powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Ξεφτίλα δίχως όριο για την NEΡΙΤ κι όχι μόνο... για τον ημιτελικό μπάσκετ Εθνικής εφήβων με τους Σέρβους ( 60-55)


Η Εθνική Εφήβων δίνει τη μάχη για το μετάλλιο και η κρατική τηλεόραση αλλά και οι... συνδρομητικές, της έχουν γυρίσει την πλάτη. 
 Από τη στιγμή δε που και το σάιτ της FIBAEUROPE, δεν δείχνει "ελεύθερα" το ματς, οι Έλληνες φίλαθλοι δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη μάχη της ελληνικής ομάδας με τους Σέρβους για τα ημιτελικά. Φυσικά τόσο η κρατική τηλεόραση (κυρίως αυτή) αλλά και τα συνδρομητικά που κόπτονται (και καλά) για το μπάσκετ, δεν μπήκαν στον κόπο να δείξοουν τον αγώνα, την ώρα που στέλνουν αποστολές και βαν για να δείξουν τα ποδοσφαιρικά φιλικά με τα κάτω... Τατάυλα. Ντροπή...  
Πηγή http://www.basketnet.gr
O Αγώνας
Ηττήθηκαν στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού από τους Σέρβους  * Παπαθεοδώρου: Περήφανοι για τα παιδιά

Ιστιοπλοϊκός αγώνας Κυπέλλου Βορείου Αιγαίου 2014 5 ημέρα


Video 4ης ημέρας από το Κύπελλο Ιστιοδρομίας Βορείου Αιγαίου, που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης στο Porto Carras Grand Resort
 
 

Ρόδος: Η Κυβέρνηση του Βαγγέλη Σαμαρά έκοψε την σύνταξη σε 71χρονο επειδή λάμβανε... 31 ευρώ από τον Καναδά!


Ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό απέστειλε ένας Ροδίτης, του οποίου η σύνταξη του ΟΓΑ που εισέπραττε μέχρι και πριν λίγους μήνες, κόπηκε όταν το υπουργείο Οικονομικών ανακάλυψε ότι εισέπραττε σύνταξη 31 ευρώ το μήνα από τον Καναδά, όπου είχε εργαστεί πριν από πολλά χρόνια!
«Ούτε τα φάρμακα της εβδομάδας δεν μπορώ να αγοράσω με το ποσό αυτό. Είναι στα καλά τους; Ας μου κόψουν τη σύνταξη του Καναδά, είπε ο 70χρονος μιλώντας σε πλήρη απόγνωση στη «Ροδιακή».
Επικοινώνησα με τον Καναδά κι όταν το ζήτησα και μου είπαν ότι «κύριε εδώ έχουμε σοβαρό κράτος, εργαστήκατε, κάποια χρόνια και τώρα που συμπληρώσατε το όριο ηλικίας σας δικαιούστε αυτό το ποσό. Έχουμε κρατικές συμβάσεις, δεν μπορούμε να σας κόψουμε τη σύμβαση. Κοιτάξτε να πείσετε

1η Εμπορική Εκθεση στον Ν. Μαρμαρά 1 έως 3 Αυγούστου στην προβλήτα


1η Εμπορική Έκθεση Ν.Μαρμαρά από 1 έως 3 Αυγούστου 2014 στην προβλήτα του Ν.Μαρμαρά. Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, του Δήμου Σιθωνίας και των Εμπορικών Συλλόγων Ν.Μαρμαρά και Νικήτης.
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ – ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ – ΔΟΜΗΣΗ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ – ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ – ΒΙΒΛΙΑ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 
ΧΩΡΟΣ : Προβλήτα Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ . 
ΧΡΟΝΟΣ :   1-2-3- ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ : Παρασκευή 1 , Σάββατο 2, 19:00-24:00
Κυριακή 3 , 10:00-13:00 και 19:00-24:00
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ :          Φωτοβολταϊκά, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας,
Ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων, πέλετ, ενεργειακά
Τζάκια, καυστήρες, λέβητες, αέριο, υγραεριοκίνηση
Αυτοκινήτου, υδρογόνο, συνεργεία, service, είδη
Δόμησης, μονωτικά υλικά, είδη υγιεινής, κουφώματα, 
Προϊόντα αγρού-σπιτιού, βιβλιοπωλεία, παιδικοί  
Σταθμοί, φροντιστήρια, παραδοσιακά προϊόντα, είδη 


Βασίλης Παπακωνσταντίνου πρώτη μέρα του ''16ου Φεστιβάλ Βαρβάρας'' με καταρρακτώδη βροχή 31/7/14 (Video)

 


Το σπίτι της ΒΑΒΕΛ Σάββατο 2/8/14 στις 21:00 στο Θεατράκι του Λυκείου Αγίου Νικολάου.

Video από συγκέντρωση στις σκουριές 1/8 για την νομιμοποίηση των αυθαιρεσιών που ψηφίζει η κυβέρνηση του Βαγγέλη Σαμαρά

Η Σημερινή 2/8 Συναυλία Αρβανιτάκη - Πρωτοψάλτη - Λιδάκη στο 16ου Φεστιβάλ Βαρβάρας θα γίνει κανονικά

Μποφίλιου Νατασσα 22ο Φεστιβάλ Κασσάνδρας Αμφιθέατρο Σίβιρης 2 Αυγούστου


Ένα σκυλόψαρο 200 κιλών στα δίχτυα ψαρά από τη Σίβηρη


Ήταν επτά παρά το απόγευμα της Παρασκευής όταν δεκάδες λουόμενοι στην παραλία της Σίβηρης είδαν τον Νίκο Ρήγα να βγαίνει με το καΐκι του και να μεταφέρει κάτι πολύ μεγάλο…

Ο δεινός ψαράς από τη Σίβηρη, που έχει οργώσει τις θάλασσες της Χαλκιδικής και όχι μόνο πλησίασε την ακτή τραβώντας με σχοινί ένα σκυλόψαρο 3 μέτρων! Οι φίλοι του έτρεξαν να τον βοηθήσουν και να το βγάλουν στην παραλία.
Όπως είπε στο halkidikinews.gr o Νίκος Ρήγας το σκυλόψαρο πιάστηκε ανοιχτά της Σίβηρης περίπου σε 90 μέτρα βάθος και 16 μίλια απ’ την ακτή (26χλμ).

 

Ιστιοπλοϊκός αγώνας Κυπέλλου Βορείου Αιγαίου 2014 3 & 4 ημέρα


Video 3ης ημέρας από το Κύπελλο Ιστιοδρομίας Βορείου Αιγαίου, που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης στο Porto Carras Grand Resort
 

Αποτελέσματα 1-2-3-4 ημέρας

Πρόστιμο συλλογής βoτσάλων 400-1.000 ευρώ απειλούνται , σε όσους αποψιλώνουν την ακτή . Διαβάστε σε ποιο μέρος


Ντόπιοι και τουρίστες αποδεκατίζουν τα Λαλάρια, από τα εντυπωσιακά, άσπρα βότσαλα, που έκαναν την ομώνυμη παραλία της Σκιάθου ονομαστή σε όλο τον κόσμο.
Ο πολιτιστικός σύλλογος «Η Σκιάθος» τοποθέτησε στην παραλία Λαλάρια προειδοποιητικές πινακίδες για να αποτραπεί η συνήθεια να μαζεύουν ντόπιοι και τουρίστες τα βότσαλα.
Οι ντόπιοι τα μαζεύουν και «ντύνουν» με αυτά τις αυλές τους, άλλοι τα ζωγραφίζουν και τα πουλούν, οι ξένοι τα παίρνουν ως αναμνηστικά. Οι γεωλόγοι από την πλευρά τους υποστηρίζουν ότι χρειάζονται χιλιάδες χρόνια για να γεμίσει ξανά η παραλία από τα χαρακτηριστικά άσπρα βότσαλα.
Σε μια προσπάθεια να προστατεύσει την παραλία, το λιμεναρχείο Σκιάθου εξέδωσε απαγόρευση συλλογής βότσαλων και απειλεί με πρόστιμα 400-1.000 ευρώ, σε όσους αποψιλώνουν την περιοχή.
Ο πολιτιστικός σύλλογος «Η Σκιάθος» ανέλαβε να... εξοπλίσει τα Λαλάρια με προειδοποιητικές

Παρασκευή

Σε Γαλλοεβραίο η βίλα του μακαρίτη Βουλινού στον Διάπορο ( Προέδρου ΠΑΟΚ1989-96)


Καθημερινά, οι κάτοικοι και οι τουρίστες στη Βουρβουρού της Σιθωνίας βλέπουν μια πλωτή φορτηγίδα φορτωμένη με οικοδομικά υλικά να πηγαινοέρχεται στο διάσημο νησάκι του Διάπορου, τον «Σκορπιό» της Βόρειας Ελλάδας. Στο μέρος όπου δεσπόζουν ελάχιστες πανάκριβες υπερπολυτελείς βίλες, ένας Γαλλοεβραίος μεγαλοεργολάβος αποτελεί τον τελευταίο και πλέον μυστηριώδη επενδυτή, καθώς αγόρασε τη βίλα-θρύλο του εκλιπόντος επιχειρηματία και πρώην προέδρου του ΠΑΟΚ, Θωμά Βουλινού, και έχει ξεκινήσει πυρετώδεις εργασίες όχι μόνο για την ανακαίνισή της αλλά και για την κατασκευή πολυτελών ξενώνων και άλλων εγκαταστάσεων.

Ο μόνος τρόπος για να φτάσει κανείς στον Διάπορο είναι μέσω θαλάσσης. Γι' αυτό και θεωρείται το νησί των... σκαφάτων της Χαλκιδικής, όπου έχουν τις βίλες τους σε οικόπεδα-φιλέτα μεγαλοεπιχειρηματίες της Βόρειας Ελλάδας. Οι λίγοι και εκλεκτοί ιδιοκτήτες θα υποδεχθούν το επόμενο διάστημα στον μικρό κύκλο τους κι έναν νέο γείτονα, τον Γαλλοεβραίο μεγαλοεργολάβο ονόματι Ρεμί, ο οποίος αγόρασε τη βίλα του

Το Μουσικό σχήμα "ΚΡΑΜΑ" στο Άλσος Αριστοτέλη Αύριο 2/8/14 Διοργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος Σταγείρων - Στρατονίκης


Οι “KΡAMA” σχηματίσθηκαν το Σεπτέμβριο του 2009 στην Θεσσαλονίκη. Αρχικά το όνομα του συγκροτήματος ήταν «La.r.ry Live” όπου ο Larry ,η Φανή Σταμπουλή και ο Σαρβαντής Κώστας είχαν τη χαρά να είναι τα ιδρυτικά στελέχη.
Για πέντε ολόκληρα χρόνια με την εμπειρία τους και την ενέργεια τους χάρισαν πολλές εμφανίσεις και ευχάριστές στιγμές στην Θεσσαλονίκη και στην περιφέρεια.
Το 2013 είναι μια σημαδιακή χρόνια για το συγκρότημα όπου τα μέλη του, αποφασίζουν να γράψουν τη δική τους ιστορία. Αυτό τους οδηγεί να μετονομάσουν το συγκρότημα από “La.r.ry live” σε «ΚΡΑΜΑ». Στα μέλη του ,εκτός από το Larry , τη Φανή Σταμπουλή εισέρχεται και Γιάννης Κύρμος και ο Σάκης Σακιάς.Ο νέος σχεδιασμός και οι διαδικασίες που έχουν δρομολογηθεί οδηγούν στη νέα τους πολλά υποσχόμενη δισκογραφική δουλεία μέσα στο 2014.
Οι καλά δουλεμένες φωνές του Λάζαρου και της Φανής προσαρμόζονται, με μεγάλη ευκολία στις περιστάσεις και στο χώρο, ώστε να βγάλουν στην επιφάνια επιθυμητά και μόνο συναισθήματα, για να επισφραγίσουν, μια τέλεια βραδιά διασκέδασης, με ελληνική λαϊκή και έντεχνη μουσική ,αλλά και με ροκ και ποπ μουσικά ταξίδια.
Το 2014 στο μουσικό σχήμα εισήρθε, και ο Χουχούτας Αντώνης.
Καταγράφουμε ήδη αρκετές επιτυχημένες παρουσιάσεις σε μαγαζιά της πόλης ,όπως και σε καλοκαιρινά happenings στην Χαλκιδική, σε νησιά ,και στο εξωτερικό. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου και της εκδήλωσης, το μουσικό σχήμα πλαισιώνεται, από καταξιωμένους μουσικούς, προσδίδοντας επιπλέων δυναμική στο θέμα.

Από τον Μάρτιο 2014,κυκλοφορεί το νέο μας τραγούδι ‘’Gamiseta’’ ,ενώ παίζεται ταυτόχρονα με επιτυχία, η νέα μας ερωτική μπαλάντα ‘’Αχ πόσο θέλω να σε δώ’’,
Με στίχους Larry και ερμηνεία Φανή Σταμπουλή[Φεβρ.2014]

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ‘’ΚΡΑΜΑ’’ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
LARRY Keybords- Τραγούδι
ΦΑΝΗ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ Τραγούδι
ΣΑΚΗΣ ΣΑΚΚΙΑΣ Τραγούδι
AΝΤΩΝΗΣ ΧΟΥΧΟΥΤΑΣ –μπουζούκι

Η Συναυλία Μποφίλιου - Μπαλάφα στη Βαρβάρα σήμερα 1-8-14 Αναβάλεται λόγω καιρού

ΛΟΓΩ ΑΣΧΗΜΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΩΝ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ , ΜΠΑΛΑΦΑ ΑΝΑΒΑΛΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ . ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ Η ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Φεστιβάλ Βαρβάρας facebook

3ος Περίπλους Διαπόρου Νήσου στη Βουρβουρού 07-09-2014


 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου "Η Βουρβουρού" σε συνεργασία με συλλόγους της περιοχής του Αγίου Νικολάου, προκηρύσσει για ΤΡΙΤΗ συνεχή χρονιά τον κολυμβητικό αγώνα απόστασης 10 χιλιομέτρων Περίπλους Διαπόρου Νήσου την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014.
Πόσο μάλλον φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, ήταν αναγκαία η διοργάνωση του αγώνα αυτού, όχι λόγω του αγωνιστικού κομματιού του μόνο, αλλά και λόγω του μηνύματος που στέλνει: «Κρατάμε τις θάλασσες μας καθαρές».
Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν θα ξεκινήσουν από την ακτή "Μπάρα" της Βουρβουρούς, θα περιπλεύσουν το νησί Διάπορος και αφού διανύσουν συνολική απόσταση 10 χιλιομέτρων θα τερματίσουν στην παραλία της Βουρβουρούς. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, πρόκειται για μια διαδρομή που περνάει από μαγευτικές παραλίες και καταγάλανα νερά.
Καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα οι αθλητές θα συνοδεύονται από σκάφη για την δική τους ασφάλεια. Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα περιοριστεί αυστηρά στον αριθμό των 20 για να μπορεί να προσφερθεί το επιθυμητό επίπεδο ασφάλειας

Νέα ημερομηνία της συναυλίας των¨ Rusty Cadillac¨ στον Πολύγυρο Σάββατο 23 Αυγούστου 9.15


Χαλκιδική. Συνελήφθησαν 11 άτομα για διάφορες παραβάσεις και κατασχέθηκαν 1.727 προϊόντα παραεμπορίου


Επιχείρηση σκούπα στην Χαλκιδική κατά του παρεμπορίου. Συνελήφθησαν 10 αλλοδαποί από Μπαγκλαντές και Σενεγάλη.
Κατασχέθηκαν 1.727 προϊόντα παραεμπορίου, τα οποία καταστράφηκαν
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:
Στοχευμένοι έλεγχοι για την καταπολέμηση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου και άλλες παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής
Συνελήφθησαν έντεκα (11) άτομα για διάφορες παραβάσεις και κατασχέθηκαν 1.727 προϊόντα παραεμπορίου
Στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατόπιν διαταγής της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την καταπολέμηση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου και άλλων παραβάσεων σχετικά με την άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος, τις απογευματινές και βραδινές ώρες της 31.07.2014 πραγματοποιήθηκαν

Στην TV SUPER δίνει διευκρινήσεις για τα προβλήματα στις παραλίες Χαλ/κής ο προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας 31/7/14


Με βροχές και "φοροκαταιγίδες¨ μπήκε ο Αύγουστος


Πανσέληνος Έρωτας Βραδιά ποίησης και τραγουγιού 10/8 Νικήτη - 11/8 Συκιά

Από την περσινή εκδήλωση video

Σήμερα 1 Αυγούστου 2014 η συγκέντρωση για τις Σκουριές στα φανάρια Ιερισσού


"the speakeasies' swinc band" 6o Φεστιβάλ Πολυγύρου 31-7-14 (video)



 

Πέμπτη

Γιορτή του γαύρου στην Ν. Σκιώνη 1-2-3 Αυγούστου 2014


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
"Η Σκιώνη του χθες και του σήμερα"
Θεατρική παράσταση της Δ' Δημοτικού Ν. Σκιώνης
Προβολή ντοκιμαντέρ με αφηγητή τον γνωστό γλύπτη Παρασκευά Μάγειρα.
Έκθεση φωτογραφίας
ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Παραδοσιακή μουσική και χορευτικά συγκροτήματα
ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Συναυλία
Δωρεάν γαύρος και κρασί.

Video από το Κύπελλο Ιστιοδρομίας Βορείου Αιγαίου, που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης στο Porto Carras Grand Resort








     
 Η αύξηση της έντασης του ανέμου φαίνεται ότι επηρέασε θετικά τουςπρωτοπόρους της βαθμολογίας του Κυπέλλου Βορείου Αιγαίου, αρκετά μάλιστα ώστε να συνεχίσουν την νικηφόρα πορεία τους και την δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης, στα φιλόξενα νερά του Τορωναίου.
 Με άνεμο 3-4 beaufort η κλάση ORC-Sport εκκίνησε πρώτη

Συλλογή φαρμάκων για την Παλαιστίνη σε όλα τα φαρμακεία απο την Επιτρ. Αγώνα Δήμου Πολυγύρου

Μετά από πρωτοβουλία της Επιτροπής Αγώνα σε όλα τα φαρμακεία του Πολυγύρου, της Ορμύλιας, του Ταξιάρχη και της Μεταμόρφωσης υπάρχει κουτί συλλογής φαρμάκων για την Παλαιστίνη. Διατίθεται λίστα με προτεινόμενα φάρμακα. Όλα όσα συγκεντρωθούν θα δοθούν απευθείας στην Παλαιστινιακή Κοινότητα της Αθήνας για να προωθηθούν μαζί με άλλο ανθρωπιστικό και φαρμακευτικό υλικό προς τη Γάζα.
Τα φαρμακεία στα οποία γίνεται η συλλογή των φαρμάκων είναι:
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ
Γαλλής Νικόλαος
Κάλφα Λιάνα
Κέντη Άννα
Κυριακού Βασίλειος
Μπανάβα Νίκη
Τσάλα Στυλιανή
ΟΡΜΥΛΙΑ
Αλμπάνης Εμμανουήλ
Λαμπαδάκης Νικόλαος
ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
Τσάλας Χρήστος
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
Μιχαλούδης Δημήτριος

Το πρόβλημα φυσικά δε λύνεται μόνο μέσω της φαρμακευτικής βοήθειας. Είναι ωστόσο σημαντική και αυτή η βοήθεια και για κάποιους ανθρώπους εκεί ίσως κάνει τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου. Ας κάνουμε κάτι για το οποίο να είμαστε περήφανοι.




Ξεκινά σήμερα 31/7/14 το τριήμερο Φεστιβάλ Βαρβάρας με τον Παπακωνσταντίνο Β. και τους Imam Baildi


Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ  ΒΑΡΒΑΡΑΣ
πραγματοποιείτε στη Βαρβάρα Χαλκιδικής και είναι μια προσπάθεια χρόνων του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρβάρας, που με μεράκι φροντίζει για την επαφή του τόπου με το “σήμερα” μιας και η Βαρβάρα βρίσκεται σε ορεινή περιοχή της Χαλκιδικής. Γνωστοί καλλιτέχνες όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν με την παρουσία τους τις
εκδηλώσεις. Ανάμεσα τους οι Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Θάνος Μικρούτσικος, Χρήστος Θηβαίος, Ορφέας Περίδης, Μελίνα Κανά, Λιζέτα Καλημέρη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Παντελής Θαλασσινός, Νίκος Ζερβουδάκης, Μαριώ, Χρόνης Αηδονίδης, Γιάννης Χαρούλης, Χαϊνηδες, Παύλος Παυλίδης, Αγγελάκας.
Σας προσκαλούμε και φέτος από 31/7 έως 2/8 να κάνετε μία βόλτα στο καταπράσινο χωριό μας (600μ. υψόμετρο), να
δείτε όλες τις ομορφιές της φύσης, να απολαύσετε τις τοπικές λιχουδιές καθώς και όλα τα μουσικά σχήματα που με πολύ προσοχή και αγάπη οι διοργανωτές του φεστιβάλ θα επιλέξουν.
31/7 ΠΕΜΠΤΗ
Φωτεινή Βελεσιώτου
Βαγγέλης Καζαντζής
IMAM BAILDI
Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Οργανικά Κενά σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και Τ.Ε. Δημ. Σχολίων και Νηπιαγωγείων Ν. Χαλκιδικής 28-7-14


ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ
Τ.Ε ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Α/Α
ΤΜΗΜΑ ΈΝΤΑΞΗΣ
ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ
1
Τ.Ε ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ
1
2
Τ.Ε ΑΡΝΑΙΑΣ
1
3
Τ.Ε 1ο ΙΕΡΙΣΣΟΥ
1
4
Τ.Ε ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
1
5
Τ.Ε Ν.ΡΟΔΩΝ
1
6
Τ.Ε ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ
1
7
Τ.Ε ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ
1
8
Τ.Ε ΣΤΑΝΟΥ
1
9
Τ. Ε Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ
1
ΣΜΕΑΕ

Συνεχίζονται οι εθελοντικοί καθαρισμοί στην Σίβηρη απο τον τοπικό σύλλογο Π.Ε.Τ.ΑΣ.




Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Τουριστικός Αναπτυξιακός Σύλλογος (Π.Ε.ΤΑ.Σ.) καλεί τo Σάββατο, στις 2 Αυγούστου και ώρα 7, το απόγευμα, σε συγκέντρωση στα γραφεία για να την οργάνωση και το ξεκίνημα του καθαρισμού για μιά όμορφη καθαρή Σίβηρη.

 

Κυβέρνηση προς επιχειρηματία με εισόδημα 4420.93 ευρώ Δώσε μου 2.906,46 φόρο για να μάθεις να πηδάς από τα μπαλκόνια άλλη φορά ! Αφού θα πεθάνεις που θα πεθάνεις δώσε τα σε εμένα να πιάσουν και τόπο


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ: ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΞεκινώ δανειζόμενος την κορυφαία κουβέντα που άκουσα σήμερα ... Ο Ελληνας πάσχει απο το σύνδρομο της πόρνης και του νταβατζή. Εκδίδεται όλη την μέρα και τα ακουμπάει στους ίδιους νταβατζήδες που την έβγαλαν στο πεζοδρόμιο γιατί της έταξαν γάμο, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και ΑΓΑΠΗ.
Αγαπητό κράτος ... κατ'αρχάς θέλω από το βήμα αυτό να σου ευχηθώ καλή σταδιοδρομία στο δύσκολο έργο σου. Το λέω δύσκολο ... γιατί αντιλαμβάνομαι πόσο κουραστικό είναι να διατηρείς τόσο υψηλές σεξουαλικές επιδόσεις προς τόσες πολλές ερωμένες όσα και τα ΑΦΜ.
Για να μπορέσω να σχολιάσω την φωτογραφία και τα νούμερα θα διηγηθώ μια φανταστική ιστορία

Διαχρονικό ταξίδι στη μελωδία 30-7-14 προαύλιο Δημαρχείοu, από τον Σύλλογο Πολυγυρινών Θεσσαλονίκης , στο Φεστιβάλ Πολυγύρου


Τετάρτη

Απόλλων Αρναίας – ΠΑΟΚ Κ20 0-3 γήπεδο Αρναίας 30-7-14


facebook Απόλλων Αρναίας
Με σκορ 0-3 κέρδισαν το φιλικό αγώνα προετοιμασίας οι άσοι του Βλάνταν Ίβιτς σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Αρναίας
Μετά το τέλος της συνάντησης η αποστολή του ΠΑΟΚ επισκέφθηκε τα γραφεία του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Αρναίας, όπου τους προσφέρθηκαν παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής.
Αύριο θα είναι διαθέσιμα στο κανάλι https://www.youtube.com/user/steliosrigas1 οι φάσεις και τα τρία τέρματα της συνάντησης

Biskoparty Vol IIX DressCode στην παραλία του Αη Γιώργη στην Νικήτη



Το Biskoparty (27-7-14) ειναι πλέον ενα κονσεπτ που έχει αγαπηθεί πέραν του κανονικού, και η διοργάνωση γίνεται από μία παρέα. 
 Πολύς κόσμος μαζεύτηκε στην παράλια του Αη Γιώργη της Νικήτης. έγινε και η συνηθισμένη καταταγγελία της διατάραξης κοινής ησυχίας . 
Οι διοργανωτές όπως γράφουν και στο facebook απόλυτα ικανοποιημένοι , ετοιμάζονται για συνέχιση σε νέο μέρος.

Συναυλία Ζερβουδάκη - Γεωργαντζή 16/8/14 Διοργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου "Η Βουρβουρού"


«ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΑΖΟΥΣΕΣ» του ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ 22ου Φεστιβάλ Κασσάνδρας σήμερα 30-7-14


Μια από τις σημαντικότερες κωμωδίες του Αριστοφάνη, οι «Θεσμοφοριάζουσες», σε διασκευή του Γιώργου Κιμούλη & του Πιτσιρίκου, βασισμένη στη μετάφραση του Κ.Χ.Μύρη, με τον Γιώργο Κιμούλη και τον Δημήτρη Πιατά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα παρουσιαστεί στο 22ο Φεστιβάλ Κασσάνδρας .
Η ιστορία
Στις Θεσμοφοριάζουσες του Αριστοφάνη, όλα είναι... γυναίκα.
Άντρες μιλούν για τις γυναίκες, γυναίκες μιλούν για τις γυναίκες, άντρες μιμούνται τις γυναίκες, άντρες ντύνονται γυναίκες,
άντρες εναντιώνονται στο γυναικείο κόσμο, γυναίκες ελπίζουν σ’ έναν κόσμο γυναικείο.
Στην Αθήνα του 5ου π.Χ. αιώνα, ο γνωστός ποιητής Ευριπίδης εξαιρετικά ανήσυχος, επισκέπτεται έναν συγγενή του για να του ζητήσει να τον βοηθήσει. Κινδυνεύει η ζωή του. Όλες οι γυναίκες της πόλης, που σήμερα βρίσκονται μαζεμένες στη μεγάλη τους γιορτή, τα Θεσμοφόρια, είναι αποφασισμένες να βρουν έναν τρόπο να τον καταστρέψουν, επειδή θεωρούν ότι τις δυσφημίζει στα έργα του. Μοναδικός τρόπος για να αποτρέψει τον κίνδυνο αυτόν, είναι να στείλει στα Θεσμοφόρια έναν δικό του άνθρωπο, ντυμένο γυναικεία, για να τον υπερασπίσει. Τη δύσκολη αυτή αποστολή αναλαμβάνει ο Συγγενής.
Ποιος είναι όμως αυτός ο Συγγενής; Πουθενά μέσα στο έργο δεν ακούγεται το όνομά του. Σαν να μην έχει άλλη ταυτότητα

Ξεπουλήθηκε ο Αγ. Γιάννης στην Νικήτη απο το ΤΑΙΠΕΔ και γέμισε παράνομα τροχόσπιτα

Γέμισε η περιοχή του Αγ. Γιάννη στην Νικήτη με με τροχόσπιτα και σκηνές απο τζαμπατζίδες τουρίστες και φορτηγάκια με Ρομά με  πρόχειρες τουαλέτες..
 Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού τα camping είναι μισογεμάτα 
Η Κυβέρνηση και οι η μηχανισμοί της, δεν βλέπει τίποτα, το μόνο που  την ενδιαφέρει είναι  πώς να ξεπουλήσει, να εισπράξει φόρους από τον επιχειρηματία, και ο Βενιζέλος τι έπιπλα θα αγοράσει στο γραφείο του . 
Κε Μεντεγκίδη αγοράσατε την περιοχή, αλλά μέχρι να φτιάξετε τα πεντάστερα ξενοδοχεία τις κατοικίας και τα γήπεδα οφείλετε και εσείς να την προστατεύσετε







\

Τρίτη

Νέες αεροφωτογραφίες της Νικήτης από το parathea.com


"Μπλόκο" στη διέλευση φορτηγών που μεταφέρουν επικίνδυνα φορτία της μεταλλουργία χρυσού


Ο δήμος Βόλβης και η Επιτροπή Αγώνα Στρυμονικού Κόλπου οργανώνουν διαμαρτυρία ενάντια στη μεταλλουργία χρυσού την Τετάρτη 30 Ιουλίου στο Ηρώο του Σταυρού με κύριο αίτημα την άμεση διακοπή της διέλευσης φορτηγών που μεταφέρουν επικίνδυνα φορτία, ο δήμος Βόλβης
Καθημερινά από τους δρόμους του δήμου Βόλβης διέρχονται φορτηγά βαρέως τύπου, τα οποία μεταφέρουν από τη Βόρεια Χαλκιδική στη Θεσσαλονίκη, φορτία με επικίνδυνα και τοξικά υλικά (όπως είναι τα συμπυκνώματα αρσενοπυρίτη), κατάλοιπα των εργασιών της εξόρυξης.
Ήδη έχουν σημειωθεί τρία ατυχήματα και μάλιστα σε περιοχές οικολογικά ευαίσθητες που προστατεύονται από τις συνθήκες NATURA και Ramsar.
Στους προφανείς κινδύνους πρόκλησης περιβαλλοντικής καταστροφής, προστίθενται εκείνοι των τροχαίων ατυχημάτων, αλλά και η συνεχιζόμενη επιβάρυνση και φθορά του οδοστρώματος.
Δεν πρέπει να παραβλέψουμε και τον δυσμενή αντίκτυπο που αφήνει σε χιλιάδες ξένους τουρίστες και Έλληνες παραθεριστές του Στρυμονικού κόλπου, η εικόνα μιας τριτοκοσμικής βιομηχανικής περιοχής, παρά ενός τουριστικού θερέτρου.
Σε πρόσφατη απόφαση του το δημοτικό συμβούλιο Βόλβης επαναβεβαίωσε την πλήρη αντίθεση του στην διέλευση των φορτηγών της μεταλλουργίας του χρυσού από τους δρόμους του δήμου Βόλβης, ζητώντας από την Πολιτεία να αναλάβει άμεσα μέτρα.

πηγή   seleo.gr

Θεατρική Ομάδα Ν. Φώκαιας "Ο Κύκλος με την κιμωλία" 31-7-14 στο Πολιτιστικό Κέντρο


Έκθεση του Συλλόγου Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου στη Γερακινή 14 έως 17 Αυγούστου


Καλοκαιρινή εικαστική έκθεση του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου θα πραγματοποιηθεί στις 14 έως 17 Αυγούστου για 2η χρονιά στην Γερακινή Χαλκιδικής, σε χώρο που έχει παραχωρήσει η εταιρεία Ελληνικοί Λευκόλιθοι στην παραλία Γερακινής και υπο την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής.
Ωρες λειτουργίας είναι 18:00-22:00.
Η έκθεση περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό εικαστικών δημιουργιών των μελών του ΣΚΕΤΠ αλλα και όχι μόνο, καθώς επίσης και μουσική εκδήλωση το βράδυ της 17ης Αυγούστου στην σκάλα της Γερακινής!

Ελεγχος και συλήψεις για παρανομίες για παράνομη εμπoρική δραστηριότητα 27/7

Συνελήφθησαν πέντε άτομα 
'Eνας ημεδαπός, για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, για στέρηση άδειας λειτουργίας κολυμβητικής δεξαμενής και για κατάληψη αιγιαλού χωρίς άδεια,
'Eνας ημεδαπός, για παραβίαση σφραγίδων που είχε θέσει η αρμόδια Αρχή,
 Eνας ημεδαπός, για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων εξυπηρετώντας καθήμενους πελάτες χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή,
   'Eνας ημεδαπός, για άσκηση εμπορικής δραστηριότητας εκτός καταστήματος χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή και για κατάληψη αιγιαλού χωρίς άδεια (καντίνα) και
 'Eνας υπήκοος Μπαγκλαντές για διάθεση προς πώληση αντικειμένων χωρίς άδεια υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου από την αρμόδια Αρχή.
Κατασχέθηκαν προϊόντα παραεμπορίου τα οποία καταστράφηκαν συμφώνα με την ισχύουσα νομοθεσία.\Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα ενημερωθούν και οι συναρμόδιες Υπηρεσίες για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.

Κυριακή

Συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη που διοργάνωσε Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταγγιτσίου Ν. Άσσα στις 26/7/14

Αγ. Νικόλαος 27-7-14 Παραδοσιακή Βραδιά με Χάλκινα Γουμένισσας και Χορευτικά Συγκροτήματα


Θεσσαλονίκη: Τελευταίο βήμα, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τελεφερίκ του Σέιχ Σου


Ξεκινά η μελέτη για την εγκατάσταση τελεφερίκ, που θα συνδέσει την παραλιακή ζώνη της Θεσσαλονίκης με την Άνω Πόλη και το περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου. Στόχος να λειτουργήσει το 2015
Το πράσινο φως για την ανάθεση μελέτης σε εμπειρογνώμονα για τηνεγκατάσταση τελεφερίκ στη Θεσσαλονίκη άναψε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου κατά τη διάρκεια της προχθεσινής της συνεδρίασης.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Αστικού Περιβάλλοντος 
Ανδρέα Κουράκη, πρόκειται ουσιαστικά για το τελευταίο βήμα, που έπρεπε να γίνει προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για το εν λόγω έργο. «Μετά από δύο αναβολές πέρασε το θέμα από την Οικονομική Επιτροπή για την ανάθεση της μελέτης. Έως το τέλος Αυγούστου αναμένουμε τα αποτελέσματα της μελέτης για τους περιβαλλοντικούς όρους και για τα οικονομοτεχνικά στοιχεία για το έργο» τόνισε ο κ. Κουράκης, μιλώντας στη Voria.gr. Όπως ανέφερε, «έως το τέλος του 2014, η νέα

Διονύσης Μακρής Maze Beach Bar Ψακούδια 26-7-14

Από την συναυλία Μικρούτσικου - Αντωνοπούλου δίπλα στο κύμα στο camping La cara στη Σιθωνία Χαλκιδικής 26-7-14

(φωτο) από fb Τσομπανόπουλου Μ.