powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Για απίστευτο λόγο δεν θα καλυφθεί το παιχνίδι του Ηρακλή στο Παλαιοχώρι-ΕΛ.ΑΣ η ανακοίνωση για την μετακίνηση φιλάθλων του Ηρακλή.

Παλαιοχωρίου
Το εκτός έδρας ματς του Ηρακλή με τον Καμπανιακό (4-2) την προηγούμενη εβδομάδα δεν μεταδόθηκε από το Iraklis TV καθώς το γήπεδο της Χαλάστρας δεν διαθέτει καμία υποδομή για να πραγματοποιηθεί ζωντανή μετάδοση.
Για τον ίδιο λόγο, οι φίλοι του «γηραιού» δεν θα δουν το ντέρμπι κορυφής του ομίλου ανάμεσα σε Άρη Παλαιοχωρίου (57 βαθμοί) και «Ηρα» (55 βαθμοί). 

 
Καμπανιακού
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τα bluearena.gr και iraklis1908.gr (απ’ όπου  και οι φωτογραφίες), η υποτυπώδης κερκίδα των 320 θέσεων που διαθέτει το γήπεδο αποτελεί απροσπέλαστο εμπόδιο και τούτο καθιστά απαγορευτική την κάλυψη από το Iraklis TV, το οποίο μεταδίδει φέτος διαδικτυακά τα ματς του «γηραιού» στη Γ’ Εθνική
Ο Ηρακλής είχε ζητήσει αλλαγή έδρας αλλά φευ… Μάλιστα, υπάρχει και απαγόρευση μετακίνησης οπαδών και ο γηπεδούχος Άρης Παλαιοχωρίου ενημέρωσε ότι έδωσε 15 προσκλήσεις!


 ΕΛ.ΑΣ: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεταιη διάθεση εισιτηρίων, καθώς και η οργανωμένη – μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ», στο γήπεδο Τ.Κ. Παλαιοχωρίου, την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 και ώρα 15.00, όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων «Α.Σ. ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ – Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ», στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας 2017-2018, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.


ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10: «Οι συνειδήσεις μας δεν εξαγοράζονται»

Κάλεσμα στον κόσμο να διαδηλώσει κατά της εξόρυξης χρυσού στην Χαλκιδική πραγματοποίησε η Αυτόνομη Θύρα 10 με ανακοίνωση που εξέδωσε


Βέβαια μέσω ανακοίνωσης η Αυτόνομη Θύρα 10 για την απαγόρευση  μετακίνησης των οπαδών στο συγκεκριμένο γήπεδο κάλεσε  τον κόσμο να διαδηλώσει, τη Κυριακή 11/3 στις 13:00 στην πλατεία του Παλαιοχωρίου ενάντια στην εξόρυξη χρυσού τονίζοντας χαρακτηριστικά : «οι συνειδήσεις μας δεν εξαγοράζονται όσα εκατομμύρια και να σπαταλήσει ο ελληνικός χρυσός».