος και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε», είπαν κάτοικοι της περιοχής στο halkidikifocus, προσθέτοντας ότι «πρόκειται για θέμα δημόσιας Υγείας»
Πρόσβαση στον αγροτικό δρόμο που οδηγεί στο βιολογικό της Σάρτης έδωσε προχθες Τρίτη το Δικαστήριο, στο οποίο προσέφυγε ο Δήμος Σιθωνίας, μετά τον αποκλεισμό του δρόμου από ιδιώτη που ισχυρίζεται ότι είναι ιδιοκτησία του. Το Δικαστήριο εξέδωσε Προσωρινή Διαταγή, μέχρι την εκδίκαση των

Τετάρτη

Πρόσληψη15 μουσικών για το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου - Πίνακας

Η πρόεδρος του Δ.Σ του ΝΠ «Αριστοτέλης» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου με ωριαία αποζημίωση συνολικά δεκαπέντε (15) μουσικών για την κάλυψη των αναγκών του Μορφωτικού Πολιτιστικού Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου (δημοτικό ωδείο).

Απολύθηκε γιατί απουσίαζε 163 μέρες και το ΣτΕ μετέτρεψε την ποινή σε 6μηνη παύση !!

Ο λόγος για μια υπάλληλο της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης.
Tο Συμβούλιο της Επικρατείας μεταρρύθμισε την πειθαρχική ποινή της οριστικής απόλυσης σε προσωρινή παύση 6 μηνών, που είχε επιβληθεί σε γυναίκα υπάλληλο της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης - Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (Γ.Γ.Μ.Ε.-Γ.Γ.Ε.Ε.)

ΕΛ-ΑΣ:Συνελήφθη στη Χαλκιδική υπήκοος Ρωσίας, για ξέπλυμα τουλάχιστον (4) δισεκατομμυρίων δολαρίων .

Αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 38χρονο υπήκοο Ρωσίας τις πρωινές ώρες χθες (25-07-2017) στην περιοχή της Χαλκιδικής (Ν.Ρόδα).
Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές των Η.Π.Α. για αδικήματα σχετικά με ξέπλυμα χρήματος.
Εκτιμάται ότι από το 2011 έως σήμερα νομιμοποιήθηκαν τουλάχιστον (4) δισεκατομμύρια δολάρια μέσω διαδικτυακής υπηρεσίας ανταλλαγής ψηφιακών νομισμάτων (bitcoin).

Α.Ο.Π. 3ημερο Πανηγύρι Παναγίας στον Πολύγυρο 13-14-15 /8/17


Κι όμως, καταφέραμε να δανειστούμε με το ίδιο επιτόκιο του 2014

Χρειάστηκαν τρία χρόνια για να βγούμε ξανά στις αγορές. Για την ακρίβεια χρειάστηκαν τρία χρόνια για να μπορέσουμε να ανταλλάξουμε μία παλιά – και «στημένη» όπως τη χαρακτήριζε τότε ο κ. Τσίπρας – έκδοση με μία νέα.
Τι άλλο έλεγε ο κ. Τσίπρας το 2014; Ότι η έξοδος θα πρέπει να γίνει μετά την ελάφρυνση του χρέους για να βελτιωθεί το κόστος δανεισμού... ότι η έξοδος ήταν στημένη και όχι πραγματική... ότι η

Σέρβοι και Σκοπιανοί έχουν αγοράσει ότι παραθεριστικό ακίνητο υπήρχε διαθέσιμο, σε χαμηλή τιμή, στη Χαλκιδική .

Σέρβοι και Σκοπιανοί έχουν αγοράσει ότι παραθεριστικό ακίνητο υπήρχε διαθέσιμο, σε χαμηλή τιμή, στη Χαλκιδική. Όπως χαρακτηριστικά είπαν στη Voria.gr μεσίτες και σύμβουλοι διαχείρισης ακινήτων, «όλο το Πευκοχώρι έχει αγοραστεί από Σέρβους» και «Σέρβοι έχουν αγοράσει τη μισή Καλλικράτεια».

Τρίτη

65χρονος Καρδιολόγος στο Γ.Ν. Χαλκιδικής 'υπό καθεστώς επιστράτευσης' !! (φωτο)

Η ανακοίνωση είναι αναρτημένη στα Ε.Ι. του Γ.Ν. Χαλκιδικής.
Πληροφορούμε τους σεβαστούς λήπτες υπηρεσιών υγείας ότι ο 65χρονος Καρδιολόγος ευρίσκεται υπό καθεστώς επιστράτευσης, και σήμερα συμπληρώνει 184 ώρες υπερωριακής καταναγκαστικής εργασίας ( οι μισές είναι νυχτερινές) εκτός βεβαίως της κανονικής καθημερινής πρωινής του υπηρεσίας
Πολύγυρος 27-5-17 'Ενωση Γιατρών ΕΣΥ Χαλκιδικής

Ήρθε και νέα πάλι παράταση για τους Δασικούς Χάρτες που είχε αποκλείσει ο Φάμελλος - Μέχρι 7 Σεπτεμβρίου η νέα ημερομηνία

http://www.ert.gr/eidiseis/ellada/kinonia/s-famellos-kamia-alli-paratasi-stous-dasikous-chartes/Παρά τις δηλώσεις  του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου, ότι δεν θα δοθεί άλλη παράταση για τους δασικούς χάρτες, σήμερα το υπουργείο Περιβάλλοντος ανακοίνωσε ότι θα παραταθεί η διάρκεια της ανάρτησης των ήδη αναρτημένων δασικών χαρτών, έως τις  7 Σεπτεμβρίου 2017. Η σχετική τροπολογία θα

"Λυσιστράτη" στο Φεστιβάλ Κασσάνδρας 7-8-17

Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα ζωντανέψει ένα μεγάλο συμβολικό και πολιτικό πρόσωπο της παγκόσμιας κωμωδίας, τη «Λυσιστράτη», έργο παιγμένο το 411 π.Χ. στα Λήναια, μια από τις γιορτές προς τιμήν του Διονύσου. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Ναταλία Τσαλίκη θα αναμετρηθούν, με το πρώτο και ίσως καλύτερο

Αυτός θα είναι ο φετινός ΕΝΦΙΑ

Ζεσταίνουν τα… πιεστήρια στο υπουργείο Οικονομικών για να τυπώσουν τα νέα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ. Μετά την ολοκλήρωση της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων όλο το βάρος του ανθρώπινου δυναμικού της πληροφορικής του ΥΠΟΙΚ πέφτει στον υπολογισμό του νέου ΕΝΦΙΑ και της έκδοσης των νέων εκκαθαριστικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr τα νέα εκκαθαριστικά του

Φεστιβάλ Κασσάνδρας Νατάσα Θεοδωρίδου 4-8-17

 Η αγαπημένη Νατάσα Θεοδωρίδου, η πιο σημαντική και καταξιωμένη λαϊκή τραγουδίστρια της νεότερης γενιάς έρχεται την στο 25ο Φεστιβάλ Κασσάνδρας για μία εκπληκτική βραδιά. Με την υπέροχη βαθιά φωνή της, τη συγκλονιστική της εμφάνιση και τη θετική ενέργεια που απελευθερώνει πάντα, δημιουργεί μοναδικές και αξέχαστες στιγμές στις ζωντανές της εμφανίσεις.Τα live της Νατάσας βασίζονται στο διαχρονικά πετυχημένο

1ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης του Δήμου Κασσάνδρας 22 έως 25 Σεπτεμβρίου 2017


 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κασσάνδρας σας προσκαλεί να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στο 1ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης του Δήμου Κασσάνδρας που θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 25 Σεπτεμβρίου 2017 στα Λουτρά Αγίας Παρασκευής. 
Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ έχει ως εξής:
22/09/2017

6ο Αντάμωμα Μουσικών Καλλιτεχνών Ορμύλιας από τους Αετούς Ορμύλιας 28-29/7/17


Αυτήν την Παρασκευή 28/7 και το Σάββατο 29/7 έρχεται το 6ο Αντάμωμα Μουσικών Καλλιτεχνών Ορμύλιας από τους Αετούς Ορμύλιας!

• Την Παρασκευή στις 19:30 το ΚΔΑΠ θα είναι με τα παιδιά που θα ζωγραφίσουν και θα παίξουν. 
• Έπειτα θα τραγουδήσουν ντόπιοι καλλιτέχνες, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι με την ορχήστρα του Αντώνη Χουχούτα και την Ευτυχία Κωστίκα στο τραγούδι. 
• Το Σάββατο 29/7 στις 19:00 θα διεξαχθεί ο 2ος Ποδηλατικός

Συνάντηση Δικτύου Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης Ευρώπης


Συνάντηση πραγματοποίησαν την Δευτέρα ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης και  τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας του Δικτύου Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης, στο οποίο ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ.Ιωάννης Τζίτζιος είναι αντιπρόεδρος του ΔΣ .
Στο επίκεντρο της συνάντησης, βρέθηκε το θέμα της μετεξέλιξης του Δικτύου Ελλήνων Αιρετών της Ευρώπης σε Παγκόσμιο. Οι

Πανηγύρι Μεταμορφώσεως Χαλκιδικής 2017-Πρόγραμμα.

O Αρκάς για τη συνέντευξη Τσίπρα στον Guardian .


4o Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων στη Σάρτη 9-9-17

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το  4o Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων στη Σάρτη 9-9-17 άρχισαν να φθάνουν η μία μετά την άλλη... Εσείς ακόμη να δηλώσετε συμμετοχή; Σας περιμένουμε όλους.
Πολιτιστικός Σύλλογος Σάρτης "Η Αφησιά"

Δευτέρα

« Ανακοίνωση Αναμορφωμένου Τελικού Ενιαίου Αξιολογικού Πίνακα Υποψήφιων Δ ιευθυντών Σχολικών Μονάδων της ΠΕ Χαλκιδικής »

Η Πρόεδρος του Π.Υ.Σ.Π.Ε.-Συμβουλίου Επιλογής και  Διευθύντρια Π.Ε. Χαλκιδικής Ευτυχία Παπανικολάου  ανακοινώνει  τον Αναμορφωμένο Τελικό Ενιαίο Αξιολογικό Πίνακα των Υποψήφιων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων της ΠΕ Χαλκιδικής για πλήρωση θέσεων Διευθυντών όλων των τύπων Σχολικών μονάδωντηςΠ.Ε. Χαλκιδικής, ως εξής:

Με εθελοντές δύο περιστατικά στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας από πτώση και δεν λειτουργεί το ακτινολογικό .

Εθελοντές χρειάστηκε να μεταφέρουν χθές δύο περιστατικά στο κέντρο υγείας Κασσάνδρας.
Τραυματισμοί από πτώσεις και τα δύο σε Ποσείδι και Καψόχωρα.
Μας είπαν ότι υπήρχε διαθέσιμο ένα μόνο ασθενοφόρο, είπε στο ΡΘ ο Σάκης Σωτηράκης από την επίλεκτη ομάδα εθελοντών Πυλαίας Χορτίατη.
Μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας με όχημα της εθελοντικής ομάδας.
Ο κόπος όμως αποδείχθηκε άδικος, αφού το κέντρο υγείας διαθέτει

Δήμος Ν.Προποντίδας Τακτική Συνεδρίαση ΔΣ 28-07-2017

Τακτική συνεδρίαση του Σώματος  Παρασκευή 28/7/2017 και ώρα 2:00 μ.μ. στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου. 
 Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
1. Τροποποίηση Ο.Ε.Υ  Δήμου Νέας Προποντίδας, με βάση τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 24 του Ν. 4479/2017.
 2. Απασχόληση προσωπικού κατηγοριών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) στις ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας

Ανακοίνωση ενημέρωση του Α.Σ. 'Φοίνιξ' Νικήτης

Το Δ.Σ. του ΦΟΊΝΙΞ ΝΙΚΗΤΉΣ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές που την περασμένη αγωνιστική περίοδο ίδρωσαν, μόχθησαν, αγωνίστηκαν για το σύλλογο μας. 
Μια καινούργια χρονιά ξεκινάει για όλους μας με κάποιες αλλαγές στο αγωνιστικό πλάνο. Η πρώτη αλλαγή έχει να κάνει με την παραίτηση του μέχρι τώρα κόουτς GIANNOULIDI GIANNI λόγο κάποιον επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων. Παρά ταύτα θα είναι στο πλευρό της ομάδας και θα μας βοηθήσει αγωνιστικά. 
Για τη νέα αγωνιστική περίοδο χρέη προπονητή έχει αναλάβει ο Νίκος Ναιντόφσκι, δεν χρειάζονται περεταίρω συστάσεις για έναν

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα εκδηλώσεων Δήμου Νέας Προποντίδας 26-31/7/17

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού, σας ενημερώνουν για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στα όρια του Δήμου Νέας Προποντίδας.
ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ : “ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ” στην ΒΕΡΓΙΑ. - Συναυλία με τους Μουσικούς Της Πλατείας.
ΤΕΤΑΡΤΗ  26 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2017.  Παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο “Χάνσελ & Γκρέτελ”.      
ΠΕΜΠΤΗ  27 ΙΟΥΛΙΟΥ: “ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ”

Αίτημα Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Τατούλη για παράταση χρόνου ανάρτησης δασικών χαρτών

Με νέα πολιτική του παρέμβαση προς τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς Περιβάλλοντος κ.κ. Σταθάκη και Φάμελλο, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης θέτει την αναγκαιότητα να δοθεί παράταση στην προθεσμία ανάρτησης των δασικών χαρτών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. 
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην επιστολή του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου η Κοινή Υπουργική

Ιστιοπλοΐα:Το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2017 από τις 29 Ιουλίου ως τις 4 Αυγούστου στο Porto Carras στη Σιθωνία Χαλκιδικής

Η αντίστροφη μέτρηση για το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2017 που θα διεξαχθεί από τις 29 Ιουλίου ως τις 4 Αυγούστου στο Porto Carras στη Σιθωνία Χαλκιδικής για σκάφη με πιστοποιητικά ORC International, ORC Club και IRC, έχει ξεκινήσει.
Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα ναυταθλητικά σωματεία και έχοντας μεγάλη εμπειρία

Ο Τζιτζικώστας προκηρύσσει εκλογές στον Δήμο Αριστοτέλη για ανάδειξη Τακτικού και Αναπληρωματικού Εκπροσώπου στην Δ.Κ. Ιερισσού

Προκήρυξη αναπληρωματικών εκλογών για την ανάδειξη ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού εκπροσώπου στην Δημοτική κοινότητα Ιερισσού του Δήμου Αριστοτέλη, ανακοίνωσε , μετά από παραίτηση δυο εκπροσώπων ο Περιφερειάρχης Κεντρ.Μακεδονίας κ.Τζιτζικώστας

Το έγγραφο:

O Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Ρόδων διοργανώνει την Γιορτή Σαρδέλας 31-7-17

Όπως κάθε χρόνο, εδώ και πάνω από 30 χρόνια, την τελευταία Δευτέρα του Ιουλίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Ρόδων διοργανώνει την Γιορτή Σαρδέλας.

Οι σαρδέλες που αλιεύονται στην περιοχή είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα και προσφέρονται ψητές στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής μαζί με άφθονο κρασί ενώ συνοδεύονται από ζωντανή ελληνική μουσική και χορούς . 
Σας περιμένουμε και φέτος την Δευτέρα 31 Ιουλίου το βραδάκι στις 9.00 στην παραλία Νέων Ρόδων να διασκεδάσουμε και να

9ο Φεστιβάλ Πολυγύρου. Μουσικό ταξίδι στις χώρες της Μεσογείου με Κώστα Τσολοδήμο 27-7-17

Μία μουσική βραδυά που καθιέρωσε ο Σύλλογος Πολυγυρινών Θεσσαλονίκης "Ο Τσουκαλάς" και  φέτος διοργανώνεται  με τη βοήθεια του Συλλόγου Τριτέκνων Δήμου Πολυγύρου, στο προαύλιο του Δημαρχείου, την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 ώρα  9.00 το βράδυ, στα πλαίσια του 9ου Φεστιβάλ Πολυγύρου.

Με μία λωρίδα κυκλοφορία από κόμβο Καρδίας έως κόμβο αεροδρομίου λόγω εργασιών συντήρησης από 25/7/17- 27/7/17

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης –Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 έως την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού της νησίδας της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών στο ρεύμα προς