powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκιδικής παραδέχεται μετακινήσεις με ρουσφέτια TV Super 26/8

Απολαύστε τις απαντήσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου για τις καταγγελίες του Συλλόγου Εργαζομένων
1) Για τις μετακινήσεις Νοσηλευτριών. Για καμία νοσηλεύτρια δεν συνήνεσα αντίθετα έσκουξα να μην φύγουνε . Φύγανε ψηλοκρεμαστά με αποφάσεις των ΔΥΠΕ , από την Αθήνα κεντρικά και από εδώ τοπικά ( αναφέρει ονόματα για κάθε περίπτωση)
2) Για τους διαιτολόγους είναι το αίσχος των διατροφολόγων του Νοσοκομείου . Η μία μάλιστα δεν εμφανίσθηκε ποτέ και στέλνει όποτε θυμηθεί χαρτιά που βρίσκεται.!!! ( και εσύ τι κάνεις ; ) Οι άλλες δύο έφυγαν όπως και οι Νοσηλεύτριες. Αναφέρει ονόματα
3) Για τους τραυματιοφορείς παρεκάλεσε τους σχολικούς φύλακες να έρθουν τραυματιοφορείς αλλά αυτοί προτιμούν να είναι υπό αμφισβήτηση και την δυνητική απόλυση παρά να δουλέψουν στο Νοσοκομείο.
4) Ο Υδραυλικός ( φιλαράκι) , είναι άνευ αντικειμένου επειδή υπάρχει εργολαβία Δεν αρκεί η εργολαβία και πολλές φορές έρχεται ο υδραυλικός ( ψέμα 6 χρόνια έχει τουλάχιστον να δουλέψει ) και έστησε τα κρεβάτια του νέου κτηρίου (μερικές βδομάδες δουλειά όποια ώρα θέλουμε ) . Δηλαδή αν υπάρχει εργολάβος ιδιώτης πρέπει να μην πηγαίνεις στη υπηρεσία. Εδώ
δεν αναφέρει όνομα
5) Οι μετακινήσεις των γιατρών γίνανε με την απόλυτη συνέναιση των τμημάτων Αναφέρει ονόματα
6) Για την λειτουργία της γραμματείας των Εξωτερικών Ιατρείων οι υπάλληλοι δεν έρχονται να δουλέψουν το απόγευμα επειδή άλλοι έχουν ενοικιαζόμενα δωμάτια, άλλοι κάνουν απλές οικοδομικές εργασίες και άλλοι έχουν ψιλικατζίδικα.
Συμπέρασμα: το κομματικό ρουσφέτι βασιλεύει σε βάρος του Νοσοκομείου και ο κ. Διοικητής ¨σκούζει¨.
Οι απαντήσεις αυτές είναι από έναν manager της Υγείας όπως απαιτεί η Κυβέρνηση.
Από την TV SUPER της Χαλκιδικής στο δελτίο ειδήσεων των 9 μ.μ. και των 12 βράδυ
Ούτε οι μισές απαντήσεις δεν δόθηκαν αλλά η TV SUPER ανέφερε ότι θα συνεχίσει. το ρεπορτάζ