powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών-διαρρηκτών που δρούσε στη Β. Ελλάδα

Η δράση τους εντοπίζεται στους Νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Πέλλας και Καβάλας.
Συμμορία, που ενέχεται σε ένοπλη ληστεία και διαρρήξεις σπιτιών και καταστημάτων σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, εξαρθρώθηκε, με τη σύλληψη δύο εκ των δραστών, ηλικίας 40 και 41 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, ενώ σχηματίστηκε

O «ΑΣ Μαχητές της Σιθωνίας» στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kick Boxing Εφήβων-νεανίδων , στα Σκόπια με 2 αθλητές (2-10/9/17).

Με 2 αθλητές, που είναι μέλη της Εθνικής Ομάδας Kick Boxing θα συμμετέχει ο Σύλλογος «ΑΣ Μαχητές της Σιθωνίας» στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-νεανίδων , που θα διεξαχθεί στα Σκόπια (εδώ) από  σήμερα 2 έως  και 10 Σεπτεμβρίου. Οι δύο αθλητές του ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ, οι οποίοι διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τον Νοεμβρίο του 2016 στην Αθήνα επιλέχθηκαν για να στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα μαζί με 110 αθλητές από όλη την Ελλάδα, είναι ο  Γιώργος Γεωργιάδης και Θοδωρής Ραμπότα και τους συνοδεύει ο προπονητής Ιωακείμ Τσικούρης

To Porto Koufo Σιθωνίας μεταξύ των 14 «μυστικών παραλιών» στον κόσμο που προτείνει ο Guardian.

Το  Porto Koufo  Σιθωνίας Χαλκιδικής συγκαταλέγεται μεταξύ των 14 «μυστικών παραλιών» στον κόσμο που προτείνουν για επίσκεψη οι αναγνώστες του Guardian. Ο λόγος για το μαγευτικό Πόρτο Κουφό, στη Σιθωνία Χαλκιδικής, το οποίο η βρετανική εφημερίδα χαρακτηρίζει ως ένα «απροσδόκητο καταφύγιο».
Το Πόρτο Κουφό στο νοτιοδυτικό άκρο της χερσονήσου της

Παρασκευή

Φάμελλος από Γαλάτιστα Χαλκιδικής, ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση λίγων ημερών για τους δασικούς χάρτες (φωτο)

Ζωγράφος-Φάμελλος

Στην ανάγκη ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα, ο οποίος έχει τεράστιες δυνατότητες στη χώρα, αναφέρθηκε ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, που κήρυξε σήμερα το πρωί την έναρξη των εργασιών ημερίδας στο πλαίσιο της 7ης Γιορτής Κτηνοτροφίας – Γεωργίας Γαλάτιστας.

Αφού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί μια παράταση λίγων ημερών όσον αφορά τους δασικούς χάρτες, σημείωσε ότι μετά

Αεροδιακομιδή 68χρονης από το Κ.Υ. Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής στη Θεσσαλονίκη.

Μια 68χρονη διακομίσθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης από τo γήπεδο Αρναίας  Χαλκιδικής, εξαιτίας σοβαρού προβλήματος υγείας (εγκεφαλικό)
Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, η γυναίκα λόγω της κρίσιμης κατάστασης που παρουσίασε η υγεία της, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί από το Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου   με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής στη Θεσσαλονίκη και  με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

O συνδυασμός ¨ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ¨ για τις Εκλογές του Επιμελητηρίου Χαλ/δικής- Υπ.Πρόεδρος Ελευθερία Χατζησταματίου(ΦΩΤΟ)

Αγαπητοί φίλοι και φίλες επιχειρηματίες. Oι νέες επιχειρηματικές συνθήκες και οι αλλαγές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια εν μέσω οικονομικής κρίσης, μας αναγκάζουν να κινηθούμε σε άλλους ρυθμούς αλλά και νέα φιλοσοφία. 
Πριν από δύο έτη περίπου ξεκίνησα μία πορεία ενημέρωσης και ευρύτερης γνωριμίας με επιχειρηματίες του Νομού γνωστοποιώντας τους την επιθυμία μου να διεκδικήσω την προεδρία του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στις επερχόμενες εκλογές του Δεκεμβρίου.

DW:Η Πολωνία επαναφέρει τo ζήτημα των αποζημιώσεων από την Γερμανία- (845 και 5500 δις ευρώ) .

78 χρόνια μετά την επέλαση των Γερμανών στην Πολωνία, η πολωνική κυβέρνηση επαναλαμβάνει το αίτημά της για αποζημιώσεις.Γίνεται λόγος για αποζημιώσεις που κυμαίνονται μεταξύ 845 και 5500 δις ευρώ. Τα χρήματα αυτά δεν αφορούν μόνο την αποκατάσταση υλικών ζημιών αλλά και τον θάνατο περίπου 6 εκατομ. Πολωνών.
Το 2004 ήταν η τελευταία φορά που το κυβερνητικό κόμμα «Νόμου και Δικαιοσύνης» (PiS) απηύθυνε αίτημα αποζημιώσεων προς τη Γερμανία για τα εγκλήματα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ωστόσο ο τότε πρωθυπουργός Μάρεκ Μπέλκα δεν επέτρεψε να προχωρήσει αυτό το αίτημα και έτσι η Πολωνία παραιτήθηκε για

Συνελήφθη 50χρονος στη Ν.Καλλικράτεια για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

50χρονος συνελήφθη για καλλιέργεια κάνναβης από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλικράτειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής.
 Ειδικότερα, χθες Πέμπτη το πρωί, εντοπίσθηκε ο 50χρονος από τους αστυνομικούς σε περιοχή της Ν.Καλλικράτειας Χαλκιδικής,

Από σήμερα οι αλλαγές στα capital controls

Από σήμερα 1η Σεπτεμβρίου ισχύουν οι νέες ρυθμίσεις για τα capital controls καθώς τίθεται σε εφαρμογή η απόφαση για τη σταδιακή χαλάρωση των περιορισμών με κυριότερη αλλαγή τη δυνατότητα σωρευτικής ανάληψης του ποσού των 1.800 ευρώ ανά μήνα για κάθε λογαριασμό.
Η περιορισμένη χαλάρωση των περιοριστικών όρων περιλαμβάνει

Στέφανος Χατζημανώλης:Χιλιάδες Τούρκοι επισκέπτες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική αξιοποιώντας την ευκαιρία των διακοπών που προέκυψαν, με απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης, για δεκαήμερο εορτασμό του Κουρμπάν Μπαϊράμ (γιορτή των μουσουλμάνων).
   Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου Στέφανο Χατζημανώλη, περισσότεροι από 5.000

Πέμπτη

Μουσείο καφέ, frappe και γεύση από καλοκαίρι με beach bar στην 82η ΔΕΘ


Κρύο καφέ, αμμουδιά και γεύση από καλοκαίρι θα έχει η φετινή διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Με αυτόν τον τρόπο οι διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO σκέφτηκε να «δροσίσει» τους επισκέπτες της 82ης ΔΕΘ και συγχρόνως να τους «ταξιδέψει» στον χρόνο, με μια πρωτότυπη διαδρομή στην ιστορία του καφέ. 

ΣΙΘΩΝΕΣ: Πρόγραμμα κλειστού Γυμναστηρίου 2017-2018

Απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων των απολυμένων του Δήμου Κασσάνδρας..

Απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων, των 24 από τους συνολικά 57 απολυμένους συμβασιούχους – “παρατασιούχους” Καθαριότητας του Δήμου Κασσάνδρας, που άσκησαν το ένδικο αυτό μέσο, σύμφωνα με  το epoli.gr.
Έτσι, μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να μην “προχωρήσει” στην εφαρμογή του Νόμου

Οι Σκουριές και η «χρυσή» διαιτησία

foto Konstantinos Tsakalidis / SOOC
thepressproject.gr
«Με την Ελληνικός Χρυσός αποφασίσαμε να πάμε σε διαιτησία, γιατί δεν υπήρχε άλλος τρόπος και άλλη λύση. Έχουμε μία σύμβαση η οποία πρέπει να ξεκαθαρίσει τις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις και των δύο πλευρών, και της εταιρείας και του Δημοσίου, ώστε να σταματήσει αυτή η διελκυνστίδα που παρατηρείται εδώ και πολλά χρόνια και

Εκδόθηκε η Υπουργική Απόφαση για τη δημιουργία ένστολης Δασοφυλακής

Στολές δασοφυλάκων: Μέτρα ή ημίμετρα; 
Εκδόθηκε σήμερα η απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου 159991/4305/26.07.2017 (ΦΕΚ Β 2973) με την οποία καθορίζονται τα στοιχεία του Δελτίου Υπηρεσιακής Ταυτότητας Δασικών Υπαλλήλων, η περιγραφή της στολής τους και των χαρακτηριστικών αυτής.

Έμφραγμα στο «Μακεδονία» βλέπουν οι αεροπορικές - ζητούν να μην προχωρήσουν τα μη απαραίτητα έργα.

Με επιστολές προς την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αλλά και το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών τρεις μεγάλες αεροπορικές ζητούν να μην προχωρήσουν τα έργα. Ολες θεωρούν πως θα κλείσουν το «κανονικό» αεροδρόμιο και δεν χρειάζονται. 
Παρέμβαση για να μην προχωρήσουν τα έργα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, που έχουν κριθεί μη απαραίτητα, ζητούν με επιστολές τους προς την Υπηρεσία

Ένωση Αγρινίου: Μέτρια η χρονιά για την παραγωγή επιτραπέζιων ελιών στην Αιτωλοακαρνανία


Από μέσα Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η συγκομιδή πράσινης ελιάς στην Αιτωλοακαρνανία. Πάντως, όπως επισημαίνει η Ένωση Αγρινίου, δεν επιβεβαιώθηκαν οι προσδοκίες για μεγάλη παραγωγή στην Αιτωλοακαρνανία τη φετινή περίοδο.

«Με εξαίρεση τις ζημιές που σημειώθηκαν σε κάποιες περιοχές από τις καλοκαιρινές χαλαζοπτώσεις, ιδιαίτερα προβλήματα δεν

Συνελήφθη 63χρονος από το Τ.A. Πολυγύρου Χαλκιδικής με πλαστά χαρτονομίσματα.

Συνελήφθη προχθές το βράδυ στη Γαλάτιστα  Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας 63χρονος, ελληνικής καταγωγής, για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.
Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 63χρονος πραγματοποίησε δύο συναλλαγές σε ισάριθμα καταστήματα,

Υπό έλεγχο Δασική πυρκαγιά στο όρος 'Ιταμος στη Σιθωνία

Aρχείο
Υπό έλεγχο τέθηκε η δασική φωτιά στην Σιθωνία, στην κορυφογραμμή του όρους Ίταμος πάνω από τον N.Μαρμαρά.
Πυροφύλακας εντόπισε καπνό. Πιθανότατα η φωτιά προήλθε από κεραυνό που έπεσε τις προηγούμενες ημέρες.  Κάηκαν περίπου 3 στρέμματα. Επί τόπου 5 πυροσβεστικά οχήματα με 10 πυροσβέστες.

Ερχεται νέα παράταση μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου για τους δασικούς χάρτες ;

Φάμελλος οχι σε νέα παράταση μετά την 7η Σεπτεμβρίου
Ακόμα μια παράταση προσανατολίζεται να δώσει το υπουργείο Περιβάλλοντος σύμφωναμε τον Ε.Τ.  για την υποβολή αντιρρήσεων κατά των αναρτημένων δασικών χαρτών.
Η τελευταία προθεσμία εκπνέει στις 7 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου,

2α Τζιρώνεια στην παλιά Νικήτη 1-9-17


Απλήρωτοι συμβασιούχοι του Δήμου Σιθωνίας “γυρίζουν” την Δημοτική Αρχή στο Ελεγκτικό.

Η καταγγελία του Σωματείου Συμβασιούχων Εργαζομένων Δήμου Σιθωνίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης, για τη μη πληρωμή “δεδουλευμένων” - θεωρημένων από τον αρμόδιο επίτροπο - των 115 συμβασιούχων – “παρατασιούχων” Καθαριότητας και η δημοσιοποίηση - ανάδειξη του θέματος ως αποδεικνύεται σύμφωνα με το epoli.gr “ταρακούνησαν” την Δημοτική Αρχή, αφού

Αυστριακή Τηλεόραση (ORF III), τεσσάρων ωρών αφιέρωμα στην Ελλάδα -Ντοκιμαντέρ με τίτλο «Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική»

Διάρκειας τεσσάρων ωρών ήταν το αφιέρωμα στην Ελλάδα – «σε έναν από πιο αγαπημένους ταξιδιωτικούς προορισμούς των Αυστριακών», όπως αναφερόταν σχετικά - που παρουσίασε  το Τρίτο Πρόγραμμα της δημόσιας Αυστριακής Τηλεόρασης (ORF III εδώ )στο πλαίσιο των εκπομπών του, Ενημέρωσης και Πολιτισμού.
Tο αφιέρωμα περιελάμβανε διαδοχικά πέντε ντοκιμαντέρ Στο τρίτο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική» 

'Ενωση Φυσικών : «Ήμαρτον, κε Γαβρόγλου..κάνετε το Λύκειο βιομηχανία εξετάσεων»

Για «βιομηχανία παραγωγής εξετάσεων» και μετατροπή του Λυκείου σε «εξουθενωτικό εξεταστικό κέντρο διαρκείας» κάνουν λόγο οι φυσικοί σε μια ανακοίνωση που απηχεί τις ανησυχίες όλων των εκπαιδευτικών για τις αλλαγές που δρομολογεί η κυβέρνηση. Οι καθηγητές  προειδοποιούν για οπισθοδρόμηση και υπερεξάντληση των μαθητών .
Η Ανακοίνωση της Ένωσης Φυσικών

Τετάρτη

Εκστρατεία απομάκρυνσης των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων κυρίως στην Περιφερειακή και στην εθνική για Ν.Μουδανιά.

Εκστρατεία απομάκρυνσης των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων από τους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης  η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας- Θράκης.
Τα συνεργεία θα ρίξουν το βάρος στην περιφερειακή οδό, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών, στο

Πορεία ΔΕΘ 9/9/17 Αλληλεγγύη στους διωκόμενους αγωνιστές κατά της εξόρυξης χρυσού.


Πορεία ΔΕΘ Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου  Καμάρα, 18:00
Αλληλεγγύη στους διωκόμενους αγωνιστές. Όλοι στα δικαστήρια, στο πλευρό των διωκόμενων. 
ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΡΥΞΗ, ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ, ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού

ΕΠΣΧ:Φιλικοί Αγώνες - Αποτελέσματα -Διαιτητές φιλικών .

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Τετάρτη 30 Αυγ. 2017   Ώρα : 18:00
1 ΑΡΗΣ ΚΑΣ/ΔΡΕΙΑΣ 2005 – ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ  2-1 ΣΚΟΥΤΑΣ Φ. – ΧΡΙΣΤΑΚΟΓΛΟΥ – ΣΚΟΥΤΑΣ Ν.
2 ΝΕΟΣ Π.Ο. Ν. ΚΑΛ/ΤΕΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ 2-2 ΚΟΚΚΙΝΟΣ – ΚΟΥΡΑΣ – ΤΣΩΜΤΣΟΣ
Σάββατο 2 Σεπ. 2017   Ώρα : 18:00
3 ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ –ΚΕΛΑΖΟΓΛΟΥ – ΧΡΙΣΤΑΚΟΓΛΟΥ
Σάββατο 2 Σεπ. 2017   Ώρα : 18:30
4 ΑΡΗΣ ΚΑΣ/ΔΡΕΙΑΣ 2005 – ΠΑΟΚ Κ 20 ΚΟΥΡΑΣ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ  & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 30-8-17

Λ.Σ. Συνεχίζονται οι έλεγχοι και κατασχέσεις οστράκων στην Αλεξανδρούπολη .

30-8-17.Εννιακόσια πενήντα επτά (957) κιλά όστρακα, ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και μέρος αυτών υπολειπομένων διαστάσεων, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, ενώ συνελήφθη ένας 49χρονος ημεδαπός, για κατοχή και μεταφορά με σκοπό την πώληση – εμπορία της

Ποινική δίωξη σε βάρος ιατροδικαστή του ΑΠΘ

Με τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης στην υπηρεσία και της δωροληψίας βαρύνεται ιατροδικαστής του ΑΠΘ, ο οποίος φέρεται να πραγματοποιούσε νεκροτομές εκτός του νόμιμου ωραρίου του αρμόδιου Εργαστηρίου του Ιδρύματος και τις χρέωνε πολύ ακριβότερα από το προβλεπόμενο κόστος.
Πρόκειται για επίκουρο καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, εις βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη και το επόμενο

Κύπελλο Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής 2017-2018.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 2017 – 2018
Συμμετέχουν : 1 Σωμ. Γ΄ Εθνικής, 16 Α΄ , 28 Β΄  και 1 Γ΄ Ερ. κατ. Σύνολο : 46 σωματεία.
ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ( Συμμετέχουν μόνο τα σωματεία Β΄ και Γ΄ Ερ. κατηγορίας 9- 10 Σεπ. 2017 )
ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Τρία σωματεία περνάνε στη 2η φάση άνευ αγώνος και γίνονται 6 αγώνες
1 ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ ( ΑΝΕΥ ΑΓΩΝΟΣ )
2 ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ ( ΑΝΕΥ ΑΓΩΝΟΣ )

Λαβράκια φοροδιαφυγής βγάζουν οι έλεγχοι της ανεξάρτητης αρχής στις τουριστικές περιοχές .

Λαβράκια φοροδιαφυγής βγάζουν οι έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στα νησιά και στις τουριστικές περιοχές όπου επιχειρηματίες στο χώρο της εστίασης μηχανεύονται όλες τις μεθόδους για να αποκρύψουν έσοδα από την εφορία.
Ετσι σε έλεγχο που έγινε στην παραλία της Κατερίνης εντοπίστηκε ταβέρνα που δεν είχε κόψει αποδείξεις 16.400 ευρώ, ενώ στη Πάρο

4ο Porto Carras Half Marathon powered by Xterra, Σάββατο 2 και τη Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Tο Porto Carras Grand Resort σε συνεργασία με την XTERRA Greece, διοργανώνουν το 4ου Porto Carras Half Marathon powered by Xterra, το Σάββατο 2 και τη Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις μοναδικές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος στη Σιθωνία Χαλκιδικής.
21km, 10km & 5km Run
Οι αγώνες Δρόμου όλων των αποστάσεων θα διεξαχθούν το απόγευμα του Σαββάτου με ώρα εκκίνησης 17:30.

Δασικοί Χάρτες: Καταγγελία αγρότισσας, που η αίτηση πρόδηλου σφάλµατος, απερρίφθη από την οικεία ∆ιεύθυνση ∆ασών «χωρίς ουσιαστικά να τεκµηριώνεται ο λόγος».

Δεν βρίσκουν δίκιο με τα πρόδηλα λάθη οι αγρότες.
Τον φοροεισπρακτικό µηχανισµό που έχει στηθεί στις κατά τόπους δασικές υπηρεσίες, µε αφορµή την ανάρτηση των δασικών χαρτών, αλλά και τις παθογένειες του απαρχαιωµένου συστήµατος δηµόσιας διοίκησης, που αναγκάζονται να πληρώνουν σε «χρόνο και χρήµα» οι συντελεστές της αγροτικής παραγωγής αποδεικνύει καταγγελία αγρότισσας από την Εύβοια, την οποία γνωστοποίησε στην εφηµερίδα Agrenda.

Δήμος Προποντίδας:Πραγματοποιήθηκαν και οι τελευταίες παραστάσεις του Φεστιβάλ Θάλασσας 2017

Ο Σύλλογος Κρητών Χαλκιδικής στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θάλασσας και των εκδηλώσεων του για τη χρονιά 2017 που είναι αφιερωμένη στο Νίκο Καζαντζάκη διοργάνωσε μια ιδιαίτερη ξεχωριστή βραδιά με το Βασίλη Σκουλά και τον Παντελή Θαλασσινό. Στη βραδιά συμμετείχε και το χορευτικό τμήμα του συλλόγου με παραδοσιακούς κρητικούς χορούς.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εξοπλίζει την Ακαδημία και τη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού στη Νέα Μηχανιώνα μέσω του ΕΣΠΑ (30/8/2017)

Στον εξοπλισμό της Ακαδημίας και της Δημόσιας Σχολής Εμπορικού Ναυτικού, που εδρεύουν στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, με τα πλέον σύγχρονα μέσα προχωρά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω του ΕΣΠΑ.
H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας  ενέκρινε την ένταξη και χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας, με το ποσό των 700.000 ευρώ, αναγκαίου εξοπλισμού για την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας (Σχολή Πλοιάρχων) και για τη Δημόσια Σχολή Εμπορικού Ναυτικού Σωστικών και Πυροσβεστικών Μέσων Μακεδονίας

Εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων με το ν/σχ για τις συνδικαλιστικές οργανώσεις καταγγέλλει η Ένωση Παράκτιων Αλιέων

Κατακερματισμό της παράκτιας αλιείας με πολυδιάσπαση των συνδικαλιστικών οργανώσεων καταγγέλλει η Ένωση Παράκτιων Αλιέων πως επιβάλλεται με το νομοσχέδιο για τις συνδικαλιστικές οργανώσεις του αγροτικού χώρου, το οποίο έχει τεθεί προς διαβούλευση, για το οποίο τονίζεται επιπλέον πως δημιουργήθηκε μόνο για την εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων.

ΠΟΕΔΗΝ : Τουρίστας διακομίστηκε τραυματισμένος σε... γκαράζ πλοίου

Την Οδύσσεια ενός Βρετανού τουρίστα καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ εδώ, καθώς όπως υποστηρίζει διακομίστηκε τραυματισμένος από τους Παξούς στα Ιωάννινα σε... γκαράζ πλοίου!

"Την Τρίτη 29/8/201 σε τροχαίο ατύχημα στους Παξούς με μηχανάκι τραυματίστηκε Βρετανός τουρίστας. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Παξών.

Ένοπλη ληστεία σε ξενοδοχείο στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, απ' όπου τρεις ένοπλοι άρπαξαν χρηματοκιβώτιο, το οποίο φέρεται να περιείχε 2.000 ευρώ και διέφυγαν.
Κρατώντας ένα πολεμικό τυφέκιο και φορώντας κουκούλες και καπέλα, οι δράστες εισέβαλαν στις 03.30 στο ξενοδοχείο και κατευθύνθηκαν προς τη ρεσεψιόν. 
Υπό την απειλή τού όπλου ακινητοποίησαν δύο υπαλλήλους του

Τρίτη

Φάμελλος: Εννιά δήμοι από τους 120 δεν έχουν στείλει στοιχεία για δασικούς χάρτες (και ο Δήμος Σιθωνίας)

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Σιθωνίας 1-9-17 ώρα 15:00 το πρώτο θέμα είναι 1)    Δασικοί Χάρτες (Οικιστικές Πυκνότητες). (Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Τζίτζιος Ιωάννης)
Με αφορμή την επικείμενη λήξη της ανάρτησης των δασικών χαρτών, σε 10 ημέρες, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
"Από τον Γενάρη του 2017 που αναρτήθηκαν οι δασικοί χάρτες στο 35% της χώρας, η κυβέρνησή μας επέλεξε να προχωρήσει ολοκληρωμένα και μεθοδικά η

Βραδιά Ουρανογραφίας και Αστροπαρατήρησης στα Στάγειρα στο Άλσος του Αριστοτέλη (φωτο)

Το βράδυ του Σαββάτου 26-8-17 πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερη εκδήλωση στο "Άλσος του Αριστοτέλη", στα Στάγειρα, του Δήμου Αριστοτέλη, ένα ταξίδι στα αστέρια, μια βραδιά ουρανογραφίας, αστροπαρατήρησης και μυθογραφίας στον ξάστερο ουρανό της Χαλκιδική.
Η πρωτότυπη εκδήλωση οργανώθηκε από το Δήμο Αριστοτέλη, το

Η ΜΙΝΕΡΒΑ ανακαλεί μερικές συσκευασίες ελαιολάδου


Θύμα εγκληματικής ενέργειας έπεσε η ΜΙΝΕΡΒΑ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει πρόγραμμα προληπτικής ανάκλησης προϊόντων της από την αγορά. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, σε προληπτικούς τακτικούς ελέγχους που διενεργεί, διαπίστωσε παραβίαση της συσκευασίας και κλοπή του

Ε. Π. Σ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 2017 – 2018

Ε. Π. Σ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ   Α΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ   2017 – 2018.
1η Αγωνιστική ( 16η ) 1ος Γύρος 2ος Γύρος
ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ  – ΝΕΟΣ Π.Ο. Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ  – ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005
ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ  – ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ  – ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ

Ε. Π. Σ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Γ΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 2017 – 2018.


Ε. Π. Σ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ   Γ΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 2017 – 2018.
1η Αγωνιστική ( 8η ) 1ος Γύρος 2ος Γύρος
ΑΕΤΟΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ  – ΑΠΟΕΛ ΓΕΡΑΚΙΝΗΣ
ΑΙΓΕΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ  – ΑΣΤΕΡΑΣ Β. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΓ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ  – ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ

Αντάμωμα Απανταχού Ταξιαρχιωτών και φίλων του Ταξιάρχη 2-9-17


Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 στις 20:30 στην πλατεία του Ταξιάρχη το "ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ
ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ", όπου συμμετέχουν:
1. Το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοχώρας "Η Ελπίς ". 
2. Το χορευτικό τμήμα του Παγχαλκιδικού Συλλόγου

Ε. Π. Σ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 2017 – 2018.

Ε. Π. Σ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ   Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ   ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ  2017 – 2018.
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ( 14η ) 1ος Γύρος 2ος Γύρος
ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ  – Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ
ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ  – ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΦΛΟΓΗΤΩΝ
ΕΡΜΗΣ Ν. ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ  – ΔΟΞΑ ΚΑΛΥΒΩΝ

Ε. Π. Σ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ Β. ΟΜΙΛΟΣ 2017 – 2018.


Ε. Π. Σ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ   Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ   ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ  2017 – 2018.
1η Αγωνιστική ( 14η ) 1ος Γύρος 2ος Γύρος
ΗΡΑΚΛΗΣ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ  – ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ
ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ  – ΧΟΛΟΜΩΝ Ρ.Π.
Α.Σ. ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ  – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ  – ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ

Ομάδα μικρών καλλιτεχνών από το Σέστρορετσκ της Αγίας Πετρούπολης κάνει διακοπές στο Δεβελίκι Γοματίου

Στo Δεβελίκι βρίσκεται, κάνοντας διακοπές στην κατασκήνωση «Ελαιώνες» , ομάδα μικρών καλλιτεχνών από τον αδελφοποιημένο με τον Δήμο Αριστοτέλη, Δήμο του Σέστρορετσκ της Αγίας Πετρούπολης Ρωσίας.
Τα 15 παιδιά - νέοι καλλιτέχνες από το Σέστρορετσκ, κάνοντας διακοπές στην οργανωμένη κατασκήνωση του Γοματίου, είχαν την

1-3 Σεπτεμβρίου 2017 η 7η Γιορτή Κτηνοτροφίας – Γεωργίας στη Γαλάτιστα

Ο Δήμος Πολυγύρου, η Δημοτική Κοινότητα Γαλάτιστας και ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Γαλατιστας οργανώνουν την 7η Γιορτή Κτηνοτροφίας – Γεωργίας το τριήμερο 1, 2, 3 Σεπτεμβρίου 2017.
Με σκοπό την ενημέρωση του κοινού γύρω από αγροτικά θέματα κατά την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων, την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017, στις 11:00, θα πραγματοποιηθεί, στο Αγάπειο Ίδρυμα Γαλάτιστας η

Ευχαριστήρια του Συλλόγου Κρητών Χαλκιδικής για την συναυλία Σκουλά -Θαλασσινού του φεστιβάλ θάλασσας στα Ν.Μουδανιά


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ!!!

Ο Σύλλογος Κρητών ευχαριστεί όλους τους συντελεστές που βοήθησαν για την επιτυχία της συναυλίας στο φεστιβάλ θάλλασσας,όπως το Ράδιο Θεσσαλονίκης και τον κ.Στέφανο Διαμαντόπουλο,το Ράδιο Μύνημα 107,70 και τον κ.Άκη Σακισγόγλου και το καφέ μπάρ Σάρωθρον.
Επίσης ευχαριστούμε το Ράδιο Πολύγυρος τον κ.Γιώργο

Υποβολή αιτήσεων υποψήφιων σπουδαστών στο Δημόσιο ΙΕΚ Ν. Μουδανιών

Δευτέρα

ΕΠΣΧ: Εκδήλωση απονομής επάθλων κληρώσεων 2017-18 στον Αγ.Γιάννη Νικήτης Χαλκιδικής (φωτο-video).

 Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής πραγματοποίησε τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Χαλκιδικής για την προσεχή περίοδο 2017 – 2018, στο Beach Bar “Riviera”, στην παραλία «’Αγιος Ιωάννης» Νικήτης, σήμερα Δευτέρα απόγευμα 28 Αυγούστου 2017 παρουσία του πρόεδρου της ΕΠΣ Χαλκιδικής, Σταύρου Σαρηγιαννίδη.
Μεγάλη ήταν η παρουσία των Δ.Σ. και παιχτών των ερασιτεχνικών ομάδων της Χαλκιδικής
Πριν την έναρξη των κληρώσεων έγιναν απονομές των επάθλων

Εκδηλώσεις στο Στανό Χαλκιδικής 30&31/8/17