powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Προκήρυξη του 48ου Διάπλου Τορωναίου Κόλπου(14-7-18) - Ορίσθηκε επιτροπή διοργάνωσης.


48ος κολυμβητικός διάπλους του Τορωναίου Κόλπου Καλλιθέα - Νικήτη Χαλκιδικής 26 χμ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018.
 Η Εκπολιτιστική Εταιρεία Νέων Νικήτης ο Σίθων διοργανωτής του Διεθνούς Κολυμβητικού Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου , αποφάσισε να ορίσει υπεύθυνη ομάδα που θα έχει όλη την αρμοδιότητα διεξαγωγής του.
Τα άτομα που ορίσθηκαν είναι:
Κούρα Κωνσταντίνα Διετέλεσε Πρόεδρος του ΣΙΘΩΝ επι σειρά ετών και τερμάτισε ως κολυμβήτρια στον αγώνα.

Διαρροή τοξικών αποβλήτων από φορτηγό της Eldorado Gold έξω από τα Αρχαία Στάγειρα - O Σύριζα απλός θεατής.

Όπως μεταδίδει το κυβερνητικό Κόκκινο περιβαλλοντικό ατύχημα συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στην Χαλκιδική, όταν φορτηγό της Eldorado Gold που μετέφερε χύδην τοξικά απόβλητα από την Ολυμπιάδα στο φράγμα του Κοκκινόλακα ανετράπη έξω από τα Αρχαία Στάγειρα με αποτέλεσμα δεκάδες τόνοι αποβλήτων να χυθούν στο δρόμο.
Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και οι επιθεωρητές

Η οικονομία θα ρίξει τον Ερντογάν;

Moody’s και ΔΝΤ ξυπνούν μνήμες από την κατάρρευση του 2001 που συνέτριψε το κεμαλικό κατεστημένο. Μεγάλος φόβος η φυγή ξένων κεφαλαίων.
Ο Ερντογάν το γνωρίζει από πρώτο χέρι: αν χρειασθεί να περάσει το ΔΝΤ την πύλη του παλατιού του, ο ίδιος δεν θα αργήσει να φύγει… από το παράθυρο, όπως συνέβη με το κεμαλικό πολιτικό κατεστημένο, που άφησε την εξουσία στο ισλαμικό AKP μετά την οικονομική κατάρρευση του 2001.
Ο διεθνής οικονομικός κλοιός στην Τουρκία αρχίζει να σφίγγει και το καθεστώς Ερντογάν γίνεται ολοένα και πιο νευρικό. Η Moody’s

Πρωτάθλημα ΕΠΣΧ Αποτελέσματα Σαββάτου 10 -3-2018

Α΄ Ερασιτεχνική  Bayline Ναυαγοσωστική
ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ – Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ (0-4) 
ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ – ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ (0-0) 
Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ – ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ (0-1)
ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (3-0)α.α.
Β΄ Ερασιτεχνική 
ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ (1-1)
ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ – Α.Σ. ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ (3-0)
Α.Σ. ΑΓΙΟΥ ΜΑΜΑ – ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ (1-1) 
ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ – Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ (1-1) 

Βόλος: Επανέρχεται στα καθήκοντά του ως δήμαρχος της πόλης ο Αχιλλέας Μπέος

Επανέρχεται και επισήμως από την προσεχή Δευτέρα στα καθήκοντά του ως δήμαρχος Βόλου, ο Αχιλλέας Μπέος, αφού χθες παρελήφθη η διαπιστωτική πράξη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, με την οποία αίρεται η αργία του. Η επαναφορά του Αχιλλέα Μπέου στη θέση του δημάρχου Βόλου, έγινε μετά τη μετατροπή της κατηγορίας,που τον βάρυνε για στημένα παιχνίδια σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, από κακούργημα σε πλημμέλημα και 

Δήμος Κασσάνδρας:Καθορισμός όρων διακήρυξης δημοπρασίας για τη μεταβίβαση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης.

Η δηµοπρασία θα είναι φανερή, πλειοδοτική και προφορική και θα διεξαχθεί στο ∆ηµοτικό Κατάστηµα  στις 19-03-2018 ημέρα Δευτέρα
Η  Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κασσάνδρας και αποφάσισε ομόφωνα ( εδώ η απόφαση )
Α. Καθορίζει τους όρους της διακήρυξης σύμφωνα με τους οποίους η Επιτροπή θα ενεργήσει τη φανερή προφορική και πλειοδοτική δημοπρασία, για παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας σε τρίτους, με σύναψη μισθωτικής σχέσης, έναντι ανταλλάγματος ως εξής :

ΑΑΔΕ: Στα αζήτητα εκατοντάδες κατασχεμένα σκάφη

Στα αζήτητα μένουν εκατοντάδες σκάφη που κατάσχουν οι τελωνειακές και λιμενικές αρχές σε περιπτώσεις λαθρεμπορίας, ναρκωτικών ουσιών, όπλων και εκρηκτικών ή μεταφοράς λαθρομεταναστών, καθώς δεν εμφανίζονται αγοραστές στις δημοπρασίες που διενεργεί για αυτά το Δημόσιο με αποτέλεσμα τελικά τα περισσότερα να καταστρέφονται.

Αύριο η 14η Αιμοδοσία στον Ν.Μαρμαρά 11-3-18


Η ΚΙΝΗΣΗ ΝΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ <<ΚΟΥΝΟΥΠΙ>> ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ 14η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ 

Παρασκευή

Για απίστευτο λόγο δεν θα καλυφθεί το παιχνίδι του Ηρακλή στο Παλαιοχώρι-ΕΛ.ΑΣ η ανακοίνωση για την μετακίνηση φιλάθλων του Ηρακλή.

Παλαιοχωρίου
Το εκτός έδρας ματς του Ηρακλή με τον Καμπανιακό (4-2) την προηγούμενη εβδομάδα δεν μεταδόθηκε από το Iraklis TV καθώς το γήπεδο της Χαλάστρας δεν διαθέτει καμία υποδομή για να πραγματοποιηθεί ζωντανή μετάδοση.
Για τον ίδιο λόγο, οι φίλοι του «γηραιού» δεν θα δουν το ντέρμπι κορυφής του ομίλου ανάμεσα σε Άρη Παλαιοχωρίου (57 βαθμοί) και «Ηρα» (55 βαθμοί). 

Τι λένε στο Παλαιοχώρι για τον Ηρακλή (vid)

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ3 για την αναμέτρηση της Κυριακής, με δηλώσεις των παικτών και των δυο ομάδων.

Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ:Κατάσχεση οστράκων ακατάλληλων για ανθρώπινη κατανάλωση στην Καβάλα και συλλήψεις

Χίλια εκατόν εξήντα κιλά (1.160 kg) όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.
Συγκεκριμένα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας, εντόπισαν επί της επαρχιακής οδού Ξάνθης – Κομοτηνής, Ι.Χ.Ε. όχημα από το οποίο μεταφορτώνονταν σε Φ/Γ ψυγείο όχημα σάκοι που περιείχαν ύποπτα όστρακα.

Νεολαία Γαλάτιστας,σεμινάριο-ομιλία «ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ» 11-3-18


Ακολουθώντας τις επιταγές των καιρών, η Νεολαία Γαλάτιστας  σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφόρησης Χαλκιδικής και το φορέα υποδοχής του BUSINESS MENTALITY, διοργανώνουν στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, σεμινάριο-ομιλία με κεντρικό θέμα «ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ»
στο Δημαρχιακό Κτήριο Γαλάτιστας Κυριακή 11-3-18 ώρα 17:30

Δήμος Προποντίδας, Πρόσκληση ΔΣ 14-03-2018

Tακτική συνεδρίαση  την Τετάρτη 14/3/2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου. 
 Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
1. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης του Δήμου Νέας, έτους 2018
2. 2η Αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων- εξόδων του Δήμου, έτους 2018
3. Καθορισμός ειδικού προστίμου για τα έξοδα μεταφοράς και αποθήκευσης αντικειμένων από αυθαίρετη κατάληψη κοινόχρηστων χώρων.
4. Μεταφορά χώρου στάθμευσης των ΤΑΧΙ στα Ν. Μουδανιά

Επίσκεψη αντιπροσωπείας εκπροσώπων του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στις Βρυξέλλες, 5-7 Μαρτίου 2018.

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος σοβαρών επαφών ολοκληρώθηκε η επίσημη επίσκεψη αντιπροσωπείας εκπροσώπων του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στις Βρυξέλλες, 5-7 Μαρτίου 2018.
Το Επιμελητήριο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος, κ. Ιωάννης Κουφίδης, και η Οικ. Επόπτρια, κα Αναστασία Χαλκιά. Η διοργάνωση των επαφών έγινε με την επιμέλεια του κ. Ηλία Ιορδανίδη, Στελέχους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

ΕΟΚ-ΕΚΑΣΧ:Oρισμός Διαιτητών-Κριτών 10-14/3/2018

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ-8 η Αγωνιστική
10/03/2018 19:00 ΚΛ.ΑΡΝΑΙΑΣ ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ- Α.Ο. ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΟΙ ΣΙΘΩΝΕΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ- ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ ΚΡΙΤΕΣ:ΤΖΗΜΗΤΡΕΑ – ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ
10/03/2018 19:00 ΚΛ. Ν.ΜΑΡΜΑΡΑ ΝΕΟΣ ΜΑΡΜΑΡΑΣ Χ -Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΠΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΜΑΝΙΟΣ – ΕΛΙΟΔΩΡΟΥ ΚΡΙΤΕΣ: ΖΗΣΗ – ΚΟΥΚΙΑΛΗ
10/03/2018 19:00 ΚΛ. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΛΑΓΙΩΝ- ΞΕΡΞΗΣ ΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ- ΖΥΚΙΡΙΔΟΥ ΚΡΙΤΕΣ: ΧΑΡΙΣΜΙΔΟΥ- ΣΙΜΟΥ
10/03/2018 19:15 ΚΛ. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Α.Σ. ΑΕΤΟΙ ΟΡΜΥΛΙΑΣ -ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ Β

Απόλλων Αρναίας vs A.O. Σιθωνίας 'Οι Σίθωνες' 10-3-18


ΕΠΣΧ:Διαιτητές αγώνων 10 – 11 Μαρτίου 2018

Γ' Εθνική 2ος Όμιλος11/03/2018 15:00
Άρης Παλαιοχωρίου – ΑΕΠ Ηρακλής
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΣΧ
Σάββατο 10 Μαρ. 2018   Ώρα : 16:00
1 ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ – Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ – ΓΟΥΤΑΣ – ΧΡΙΣΤΑΚΟΓΛΟ
2 ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ – ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗΣ – ΚΕΧΑΓΙΑΣ – ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΔΗΣ
3 Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ – ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΕΒΕΝΗΣ – ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ – ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
4 ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ ΣΗΜΑΙΑΚΗΣ –

Συνιστάται νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου με την επωνυμία «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πολυγύρου», με έδρα τον Πολύγυρο.

Ύστερα από ενέργειες του Δήμου Πολυγύρου που ξεκίνησαν το 2015 βγήκε το Προεδρικό Διάταγμα 17/2018 που ορίζει τη δημιουργία Λιμενικού Ταμείου, στην περιοχή του Δήμου Πολυγύρου, στο οποίο μεταβιβάζεται πλέον όλη η κινητή και ακίνητη περιουσία του Κεντρικού Λιμενικού Ταμείου Χαλκιδικής, για τη συγκεκριμένη περιοχή( σκάλα Γερακινής, χερσαίοι χώροι κ.λ.π). Κατά την προσεχή

Στην κυπριακή ΑΟΖ το πολεμικό πλοίο που φτιάχτηκε από το ατσάλι των Δίδυμων Πύργων

Ισχυρή θα είναι η ναυτική παρουσία των Αμερικανών το πρώτο δεκαπενθήμερο των ερευνών της Exxon στο οικόπεδο 10 της κυπριακής AOZ. Όπως έγινε γνωστό, στο σημείο θα επιχειρούν το USS Iwo Jima, το USS New York και το USS Oak Hill.
ο αεροπλανοφόρο USS Iwo Jima έφυγε από τη Νάπολη,

Ο Δήμος Πολυγύρου τίμησε τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχο, Εμμανουήλ Τσολάκη

Τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχο, Εμμανουήλ Τσολάκη, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια υπηρέτησε στη Χαλκιδική, επικεφαλής της Π.Υ. Πολυγύρου, τίμησε σήμερα ο Δήμος Πολυγύρου.
Ο Δήμαρχος, Αστέριος Ζωγράφος, του απένειμε, αναμνηστικό πυροσβεστικό πελεκίδιο για την προσφορά

Λ.Σ. Κατάσχεση 881 kg οστράκων ακατάλληλων για ανθρώπινη κατανάλωση στην Αλεξανδρούπολη και σύλληψη ημεδαπού 9/3/18- (φωτο)

Οκτακόσια ογδόντα ένα κιλά (881 kg) όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπόμενων διαστάσεων, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, ενώ παράλληλα συνελήφθη ένας 49χρονος ημεδαπός.
Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, για τον εντοπισμό Ε.Ι.Χ. οχήματος με οδηγό έναν 49χρονο, επί της οδού Αγγέλου

Πέμπτη

Ο Τζιτζικώστας ζήτησε από τους αντιπεριφερειάρχες που ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι βουλευτές ή δήμαρχοι στις επερχόμενες εκλογές «να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους, μέχρι τα τέλη του μήνα.

Υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία των χωρικών και θεματικών Αντιπεριφερειαρχών, με κύριο αντικείμενό της την προετοιμασία του Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΙΓΙΑΛΟΥ,ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΑΨΗ ΜΙΣΘΩΤΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ


Πλήρης ενημέρωση από  τον Δήμο Ν.Προποντίδας. Ας το βλέπουν και οι άλλοι Δήμοι.
Εκτίθεται σε πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση τμημάτων για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας προς τρίτους, με σύναψη μισθωτικής σχέσης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Ν.2971/01 την ΚΥΑ ΔΔΠ0007378/0454Β\ΕΞ2017 (ΦΕΚ 1636 Τεύχος Β΄12-5-2017) και των τροποποιήσεων αυτής.
Το κατώτερο όριο πρώτης προσφοράς ανέρχεται στο ποσό των δέκα (10,00) ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο για ομπρέλες-

Παρέμβαση στη Μ. Παναγία από μέλη της επιτροπής αγώνα με αφορμή τις 2 νέες γεωτρήσεις της Ελληνικός Χρυσός (7-3-18)

Παρέμβαση πραγματοποιήθηκε στις 7/3 το πρωί στη Μ. Παναγία από μέλη της επιτροπής αγώνα με αφορμή τις 2 νέες γεωτρήσεις της Ελληνικός Χρυσός που διενεργούνται πολύ κοντά στο χωριό, κοντά στη θέση Παναγούδα.
Στο κέντρο του χωριού όπως και στη Λαϊκή Αγορά αναρτήθηκαν συνθήματα κατά της εταιρείας και μοιράστηκε το παρακάτω κείμενο.

ΙΤΒ Βερολίνο: Πάνω από 4 εκ. γερμανοί τουρίστες φέτος στην Ελλάδα

Η Ελλάδα είναι ο μεγάλος κερδισμένος της φετινής Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού στο Βερολίνο (7-11. Μαρτίου). Η χώρα είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός των Γερμανών μετά την Ισπανία.
Την Τετάρτη άνοιξε στο Βερολίνο η 52η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού (ΙΤΒ) τις πύλες της για περίπου 110.000 ειδικούς του κλάδου τις πρώτες τρεις ημέρες

Αποκαταστάθηκε ή υδροδότηση με πόσιμο νερό στον Πολύγυρο-Δήμαρχος Ζωγράφος ,εκ πρώτης όψεως Γεωλογικό το φαινόμενο .

Από την Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Πολυγύρου ανακοινώνεται πως το πρόβλημα υδροδότησης σε τμήμα του Πολυγύρου έχει αποκατασταθεί.
Τα συνεργεία του Δήμου έχουν προχωρήσει στο άδειασμα της δεξαμενής στην περιοχή Βατόνια, τον καθαρισμό της και την επανατροφοδότησή της με καθαρό νερό από χθες το βράδυ.

Ήμερα της Γυναίκας Cafe Bar Treff Χορός Συλλόγου Γυναικών Νικήτης 8-3-18


Τετάρτη

Περίληψη διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση τμημάτων αιγιαλού και παραλίας σε περιοχές του δήμου Σιθωνίας

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική για την παραχώρηση, του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας, προς τρίτους, με σύναψη μισθωτικής σχέσης, έναντι ανταλλάγματος, για την άσκηση της δραστηριότητας θαλασσίων σπορ, ενοικίαση βαρκών και ομπρέλες ξαπλώστρες σε περιοχές του Δήμου Σιθωνίας:

Συνάντηση γυναικών Συκιάς 8-3-18 στο ‹Must Club›

Στις 8 Μαρτίου 2018 πραγματοποιείται μία άλλη συνάντηση του Συλλόγου Γυναικών Συκιάς ‹η Τορώνη› στο ‹Must Club› με live μουσική , πολλές εκπλήξεις και πολλά δώρα , μία ΄΄Αυστηρά γυναικεία υπόθεση΄΄

Γιορτή ημέρας της γυναίκας στο Μεταγγίτσι 8-3-18

Πέμπτη 8 Μαρτίου οι γυναίκες του Μεταγγιτσίου θα γιορτάσουν την ημέρα της γυναίκας με τον καθιερωμένο διαγωνισμό χειροποίητου γλυκού, σε μιά όμορφη εορταστική βραδιά με ζωντανή μουσική στην ταβέρνα 'Δημήτρης'.

Δήμος Αριστοτέλη Vs Βαλιάνος Στέλιος με έδρα το Λιμάνι Ουρανούπολης.

Απάντηση στο Βαλιάνο Στέλιο περιφερειακό σύμβουλο Χαλκιδικής για την σφοδρή κριτική στη διοίκηση του Δήμου Αριστοτέλη για τα προβλήματα στο λιμάνι Ουρανούπολης, καθώς και ότι δεν υλοποιεί σειρά έργων που είναι αναγκαία για την περιοχή έδωσε ο Δήμος Αριστοτέλη.

H Απάνηση

ΕΠΣΧ:ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞ' ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (BAYLINE)-ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ (7-3-18)

Ηρακλής Νέας Φώκαιας - Άρης Κασσανδρείας 2005 0-4 (21η Αγωνιστική)

Νίκη Πολυγύρου - Π.Ο. Μουδανιών 0-0 (23η Αγωνιστική)

Η Βαθμολογία σε 24 αγώνες
1.Νέος Π.Ο. Νέας Καλ/τειας 65

Ακατάλληλο προσωρινά πάλι προς πόση σε περιοχές του Πολυγύρου το νερό λόγω βλάβης.

Από την Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι λόγω τεχνικού προβλήματος το νερό είναι προσωρινά ακατάλληλο προς πόση στις περιοχές βόρεια της οδού Καραγκάνη (Τράπεζα Πειραιώς). Το νερό ύδρευσης στον παλιό Πολύγυρο και στην περιοχή του Αγίου Φανουρίου μπορεί να καταναλώντεται κανονικά.
Τα συνεργεία του Δήμου εργάζονται με σκοπό την αποκατάσταση

Τρίτη

Η "Αυτόνομη Θύρα 10" του Ηρακλή την μέρα του αγώνα με το Παλαιοχώρι 11/3/18 καλεί τον κόσμο σε διαδήλωση στην πλατεία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού.

Πρόεδρος Βαφειάδης: «Ο κόσμος θα δώσει το παρών ότι και αν γίνει , θα μετακινηθεί ακόμα και με απαγόρευση. 
Η Ανακοίνωση της θύρας 10  εδώ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ
Τα μέχρι στιγμής στοιχεία και οι πληροφορίες που έρχονται συγκλίνουν στο γεγονός ότι ο αγώνας της Κυριακής του ΗΡΑΚΛΗ θα γίνει στο γήπεδο του Παλαιοχωρίου και προφανώς η αστυνομία κατά τη προσφιλή της τακτική θα απαγορέψει τη μετακίνηση των οπαδών μας

Κανονιστικά μοντέλα &παιδαγωγικές προϋποθέσεις προσέγγισης της εκπαιδευτικής φόρμας του «Kids Athletics” , προαπαιτούμενη αναγκαιότητα εφαρμογής στην Α/Βάθμια εκπαίδευση της χώρας, έναντι των δρομοεξαρτόμενων εταίρων αθλητικών δράσεων.

ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΟΥΔΗ ΝΙΚΟΥ
 ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ  
Πολλακις συμβαινει στην Ελλαδα οι μαναδες να προτρεπουν κανονιστικα τα παιδια τους  να τρωνε ολο  το μεσογειακο φαγητο τους (π.χ. οσπρια), λεγοντας τους οτι ολα τα παιδια της ηλικιας τους πραττουν ως εχει!

 Εκεινη την ωρα λοιπόν ,οι μητερες αυτες(ενω το μονο βεβαιο ειναι οτι θελουν το καλυτερο για τα παιδια τους), 
α)αγνοουν οποιονδηποτε ρεαλισμο σχετικο ,είτε με την φτωχεια τους

Προκήρυξη 3Κ/2018: Σε ΦΕΚ η ειδική μοριοδότηση για το σύνολο του προσωπικού μετά καταγγελία του Σωματείου Συμβασιούχων Εργαζομένων Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής

Σε ΦΕΚ η έξτρα μοριοδότηση των 17 μονάδων του Νόμου “Σκουρλέτη”, για το σύνολο των προσλήψεων τακτικού προσωπικού, στο πλαίσιο της Προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ, για τις 8.166 μόνιμες θέσεις ανταποδοτικών υπηρεσιών Καθαριότητας Δήμων.
Υπενθυμίζεται ότι, παρά το ότι, εξαρχής, υπήρξε σαφής

Απονεμήθηκαν τα βραβεία TUI Holly σε 100 ξενοδοχεία- από τα 8 Ελληνικά 1 στη Νικήτη Χαλκιδικής.

Απονεμήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, 5-3-18 σε εορταστική τελετή στο Βερολίνο, τα βραβεία TUI Holly Award 2018 σε 100 ξενοδοχεία, τα οποία ψηφίστηκαν από 100.000 πελάτες της TUI ως κορυφαία για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών τους. Ανάμεσά τους, περιλαμβάνονται τα ακόλουθα 8 ελληνικά ξενοδοχεία:
Το 5άστερο Anthemus Sea & Beach Hotel Spa που βρίσκεται στη 'Ελιά' Νικήτης Σιθωνίας Χαλκιδικής

Συνελήφθη 52χρονος στη Σιθωνία Χαλκιδικής για κατοχή κάνναβης

Αρχείο
Συνελήφθη 52χρονος  χθες το απόγευμα  5-3-18 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου στην Σιθωνία Χαλκιδικής (Συκιά) για κατοχή κάνναβης.
Ειδικότερα,  σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, διαπιστώθηκε να κατέχει συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 16,4 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Προκήρυξη 3Κ/2018 & ΥΕ: ΟΛΑ όσα πρέπει να ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Μεθαύριο, Πέμπτη 08.03.2018, ξεκινάει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στην προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ για την κάλυψη των περιλαμβανόμενων σε αυτή θέσεων ΥΕ και το epoli.gr σήμερα αναλύει ορισμούς αυτής, προκειμένου οι συμμετέχοντες να συμπληρώσουν και να υποβάλουν, ορθά, την αίτησή συμμετοχής τους.

«Καπνίσαμε ένα τσιγάρο και γυρίσαμε στις μονάδες μας»

«Φαντάροι εσείς, φαντάροι και εμείς. Αν σας συλλάβουμε, θα έχουμε και εμείς μπλεξίματα, θα μας υποβάλουν σε ανακρίσεις και μπορεί και να μας μεταθέσουν από τον Εβρο, μας είπαν οι Τούρκοι. Κάναμε και οι δύο πλευρές μεταβολή, αφού καπνίσαμε ένα τσιγαράκι, και γυρίσαμε στις μονάδες μας». Η στρατοχωροφυλακή –σώμα πραιτωριανών του Ερντογάν– έχει αναλάβει τη φύλαξη των συνόρων με το

1η Ημερίδα Ψυχολογίας&Τέχνης , Ιερισσός 5-3-18 (φωτο)

Η Ημερίδα Ψυχολογίας και Τέχνης στo Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού , συγκέντρωσε πλήθος κόσμου που ήρθε να ακούσει τις ομιλίες των ψυχολόγων και να απολαύσει τα έργα των καλλιτεχνών του ΣΚΕΤΧ (Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής)

Γερμανικός Τύπος:«Ενέχυρο» για την Τουρκία οι Έλληνες στρατιωτικοί;

Το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που έχουν προφυλακιστεί στην Τουρκία παραμένει θέμα σχολιασμού στον γερμανικό Τύπο. Σε εκτενή της ανταπόκριση από την Αθήνα και την Κωνσταντινούπολη στη διαδικτυακή της έκδοση η Handelsblatt εκτιμά ότι η σύλληψη των δύο στρατιωτικών θα μπορούσε να γίνει αιτία κλιμάκωσης «της κρίσης ανάμεσα

Δευτέρα

ΥΠΕΝ: Τελεσίγραφο σε 173 δήμους για τους δασικούς χάρτες - Ο Δήμος Αριστοτέλη στον κατάλογο.

Επιστολή απέστειλε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος σε 173 Δημάρχους της χώρας, με θέμα τις υποχρεώσεις τους όσον αφορά στους Δασικούς Χάρτες. Με βάση την κείμενη νομοθεσία, σημειώνει στην επιστολή του, ο κ. Φάμελος οι Δήμοι έχουν την υποχρέωση να αναρτήσουν όρια οικισμών και οικιστικών

ΕΠΣΧ: Διαιτητές αγώνων 7 Μαρτίου 2018 εξ αναβολής .

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Τετάρτη 7 Μαρ. 2018   Ώρα : 16:00
1 ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ – ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ ΣΚΟΥΤΑΣ Φ. – ΠΑΥΛΙΔΗΣ – ΚΟΥΡΑΣ
2 ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005 ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΑΤΡΑΝΤΖΗΣ – ΚΟΚΚΙΝΟΣ
3 ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ – Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ – ΧΡΥΣΑΪΔΗΣ – ΣΚΟΥΤΑΣ Ν.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ
Τετάρτη 7 Μαρ. 2018   Ώρα : 16:00

ΕΦΕΤ :Διακινούσαν σπορέλαιο χρωματισμένο ως εξαιρετικό παρθένο

Η Περιφερειακή Διεύθυνση του ΕΦΕΤ Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Κεντρικής Μακεδονίας που διεξήγαγε τη χημική ανάλυση, διαπίστωσε την εμπορία προϊόντος το οποίο, ενώ επισημαίνεται ως εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, στην πραγματικότητα είναι σπορέλαιο τεχνητά χρωματισμένο, άγνωστης προέλευσης.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για προϊόν, το οποίο επί της συσκευασίας του φέρει τις ενδείξεις:
«Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο» και «Produced and packed by Spiliopoulos George Chania Creta – 2012015/ AB – EL 40663 –

Η περιπέτεια των δύο Ελλήνων στρατιωτικών απασχολεί και τον γερμανικό τύπο.

Ανησυχία για τους Έλληνες στις τουρκικές φυλακές. Ο γερμανικός τύπος υπογραμμίζει την επιβάρυνση των ήδη τεταμένων σχέσεων δύο νατοϊκών χωρών, με αφορμή τη σύλληψη δύο Ελλήνων στρατιωτικών.
Στα δημοσιεύματα των εφημερίδων γίνεται περιγραφή του πώς έγινε το συμβάν και παρατίθενται τμήματα των καταθέσεών τους,

Η Ανατολική Χαλκιδική "φλερτάρει" με την τουριστική αγορά της Γενεύης

Την πόρτα Ελβετών τουριστικών πρακτόρων «χτύπησαν» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στελέχη και συνεργάτες του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού, οι οποίοι αναπτύσσουν πρόγραμμα τουριστικής επικοινωνίας σε επιλεγμένες ελβετικές πόλεις. Η προσπάθεια έγκειται στην ανάδειξη και προώθηση στην ελβετική τουριστική αγορά εκείνων των μορφών τουρισμού που στέκονται ικανές να προσελκύσουν

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» 12.03.2018

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση 
Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεωναπό την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η KEΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σας προσκαλεί στην ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής για τη Δράση του ΕΠΑνΕΚ:

Στο Κοινοτικό Κατάστημα Ν. Μαρμαρά Δικηγόρος Τρίτη 6 Μαρτίου για ενημέρωση της 3κ/2018 προκήρυξης του ΑΣΕΠ.

Όπως θα σας είναι γνωστό έχει δημοσιευτεί η με αριθμό 3Κ/2018 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με την οποία προκηρύχθηκαν μόνιμες θέσεις εργασίας στους Δήμους όλης της Ελλάδας και στον Δήμο Σιθωνίας (μία θέση επόπτη καθαριότητας ΔΕ, πέντε θέσεις οδηγών απορριμματοφόρων ΔΕ, μια θέση χειριστή μηχανημάτων έργου

Επτακόσια ογδόντα δύο κιλά 'Γυαλιστερές' κατασχέθηκαν χθες βράδυ από το Λ.Σ. Ν Μουδανιών(foto).

Επτακόσια ογδόντα δύο κιλά (782kg) όστρακα του είδους «ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ», εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, βραδινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ν. Μουδανιών.
Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση στελεχών της Λιμενικής Αρχής Ν. Μουδανιών και στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., ακινητοποίησαν στην Εθνική οδό Κασσάνδρειας – Νέων

Χειροπέδες σε τρεις κλέφτες διαφόρων αντικειμένων από αστυνομικούς του Τμήματος Αρναίας

Τρία άτομα ηλικίας 55, 29 και 21 ετών συνελήφθησαν χθες το βράδυ στη Χαλκιδική (Παλαιόκαστρο) από αστυνομικούς του Α.Τ. Αρναίας, για περιπτώσεις κλοπών αποθήκης επιχείρησης.
Συγκεκριμένα σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος, που επέβαιναν, εντοπίσθηκαν μεταλλικά αντικείμενα, είδη υγιεινής, καλώδια και άλλα αντικείμενα, τα οποία είχαν αφαιρέσει από αποθηκευτικό