powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Αστυνομία Έλεγχοι για παράνομο εμπόριο στη Χαλκιδική και παρανομίες σε καταστήματα της Αμμουλιανής


ΓΡΑΦ. ΕΝΗΜ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 04 Ιουλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν οκτώ άτομα για ισάριθμες παραβάσεις
Στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την καταπολέμηση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου και άλλων παραβάσεων σχετικά με την άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής.
Συγκεκριμένα, κατά τη διενέργεια ελέγχων στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής χθες (03.07.2014),

συνελήφθησαν οκτώ άτομα από αστυνομικούς διαφόρων Αστυνομικών Υπηρεσιών που εποπτεύονται από τον Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης Χαλκιδικής, ήτοι:
  • επτά ημεδαποί, διότι ασκούσαν εμπορικές δραστηριότητες εκτός καταστήματος χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή και για παραβάσεις της υγειονομικής νομοθεσίας, εκ των οποίων οι τρεις και για παραβάσεις για κατάληψη αιγιαλού χωρίς άδεια (καντίνες).
  •  ένας αλλοδαπός, διότι διέθετε προς πώληση προϊόντα χωρίς άδεια υπαίθριου π λανόδιου εμπορίου από την αρμόδια Αρχή.
    Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατόπιν διαταγής της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, τις πρωινές ώρες της 03.07.2014 πραγματοποιήθηκε επιχειρησιακή δράση για τη διενέργεια γενικών αστυνομικών ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ελέγχου στην Αμμουλιανή Χαλκιδικής.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πολυγύρου και του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Πολυγύρου, που εποπτεύονται από τον Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης Χαλκιδικής.
Συγκεκριμένα, κατά την αστυνομική δράση ελέγχθηκαν 12 άτομα, εκ των οποίων 11 ημεδαποί και 1 αλλοδαπός, καθώς και 8 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, 1 κάμπινγκ και 1 τουριστικό κατάλυμα.
Επιπλέον, συνελήφθη 1 άτομο για άσκηση υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή.
Ανάλογες δράσεις θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και στο μέλλον.