powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΔΗΜΟΥ Ν. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ 2-6/7-15

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας σας προσκαλεί στο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ, που θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών από την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 έως και το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015, καθημερινά στις τις 8 το απόγευμα, με θέμα: “ΧΟΡΕΥΩ, ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ, ΠΑΙΖΩ..........”.
Στο φεστιβάλ θα παρουσιαστούν στο ευρύ κοινό οι ετήσιες πολιτιστικές δραστηριότητες των μαθητών των σχολείων μας.

Η διοργάνωση του φεστιβάλ γίνεται σε συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους 1ης και 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας της Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής.
Ο Δήμος μας ανοίγει την αγκαλιά του, για να υποδεχτεί για πρώτη φορά το ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, δίνοντας σε κάθε μαθητή ένα βήμα έκφρασης, δημιουργίας κι επικοινωνίας, μέσα από το οποίο τα παιδιά μας θα μπορέσουν να απελευθερώσουν την καλλιτεχνική τους φύση. Σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι να προαχθεί η αξία της πολιτιστικής δημιουργίας και η σύνδεση της μαθητικής ζωής με την ευρύτερη τοπική κοινωνία.
Στο Δήμο μας πιστεύουμε ότι η καλύτερη προίκα που μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας είναι η σωστή Παιδεία και η σωστή διαπαιδαγώγησή τους και ότι η Παιδεία και ο Πολιτισμός είναι η καλύτερη επένδυση για το μέλλον του τόπου. 
Τα παιδιά μας προχωρούν μπροστά και μας δείχνουν το δρόμο του μέλλοντος. Ας τα χειροκροτήσουμε, ας αφουγκραστούμε τα όνειρά τους, ας ενστερνιστούμε τις αξίες ζωής που μας προτείνουν και ας παραδειγματιστούμε από τα μηνύματα συνεργασίας και ελπίδας που μας στέλνουν.
Σας προσκαλούμε να βρεθούμε όλοι μαζί κοντά τους σ' αυτές τις πέντε ημέρες δημιουργίας.
Ελπίζουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Ο Δήμαρχος

Εμμανουήλ Καρράς