powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Βρέθηκαν και χημικά στο κρησφύγετο του Ξηρού !!!



Προεκλογικά παιχνίδια ;


Χιλιάδες χημικά παράλυσης, κατασκεύαζε ο Ξηρός να τα μοιράσει πριν τις εκλογές σε ανυποψίαστους ψηφοφόρους, αλλοιώνοντας έτσι το εκλογικό αποτέλεσμα.

Κοπή πίτας από τον Σύλλογο Γυναικών Ορμύλιας, Κυριακή 4-1-15 ώρα 5:30 στο Δημαρχείο



Έπιασαν τον Χριστόδουλο Ξηρό ενώ πήγαινε στην ομιλία του ΓΑΠ ή του Τσίπρα ;

 Γίνονται απίθανα πράγματα. Συνελήφθη σήμερα ο Χριστόδουλος Ξηρός στην Ανάβυσσο. Άγνωστο γιατί όλοι προέβλεπαν αυτή τη σύλληψη στην προεκλογική περίοδο.
► Αναμένεται η συγκεκριμένη σύλληψη να βγάλει με τα τσαρούχια τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές και βέβαια και τον Κικίλια, που αποδεικνύεται πιο γάτα ακόμα και από τον Χρυσοχοΐδη.
► Βέβαια φταίει και ο Ξηρός για τη σύλληψη. Πληροφορίες του «Πάμε Λουκέτο» αναφέρουν ότι βγήκε έξω και πήγαινε στην ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου για την

Ένα εκατ. δολάρια «βγάζουν» οι διακινητές μεταναστών ανά ταξίδι με φορτηγό πλοίο

Η καταπολέμηση των διακινητών, οι οποίοι χρησιμοποιούν «νέους τρόπους» για να περνούν μετανάστες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα είναι μια από τις «προτεραιότητες» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το 2015, δήλωσε oεκπρόσωπός της, καθώς αυξάνονται οι περιπτώσεις πλοίων που μεταφέρουν μετανάστες τα οποία εγκαταλείπονται στα ανοικτά της Ιταλίας.
«Η Επιτροπή παρακολουθεί στενά την κατάσταση με το πλοίο Ezadeen στα ανοικτά των ιταλικών ακτών», είπε ο εκπρόσωπος, ενώ πρόσθεσε ότι «χαιρετίζει τις προσπάθειες των ιταλικών αρχών με την υποστήριξη της επιχείρησης Τρίτων», την οποία συντονίζει η Frontex, για τη διάσωση του πλοίου.
Η ιταλική ακτοφυλακή ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ότι πήρε τον έλεγχο του υπό σημαία της Σιέρα

Δήμος Αριστοτέλη: Τις λευκές περιοχές (χωρίς ψηφιακό σήμα) που δεν κάλυψε η DIGEA, καλύπτει ο Δήμος Αριστοτέλη

O Δήμος Αριστοτέλη ανακοινώνει ότι σταδιακά υλοποιεί την μετάβαση εκπομπής ψηφιακού σήματος από το αναλογικό σήμα σε όλες τις περιοχές του Δήμου μας που δεν καλύπτονται από τα επιτρεπτά κέντρα ψηφιακής εκπομπής DIGEA
Παράλληλα μετατρέπεται και εκπέμπει ψηφιακά και το ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ TV ο τοπικός Δημοτικός τηλεοπτικός σταθμός.
Ήδη υλοποιήσαμε ψηφιακή εκπομπή από το όρος Στρεμπενίκο(ή Στρατονικό όρος) η οποία καλύπτει περιοχές της πρώην Δ.Ε. Σταγείρων - Ακάνθου, ενώ τις επόμενες ημέρες ενεργοποιείται και η ψηφιακή εκπομπή από την Αρναία η οποία θα καλύψει την Αρναία, τον Στανό, το Παλαιοχώρι και Νεοχώρι.
Στην συνέχεια θα εκπέμψει ψηφιακά και το κέντρο Μ. Παναγίας.

Παρασκευή

Εκλογές: Εκτός καταλόγων 100.000 18αρηδες – Τι ζητά με διάβημά του στο ΥΠΕΣ ο ΣΥΡΙΖΑ

Εκτός εκλογικών καταλόγων μένουν περίπου 100.000 νέοι που έχουν γεννηθεί το 1997 και συμπληρώνουν το 18ο έτος της ηλικίας τους εντός του 2015. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα, η κατάρτιση των εκλογικών καταλόγων γίνεται τον Φεβρουάριο κάθε έτους, με αποτέλεσμα φέτος που οι εκλογές πραγματοποιούνται τον Ιανουάριο να κινδυνεύει στην πράξη η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος από τους φετινούς 18άρηδες.Για το λόγο αυτό αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΠΣΧ: Αναβολή αγώνων Β΄Ερασιτεχνικής Βόρειoυ Ομίλου, και Βαρβάρας Α'

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει την αναβολή όλων των αγώνων της 14ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Β΄ Ερ. κατηγορίας, καθώς και του αγώνα Α΄ Ερ. κατηγορίας ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ, λόγω παγετού. Οι αγώνες αυτοί θα οριστούν με νεότερη ανακοίνωσή μας.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα όλων των κατηγοριών που έχει ανακοινωθεί και αφορά στις ημερομηνίες 10, 11, 17 και 18 Ιανουαρίου 2015, ισχύει κανονικά.
Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει ότι τα γραφεία της θα λειτουργήσουν για τη διεκπεραίωση μεταγραφών - επανεγγραφών το Σάββατο 3 Ιανουαρίου από τις 09:00 μέχρι τις 13:00 και την Κυριακή 4 Ιαν. 2015 από τις 11:00 μέχρι τις 13:00.

Σύγχυση για το έμβλημα του κόμματος του Γ. Παπανδρέου

Έπειτα από άτυπη ενημέρωση που παρείχαν το απόγευμα της Παρασκευής, στους πολιτικούς συντάκτες, στο Μουσείο Μπενάκη, οι στενοί συνεργάτες του Γεωργίου Παπανδρέου διέψευσαν ότι το σύμβολο του νέου κόμματος είναι αυτό που κυκλοφόρησε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στο διαδίκτυο, προκαλώντας εύλογη σύγχυση. Παρέπεμψαν δε, για τις ανακοινώσεις και την παρουσίαση του λογότυπου στην εκδήλωση του Σαββάτου.Νωρίτερα, μέσω facebook είχε εμφανιστεί ως έμβλημα ένα κόκκινο τριαντάφυλλο με πράσινα φύλλα και ονομασία «Κίνημα αλλαγής», με ορισμένες πηγές προσκείμενες στον πρώην πρωθυπουργό να υποστηρίζουν ότι αποτελεί ένα από τα προτεινόμενα σύμβολα του νέου κόμματος. 

Παραπλανεί το υπουργείο Οικονομικών για τη φορολόγηση όσων αμοιβόνται με μπλοκάκι

Στον προεκλογικό αγώνα και το υπουργείο Οικονομικών

Να ωραιοποιήσει την κατάσταση στη φορολογία επιχειρεί το υπουργείο Οικονομικών με ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με τον τρόπο φορολόγησης όσων αμοίβονται με «μπλοκάκι».
 Το υπουργείο Οικονομικών επιχειρεί να παρουσιάσει θετικά το γεγονός ότι θα φορολογούνται με συντελεστή 26% οι  μισθωτοί που έχουν εισοδήματα και από μπλοκάκι (μόνο για το σκέλος που αφορά το μπλοκάκι). Μάλιστα αναφέρει ότι φέτος θα μπορούν να εκπέσουν τις επαγγελματικές δαπάνες, κάτι το οποίο δεν ίσχυε τον προηγούμενο χρόνο. Βέβαια οι αμοιβόμενοι μισθωτοί  με

Εταιρείες με χασούρες, θαλασσοδάνεια και γκλαμουράτους ιδιοκτήτες

Ενώ έχει ξεκινήσει ελληνο-ιταλικός «πόλεμος» σχετικά με το τραγικά μακάβριο μπέρδεμα με τις λίστες επιβατών, διασωθέντων, αγνοουμένων και νεκρών κι ενώ παράλληλα εισαγγελείς και υπουργοί των δύο χωρών διατάσσουν έρευνες και ανακρίσεις, τα περισσότερα ΜΜΕ σφυρίζουν αδιάφορα για τις καθ’ όλα νομότυπες συμπεριφορές των εταιρειών που διαθέτουν ή νοικιάζουν καράβια και εκ των υστέρων αποδεικνύεται ότι μέσα σ’ αυτά τίποτα δεν λειτουργεί, με την εγκληματική μείωση ειδικευμένων πληρωμάτων και με την επιμονή να ταξιδεύουν ακόμα και με 10 Μποφόρ για να μη χαθούν οι εισπράξεις.
Εταιρείες με χασούρα, θαλασσοδάνεια και γκλαμουράτους ιδιοκτήτες-εφοπλιστές ή τραπεζίτες, που στο τέλος θα μας πουν ότι πρέπει να γίνονται αυτά τα επικίνδυνα δρομολόγια για να εξασφαλίζουν τα έσοδα για το... φιλανθρωπικό τους έργο

¨Ενα μπουμπούκι,το λογότυπο του νέου κόμματος Παπανδρέου,που κυκλοφόρησε, αντιγραφή του logo σταδίου στην Καλιφόρνια

Παγώνουν προεκλογικά οι προσλήψεις στο Δημόσιο

Κατά το διάστημα που μεσολαβεί από την προκήρυξη βουλευτικών εκλογών έως την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, απαγορεύεται, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, η έκδοση πράξεων που αφορούν τον διορισμό ή πρόσληψη προσωπικού στο Δημόσιο.
Οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων συμμετοχής ή ενστάσεων που είχαν ανακοινωθεί πριν την προκήρυξη των εκλογώνδιακόπτονται και συνεχίζονται αμέσως μετά τη λήξη της αναστολής.

ΕΠΣΧ:ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΎ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 03-04/01/2015


Σάββατο 3 Ιαν. 2015   Ώρα : 15:00
Α'  ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
1 ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ - Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ  ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - ΠΑΠΠΑΣ Β. - ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
Β' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ  
 2 ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΓΟΜΑΤΙΟΥ ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ - ΡΗΓΑΣ - ΓΚΑΝΤΙΝΟΣ  
3 Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΧΟΛΟΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΕΥΜΟΡΦΟΥΛΗΣ - ΣΚΟΥΤΑΣ Ν. - ΜΑΣΤΡΑΓΓΕΛΗΣ  
4 ΧΟΛΟΜΩΝ Ρ.Π. - ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ ΔΡΑΓΑΤΗΣ - ΧΡΙΣΤΑΚΟΓΛΟΥ - ΑΓΑΠΙΔΗΣ  
5 ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΜΙΧΑΛΟΥΔΗΣ - ΜΟΥΤΣΑΚΗΣ - ΧΑΡΤΑΒΕΛΑΣ  
6 ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ - Α.Σ. Ν. ΣΚΙΩΝΗΣ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ - ΜΠΑΣΙΝΑΣ - ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ  
7 Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΦΛΟΓΗΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΗΣ - ΑΓΓΙΔΗΣ - ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (Ν. ΣΥΛΛΑΤΩΝ)
8 ΕΡΜΗΣ Ν. ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ - ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΑΛ. -

ΥΠΕΣ: Ανακαλούνται οι άδειες των δημοσίων υπαλλήλων και των στρατιωτικών

Σύμφωνα με τις διατάξεις της νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών, απαγορεύεται η χορήγηση κάθε κανονικής άδειας απουσίας σε τακτικούς δημοσίους υπαλλήλους, στρατιωτικούς γενικά και τακτικούς υπαλλήλους των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης στο διάστημα που μεσολαβεί από την προκήρυξη των εκλογών έως και την ημέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας, δηλαδή από την 31η Δεκεμβρίου 2014 έως την 25η Ιανουαρίου 2015. Οι άδειες που τυχόν θα έχουν χορηγηθεί έως και την ημέρα της προκήρυξης των εκλογών ανακαλούνται αυτοδικαίως, χωρίς να απαιτείται η έκδοση απόφαση της αρμόδιας αρχής και όσο

Στο... Νο 19 της ευρωζώνης η Λιθουανία

Επισήμως στο ευρώ η Λιθουανία, καθώς η χώρα εντάχθηκε στη ζώνη του ευρωπαϊκού ενιαίου νομίσματος, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.Έτσι η Λιθουανία έγινε το 19ο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αποχωρίζεται το εθνικό της νόμισμα (το λίτας) και συνδέεται με το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα, κατά τα τελευταία δώδεκα χρόνια.Με την κίνηση αυτή η κυβέρνηση του Βίλνιους βλέπει την ενίσχυση της ασφάλειάς της εναντίον των ρωσικών φιλοδοξιών. Παράλληλα, η Λιθουανία ελπίζει να προσελκύσει περισσότερες επενδύσεις και να έχει τη δυνατότητα μεγαλύτερης ρευστότητας.Υπενθυμίζεται πως άλλες δύο χώρες της Βαλτικής, η Εσθονία και η Λετονία, εντάχθηκαν στη ζώνη του ευρώ το 2011 και το 2014 αντίστοιχα.
efsyn.gr

Πέμπτη

Ο πρώτος Έλληνας νεκρός του Norman Atlantic δεν είναι... νεκρός!

Το αλαλούμ στην ενημέρωση για τη ναυτική τραγωδία του Norman Atlantic κορυφώνεται!Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ναυτιλίας, «λόγω λανθασμένης πιστοποίησης εκ μέρους των αρμόδιων ιταλικών αρχών, ο Γεώργιος Δούλης δεν είναι θανών αλλά συγκαταλέγεται στη λίστα επιβατών, για τους οποίους δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση επί του παρόντος».Πλέον, ο Γεώργιος Δούλης προστίθεται στη λίστα με τους Έλληνες αγνοούμενους, οι οποίοι ανέρχονται τώρα σε δέκα. Νωρίτερα, το υπουργείο Ναυτιλίας είχε ανακοινώσει τα ονόματα των αγνοούμενων: Κουφογιώργος Αλέξανδρος, Συμενωνίδης Ιωάννης, Τσάμης Βασίλειος, Νικολάρας Απόστολος, Καζαντζίδης Γεράσιμος, Σαγιρίδης Νικόλαος, Παπαδόπουλος Γεώργιος, Καραβαγγέλης Ευάγγελος και Σοφός Ιωάννης.
Επιχείρηση ταυτοποίησης στοιχείων 

Ευχές από τον ΑΟΣ "Οι Σίθωνες"


Σας ευχόμαστε,το νέο έτος 2015 να φέρει στα σπίτια σας υγεία,δύναμη,ευημερία & να πραγματοποιήσει στον καθένα προσωπικά κάθε του ευχή.......ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ιερισσός: Δρώμενο Νέων, Δάσος Χριστουγέννων (24-12-2014)

METRO CLUB 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ



METRO CLUB 21/11/2000
Video:NIKOS KAMPANHS  
Πηγή
Thanasis Kobo Kobouris

Το ζεύγος Τεν έκλεισε τις επιχειρήσεις του στα νοσοκομεία αφήνοντας χρέη και απλήρωτους εργαζόμενους

Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών-Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης-Πιερίας-Χαλκιδικής καταγγέλλει το ζεύγος Τεν, που στήνοντας διάφορες εταιρίες, όπως Albatross και Deluxe, δραστηριοποιούνταν μέχρι πρότινος στο χώρο των νοσοκομείων αναλαμβάνοντας την σίτιση ασθενών και εργαζόμενων και την καθαριότητα σε διάφορους νομούς της Β. Ελλάδας. 

"Με το πρόσχημα των δυσκολιών λόγω της οικονομικής κατάστασης έφερε στους εργαζόμενους της εταιρίας Albatross στο Γ.Ν. Παπανικολάου αλλαγές συμβάσεων, μειώσεις μισθών και πολλές απλήρωτες ώρες εργασίας ώσπου τελικά η επιχείρηση έκλεισε αφήνοντας τους εργαζόμενους απλήρωτους οκτώ και

Ευχές από το Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας

ΕΠΣΧ: Αναβολή και ορισμός εξ αναβολής αγώνων Γ΄Ερ.Κατηγοριας

 Η ΕΠΣ Χαλκιδικής ανακοινώνει ότι οι αγώνες για την 13η Αγωνιστική της Γ΄ Ερ. Κατηγορίας που είχαν ορισθεί να διεξαχθούν το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015,αναβάλλονται,  λόγω του ότι εκκρεμούν οι αγώνες : ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ για τον Βόρειο Όμιλο και ΠΑΟΚ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ – ΔΟΞΑ ΚΑΛΥΒΩΝ για τον Νότιο Όμιλο οι οποίοι έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον και ορίζονται προς διεξαγωγή ως εξής:  
Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015 Ώρα 15:00 Γήπεδο : Ολυμπιάδας
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ
Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015 Ώρα 15:00 Γήπεδο : Καλυβών
                            ΠΑΟΚ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ – ΔΟΞΑ ΚΑΛΥΒΩΝ

Αργίες του 2015

  ΑΡΓΙΕΣ
Πρωτοχρονιά: Πέμπτη 1η Ιανουαρίου 2015
Θεοφάνια: Τρίτη 6 Ιανουαρίου.
 Καθαρά Δευτέρα: 23 Φεβρουαρίου.
Ευαγγελισμός της Θεοτόκου - εθνική εορτή: Τετάρτη 25 Μαρτίου.
Μεγάλη Παρασκευή: 10 Απριλίου.
 Κυριακή του Πάσχα: 12 Απριλίου.
Δευτέρα του Πάσχα: 13 Απριλίου.
Πρωτομαγιά: Παρασκευή 1η Μαΐου.
Αγίου Πνεύματος: Δευτέρα 1η Ιουνίου.
Κοίμηση της Θεοτόκου: Σάββατο 15 Αυγούστου.
28η Οκτωβρίου: Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.
Χριστούγεννα: Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου.
Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων: Σάββατο 26 Δεκεμβρίου.

  Ημερολόγιο Αργιών

Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών 'Ο ΦΑΡΟΣ" ευχές


Δήμος Αριστοτέλη οχι στις έξρτήσεις από την μεταλευτική δραστηριότητα 31-12-14

 Δήμος Αριστοτέλη: Βήμα-Βήμα οργανώνουμε το Δήμο κόβοντας τις αδιαφανείς εξαρτήσεις από τη μεταλλευτική δραστηριότητα

Στις 20 Νοεμβρίου του 2014, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αριστοτέλη έλαβε μια ιστορική και πρωτοφανή απόφαση σε σχέση με τη μεταλλευτική δραστηριότητα που λαμβάνει χώρα εντός των διοικητικών του ορίων. Μία απόφαση που για πρώτη φορά αντιμετωπίζει τα θέματα που εγείρει η δραστηριότητα αυτή ξεκάθαρα και χωρίς να «κρύβει κάτω από το χαλί», σεβόμενη, αφενός τις προεκλογικές θέσεις και αρχές του συνδυασμού που πλειοψήφησε στις εκλογές, εν προκειμένω το «ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ», και αφετέρου το διάλογο και  τις πολύ σημαντικές για την ανάπτυξη του τόπου μας

Ομάδα Πυροπροστασίας Εθελοντών Αγίου Νικολάου (ΟΠΕΑΝ) "Ίταμος" Ευχές

Ψηφίζουμε την ΟnnedWoman Παπαγγελή Έλλη για την OneWoman 2014


..επειδή  καμιά ζωή δεν χάθηκε στο Πολυτεχνείο, ας μη χαθεί και αυτή η ψυχή....




Πρόεδρο δεν έχουμε... και δεν μας χρειάζονται πανάκριβες γλάστρες... αλλά Τσολιάδες, Φρουρούς της Πατρίδας έχουμε.

Χρόνια Πολλά σε όλους .  Μακάρι να ξημέρωσε μια νέα χρονιά χωρίς « Καλικαντζάρους»

Τετάρτη

Τα Κουνελάκια του Playboy και ο " Ιππότης Μελανδίνος" από την Χαλκιδική, με το 1ο Ελληνικό PlayBoy

Ο πρώτος συλλέκτης του Play Boy στον Πολύγυρο, που εχει όλα τα τεύχη. (ίσως μοναδικός στην Ελλάδα)
Ενας Χαλκιδικιώτης Καζανόβας,    ο Μελανδίνος Δημήτρης κρατά το 1ο Ελληνικό Playboy ως φανατικός συλλέκτης του περιοδιού, και τηλεφωνεί τον ιδιοκτήτη Χιου Χέφνερ μέσω συλεκτικών συσκευών του ΟΤΕ.
  

Βαρδινοπνίχτρες


Μ
ια και το συγκλονιστικό "ατύχημα" των ημερών αφορά σε πλοίο της ΑΝΕΚ, εμείς που ταξιδεύουμε με πλοία μπορούμε να πούμε και δυο κουβεντούλες παραπάνω για την"Αγία Οικογένεια" της ελληνικής επιχειρηματικής ελίτ.
    
Πέντε απλές επισημάνσεις:...
  1. Τα πλοία της ΑΝΕΚ είναι σκυλοπνίχτρες. Το ξέρουν όλοι αυτό. Το πώς διατηρείται η εταιρία στη ζωή είναι άξιον απορίας. Βάλε π.χ. δίπλα-δίπλα ένα πλοίο της ΑΝΕΚ και ένα της ΜΙΝΟΑΝ και θα δεις τη διαφορά.
  2. Η ΑΝΕΚ διατηρεί το μονοπώλιο στη βασική της γραμμή (Χανιά-Πειραιάς) με περίεργες μεθόδους. Το φθινόπωρο του 2011 ο όμιλος Grimaldi που ελέγχει τη ΜΙΝΟΑΝ έκανε επίσημο αίτημα να επιτραπεί να μπει πλοίο της στη γραμμή των Χανίων, για να υπάρξει επιτέλους ανταγωνισμός στη γραμμή. Ο υφυπουργός Ναυτιλίας τότε Άδωνις Γεωργιάδης "άργησε" μερικούς μήνες να εγκρίνει το αίτημα της ΜΙΝΟΑΝ και περίμενε ώσπου να ναυλοχήσει τα πλοία της σε άλλες γραμμές. Μόλις

Women's Rugby League naked Charity calendar

ΕΚΑΣΧ: 10 μέρες «άργησε o Αγ. Βασίλης» να μας δώσει τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών




Τρίτη

Κτηνοτρόφοι Γαλάτιστας, δύσκολη μέρα πέρασαν ......

Συγκρότηση του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε.) Χαλκιδικής 29-12-14 «Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ»


Αναπληρωματικά μέλη

Γενική Δ/νση Αστυνομίας Χαλκιδικής, δρόμοι της Χαλκιδικής που η κυκλοφορία γίνεται με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων

Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με την κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο. Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κυκλοφορία των οχημάτων στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην του νομού Θεσσαλονίκης), διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών από τον κόμβο Τρίγλιας έως τον κόμβο Σωζόπολης
Εθνική οδό Θεσσαλονίκης –Ιερισσού από 65ο χλμ έως 90ο χλμ
Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου
Επαρχιακή οδό Παλαιοχωρίου – Μεγάλης Παναγίας (θέση Χονδρό Δένδρο)
Επαρχιακή οδό Νεοχωρίου – Βαρβάρας
Επαρχιακή οδό Αρναίας – Στανού
Παλαιά Εθνική οδό Θεσσαλονίκης –Ιερισσού
Παλαιά Εθνική οδό Θεσσαλονίκης –Ιερισσού (μέσω Χολομώντα)
Επαρχιακή οδό Πολυγύρου – Ταξιάρχη (μέσω Τσουκαλά)
Επαρχιακή οδό Πολυγύρου –Πλανών
Επαρχιακή οδό Πολυγύρου – Γερακινής
Επαρχιακή οδό Πολυγύρου – Καλυβών (μέσω Παντελιδά)
Εντός δημοτικού διαμερίσματος Πολυγύρου


Παλαιόκαστρο: Τοπικό έθιμο - δρώμενο των ΦΩΤΑΡΩΝ 6 Ιανουαρίου 2015

Στο Παλαιόκαστρο η νεολαία διοργανώνει την εκδήλωση αναβίωσης του τοπικού εθίμου-δρώμενου των ΦΩΤΑΡΩΝ στις 6 Ιανουαρίου 2015, ημέρα εορτασμού των Θεοφανίων, στις 2.30 μ.μ. και προσφέρει στους επισκέπτες χωριάτικο λουκάνικο και κρασί.
"Το έθιμο ξεκινά από την παραμονή των Φώτων μια ομάδα καλανδιστών, που εκλέγει το «βασιλιά» της, και όλοι μαζί πηγαίνουν στην εκκλησία του χωριού. Εκεί ο «βασιλιάς» κάνει τρεις μετάνοιες μπροστά στην εικόνα του Αγίου Αθανασίου, αποζητώντας την ευχή του. Αμέσως

Γαλάτιστα:Το έθιμα της Καμήλας 5-6-7 Ιανουαρίου 2015

Για μία ακόμη χρονιά ανήμερα των Φώτων αναβιώνουν στο Δήμο Πολυγύρου τα έθιμα της Καμήλας και των Φωταρών.
Στη Γαλάτιστα μετά τον Αγιασμό των Υδάτων κάτοικοι και πολυάριθμοι επισκέπτες αναμένεται να συγκεντρωθούν στην κεντρική πλατεία, όπου νέοι θα μεταφέρουν το ομοίωμα της καμήλας για να ξεκινήσει το παραδοσιακό γλέντι!
Οι εκδηλώσεις στη Γαλάτιστα θα ξεκινήσουν το μεσημέρι της 5ης Ιανουαρίου, με την περιφορά των κουδουνιών και το στολισμό της καμήλας. Ανήμερα των Θεοφανείων η αναβίωση του εθίμου της καμήλας θα γίνει στις 11.00 π.μ., μετά τον Αγιασμό των υδάτων. Την επόμενη μέρα την ίδια ώρα αναβιώνει το έθιμο του Γάμου της Μανιώς.
Λίγα λόγια για το έθιμο
Το έθιμο αναβιώνει την ιστορία της νεαρής πανέμορφης Γαλατσιάνας, Μανιώς, που απήχθη από τους Τούρκους. Μετά την απαγωγή της ο αγαπημένος της

Χιόνια στο Δήμο Πολυγύρου – Σε ετοιμότητα λέει ο δήμος .Υπάρχουν και διαφωνίες.

@sn: Διαφωνούμε με την ανακοίνωση του Δήμου. Ειδικότερα δεν δόθηκε προτεραιότητα στο Νοσοκομείο Πολυγύρου δεν είχε καθαριστεί η ανηφόρα, αυτοκίνητα δεν ανέβαιναν, και επείγον περιστατικό δεν μπορούσε να πλησιάσει τα Εξ. Ιατρεία. Μετά τις 9.30 ασχολήθηκαν . Έγινε και το θλιβερό γεγονός του θανάτου εκείνη την ώρα, βέβαια ήρθε με αλυσίδες και γρήγορα αλλά..... Στην ανηφόρα στις Έξι βρύσες πότε έπεσε αλάτι ;
Οσον αφορά την αντιπεριφέρεια έχει μηχανήματα αλλά δεν υπάρχουν οδηγοί. Εχουμε εκλογές μαυρίστε τους υπεύθυνους
Και είναι κάτι που περιμέναμε !!
Η ανακοίνωση του Δήμου
Στα λευκά ντύθηκε το κεντρικό και βόρειο τμήμα του Δήμου Πολυγύρου, αφού χιονίζει ασταμάτητα από τα ξημερώματα. Το ύψος του χιονιού στην πρωτεύουσα δεν ξεπερνά τα 2 – 3 εκατοστά ενώ στους πιο ορεινούς οικισμούς του Δήμου,

«Οι απογοητευμένοι» . Δύο Video με χιούμορ από την χιονισμένη ανηφόρα στις Έξι Βρύσες στον Πολύγυρο (30-12-14)

Στις 25 Φεβρουαρίου η δίκη του Παπακωνσταντίνου στο Ειδικό Δικαστήριο

Η έναρξη της δίκης του πρώην υπουργού οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, προσδιορίσθηκε, από το ειδικό δικαστήριο για τις 25 Φεβρουαρίου
Στις 11 Δεκεμβρίου, με ψήφους 4 έναντι 1, το Δικαστικό Συμβουλίο του Αρείου Πάγου είχε αποφασίσει την παραπομπή του κ. Παπακωνσταντίνου στο Ειδικό Δικαστήριο για τα αδικήματα της νόθευσης εγγράφου και της απόπειρας απιστίας. Ο πρώην υπουργός οικονομικών είχε απαλλαχθεί από το

Δήμος Πολυγύρου έκδηλώσεις Ορμύλια και Πολύγυρο 30&31/12/14


Χιόνια Σιθωνία 30-12-14

Νικήτη stella Mantsiou fb
Αγ.Νικόλαος Asterios Mylonas fb

Παρθενώνας Pantelis Trikergiotis
Ν. Μαρμαράς Pantelis Trikergiotis