powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

4η Γιορτή Κτηνοτροφίας στη Γαλάτιστα 5 έως 7 Σεπτεμβρίου

Ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης, κ. Γιώργος Ορφανός, θα κηρύξει την έναρξη των εκδηλώσεων 
της 4ης Γιορτής Κτηνοτροφίας στη Γαλάτιστα, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 5, 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2014 από το Δήμο Πολυγύρου, τη Δημοτική Κοινότητα Γαλάτιστας και τον Αγροτικό - Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Γαλάτιστας.
Η Γιορτή Κτηνοτροφίας στόχο έχει την περεταίρω ενίσχυση του ρόλου της κτηνοτροφίας ως κινητήριο μοχλό ανάπτυξης στην περιοχή. Μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων επιδιώκεται η προβολή των τοπικών προϊόντων, η ενίσχυση της εξωστρέφειας της τοπικής επιχειρηματικότητας και η ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος της περιοχής.Μετά από τρεις πετυχημένες διοργανώσεις το 2011, το 2012 και το 2013 η Γιορτή Κτηνοτροφίας στη Γαλάτιστα εξελίσσεται σε έναν σημαντικό για τον τόπο θεσμό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ημερίδα, έκθεση τοπικών αγροτικών - κτηνοτροφικών προϊόντων, γεωργοκτηνοτροφικών μηχανημάτων, γευσιγνωσία, θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις.
Μεταξύ των εισηγητών στην ημερίδα στο Αγάπειο Ίδρυμα Γαλάτιστας την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στις 12:00 είναι ο κ. Δημήτριος Ιατρίδης, Ειδικός Γραμματέας Διοικητικού Τομέα Κοινοτικών πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

3ος Διάπλους μνήμης "Ευστράτιος Κολοβός" (Γλαρόκαβος - Νέος Μαρμαράς) [30-08-2014]

1ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣΓεώργιος05:06:38ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ
Μαρία
ΜΠΕΤΖΟΥΝΗ
Παναγιώτα
2ΙΩΑΝΝΙΔΗΣΑλέξανδρος
05:25:09
(ΥΠΤΙΟ)
ΚΟΥΣΤΑΣ
Τρύφωνας
ΑΪΒΑΖΟΓΛΟΥ
Άννα
3ΣΙΔΕΡΙΔΗΣΑθανάσιος05:43:08ΣΙΔΕΡΙΔΟΥ
Δήμητρα
ΠΑΛΛΑΣ
Χαράλαμπος
4ΡΕΚΚΟΣΑθανάσιος06:13:03ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Αικατερίνη
ΣΤΑΝΤΖΟΣ
Ευστράτιος
5ΣΤΡΑΤΑΚΗΣΑλέξανδρος06:54:11ΠΑΥΛΟΥΔΙΑΡΗΣ
Αθανάσιος
6ΣΤΟΓΙΑΝΙΔΟΥΚλεοπάτρα06:59:50ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΟΥ
Βασιλική
ΤΣΑΜΗΣ
Γεώργιος
7VEENENDALElke07:54:38ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ
Ιωάννης
ΓΚΑΜΠΑΛΕ
Φωτεινή

Ορκωμοσία του Δημάρχου Σιθωνίας και της δημοτικής αρχής του Δήμου Σιθωνίας στις 30 Αυγούστου

 H τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου, του Δημοτικού Συμβουλίου και των συμβουλίων των δημοτικών και τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Σιθωνίας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Αυγούστου 2014 και ώρα 11.00 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Anthemus στην τοποθεσία ΄Ελιά'  Νικήτης

Ο κος Ληστής έδωσε πολιτικό όρκο


Συναυλία Σίθωνες Μπάσκετ 29/8/14 Λιμάνι Νικήτης

Παρασκευή

Μολυσμένο από αρσενικό και μόλυβδο όλο το υδατικό υποσύστημα του Νεοχωρίου από την μεταλλευτική δραστηριότητα . Έγγραφο της Διεύθυνσης Υδάτων


Μπορεί ο δήμαρχος Αριστοτέλη Χρ. Πάχτας σε λίγες μέρες να αποτελεί οριστικά παρελθόν για την περιοχή της ΒΑ Χαλκιδικής, τα «έργα και ήμερες» του που αφορούν την αμέριστη υποστήριξη που επιδείκνυε στην καταστροφική δραστηριότητα της Ελληνικός Χρυσός και τις επιχειρούμενες εξορύξεις χρυσού  αποτυπώνονται όμως ήδη με τον πιο  τραγικό τρόπο στις ζωές των κατοίκων και κυρίως στην υγεία τους.
Έγγραφο με ημερομηνία 4/8/2014 της Διεύθυνσης Υδάτων Κεντρικής Μακεδονίας το οποίο δημοσιεύει σήμερα το alterthess.gr προκαλεί νέα αναστάτωση στους κατοίκους του Νεοχωρίου και της ευρύτερης περιοχής καθώς αποδεικνύει ότι όλο το υπόγειο υδατικό Υποσύστημα «Σκουριές –Μαύρες Πέτρες» το οποίο τροφοδοτεί με νερό το Νεοχώρι και τα γύρω χωριά είναι μολυσμένο από αρσενικό και μόλυβδο.
Η υπόθεση της ρύπανσης του νερού του Νεοχωρίου από αρσενικό  ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν ακριβώς ένα χρόνο (29 Αυγούστου του 2013) όταν ο δήμαρχος Αριστοτέλη Χρ. Πάχτας δήλωσε  ενώπιον των κατοίκων του χωριού ότι το νερό που πίνουν είναι ακατάλληλο γιατί περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις αρσενικού παροτρύνοντάς τους να πίνουν εμφιαλωμένο.
 Η ανακοίνωση αυτή ήρθε μετά από δείγματα που πάρθηκαν από το νερό στα οποία ανιχνεύτηκε από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Αναβάθμισης Μονάδων Αντιρρύπανσης Νερού (ΚΕΠΑΜΑΧ) συγκέντρωση αρσενικού 28 mg/l τη στιγμή που το επιτρεπτό ανώτατο όριο είναι τα 10 mg/l . 
Οι κάτοικοι είχαν αντιληφθεί μέρες πριν την ανακοίνωση του δημάρχου το πρόβλημα λόγω δυσοσμίας του νερού ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν ότι η παροχή της πηγής του Αγίου Αθανασίου (βασική πηγή υδροδότησης του Νεοχωρίου) προς την δεξαμενή υδροδότησης έχει διακοπεί και ότι το χωριό υδροδοτείται από μία γεώτρηση η οποία βρίσκεται εντός του χωριού και στην οποία εντοπίστηκε το πρόβλημα με το αρσενικό.
Ο Χρ. Πάχτας στη συνέχεια με εκτενείς ανακοινώσεις του προσπαθούσε να καθησυχάσει τους
κατοίκους, την «Ενωτική Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη» αλλά και κοινοβουλευτικά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ) που είχαν προχωρήσει σε σχετικές ερωτήσεις και καταγγελίες ότι το πρόβλημα λύθηκε και ότι η τροφοδοσία γίνεται από άλλη πηγή με άφθονο και καλής ποιότητας

Α.Ο.Σ. Οι Σίθωνες Σήμερα 29/8 αποχαιρετούν το καλοκαίρι με μουσική στο λιμάνι Νικήτης


Αιμοδοσία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο " ΜΥΚΗΒΕΡΝΑ" Καλυβων 7/9/14


Πέμπτη

Οι αθλητές που επιλέχθηκαν για τον 3ο Περίπλου Διαπόρου Νήσου στη Βουρβουρού 07-09-2014

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου "Η Βουρβουρού" σε συνεργασία με συλλόγους της περιοχής του Αγίου Νικολάου, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά τον κολυμβητικό αγώνα απόστασης 10 χιλιομέτρων Περίπλου Διαπόρου Νήσου στην Βουρβουρού την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014.
Οι 20 κολυμβητές που επιλέχθηκαν ειναι :
1) Αϊβαζόγλου Άννα
2) Αναστασόπουλος Οδυσσέας
3) Βούλγαρης Γεώργιος
4) Δημητρόπουλος Στέργιος
5) Καμπαδάκης Αλέξανδρος
6) Καραγεωργιάδης Μίλτος
7) Κουκουβίτου Βασιλική
8) Κουστάς Τρύφωνας
9) Κυριακού Σταύρος
10) Μπενάκης Κώστας
11) Μαυρίδου Αναστασία
12) Μυλωνάς Ιωάννης
13) Ρέκκος Αθανάσιος
14) Σαχπαζίδης Αναστάσιος
15) Σιδηράς Ευθύμιος

Οι ισολογισμοί της ΣΕΚΑ ΑΕ ομίλου Βαρδινογιάννη, όπου εμφανίζεται η περιοχή της Σιθωνίας ως Δασόκτημα




Την έκταση των 53.800 στρ. που αγόρασαν με 1.000 δρχ το στρέμμα από τους καλόγερους   της Μονής Ξενοφώντος,  εμφανίζει  στους Ισολογισμούς η ΣΕΚΑ ΑΕ ( Σταθμοί Εφοδιασμού Πλοίων δια καυσίμων)   ώς Δασόκτημα , με την σημείωση ότι υφίσταται αμφισβήτηση από το Ελληνικό Δημόσιο αξία κτήσεως 1.191.941   ευρώ. Ισχυρίζεται όπως έγραψε το Χωνί  ότι 300.000.000 δρχ. δαπανήθηκαν δια ‹της χαρτογραφήσεως, τεχνικάς και οικονομικάς μελέτας τουριστικής αξιοποιήσεως κλπ . Βέβαια το Χωνί δημοσιεύοντας λεπτομέρειες του σκανδάλου  ηταν ήταν φυσικό να εισπράξει την μήνυση .  

Νεκρός ανασύρθηκε 79 χρονος αλλοδαπός στη Θαλάσσια περιοχή στο Πευκοχώρι 27 Αυγούστου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 Λιμενικού Σώματος
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή ''ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ'' Χαλκιδικής, 79χρονος αλλοδαπός.
 Ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Υπολιμεναρχείο Νέων Μουδανιών.

Σήμαντρα σήμερα 28 Αυγούστου ξεκινά το Πολιτιστικό διήμερο με Λαϊκή Βραδιά αφιέρωμα στον Β. Τσιτσάνη


Τελετή ορκωμοσίας του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, των Αντιπεριφερειαρχών και των Περιφερειακών Συμβούλων 27/8

Στην τελετή παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Βουλευτές Θ. Καράογλου και Στ. Καλαφάτης, οι Δήμαρχοι Γ. Μπουτάρης, Σ. Δανιηλίης, Λ. Κυρίζογλου και Χρ. Γκουντενούδης, Γ. Μίχος, ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ, Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.
Ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ των μελών της χρυσής Αυγής και μιας ομάδας ατόμων που αντέδρασαν έντονα με την παρουσία των μελών της χρυσής Αυγής στα έδρανα του περιφερειακού συμβουλίου.

Τετάρτη

Αγώνες Σκυταλοδρομίας για παιδια 8-16 ετών 7/9/14, μπροστά στο «Καλυβάκι» beach bar Νικήτης. Διοργανωτής Ε.Ε.Ν.Ν. «Ο ΣΙΘΩΝ»

Η ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΕΩΝ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΣΙΘΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑΣ 4Χ50 ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 8-16 ΕΤΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 07/09/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00 Π.Μ..
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΑ «ΚΑΛΥΒΑΚΙ».
ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΟ.
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΓΙΝΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ «ΜΕΛΙΣΣΟΥΛΕΣ» ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ https://www.facebook.com/groups/43911984477/
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΛΑΜΒΟΥΝ ΔΩΡΑ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕ «ΚΑΛΥΒΑΚΙ»
ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 9 Η ΩΡΑ BEACH PARTY ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΙΘΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΟ Δ.Σ.

Κατασκήνωση Σκουριές . Το ιστορικό των αγώνων Από την Αμφίπολη πήγε να ξεκινήσει μεγάλη μονάδα μεταλλουργίας χρυσού.

Ο κεντρικός Εισηγητής έγκριτος δικηγόρος κ. Τάσος Ζουμπάρης από την περιοχή της Ολυμπιάδος, ο οποίος ήταν ενεργό μέλος του αγώνα αντίστασης ενάντια στα μεταλλεία της Ολυμπιάδος από το 1987 έως και το 2002 και έχει ο ίδιος συγγράψει το χρονικό του αγώνα. Με την ομιλία του εχθές παρουσίασε το χρονικό του αγώνα της Ολυμπιάδος. Το  βίντεο απόσπασμα της ομιλίας του (δεν είναι ολόκληρη παρ’ότι ήταν πολύ σημαντική, λόγω κάποιων τεχνικών προβλημάτων που υπήρξαν με την ηλεκτροδότηση της γεννήτριας).


Ορκίστηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κασσάνδρας με Δήμαρχο τον Βασίλειο Κυρίτση.

Με την καθιερωμένη τελετή ορκίστηκε σήμερα 27 Αυγούστου  η νέα Δημοτική Αρχή του δήμου Κασσάνδρας η οποία θα αναλάβει τα καθήκοντα της για την επόμενη πενταετία την 1η Σεπτεμβρίου.
Την τελετή ορκωμοσίας πραγματοποίησε ο Εφημέριος της Κασσάνδρεια π. Χριστόδουλος Μιτελούδης.

Λαϊκή Συνέλευση Κυριακή 31 Αυγούστου στον Αγ.Νικόλαο 8 μ.μ. για το θέμα Βαρδινογιάννη


Αγαπητοί συμπολίτες στις 17 Σεπτεμβρίου  δικάζεται στον Πολύγυρο η υπόθεση που μας ταλαιπωρεί 40 χρόνια τώρα το λεγόμενο «θέμα Βαρδινογιάννη». Οι αποφάσεις που θα παρθούν σε αυτό το δικαστήριο θα καθορίσουν το κατά πόσο θα έχουμε δικαίωμα στις ιδιοκτησίες μας και κατά πόσο το δάσος θα παραμείνει δημόσιο. Δηλαδή κινδυνεύει η ύπαρξη του χωριού μας και ο ζωτικός του χώρος.
Σ’ αυτές τις σοβαρές στιγμές πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε το παρόν στην ΛαΪκή Συνέλευση   της 31ης Αυγούστου στην πλατεία   που έχει σκοπό να προετοιμάσει τις αντιδράσεις μας ενόψει του δικαστηρίου  της 17ης Σεπτεμβρίου.
·   Απαιτούμε το αυτονόητο: Να διαφεντεύουμε τα χωράφια μας που κατέχουμε εκατοντάδες χρόνια και τα δάση να παραμείνουν δημόσια.
·   Αξιώνουμε την πολιτική – νομοθετική λύση της υπόθεσης.

                  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΕΝΦΙΑ: Φιάσκο οι περιβόητες βελτιώσεις - Φοροαπόγνωση για 2.428.233 πολίτες

Δωρεάν wi-fi Στα νεκροταφεία για την πληρωμή
 φόρων και ΕΝΦΙΑ
Η ύφεση και η επιδρομική φορολόγηση οδηγούν σε απόγνωση ολοένα και μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, τον Ιούλιο 2.428.233 πολίτες αδυνατούσαν να πληρώσουν τις οφειλές τους προς το Δημόσιο. Σε σύγκριση με τον Ιούνιο, στη λίστα προστέθηκαν άλλοι 70.000 πολίτες. Τα νέα ληξιπρόθεσμα χρέη ιδιωτών προς το κράτος φτάνουν το 1 δισ. ευρώ μηνιαίως το 2014.
Παρ' όλα αυτά η κυβέρνηση επιμένει στην εφαρμογή του ΕΝΦΙΑ. Χθες ανακοινώθηκαν περιορισμένες "βελτιώσεις". Ούτε καν οι
προτάσεις των κυβερνητικών βουλευτών δεν ελήφθησαν υπόψιν, καθώς η κυβέρνηση προβάλλει το "ατράνταχτο επιχείρημα" ότι έχει δεσμευθεί έναντι της τρόικας, για την οποία, κατά τα άλλα, λέει ότι αποχωρεί!
Το μέγεθος της φορολογικής επιδρομής του ΕΝΦΙΑ υπολογίζεται σε 3,5 έως 4 δισ. ευρώ, αλλά η κυβέρνηση κρατά μυστικά τα στοιχεία.

8η Συνάντηση Χορωδιών στην Κασσάνδρα και ενημέρωση για προσέλκυση Εθελοντών Μυελού των Οστών 30/8/14

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ» σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», Το Σάββατο 30 Αυγούστου 2014 στο πλαίσιο των «ΚΑΣΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ», στην 8η Συνάντηση Χορωδιών στην έναρξη της εκδήλωσης, στις 8:30 το βράδυ,εκπρόσωποι του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» θα ενημερώσουν τον κόσμο για την εκστρατεία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών « Όραμα Ελπίδας» και για την ανάγκη προσέλκυσης νέων εθελοντών δοτών. 
Παράλληλα, στο κτίριο του συλλόγου μας θα υπάρχει η δυνατότητα να δώσουν οι παρευρισκόμενοι δείγμα από το σάλιο τους, ώστε να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότεροι οι εθελοντές
δότες.Το Κλιμάκιο της «Ελπίδας» για συλλογή δειγμάτων θα βρίσκεται στο κτίριο του συλλόγου και την Κυριακή 31 Αυγούστου από
10:30 εως τις 13:30 για τον ίδιο λόγο.

Η παρουσία όλων σε μια τόσο σημαντική προσπάθεια κρίνετε απαραίτητη ,η ενημέρωση είναι το καλύτερο φάρμακο ενάντια στην άγνοια.

Δημοπρασία μίσθωσης ακινήτων για Δημοτικό παιδικό σταθμό Σιθωνίας στη Νικήτη

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Σιθωνίας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» προκηρύσσει δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση του Δημοτικού Σταθμού Σιθωνίας με έδρα την Νικήτη . Τα προσφερόμενα ακίνητα θα πρέπει να βρίσκονται στην Τοπική Κοινότητα Νικήτης .Να διαθέτουν συνολική επιφάνεια 60 έως 70τ.μ., συμπεριλαμβανομένου μιας αίθουσας κατάλληλης για χώρο απασχόλησης και ψυχαγωγίας των νηπίων με εξοπλισμό κατάλληλο για παιδικό σταθμό και κλιματισμό, μια κουζίνα εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές, δύο τουαλέτες από τις οποίες η μια θα είναι κατάλληλα διαμορφωμένη για τα νήπια, αποθήκη και περιφραγμένο προαύλιο χώρο. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε τρία (3) χρόνια. Η οφειλή μισθώματος αρχίζει από την ημερομηνία εγκατάστασης της υπηρεσίας στο μίσθιο, η οποία πιστοποιείται με τη σχετική σύνταξη και υπογραφή Πρωτοκόλλου παράδοσης-παραλαβής του ακινήτου, το οποίο υπογράφεται από τον εκμισθωτή και εκπρόσωπο του δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της διακήρυξης, ήτοι μέχρι 09/09/2014.
Οι προσφορές ενδιαφέροντος αποστέλλονται στην αρμόδια δημοτική υπηρεσία, στη διεύθυνση που αναφέρεται παρακάτω, και

Τρίτη

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκιδικής παραδέχεται μετακινήσεις με ρουσφέτια TV Super 26/8

Απολαύστε τις απαντήσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου για τις καταγγελίες του Συλλόγου Εργαζομένων
1) Για τις μετακινήσεις Νοσηλευτριών. Για καμία νοσηλεύτρια δεν συνήνεσα αντίθετα έσκουξα να μην φύγουνε . Φύγανε ψηλοκρεμαστά με αποφάσεις των ΔΥΠΕ , από την Αθήνα κεντρικά και από εδώ τοπικά ( αναφέρει ονόματα για κάθε περίπτωση)
2) Για τους διαιτολόγους είναι το αίσχος των διατροφολόγων του Νοσοκομείου . Η μία μάλιστα δεν εμφανίσθηκε ποτέ και στέλνει όποτε θυμηθεί χαρτιά που βρίσκεται.!!! ( και εσύ τι κάνεις ; ) Οι άλλες δύο έφυγαν όπως και οι Νοσηλεύτριες. Αναφέρει ονόματα
3) Για τους τραυματιοφορείς παρεκάλεσε τους σχολικούς φύλακες να έρθουν τραυματιοφορείς αλλά αυτοί προτιμούν να είναι υπό αμφισβήτηση και την δυνητική απόλυση παρά να δουλέψουν στο Νοσοκομείο.
4) Ο Υδραυλικός ( φιλαράκι) , είναι άνευ αντικειμένου επειδή υπάρχει εργολαβία Δεν αρκεί η εργολαβία και πολλές φορές έρχεται ο υδραυλικός ( ψέμα 6 χρόνια έχει τουλάχιστον να δουλέψει ) και έστησε τα κρεβάτια του νέου κτηρίου (μερικές βδομάδες δουλειά όποια ώρα θέλουμε ) . Δηλαδή αν υπάρχει εργολάβος ιδιώτης πρέπει να μην πηγαίνεις στη υπηρεσία. Εδώ

Μικρασιάτικες γεύσεις και μουσική από την ιστορική και λαογραφική εταιρία Βιθυνία 30 Αυγούστου στα Μουδανιά

Η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Ν. Μουδανιών "Βιθυνία" καλεί τα μέλη της στην εκδήλωση με μικρασιάτικες γεύσεις, που θα γίνει το Σάββατο 30 Αυγούστου ημέρα στις 7:30 μ.μ. στο χώρο του Μουσείου. , είναι αφιερωμένη στους πρώτους πρόσφυγες των Νέων Μουδανιών, οι οποίοι στά τέλη Αυγούστου του 1922 ξεκίνησαν πρόσφυγες από τα Μουδανιά της Βιθυνίας το ταξίδι του ξεριζωμoύ.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει ζωντανή παραδοσιακή μουσική, χορό και ποτό (τσίπουρο- κρασί) και έχει σκοπό να ανασύρει από τη μνήμη τον ξεριζωμό των προγόνων μας από τις Χαμένες και Αλησμόνητες Πατρίδες.
Μάλιστα ζητάει από όσους θέλουν να μαγειρέψουν φαγητά με Μικρασιάτικες γεύσεις. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην Πρόεδρο Ελένη Καρατζά στα τηλ, 2373021191 και 6945321951 και στην Αντιπρόεδρο Ελένη Χατζηαθανασίου τηλ. 2373021743 και 6978281936.
Η είσοδος για τα μέλη και το συνοδό τους είναι ελεύθερη, ενώ για τα μη μέλη είναι 5 ευρώ το άτομο.

Στον Κουβέλη θαυμάζεις τη σταθερότητα και την καθαρότητα των λόγων


Ανοίγει για το κοινό, ο Σταθμός "Πανεπιστήμιο" του Μετρό Θεσσαλονίκης με εντολή Βαγγέλη Σαμαρά


Ο Σταθμός Πανεπιστήμιο του Μετρό Θεσσαλονίκης θα ανοίξει στο κοινό την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014, από τις 5:30 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ.
Μπορεί ο Βαγγέλης Σαμαράς να μας φέρει και κάποιο τρενάκι απο τας Αθήνας με την επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη.

 Ο σταθμός βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εγνατία και 3ης Σεπτεμβρίου, (κοντά στο Αλεξάνδρει Μέλαθρο). Είναι ο σταθμός με το μεγαλύτερο βάθος, που φτάνει τα 35 μέτρα και αναπτύσσεται σε τέσσερα επίπεδα και μεσοπάτωμα.
Η Είσοδος είναι στην 3ης Σεπτεμβρίου
Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε ανήλικους     ( μόνο αυτοί που ψηφίζουν ) 

Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών, 92 Χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή. 7 Σεπτεμβρίου στη Μονή Οσίου Αρσενίου, περιοχή Ορμύλια - Βατοπέδι


Ο Τζίτζιος παντοδύναμος ορκίζεται πάλι τέταρτη φορά δήμαρχος , με την δημοτική αρχή του Δήμου Σιθωνίας στις 30 Αυγούστου

H τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου, του Δημοτικού Συμβουλίου και των συμβουλίων των δημοτικών και τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Σιθωνίας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Αυγούστου 2014 και ώρα 11.00 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Anthemus στην τοποθεσία ΄Ελιά'  Νικήτης


Στις 31 Αυγούστου η Ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αριστοτέλη, θολό γίνεται το ΄όραμα πολιτών' του Πάχτα

Η τελετή ορκωμοσίας  της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Αριστοτέλη, του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των Συμβούλων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων  και των Εκπροσώπων Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Αριστοτέλη θα πραγματοποιηθεί στην Ιερισσό  σε δημόσια συνεδρίαση την Κυριακή 31/8/2014 στις 5:00 μ.μ.  στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού.

Αποσπάσματα ομιλίας Προέδρου Εργαζομένων Γεν. Νοσ. Χαλκιδικής στην TV SUPER 25-8-14 Καταγγέλλει ρουσφέτια διακομματικά και κακοδιοίκηση

Ο Πρόεδρος του σωματείου κ. Λαζάρου στην TV SUPER. Ρουσφετολογικές μετακινήσεις και κακοδιοίκηση από τον Διοικητή Νοσοκομείου και Δ/τη της ΥΠΕ
Τι καταγγέλλει ο Κ. Λαζάρου
Στο γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής ενώ δεν υπάρχει προσωπικό, μετακινούν ημετέρους και κλινικές κλείνουν.
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου ρίχνει την ευθύνη στον Δ/τη κ. Βεντούρη της Υγειονομικής Περιφέρειας

Συγκεκριμένα
1) Νοσηλεύτριες μετακινήθηκαν Καβάλα, Λάρισα και Κ.Υ. Παλαιοχωρίου ( η τρίτη έκανε αμοιβαία με συνάδελφο απο Κιλκίς και αντί να τοποθετηθεί στο Νοσοκομείο μετακινήθηκε στο ΚΥΠ )
2) Η Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική κινδυνεύει να κλείσει έχουν συνταξιοδοτηθεί Μαίες και υπάρχου 2 με μετακίνηση στο Κ.Υ. Καλλικράτειας και στις Σέρρες. Θέλουν να μετακινήσουν Νοσηλεύτριες στην Μαιευτική -Γυναικολογική.
3) Υπάλληλος Διοικητικός αποσπασμένος στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και πληρώνουν υπάλληλο Ιδιωτικού Συνεργείου
4) Υπάλληλος Διοικητικός του ΚΥ Αγ.Νικολάου ο οποίος βοηθούσε το Νοσοκομείο έχει μετακινηθεί στην ΥΠΕ
5) Τρείς Διαιτολόγοι υπήρχαν Τώρα δεν υπάρχει κανείς. Έχουν μετακινηθεί Αθήνα - Θεσσαλονίκη και η τρίτη ακολουθεί τον άνδρα της που είναι ένστολος
6) Πέντε Τραυματιοφορείς έμειναν  το Καλοκαίρι με 1 από ιδιωτικό συνεργείο. Τραυματιοφορέας έχει μετακινηθεί στην Πτολεμαΐδα
7) Ο Υδραυλικός του Νοσοκομείου δεν εκτελεί τα καθήκοντά του , το γνωρίζει η Διοίκηση και χρησιμοποιείται Ιδιωτικό Συνεργείο

Δευτέρα

7ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΤΩΝ (ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΝ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ο Σύλλογος Απανταχού Διαμενόντων Ταξιαρχιωτών Χαλκιδικής   διοργανώνει στην πλατεία του χωριού μας, την ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ εδώ και επτά χρόνια εκδήλωση και ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ του Σεπτεμβρίου, το ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

(τ΄Αρχαγγελούδ΄ι)
ΚΑΛΕΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑΤην εκδήλωση αυτή την καθιερώσαμε πριν από επτά χρόνια, με σκοπό να βρισκόμαστε έστω για μια φορά το χρόνο και να
γλεντάμε παρέα στο «χορό» όπως παλιά, όλοι οι Ταξιαρχιώτες μαζί, Απανταχού και Μόνιμοι. Στην εκδήλωση αυτή είναι ευπρόσδεκτοι και όλοι φίλοι του χωριού μας.
Περίπου στις 21:00 θα αρχίσει το γλέντι με πολυμελή ορχήστρα

«5α ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2014» ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΠΛΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ 24 - 8 -14

Ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Κασσάνδρας σε συνεργασία με την Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης μέσω της Διεύθυνσης του camping στο Ξενία στο Παλιούρι Χαλκιδικής  και με την ιστοσελίδα της Μαραθώνιας Κολύμβησης www.marathonswim.gr διοργάνωσε στις 24 Αυγούστου ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 τον 5ο Διεθνή Θερινό Κολυμβητικό  Παράπλου του Κόλπου Παλιουρίου Χαλκιδικής
« 5α Ποσειδώνια 2014 »
Οι αγώνες΄περιλαμβάνουν τις παρακάτω κατηγορίες
α) 400 μ. Για παιδιά Ηλικίας εως 18 ετών
β) 1500 μ. 13 ετων και μεγαλύτεροι
γ) 3500 μ. 19 ετων και μεγαλύτεροι


Κολυμβητικά βοηθήματα (σανίδες,πέδιλα,χεράκια,κτλ) επιτρέπονται μόνο σε αθλητές της τελευταίας ηλικιακής κατηγορίας 70 ετών και άνω

Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια μετάλλιο και δίπλωμα ενώ οι πρώτοι  αθλητές και αθλήτριες κάθε αγωνίσματος σε κάθε ηλικία – κατηγορία  βραβεύθηκαν με κύπελλα.

2ο Ανοικτό Τουρνουά Rapid ΑΣΟ Πολυγύρου 23/8

Με μεγάλη επιτυχία και με αθρόα προσέλευση σκακιστών από τη Βόρειο Ελλάδα (66 συμμετοχές) ολοκληρώθηκε το Σάββατο 23 Αυγούστου, το 2ο Ανοικτό τουρνουά Rapid που διοργάνωσε ο ΑΣΟ Πολυγύρου στο Cafe Bar Tiverious. 

Πρώτος σκακιστής κατετάγει ο κος Κυθαρίδης Αργύρης, με 2ο τον κο Βιδάλη Ευάγγελο και τρίτο τον κο Λιάμο Αστέριο. Πρώτη σκακίστρια βραβεύτηκε η κα Γιαννοπούλου Αναστασία.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τουρνουά μπορείτε να τα δείτε εδώ.
Η βραδιά έκλεισε με αγώνες σιμουλτανέ εναντίον νεαρών αθλητών του συλλόγου.
Ο ΑΣΟ Πολυγύρου ευχαριστεί όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους από την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής, τους σκακιστές, τον Δήμο Πολυγύρου, την εταιρεία Ελληνικοί Λευκόλιθοι και το Cafe Bar Tiverious για την άψογη φιλοξενία.
Φωτογραφικό Υλικό από το τουρνουά μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

1o Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων στη Σάρτη 23 Αυγούστου

Διοργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος Σάρτης "Η Αφησιά"
Ήταν ένα στοίχημα που τελικά το κερδίσαμε!
Η προσφορά και ο εθελοντισμός των Σαρταίων, σε μια δύσκολη περίοδο, άφησε ακόμα και εμάς άφωνους! Χάρη σε όλους εσάς οι φίλοι μας έφυγαν ικανοποιημένοι και με τις καλύτερες εντυπώσεις! Το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» έγινε πράξη!
Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι λίγο! Μπράβο σε όλους!
Δ.Σ.
Μας τίμησαν με την συμμετοχή τους και τους Ευχαριστούμε από καρδιάς οι:
Σύλλογος Μικρασιατών Δήμου Νέστου "Η Αγία Φωτεινή"
Πολιτιστικός Σύλλογος Εξαμιλίου "Άγιος Γεώργιος"
Μικρασιατικός Σύλλογος Ευκαρπίας "Ουσάκ"
Μουσικοχορευτικός Λαογραφικός Σύλλογος Ασβεστοχωρίου
Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργαδικίων "Η Αφθόνη"
Πολιτιστικός Σύλλογος Συκιάς "Τα Συκιωτάκια"
Εταιρεία Πολιτισμού και Παράδοσης Μεγάλης Παναγίας
Ιστορική και Λαογραφική Εστία Αλμωπίας "Αλησμόνητες Πατρίδες"
Πολιτιστικός Σύλλογος Παρθενών
Χορευτική Ομάδα Ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Ουρανούπολης
Σύλλογος Γυναικών Δωρίου "Οι Δωριείς"
Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου "Η Βουρβουρού"
Σύλ.Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Τριαδίου "Άγιος Γεώργιος"
Σύλλογος Μικρασιατώ Ν. Πέλλας " Η Μπίγα "
Πολιτιστικός Οικολογικός Σύλλογος Περαίας
Σύλλογος Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης
Πολιτιστικός Σύλλογος των φίλων της παραδοσιακής μουσικής κ΄ χορού
Πολιτιστικός Σύλλογος Προφήτη




Ορκίσθηκε ξανά ο Ζωγράφος στον Δήμο Πολυγύρου με πολλούς παλιούς γνώριμους

φωτογραφια aetoshal.blogspot.gr
Κυριακή 24 Αυγούστου 2014, στο Δημαρχείο Πολυγύρου.έγινε η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου, του Δημοτικού Συμβουλίου, των Συμβούλων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και των Εκπροσώπων Τοπικών Κοινοτήτων  
Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ.κ. Νικόδημος.

 Αίσθηση προκάλεσε ο  Τοπικός Σύμβουλος  κ. Ασημινάρης Χρήστος  που δεν ακολούθησε την γραμμή Τσίπρα μετά την επίσκεψη στον Αγ. Όρος και έδωσε πολιτικό όρκο.

                           

Κυριακή

Φιλικός Θύελλα Στανού - Νίκη Πολυγύρου 0-1 24/8/14


ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑ 2014 – ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΑΓΕΙΡΑ – “ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ” ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Οι κάτοικοι της Ολυμπιάδος με πρωτοβουλία του Συλλόγου Περιβάλλοντος, Πολιτισμού και Ποιότητας Ζωής και τη συνεργασία της ΙΣΤ΄ Εφορίας

Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, διοργάνωσαν μια ημερίδα με συναυλία στον χώρο της αρχαίας αγοράς των Αρχαίων Σταγείρων, εκεί ακριβώς όπου δίδασκε ο μεγάλος φιλόσοφος. Όλος ο χώρος είχε κατακλυσθεί από πλήθος κόσμου, ο οποίος κάτω από μία μυσταγωγική ατμόσφαιρα, παρακολουθούσε «χωρίς να ανασαίνει» τους ομιλητές που καταχειροκρότησε, και εκεί που κυριολεκτικά ενθουσιάστηκε, ήταν όταν η χορωδία του δήμου Βόλβης προέβη στην άριστη εκτέλεση μουσικών κομματιών που άρμοζαν για τον χώρο.
Την Εκδήλωση χαιρέτισε ο νέος δήμαρχος του Δήμου Αριστοτέλη, κ. Μίχος
Ομιλητές
ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ – ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΣΚΑΦΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΤΑΓΕΙΡΩΝ.  
ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΣΤΥΛΩΣΗΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΑΓΕΙΡΑ
ΑΥΓΟΛΟΥΠΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΘ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΑΠΘ.

Σουόνσι 2014 2ο μετάλλιο ασημένιο και πανελλήνιο η Σμαραγδή στο μήκος και τέταρτος ο Φυλαχτός στη δισκοβολία

Η Στέλλα Σμαραγδή ( καταγωγή από Νικήτη Χαλκιδικής ) διπλασίασε τα μετάλλιά της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σουόνσι. Μετά το χάλκινο στα 100μ., η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το ασημένιο στο μήκος κατηγορίας T47,  ανεβάζοντας στα οκτώ (2-2-4) τον ελληνικό αριθμό μεταλλίων στη διοργάνωση της Ουαλίας που διανύει την τέταρτη και προτελευταία ημέρα της. 
Η καλύτερη επίδοση της Χαλκιδικιώτισας πρωταθλήτριας ήταν 4.89μ. που αποτελεί και νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Το προηγούμενο ήταν δικό της με 4.79 από τον περασμένο Ιούνιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του ΟΑΚΑ. Τα υπόλοιπα έγκυρα άλματα της
Σμαραγδή ήταν 4.62, 4.74, 4.49 και 4.75μ. Το χρυσό μετάλλιο του αγωνίσματος κατέληξε στην Ρωσίδα Νικόλ Ροντομάκινα με 5.50μ.
 Μαρίνος Φυλαχτός από την ( Παλαιόχωρα Χαλκιδικής) έφτασε μία… ανάσα από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην δισκοβολία κατηγορίας F42. Τελικά με βολή 37.91μ. περιορίστηκε στην τέταρτη θέση

Απονομή στα 100 μέτρα (Video)

Εξόρμηση στα φανάρια της Γερακινής με νερό και φυλλάδια, για την εξόρυξη χρυσού 24/8

Σήμερα πραγματοποιήθηκε εξόρμηση στα φανάρια της Γερακινής από μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολυγύρου και την αντίστοιχη της Ορμύλιας. 
Σε μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση, μοιράστηκαν 800 μπουκαλάκια νερό και ακόμη περισσότερα ενημερωτικά φυλλάδια για τον αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού καθώς και καλέσματα για τις εκδηλώσεις του Πολυημερου που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στις Σκουριές

Τα φιλικά στη Χαλκιδική Μαρμαράς - Νικήτη 1 - 3 Γαζώρος - Αρναία 4 -0


τα γκολ του φοίνικα Τσιντάρης 2  Λυδιανός 1

video