powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

"Γυρίσματα" στη Σιθωνία από την τουριστική εκπομπή του Star Channel

Γυρίσματα στη Σιθωνία πραγματοποίησε η τουριστική εκπομπή του Star Channel «Γυρίσματα στην Ελλάδα» για να παρουσιάσει τη δραστηριότητα της περιοχής, την ιστορία, τον πολιτισμό και πλούσια παράδοση της Σιθωνίας.


Ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Σιθωνίας, Στέλιος Κωστίκας, αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Σιθωνίας που την καθιστούν έναν από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς στη χώρα.
Το τελευταίο τριήμερο το STAR CHANEL και η εκπομπή "Γυρίσματα στην Ελλάδα" εξερευνεί τη Σιθωνία και εκτός από τις παραλίες της ανακαλύπτει τον θεματικό τουρισμό της περιοχής μας, κυρίως τα μαγειρέματα και τα παραδοσιακά προϊόντα πρωτογενούς αγροτικού τομέα(λάδι, ελιές, μέλι) τους παραδοσιακούς οικισμούς, τα λαογραφικά μουσεία Νικήτης και Παρθενώνα, περιπατητικές διαδρομές και μονοπάτια.
Η παρουσίαση της Σιθωνίας μέσα από την εκπομπή «Γυρίσματα στην Ελλάδα» αποτελεί έναν ακόμη τρόπο προώθησης και προβολής της περιοχής από την Επιτροπή.

Η εκπομπή προβάλλεται από τα δορυφορικά κανάλια του ομίλου STAR international σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Αμερική, Καναδά και από το web tv του Star Channel.