powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Το Μουσικό σχήμα "ΚΡΑΜΑ" στο Άλσος Αριστοτέλη Αύριο 2/8/14 Διοργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος Σταγείρων - Στρατονίκης


Οι “KΡAMA” σχηματίσθηκαν το Σεπτέμβριο του 2009 στην Θεσσαλονίκη. Αρχικά το όνομα του συγκροτήματος ήταν «La.r.ry Live” όπου ο Larry ,η Φανή Σταμπουλή και ο Σαρβαντής Κώστας είχαν τη χαρά να είναι τα ιδρυτικά στελέχη.
Για πέντε ολόκληρα χρόνια με την εμπειρία τους και την ενέργεια τους χάρισαν πολλές εμφανίσεις και ευχάριστές στιγμές στην Θεσσαλονίκη και στην περιφέρεια.
Το 2013 είναι μια σημαδιακή χρόνια για το συγκρότημα όπου τα μέλη του, αποφασίζουν να γράψουν τη δική τους ιστορία. Αυτό τους οδηγεί να μετονομάσουν το συγκρότημα από “La.r.ry live” σε «ΚΡΑΜΑ». Στα μέλη του ,εκτός από το Larry , τη Φανή Σταμπουλή εισέρχεται και Γιάννης Κύρμος και ο Σάκης Σακιάς.Ο νέος σχεδιασμός και οι διαδικασίες που έχουν δρομολογηθεί οδηγούν στη νέα τους πολλά υποσχόμενη δισκογραφική δουλεία μέσα στο 2014.
Οι καλά δουλεμένες φωνές του Λάζαρου και της Φανής προσαρμόζονται, με μεγάλη ευκολία στις περιστάσεις και στο χώρο, ώστε να βγάλουν στην επιφάνια επιθυμητά και μόνο συναισθήματα, για να επισφραγίσουν, μια τέλεια βραδιά διασκέδασης, με ελληνική λαϊκή και έντεχνη μουσική ,αλλά και με ροκ και ποπ μουσικά ταξίδια.
Το 2014 στο μουσικό σχήμα εισήρθε, και ο Χουχούτας Αντώνης.
Καταγράφουμε ήδη αρκετές επιτυχημένες παρουσιάσεις σε μαγαζιά της πόλης ,όπως και σε καλοκαιρινά happenings στην Χαλκιδική, σε νησιά ,και στο εξωτερικό. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου και της εκδήλωσης, το μουσικό σχήμα πλαισιώνεται, από καταξιωμένους μουσικούς, προσδίδοντας επιπλέων δυναμική στο θέμα.

Από τον Μάρτιο 2014,κυκλοφορεί το νέο μας τραγούδι ‘’Gamiseta’’ ,ενώ παίζεται ταυτόχρονα με επιτυχία, η νέα μας ερωτική μπαλάντα ‘’Αχ πόσο θέλω να σε δώ’’,
Με στίχους Larry και ερμηνεία Φανή Σταμπουλή[Φεβρ.2014]

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ‘’ΚΡΑΜΑ’’ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
LARRY Keybords- Τραγούδι
ΦΑΝΗ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ Τραγούδι
ΣΑΚΗΣ ΣΑΚΚΙΑΣ Τραγούδι
AΝΤΩΝΗΣ ΧΟΥΧΟΥΤΑΣ –μπουζούκι